torstai 10. tammikuuta 2013

Viikon puoliväli ohitettu - ja uusia tunnustuksia

Kirjoittelen tätä myöhään keskiviikkoillalla ja sanonpa vaan, että olipa alkuviikko ja onneksi ollaan jo viikon paremmalla puolella. Töissä on ollut sen verran haipakkaa, että kun tulin tänään töistä, simahdin tuohon sohvalle ja otin torkut - melkein 2 tuntia olin likipitäin taju kankaalla. Mutta siitä helkutin toimintakertomuksesta on nyt sitten muiden töiden ohella saatu raakaversio väkerrettyä. Huomenna vielä tarkistan ja that´s it! Armonaikaa olisi ollut 16.1. saakka, mutta onpa kiva odottaa viikonloppua, kun tietää, ettei se enää kummittele mielessä. Eikä muistitikku tai työläppäri laukussa;)

Olen viikon sisällä saanut haasteen - 11 kysymystä - ihanalta -LOVE-lta blogista Beauty Of Life ja aion siihen jossain vaiheessa vastata. 


Lisäksi blogin Muotia ja matkoja, kauneutta ja käsitöitä myöskin ihana anneaulikki on antanut minulle tunnustuksen Beautiful Blogger, jossa pitäisi tunnustaa 7. asiaa itsestään. 



Olen tehnyt aiemmin tehnyt postauksen A Blog with Substance ja  yritän tunnustella hieman eri asioita. 

No, tässä tulee:

1. Olen mestari siirtämään asioiden tekemistä, siksipä minulle tuleekin aina kiire.

2. Mutta edelliseen viitaten - pienessä paineessa saan kaikkein eniten aikaiseksi.

3. Minulla on vaivaisenluut ja Mortonin neuroosi. Pitihän se joku neuroosi minunkin hankkia!

4. Olen saituri - ostan suurimman osan vaatteistani alennuksella. Esimerkiksi keskiviikon työasun hame on ostettu Sokos Wiklundilta 70% alennuksella viime keväänä. Kävin tätä S. Oliver´in hametta kuolaamassa monta kertaa ja vaikkei se nyt maltaita maksanut normihintaankaan, odottelin, josko sen saisi joskus halvemmallakin - ja saihan sen. Hameeseen on kiva yhdistellä erilaisia yläosia - kuvakoosteessa muutama vaihtoehto. Ylläolevaa paitaa lukuunottamatta muut on ostettu alehintaan.


5. Pihiyden vastapainoksi osaan olla antelias. Annan hyväntekeväisyyteen, annan lahjoja ja olen liiankin hölläkätinen lasteni tarpeiden suhteen;)

6. Yritän päästä eroon kiltin tytön syndroomasta. Sana EI on opettelussa.

7. Nauran ja itken yhtä helposti.

Ja kuten tunnustuksiin kuuluu, se pitäisi jakaa eteenpäin. Nyt en jaakaan vaan annan sen kaikille halukkaille. Poimikaa halutessanne kuva ja eikun tunnustelemaan.

Ja kiitos vielä uusille lukijoille Matkattarelle ja Sarpulle blogista tyrniä ja tyrskyjä siitä, että olette ilahduttaneet mieltäni klikkaamalla itsenne lukijajoukkooni. Tervetuloa!

Tänään on jo torstai ja ihan pian viikonloppu! Kylläpä odotankin sitä. Miten sinun viikkosi on sujunut? Joko odotat viikonloppua?
SHARE:

22 kommenttia

  1. Aivan ihana tuo mekko! Piristävä yksityiskohtatuo keltainen helmassa! Me like :))

    EI , on hyvä sana opetella! Kärsin samasta syndroomasta, mutta viime vuoden aikana olen oppinut tuon uuden ihanan sanan! Uskon myös onnistuneeni käyttämään sitä juuri oikeissa kohdissa!! Tunne on mahtava <3<3 zemppiä harjotteluun ;)))

    Kivaa päivää :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa päivää sinnekin! Ja taitaa olla meillä naisilla varsinkin aika yleinen tuo syndrooma. Mutta harjoittelu jatkuu;)

      Poista
  2. Nätti hame! Mulla on se pahe, etten malta odotella mitään, vaan kaikki tässä mulle heti nyt! Eli jos löydän jonkin kivan vaatteen, se on saatava heti, vaikka viimeisillä pennosilla...Ei:n sanominen on yllättävän vaikeaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mullakin joskus lähtee lapasesta, mutta nykyään sentään vähän harvemmin;) Ja vaikea se on se Ei-sana!

      Poista
  3. Onpas kiva tuo mekko! Helman yksityiskohdat ovat aivan ihastuttavat!

    Minä olen hyvin paljon "kaikki mulle nyt heti" ihminen ja ajoittain karkaakin mopo käsistä ja tulee hankittua vaatteita enemmänkin. Onneksi tämä on tasoittunut pahimmista ajoista ja nyt sentään katson minkä hintaisen haluan. Hinta onnekseni monesti jarruttaa.

    Viikonloppua odotellen täällä mennään, hyvää torstaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on itseasiassa hame - musta neulepaita on sekin S Oliver´in mallistosta ja se on ostettu ihan normaalihinnalla. En uskaltanut jättää sitä tarjouksiin, kun pelkäsin kokojen menevän;) - ihastuin siinä tuohon kaulukseen, josta on lähikuvakin tuossa koosteessa. Tuota hametta olisi ollut mekkonakin, tosi kiva, mutta mulle liian lyhyt. Tuo kuva vääristää vähän noita hameen mittasuhteita; pituus on juuri polveen, ei polven alle;)
      Hyvää torstaita sinnekin!

      Poista
  4. Kivannäköinen hame.

    Miten toi Morton oireilee sulla? Mulla on oikeasta jalasta nipsattu hermoa pois ja nyt on kakkos- ja kolmosvarpaan väli tunnoton. Tapaturmassa mursin varpaan ensin, sitten tuli ganglio jalkaterään ja leikkauksessa huomattiin, että hermo on ärtynyt ja nipsattiin siitä pää pois. Tosin ortopedi varoitteli jo mua siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla tuo oikean jalan päkiä kipeytyy välillä niin, että jalalla ei pysty astumaan. Mä olen hoitanut sitä fysioterapeutin avustuksella - yrittänyt opetella kävelemään oikein. Mullahan on nuo vaivaisenluut aika pahat ja ne saattaa aiheuttaa väärän kävelyasennon; mutta mä mursin muutama vuosi sitten tuon oikean jalan nilkan ja se ei luutunut oikein kunnolla - eli sitä vääränlaista askellusta on tullut myös siitä. Ortopedin kanssa pohdittiin niitä vaihtoehtoja ja mä en halua leikkausta - eikä ortopedikään sitä suositellut, sanoi, että harvemmin hyvä tulee. Välillä tää on parempi ja välillä pahempi - ei auta kun oppia elelemään sen kanssa. Ja yrittää muistaa varvas- ja jalkajumpat! Tsemppiä sinne - nää osaa olla kivuliaita!

      Poista
    2. Mä kirjoitin sulle vastausta äsken ja se katos. Älä julkaise, jos tuli puolinainen vastaus.
      Mä olen tyytyväinen leikkaukseen. Kaikki epämääräiset kipuilut jäivät leikkauspöydälle ja korkkareillakin pystyy hyvin kävelemään. Tunnottomuuteen tottuu, eikä se enää häiritse ollenkaan. Ainut, että jalassa on ruma arpi, mutta pääasia ettei ole kipuja.

      Poista
    3. Kiitti tiedosta. Saattaa se joku päivä olla vielä edessä mullakin. Mutta mulle siihen tulis päälle vielä noi vaivaistenluut leikattaviksi - ja lähipiirissä on niin monta epäonnistunutta leikkausta, että en ihan vähällä lähde. Niin kauan kun rokki soi ja tanssimaan pystyy, yritän pysytellä pois lekurin veitsen alta;)
      Kivaa viikonloppua sinulle ja eikun korkkarit jalkaan!

      Poista
  5. Todella kaunis hame! Odotus selvästi palkittiin :)

    Oma viikko on kulunut ylitöitä paiskien, huomenna vielä muutaman tunnin rutistus ja viikonlopun viettoon. Perjantaina aion mennä salille zumbaan, lauantaina autan pikkusiskon muuttotouhuissa ja sunnuntaina on vuorossa isosiskon pojan 10vee-synttärit sekä Partylite-kutsut entisen työkaverin luona. Hyvää meininkiä tiedossa siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh - onpas sinulla vauhtia päällä;) Hyvää viikonloppua sinulle!

      Poista
  6. Ihana hame! Kerrassaan! Ja ihanat yläosat olet siihen valinnut. Tyylikäs ja mukava varmasti päällä. Vautsi. Olen kade.
    Mikä on Mortonin neuroosi? Mulla on kanssa oikeassa nilkassa autokolarissa tullut luutumaton murtuma, jota ei oikein voi leikata, irtopala vaan pyörii siellä. Se aiheuttaa kaikenlaista harmia ja jalkaterän toimimattomuutta...:( Juokseminen ei enää onnistu, mutta aika hyvin olen muuten pärjännyt ja kirurgin veistä vältellyt kun harvoin onnistuu kunnolla nuo nilkkojen jäykistysleikkaukset...
    P.S. Nauru ja itku kuuluvat elämään. Elämä on paljon helpompaa kun osaa nuo taidot (ja sen sanan EI).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itse kovasti tuosta hameesta. Ja on mukava päällä.
      Tässä vähän tietoa tuota Mortonin neuroosista http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=jal00109
      Ja samaa mieltä olen - naurulla ja itkulla saa monta solmua selvitettyä - ainakin helpottaa;)
      Kivaa viikonloppua sinne!

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos - täytyypä käydä vilkaisemassa;)
      Kivaa viikonloppua sinne!

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Kiitos - tiedä aina niin siitä tyylistä, mutta mukava ja monikäyttöinen hamonen tuo on!
      Mukavaa viikonloppua sinne saippuakeitosten keskelle!

      Poista
  9. Pidän kovasti tuosta hameestasi, minulla on varmaan... 20-30 erilaista mustaa hametta ja yritän aina tuunata edes muutamiin jotain pientä kikkaa ja ideaa jollainen tuosta sinunkin hameestasi löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - mä tykkään itsekin tuosta tosi paljon. Ja itseasiassa aika helppo olis tuunata perusmustaan hameeseen oman maun mukaiset palikat tuohon helmaan. Hauskoja kokeiluja sulle!

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Mä tykkään itse kovasti - tää on kyllä hame, toi kuva valehtelee;) Näitä olis ollut mekkoinakin silloin - ihana malli, mutta mulle liian lyhyt.

      Poista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig