torstai 3. tammikuuta 2013

Dog eat dog - nopeat syö hitaat

Vuosi vaihtui - vaan ei tunnu vaihtuvan mikään meikäläisen elossa. 
Hitaasti kiiruhdetaan niinkuin ennenkin!

Vuodenvaihdetta emme jaksaneet lähteä juhlimaan minnekään - olimme edellisenä iltana illallisilla ystävien luona - ja yritimme pysyä valveilla puoleenyöhön. Kilistimme yläkerran parvekkeella suhujuomalasilliset rakettien paukkeessa ja totesimme, että eiköhän mennä nukkumaan;)

Aiemmin kirjoittelinkin, että olen etsimässä itselleni järkkäriä - ja olen tutkinut nyt monenlaisia vaihtoehtoja. Sellainen helppokäyttöinen ja hyvä olisi tässä:  Nikon D5100 + AF-S 18-55mm VR


kuva Nettikuvat.shop

Kuin tilauksesta juri tuo Nikon löytyikin Gigantin tarjouksista - hinta 399 € juuri tuolla varustuksella. Mistään muualta ei edes runkoa saanut lähellekään tuota hintaa. Olin jo klikkaamassa sen muutama ilta sitten ostoskoriini Gigantin verkkokaupasta, kun aloin vielä miettiä. 

Halusin kokeilla sitä käteeni. Kameran paino oli 500 g ja olin jo kerran pitänyt kädessäni Olympuksen yli tonnin maksavaa kaunotarta (mallia en muista), joka oli kevyt ja soma. Niinpä marssin seuraavana päivänä Giganttiin ja etsin kameran käsiini. Ihan hyvältä tuntui; ei niin hyvältä kuin se Olympus, mutta 700 euron hintaero kevensi Nikonia kummasti. Ja sai sen näyttämään somemmalta. 

No, kameroita ei tuolla liikkeessä enää ollut muita kuin se esittelykappale, joten mars kotiin ja verkkokauppaan. Josta se oli tilapäisesti loppu. Kiva homma - no, ajattelin, että kyllä niitä tulee lisää, mikäs kiire minulla tässä on, olenhan jo pitkään tuota haikaillut. 

Juu, tulihan niitä lisää myyntiin eilen, hintaan 599 €.
 Damn, damn. 
Ja kyllä pääsi pahempaakin. Siis jo oli aikamoinen arvonlisäveron muutos tässä kamerassa. 

Itseasiassa eihän tuokaan hinta tuosta olisi paha ollut - jos en tietäisi, että sitä on saanut halvemmallakin. Jäi nyt sitten tältäerää ostamatta. Ehkä minä joku päivä saan sen ihan oman järkkärinkin. Ihan joo saan.

Niin paljon harmitti, että päätinpä töitten päätteeksi lähteä vähän ale-kiertelemään. Mielessä oli mustat saapikkaat - niitähän minulla kun ei ennestään olekaan (vrt. tässä). Kiersin aika monta putiikkia ennenkuin luovutin - ei löytynyt sellaisia kuin hain! Nettikaupoissahan noita olisi pilvin pimein, mutta minun vaivaisenluu/Mortonin neuroosi jaloillani joutuisin palauttamaan aika monet parit. Ei nimittäin löydy helposti sellaisia, jotka ovat todella hyvät jalkaan. Ja muita en enää huoli. Paitsi tietysti korkkareissa;)

No, kun ei edes saapikkaita saanut, kävin lohtuostoksilla Stockmann Beautyssä - tällä kertaa ei tullut sitä normilohtuostosta, huulipunaa,  vaan tuli 2 kappaletta Maybellinen Master smoky -rajauskyniä. Musta ja harmaa. Eikä edes alessa! Kyllä mä niin huomenna oon kohtalokas savusilmä! Näillä lurppaluomilla!


Mitenkäs teillä - onkos alesta löytynyt mitään hauskaa? 
Muutamat tuntuvat osallistuvan kampanjaan, jossa ei osteta mitään tammikuussa. 
Minä en aio osallistua tähän kampanjaan - pihistelin senkin edestä vuorotteluvapailla.

Ja tietenkin - tervetuloa uudet lukijat Love Love sekä  Muotia ja muita kotkotuksia -blogin Mapsi! Toivottavasti viihdytte!
SHARE:

24 kommenttia

  1. En oo vielä innostunut aleista, mutta tänään olen kaupungille lähdössä... jospa nyt löytyis jotain :) Ostinpas mä yhdet housut/leggarit, mutta nekin oli nurmihintaset.
    Ainoa mihin minä osallistun, niin on: "Nautitaan elämästä tammikuu" :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lykkyä aleen! Ja tuo on jopa sellainen osallistumisaie, johon minäkin voisin ryhtyä;)

      Poista
  2. Minä tilasin ennen joulua muutaman jutun alesta, joille ei olisi ollut tarvetta. Joulun jälkeen tuli ostettua tarpeeseen hyväksi havaittua kosmetikkaa ja housuja tarpeeseen. En sinällään, innostuttuani karsimaan kovalla kädellä vaatekaappiani kirpparia varten, ole innostunut täyttämään sitä uudelleen tuotteilla joka on "ihan kiva". Koetan pysyä ostoksissa, joille on käyttöä varmasti. Pienet hairahdukset (kuten ennen joulua) sallittakoon.

    Hyvä ystäväni on Rajalalla töissä, meinasi saada hepulin ennen vuoden vaihdetta tulleiden nettitilausten kanssa eilen. ALV nostoa ennen oli moni aktivoitunut. Harmittaahan se, kun hyvän kameran hinta nousee noin paljon. Tai minkä tahansa tuotteen.

    Marrun tavoin minäkin osallistun enimmäkseen "Nautitaan elämästä!" tammikuuhun kuin muihin "kampanjoihin". Kerro sitten toimivatko nuo kynät, olen toistaiseksi vastustanut kiusausta kokeilla niitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrotaan sitten - ekaa päivää on nyt silmissä. Mun aiemmin käyttämät ei oikein tahdo pysyä siisteinä mun roikkuvilla rasvaluomilla. Näissä luvataan toista. Kattellaan;)

      Poista
  3. Joo, no meikä on vielä kahdeksan kuukautta vuorotteluvapaalla, joten en osta mitään... :O(

    Meillä on Nikon D3100 ja ollaan tyytyväisiä. Tuon saman ilmiön olen huomannut Gigantista. Olen monesti mennyt ostamaan tarjoustuotetta ja on aina loppu. Olen alkanut epäillä, että tilataan tarkoituksella vain muutama tuote. Sitten myydään jokin kalliimpi tuote asiakkaalle tilalle, koska tämä on jo tullut ostomielellä kauppaan ja lähteminen tyhjin käsin on pettymys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä nyt tykästyin tuohon D5100 -malliin ja harmittaa vietävästi. Niin paljon, että ei tee mieli mennä ko. liikkeeseen. Mutta varmaan menen kuitenkin;)

      Poista
  4. Mä en juokse aleissa enkä muissakaan, ostan kun vastaan tulee - tai inspis iskee.....välillä iskee turhankin usein :)
    Tuota savusimätestiä mäkin odottelen, vanhat kynät on loppu enkä ole saanut aikaseksi ostaa uutta. Mutta pitäis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekaa päivää on siis silmissä tää väri - toistaiseksi ei ole kertaakaan tarvinnut korjailla. Mulla on rasvaiset luomet ja yleensä tähän mennessä olen jo pyyhkinyt muutamankiin kertaan silmäkulmista ja yläluomilta. Mutta palaillaan, kunhan on enemmän tätä kokemusta;)

      Poista
  5. Voi harmi tuon kameran kanssa... mutta varmasti kohtaat jonakin päivänä omasi :)
    Käyn satunnaisesti alessa, haahuilemassa lähinnä tänä vuonna, eli en etsi mitään erityisesti. Tähän mennessä käteen ovat jääneet muutaman euron farkkulegginssit ja muutaman kympin öljykangasmaihari. Molemmat ihan tarpeeseen.
    Mun tekisi mieli kokeilla myös vaihteeksi rajauskynää. Oon vuosia käyttänyt nestemäistä, kun sopivaa kynää ei ole löytynyt... kaikki mun kokeilemat on olleet liian kovia. Pitäisköhän taas kokeilla?
    Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu - vieläkin harmittaa. Mutta ehkä mua odottaa jossain se lottovoitto ja voin hankkia sitten sellaisen etopelin! Mä olen vallan käyttänyt kyniä, kun tykkään pehmentää noi rajaukset. Nämä uudet on kyllä ensimmäiset noinkin paksut kynät, joten eroavat hieman tavallisista rajauskynistäni. Mutta ekan päivän kokemus oli positiivinen - kirjoittelen kyllä jossain vaiheessa, mitä tykkään.
      Ja kivaa viikonloppua myös sinulle!

      Poista
  6. Mulla on Nikonin järkkäri. Sain sen synttärilahjaks mieheltäni 8 vuotta sitten. Makso yli 1000 sillon, joten hyvin on hinnat tullee "edullisimmiksi". Oon ollut tyytyväinen kameraani.

    Alemyynnistä ostin keittiöön seinäkellon, pari tyynyä makkariin ja silkkikukan. Liivihametta kyllä lähin ostamaan ja mustia saapikkaita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihastuin tuohon Nikoniin ihan kunnolla. Mutta kattellaan nyt vielä.
      Mustat saapikkaat tuntuu olevan kiven alla - mä olen haeskellut sellaisia, joissa on ihan pikkasen korkoa, siis ei ihan matalia, mutta ei kuitenkaan korkkareita - ja sellaisella tasaisella leveällä korolla. Eipä ole - yksi malli löytyi, mutta se kiristi sitten vaivaisenluun kohdalta jo sovitettaessa, joten sinne jäi. Taitaa jäädä ostamatta. No, ehkä mä pärjään.
      Oikein hyvää viikonloppua sinne!

      Poista
  7. En oo alennusmyynneissä käynyt, ne ei vaan koskaan mua innosta :)
    Kivaa lauantain jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään kolusin Myllyn kauppakeskuksen - yhden yhtä rättiä saatikka niitä saappaita ei lähtenyt mukaan - ei tosin mitään muutakaan;)
      Samoin - kivaa lauantain jatkoa!

      Poista
  8. Moi, oman kamerani ostin myös tarjouksesta Gigantista. Siellä pitää olla aamulla klo avausaikaan oven takana jos meinaa ylipäätään koskaan mitään tarjoustavaraa saada.

    Jos yhtään lohduttaa, niin kiersin tänään Ylivieskan jok´ikisen rättikaupan. Enkä löytäny rätin rättiä, vaikka työvaatteista on suorastaan huutava pula. Nettitarjontaan pitää nyt turvautua. Lohduksi ostin sitten pizzan. Niin kuin eilenkin.
    -Helena ja Blackie-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - lohduttaa kovasti;) Rättejä mä en oikeestaan tarvii, joten ei tarvitse sitä varten nettikauppoja selata - ja kenkiä en niistä uskalla ostaa, mullon niin ongelmajalat, että mä saisin palautella vähän joka paketin! Ja en mä nyt ihan välttämättä niitä saapikkaitakaan tartte, mutta kun tekee mieli!
      Hyvä lohturuoka, nams!
      Mukavaa viikonloppua sinne - Viirulta kans;)

      Poista
  9. Voi kökkö kun huono onni kameran kanssa! Kyllä niitä varmaan vielä tulee jonnekin aleen. Toivottavasti! Kivat kynät olet ostanut, mulla on sama ongelma että mikään ei tuppaa pysymään luomilla...:( Aleja tuli koluttua eilen kun oli pakko lähteä muiden mukaan, mutta ei vaatekaupoissa kyllä mitään XL-kokoista ostettavaa ollut. Yhdet pyjamanhousut lähti mukaan kun vanhat repesi jouluna...:D Pyjamanhousutkin on kiven alla. Ensi vuonna meen kyllä ENNEN joulua pyjamaostoksille! En tarvitse mitään alestakaan enää kun mieheltä synttärilahjaksi tulossa ihana lämmin poncho postissa ja pari peruspaitaa ostin neuleiden alle. Siinä kaikki. Toivottavasti löydät saapikkaat! Jostain syystä matalammat korot ei nyt oikein näytä olevan muotia. Täällä maalla korkeat on aikas epäkäytännölliset...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alessa pitää olla oikeaan aikaan liikkeellä; jos jotain mukavaa löytyy, niin kokoja ei enää ole. Tuli taas todistettua;)
      Hyvää sunnuntai-iltaa sinulle!

      Poista
  10. No, ei hoppu hyvää tee tuon järkkärin kanssa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ei ole enää hoppu - katselen rauhassa. Kyllä se oikea tulee joskus vastaan.
      Kivaa sunnuntai-iltaa sinulle ja Myrskylle!

      Poista
  11. Toivottavasti tulee eteen hyvä kameratarjous, kun ostin omaa järkkäriäni huomasin hintojen vaihtelevan eri putiikeissa lähes päivittäin. Nettikauppojakin kannattaa vertailla. Alet ei kiinnosta, mutta täytyy tunnustaa, että ostin muutaman alehyasintin, á 50 senttiä.

    VastaaPoista
  12. UUUh kiitos kiitos!! Mä en ollut lisännyt sinua blogilistaani... Tämähän korjataan heti!

    Kivaa iltaa ja varmasti viihdyn seurassasi :)

    -S-

    VastaaPoista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig