lauantai 22. joulukuuta 2012

Kiire, kiire - joulu tulee sittenkin



Enpä ole tänne blogimaailmaan ehtinyt mitään kirjoittelemaan - ajantasalla muiden jouluvalmisteluista olen kuitenkin yrittänyt pysytellä. Ja muutama uusi lukijakin on taas löytänyt tiensä tänne: *Riikka*, Pirkko, imlacking, Tuija, Jaanaba, Kodinhenki, My life, Pinkki työhuone, Johanna Decora Frame/Hullaannu ja hurmaannu, Sinipellavainen, New England Rose ja periferian riikka - olette mitä lämpimimmin tervetulleita. Toivottavasti viihdytte.

Töissä on ollut hullu viikko - ihan töitätöitä ja kissanristiäisiäkin. Viikon sisällä olen käynyt muutamalla joululounaalla ja kahdessa konsertissa: ensin Turun konserttitalolla olimme työpaikan naisten kanssa kuuntelemassa Jukka Perko Avaraa ja Johanna Iivanaista sekä Turun filharmoonikoita ja toissailtana sitten Logomossa ilottelivat Rajattomat - nyt olivat sitten seurana melkein kaikki työkaverit puolisoineen. Itsekin sain Isännän pienellä uhkailulla mukaan. 

Jukka Perko Avaraa olen kuunnellut aiemminkin livenä - silloin tosin heidän virsiversioitaan. Ja niistä pidin niin  paljon, että olihan se levykin ostettava. Nytkin tykkäsin. Paljon. Pidin Rajattomistakin, mutta jostain syystä en lämmennyt ihan yhtä lailla. Olisiko syynä ollut se, että Rajattomien esitys on niin viimeisen päälle viimeistelty, että jäin kaipaamaan enemmän aitoutta, spontaaniutta. En tiedä. Tai sitten vain ilta ei ollut muuten paras mahdollinen - olin ihan järkyttävän väsynyt. Yöunet ovat jääneet vähille.

Yöunien vähyys ei kylläkään ole johtunut siitä, että joulua olisin hiki hatussa valmistellut. En todellakaan. Ihanassa sekamelskassa taas kerran koko huusholli. Mutta tänään siivotaan ja koristellaan, huomenna leivotaan ja kokataan. Eikä muuta sitten tarvitakaan kuin hyvää joulumieltä ja  tärkeimmät ihmiset ja eläimet lähellä. Jostain tietysti olisi kaivettava se joulumieli. Sitä ei nimittäin tunnu olevan. Ehkä se sitten huomenna jostain löytyy. Joulukoristelaatikoista. Tuoksuista. Musiikista. Tontuista. Sydämestä.

No, vaikkei minulla ole vielä jouluista oloa, Viirulla on! Viiru voitti Mintun helminauhan arvonnassa paketin. Ja paketti kiinnostaa kovasti;) Kiitos vielä oikein paljon Viirun puolesta!



Joulunpyhiksi yritän rauhoittua - pistän läppärin kannen kiinni ja yritän pysytellä poissa kaikista netin houkutuksista. Siispä toivottelenkin kaikille Oikein Hyvää ja Ihanaa Joulua.


Ps. sorry kuvien surkea laatu, otettu kännykkäkameralla surkeassa valaisussa.
SHARE:

37 kommenttia

  1. Tähän aikaa vuodesta ei kyllä saa enää kunnon kuvia, rasittavaa. :) Olen muuten tehnyt terävän havainnon lahjapapereita etsiessäni. Liekö syy blogeissa, sisustuslehdissä vai missä mutta Turku on ihan tyhjä yksivärisistä lahjapapereista! No ostin sitten keltaista, on ainakin ärtsyä. Ei ehkä ihan sama mitä se ruskea voimapaperi jota olin ajatellut. .D Oikein rentouttavia pyhiä. Eiköhän se joulumieli sieltä tule, kun tajuaa että voi pari päivää olla vain läheisten kanssa eikä ole kiire minnekkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - rentouttavia pyhiä myös sinne. Mun ei ole tarvinnut tänä vuonna joulupapereita miettiä - on tullut hamstrattua edellisinä vuosina sen verran paljon. Ja kun tarkoitus on tätä tavaravuorta saada matalammaksi, niin mikäs sen kätevämpää. Sitä voimapaperia olisi saanut todennäköisesti postista, mutta keltainen on aika veikeä juttu;)

      Poista
  2. Mie oon löytänyt spotifyista joululauluja joita soittelen nykyään koko ajan, klassikoista vähän raskaampiin tonttuversioihin.
    Kyllä se joulumieli tulee sieltä , siltä vaikuttas :)
    Mukavaa Joulunaikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla soi siivotessa Raskaan Joulun levyt täysillä. Sitten koristellessa ja kokatessa siirrytään vähän rauhallisempaan. Toivotaan vaan sitä joulumieltä, edelleenkin. Aina se on tullut jossain vaiheessa. Ja mukavaa joulunaikaa sinnekin!

      Poista
  3. Ei ole joulumieltä täälläkään, vielä, toivottavasti tulee kun saatais jostain kuusi taloon... Mun tarvii muuten kans muistaa noi eläimet, jotain namia niillekin jouluksi.

    Joka tapauksessa oikein hyvää joulun aikaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tuo isompi kuusi tököttää yläkerran parvekkeella - alakertaan tulee vielä Viirulle pienempi. Sitä se saa rauhassa kurittaa. Ja ihanaa joulunaikaa sinullekin!

      Poista
  4. Huhhuh... Onpas ollut paljon juttuja. Täällä on eletty pystyyn pyörtyineinä ilman iltamenojakin...:D Oikein Hyvää ja levollista Joulua sinne! Ne läheiset ja eläimet on täälläkin ne tärkeimmät nyt jouluna. Äitini tulee joulunviettoon jo tänään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille tulee aattona minun äitini ja veljeni ja veljenpoikani (aikuinen jo). Ja joulupäivänä Isännän vanhemmat ja kälyni. Vaikka joulu aina mua stressaakin, niin nautin siitä, että vielä tänäkin jouluna saamme kokoontua näinkin isolla porukalla. Ei tällaisia jouluja enää kovin montaa tule.
      Ja levollista, ihanaa joulua sinullekin!

      Poista
    2. Totta. Sama se on täälläkin. Läheisten kanssa pitää nauttia elämästä niin kauan kuin se on mahdollista! Äitini on jo lähes 86-vuotias, joten yhteiset joulut alkavat olla vähissä. Levollista Joulua myös sinulle ja läheisillesi!

      Poista
  5. Ihanaa joulunaikaa sinulle!

    VastaaPoista
  6. Meikäläinen myös pitää vähän joulutaukoa sekä postaamisessa että lukemisessa, mutta halusin tulla nopeasti toivottamaan railakkaan heviä tai kevyttä joulua, maun mukaan, sinulle ja porukoillesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - mennään sekä hevillä (siivotessa) että sillä kevyemmällä (somisteltaessa ja kokatessa)! Samoin oikein hyvää joulua sinullekin ja perheellesi!

      Poista
  7. Rauhallista ja valoisaa joulua ;-D.

    VastaaPoista
  8. Onnittelut Viirulle palkinnosta ja teille kaikille oikein rauhallista joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viiru ottaa onnittelut vastaan, jahka suvaitsee alakerran komeron päältä laskeutua hallittaviensa keskuuteen;) Ja samoin ihanaa joulua sinulle ja perheellesi. Toivottavasti kukaan ei karkaile joulun aikaan;)

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Kiitos - samoin sinne ja Viirulta erityispuskut Myrskylle;)

      Poista
  10. Oikein rentouttavaa ja rauhallista joulua Sinulle ja koko perheelle! <3

    VastaaPoista
  11. Oikein ihanaa ja rauhallista joulua :).

    VastaaPoista
  12. Oikein iloista ja lämmintä joulua sinullekin!

    VastaaPoista
  13. Hyvää Tapaninpäivää Lady of the Mess! Kehtaanko sanoa, että olen jouluajan kuluksi vähän siivoillut. Ja muistin samantien sinut! Kun multa meinaan löytyi kaapeista kaikkea vähintään tuplana ellei triplana:)) Sellainen joulu siis meillä. Mutta NYT minulla on blogissani kuvia muiden kämpistä, käyhän tsekkaan sit ku palailet taas läppärin ääreen :)
    t.
    -Helena ja Blackie-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. D;) - ihanan lohduttavaa! Minäkin yritin vähän siivoilla, mutta puhti loppui kesken vaatehuoneessa. Jossa siis on vain omia vaatteitani. Ensi vuoden puolella uusi yritys;) - ja keittiön kaapeissa oli pakko tehdä pikasiivous. Voi tätä huushollia. Taas tuli sortumia: etsiskelin monta päivää kaupoissa juuri oikeanlaisia kynttilöitä ja vihdoin löysinkin. Aatonaattoiltana, kun haeskelin niihin sopivia kynttilänjalkoja, löysin just samanlaisia kynttilöitä 2 avaamatonta pakettia sieltä kynttilänjalkasäilöstä. Mähän pinkaisenkin tästä tuonne sun blogisi puolelle ihastelemaan ihan just kohta. Suloisia loppuvuoden päiviä sinne, Viirulta erityisesti Blackielle!

      Poista
    2. Terveiset Blackielle män perille :D. Joo-o, mulle käy aina JUST noin. Tuntuu aina siltä että se ja se on loppu, pitääpä ostaa, ja kotona niitä sitten löytyykin sittenkin kasapäin! Eiks o kummallista!! Ostin esim. paketin kikherneitä, kun ne oli ihan "loppu". Siivotessa totesin että niitä on nyt sitten 4 avaamatonta pakettia..
      -Helena ja Blackie-

      Poista
    3. Se on kyllä kumma juttu! Ja joulupähkinät - mullahan on aina pähkinöitä, sellainen sekoituspussillinen, joita mä kippaan kourallisen melkein joka ilta. Mutta erikseen on sitten joulupähkinät, joiksi ei meillä kelpaa muut kuin maapähkinät ja siihen rusinoita oikein kunnolla. No, tietysti olin sitä mieltä, että ei meillä maapähkinöitä - saatikka rusinoita - ole ennestään. Arvaas vaan, kuinka monta pakettia löytyi?

      Poista
  14. Mukavaa Tapaninpäiväniltaa ja turvallista vuoden vaihdetta, sekä kaikkea hyvää tulevalle vuodelle.

    VastaaPoista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig