maanantai 31. joulukuuta 2012

While Your Lips are Still Red - and your clothes;)

Kun marraskuun alkupuolella aloittelin tämän blogin kirjoittelua, enpä arvannut, että vuoden lopussa lukijoita olisi noinkin paljon. Joten kiitos teille, ihanat ihmiset, että olette jaksaneet näitä lukea ja kommentoida. 
Ja tervetuloa Preferita Preferita, Sallamari, Pepi ja Ellis. Toivottavasti viihdytte, sillä en minä tähän aio vielä lopettaa.  Projektit ovat pahasti kesken, kaapit siivoamatta ja talo täynnä raivattavaa tavaraa;)

Joulu on ohi ja vuosi vaihtuu. Minä en vielä mitään kollaaseja pysty kahden kuukauden perusteella tekemään menneestä vuodesta, joten laitanpa tähän pari kuvaa joulunajan asuista. Kuten huomaatte, punaisella on menty vahvasti. Kun muuten pukeudun hyvinkin askeettisesti: musta, valkea, beige, harmaa -linjalla, käytän silloin tällöin punaista voimavärinäni - käytän sitä jossain asusteessa ja vähintäänkin punaan huulet. 

Eilen olimme ystäväpariskunnan luona illastamassa ja asu oli punainen joustosamettimekko - vaikka mekko joustaakin, oli kuvaan pakko asetella käsi peittelemään vatsamakkaroita - mekko on myös aika armoton;)


Työpaikan joululounaalle pukeuduin mustaan kotelopukuun ja Rills´in vanhaan jakkuun. Jakku on Rills´in alkuaikojen jakkuja, mutta edelleenkin yksi lemppareistani, etenkin joulunaikaan.


Rajattoman konsertissa vaatteena oli punakukertava mekko, joka on aivan ihana päällä - ei purista mistään. Ja aattoillan asuna kotona oli punainen neulemekko, jonka oikeampi sävy on tuossa lähikuvassa vyötärökappaleesta.


Meillä on tarkoitus viettää vuodenvaihde ihan kotona - syömme hyvin ja kilistelemme samppakaljaa puoliltaöin. Uudenvuoden päivänäkään emme todennäköisesti lähde minnekään, sillä heti vuodenvaihteen jälkeen alkavat työt. 
Miten te - juhlitteko vuodenvaihdetta?

Toivotan kaikille oikein mukavaa vuodenvaihdetta ja 
Hyvää Uutta Vuotta 

seuraavan videon myötä - Marco Hietalan laulama While Your Lips are Still Red. Enjoy


SHARE:

29 kommenttia

  1. Oi kun täällä on kaikkea kauniin punaista. Jouluun niin sopiva tuo punainen väri, vaikka kauniin piristävä väri läpi vuoden.

    Oikein hyvää vuodenvaihdetta!

    VastaaPoista
  2. Ihanan simppeli tuo punainen mekko! Tuollaisia perusvaatteita pitäisi itsellänikin olla. Kalastaja on viimeaikoina valittanut pukeutumiseni mummomaisuutta (hälle trendikkäät tunikat edustaa ilmeisesti mummoutta). Joten ostinpa eilen sitten tiukkaa mustaa pitsiä ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wow - musta pitsi on must - mulle vaan ei enää tiukkaa;) Hyvää uutta vuotta sinne!

      Poista
  3. Kotona se vuosi vaihtuu täälläkin :) Oikein hyvää Uutta Vuotta 2013!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - sitä samaa sinullekin, toivottelin jo blogisikin kautta!

      Poista
  4. Täällä ihan perinteisesti yssikseni kotona ilman mitään kuplivia tai muita vaihtuu vuosi :)
    Täytyy vaan hakea tossulankaa että saa virkkuun käsiin, meinaan nimittäin (myös perinteisesti) katsoa ranskan tv:tä tuosta kello kymmenestä eteenpäin, sieltä tulee erinomaisen hieno nelituntinen ohjelma joka vuodenvaihde, eikä yhtään häiritse vaikka kieltä ei osaa pätkääkään !

    Oikein hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  5. Ihana Viiru-kisu tuossa alempana, kuin meidän Rasmus :) Oikein hyvää uutta vuotta sinulle! Me mennään kaupunkiin illemmalla, ainakin syömään, jatkosta ei tiedä muuta kuin, että vanhaan malliin se menee ilman suurempia juhlimisia ja osittain ainakin hengellisissä piireissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan myös muutamaan kertaan otettu uusi vuosi vastaan kirkossa. Uusi vuosi puhtaalta pohjalta...Oikein hyvää vuodenvaihdetta ja uutta vuotta sinne!

      Poista
  6. Hyvää vuodenvaihdetta :) Tuo laulu on ihana ...
    mie lähen illaksi töihin ja huomis aamuksi myös, että semmoset työnjuhlat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaksamista töihin sinulle - ja oikein hyvää uutta vuotta. Ja olen samaa mieltä - laulu on ihana!

      Poista
  7. Kotona vietän vuodenvaihdetta pureskellen kynsiä ja odotellen teiniä kotiin :) Oikein hyvää uutta vuotta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän nuoret aikuiset ilmoittivat, että eivät aio lähteä tänään minnekään; vievät kaverinsa juna-asemalle ja kuulemma vaan lötköttävät;) - Oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle!

      Poista
  8. Oikein hyvää uutta vuotta sinulle, Viirua unohtamatta:)

    VastaaPoista
  9. Oikein hyvää uutta vuotta sinulle! Kotona ollaan, ei kovin juhlita ja todennäköisesti nukkumaan ennen puolta yötä. En millään jaksa valvoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - vanhanaikaisesti saattaa käydä mullekin - puoleenyöhön on vielä aikaa;) Ja ihanaa uutta vuotta sinulle!

      Poista
  10. Ihanaa uutta vuotta 2013. Myös Viirulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinne. Viiru kiittää - tuossa se makoilee tyytyväisenä korissa pöydän vierellä. Onneksi ei pelkää tätä jumalatonta pauketta tuolta ympäristöstä.

      Poista
  11. Kiitos ja hyvää ensi vuotta sinullekin! Meilläkin syödään jotain hyvää ja sitten kilistetään puolilta öin lasilliset kuohuviiniä. Jossain välissä tehdään lasten kanssa ennustuksia kahvikuppien alta tulevista tavaroista, pelataan jotain jne. Ja tietysti minun pakko katsella tv:stä Helsingin uutta vuotta. Siellähän on mukana tänään iki-ihana nuoruuden (?!) idolini *Mike Monroe*!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiitos vinkistä - en ole katsonut telkkariohjelmatietoja ollenkaan; pakkohan Mike Monroe on katsastaa - näin hänet viime kesänä synttärikeikalla Ruisrockissa ja pesi kyllä kaikki muut mennen tullen.

      Poista
  12. Onnellista Uutta Vuotta sinne! Myös Viirulle ja isännälle (isännälle näpit irti raketeista kun on niin tapaturma-altis...:D) vink.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ja Isäntää ei päästetä pihalle ollenkaan. Emme tänä vuonna paukuttele ollenkaan - minä olen ollut aina vastaan ja nyt Isäntä on kerrankin jättänyt ostamatta;) Ja Viiru nukkuu tuossa korissa ihan rauhassa, ei välitä paukkeesta ollenkaan:)

      Poista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig