lauantai 23. helmikuuta 2013

Saturday Night Fever - lauantai-illan huumaa

Viikko meni taas flunssan kanssa taistellessa - töissä huonosti nukuttujen öiden jälkeen Buranan voimalla sitkeästi kuitenkin yritin ahertaa. Torstainen kokopäivän suunnittelukokous oli kyllä todellinen voimainkoitos! Mutta onneksi perjantai olikin jo lomapäivä - sain ihan rauhassa löhöillä sängyssä seuranani Cathy Kellyn hömppäromaani Onnen ainekset - ja iso kasa vanhoja sisustuslehtiä. Viiru lohdutti vähän väliä torkkuja ottavaa Ladya.

Loma - jota on vain muutama päivä - taitaa kulua yrittäessä toipua tästä flunssasta. Muutamaan kertaan olen jo luullut sen selättäneeni, mutta se vihulainen iskee aina takaisin. 

Olimme ajatelleet Isännän kanssa juhlistaa loman alkua Helsingin reissulla ja hotellikin oli jo varattu. Tänään kuitenkin kauppareissukin otti niin koville - ja molemmille - että peruimme koko matkan ja olemme täällä kotona vain torkutelleet ja raakkuneet kuin kaksi vanhaa varista - nuoret ovat lomareissulla Oulussa kavereitaan tapaamassa.

Päivän kauppamatkalta mukaan tarttui uusin Gloria, jota olen jo vähän ehtinyt selaillakin. Ihania musta-valkoisia vaatteita! Olen aina rakastanut musta-valko -yhdistelmää ja niitä on onneksi kaapissakin aikalailla - eri asia on sitten se, miten mahtunevat päälle, kun ei tämä vatsamakkaroiden sulatus -projekti tunnu edistyvän. Tuollaiseen kroppaan kuin noilla malleilla ei edes tähdätä, mutta vyötärön toivoisin vielä löytäväni.
kuvat valokuvattu maaliskuun 2013 Gloria -lehdestä
Tuossa ruutumekossa on kyllä ideaa tällaiselle vähän pyöreämmällekin - nuo mustat sivukaitaleet hämäävät aika kivasti;)

Tuonkin oikealla alhaalla olevan kuvan housut miellyttävät kovasti. Minun on alkanut tehdä mieli valkoisia housuja - lähinnä valkoisia farkkuja vajaamittaisella lahkeella olen haaveillut. 

Paitsi että vuosikymmeniin en ole enää valkoisia housuja käyttänyt. En sen saaristoon tehdyn kesäretken jälkeen, jolloin päälläni oli ihanat valkoiset leveälahkeiset housut ja huomasin perillä, että olin istunut koko menomatkan suklaapatukan päällä. Onneksi oli mukana neule, jota sitten kesäkuumalla koko loppumatkan pidin lanteillani.

Kun tämä olo nyt on ollut niin surkea ja mielialakin ihan maissa, niin päätinpä ilahduttaa itseäni ja ostaa vihdoinkin sen Statement-korun itselleni. Olen ihaillut muiden bloggaajien kuvissa kauniita, upeita ja näyttäviä koruja ja päätin, että nyt on sitten se päivä, kun minäkin sen hankin. Tuossa alakuvissa tulos Ladyn Statement-korun ostosta:



Jotta mä olen tylsä. Mutta kun ei vaan saanut itseään taipumaan niihin ihanuuksiin. Niin se vaan on, että muilla ovat kyllä kauniita - minä vaan en osaa käyttää. Mutta jotta ei ihan turha reissu tullut, oli sitten pakko tuo koru Lindexin rihkamahyllystä napata;)

Ja vielä oli lohdukkeeksi ostettava lohtuherkkuja. Tai eihän nuo oikeasti ole mitään herkkuja - ihan selvää terveysvaikutteista dieettiruokaahan ne ovat! 


Ennenkuin taas laahustan tuonne sohvalle ja yritän pitää silmäni vielä Komisario Frostin ajan auki, kiitän Heidiä ja Katjaa blogista Tässä ja nyt, unelmien kera siitä, että olette itsenne tuohon lukijajoukkoon laittaneet - olette ihan vallan mahdottomasti ilahduttaneet tätä vaivaiseukkoa!

Ihanaa viikonloppua ihan jokaiselle teistä!
SHARE:

32 kommenttia

  1. Toi on varmaan statement-koruista seuraava evoluution aste :-)

    VastaaPoista
  2. Kaunis koru. Korut on NIIN ihania. Munkin pitäisi alkaa valitsemaan omista koruista jotain pikku matkallemme, johon ollaan juuri lähdössä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla onkin tosi ihania koruja - ja sä osaat käyttää niitä! Mä olen sellainen minimalisti, että en vaan osaa näyttäviä koruja käyttää;)

      Poista
  3. onneks meillä sairaanhoitopiiri huolehtii vaatetuksesta ja kotona on ne virttyneet kalsarit , haaroista jo ratkenneet :)))
    oikeesti ostin itelle peräti kaks uutta (alesta) puseroa ajatellen kevään mahdollisia rientoja :) ja ihan kuule oulun stocmannilta asti ! se oli meikäläiseltä paljon, kumpikin muodikkaasti väljää mallia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo - niitä väljempiä minäkin suosiolla katselen. Mutta vain katselen, nyt ei ole lupa ostaa ennenkuin on saatu vaatekaapista tavaraa ulos. Ja uloshan sieltä lähtee aika paljon, jos ei muutama kilo lähde ensin tuosta vyötäröltä;)

      Poista
  4. Kylläpäs nyt monet sairastaa :( Lieköhän nyt sitä influenssaa? Paranemisia sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kuulemma mun tautini vielä sitä influenssaa, mutta viime viikolla oli työterveydessä alkanut näkymään. Kyllä tämä tästä varmaan jo menee, kun saa lomalla levätä.

      Poista
  5. Ihana koru! Mäkään en osaisi statementtej käyttää ja oon yksinkertaisuuden huippu:)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkäsin - ja sopii hyvin tällaiselle yksinkertaiselle tyypille;)

      Poista
  6. Sullahan on täällä ihan tyystin uusi ilme :). Tosi pirtsakka tuo banneri. Ei varmaan nyt vastaa omaa olotilaa, mutta toivottavasti pian.
    Ja ihan säikähdin, kun siniraitavillasukat on kadonneet kaikkialta, mutta onneksi kyseessä olikin muutos, eikä muutto :). Edelleen tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli vähän pakko piristää mieltä - se edellinen banneri oli hätäpäissä laitettu silloin, kun aloittelin tätä blogia. No, vähän hätäpäissä se on tämäkin laitettu;) Ja tuota profiilikuvaa vielä maistelen - voipi olla, että villasukat tekee comebackin;)

      Poista
  7. Ihana uusi banneri! Minäkin ihmettelin, että mihin pirtsakat sukat on kadonneet :) Tuo kaulakoru on minusta kaunis juuri tuollaisena, kauniin simppelinä. Ei kai siinä nyt tartte olla sen suuremmin mitään krumeluureja. Eu mullakaan ole. Ranteeseen voinkin sitten kasata vaikka mitä, mutta kaulaan en osaa. Yhden statement korun omistan, siitä ei kauheasti postausta tehdä :D

    Paranemista ja rentoa sunnuntaita sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paranemisen toivotuksista. Loma toivottavasti tekee tehtävänsä ja häätelee pöpöt - jos ei se niin sitten tuo ulkona paistava ihana aurinko! Ja sukat - juu, voi olla, että hipsivät vielä takaisinkin;)

      Poista
  8. Pikaista paranemista ja btw tykkään bannerista tosi paljon!

    Mukavaa sunnuntaita sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - oli pakko vähän piristää itseään - ja toivottavasti muitakin;)

      Poista
  9. Olet riisunut villasukat, ei ihme, että vilustuit :) Kaunis koru, toivotan pikaista toipumista, lepo on paras lääke ja lehtien selailu sekä haaveilu vyötäröstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Villasukat on riisuttu vaan täällä, mutta kotona ne on aina jalassa; mulla on jopa etelänmatkoilla ne mukana, ensimmäiseksi pakkaan kapsäkkiin;) Ja luulen, että tämä pikkuloma tekee tehtävänsä tuon taudin selätyksessä.

      Poista
  10. Koitahan parantua! Pitäisi osata olla paikallaan tekemättä oikeastaan mitään, mutta tiedän kokemuksesta kuinka vaikeata se on. Flunssan pitkittyminen on vain niin ikävää. Ja harmi että jouduitte sen Helsingin reissunkin perumaan. Mutta onneksi se Helsinki pysyy paikallaan jatkossakin, joten joku toinen kerta sitten :-)

    Minä olen mustien vaatteiden ystävä enkä oikein muita värejä paljoa käytäkään. Kerran yritin revitellä valkoisen pitkän pellavahameen kanssa, mutta pikapikaa senkin värjästin mustaksi. En oikein osaa tuota valkoista käyttää, muuta kuin sisustuksessa...

    Lepää ja lueskele,
    Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on mullakin kyllä se yleisin vaateväri. Vaikka ei minkään värianalyysin mukaan mun värini olekaan;) Ja totta - Helsinki odottaa;)

      Poista
  11. Jaaha, selvästikin vaatekaappiprojekti valmistumassa, kun postaillaan jo uutta vaateasiaa ? Onhan ? :))
    -Helena ja Blackie-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kun oliskin! Noilla mä vaan vähän niin kuin härnään itseäni, että tällaistakin olisi tarjolla, jos saisit sieltä kaapista jotain pois ensin;)

      Poista
  12. Kyllä tuo keino varmasti tepsii ja vauhdittaa projektia! Muistathan kertoa miten projekti etenee, sä teet sen ainan niin hauskasti :)
    -Helena ja Blackie-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja taatusi muistan - se on niin iso juttu, että mä tulen hehkuttamaan sitä sata lasissa;)

      Poista
  13. Hei pitkästä aikaa!
    Toivottavasti olosi alkaa korjaantua! Onneksi on näitä lohdukkeita ihania kijoja, rikossarjoja ja tietysti sisustuslehtiä ja herkkuja. Minä tosiaan olin ... siis olin Nutrilet dietillä. Olo kevini kunnes olin nyt tämän viikon hiihtomalla ja harrastin ihan kunnon nautiskelua laskettelun yhteydessä. Vaakaan en ole vielä uskaltanut mennä, mutta tunne on entinen - housut tiukkaa ja ja on pönäkkä olo. Olen vaan niin kauhea herkkusuu ja tunne syöjä - keksin kyllä aina syyn viinilasilliselle ja suklaalle! Kiva kun olet saanut itseäsi hemmoteltua kauniilla korulla. Pitäisi kai iselle tehdä jokin tavoite jonka sitten vaikka hankkii kun saavuttaa kevyemmän olon... jospa vaikka Minna Parikan kengät... Toivotaan että Helsingin matkasi toteutuu pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva kun käväisit! Lohdukkeet ovatkin sairastamisessa se paras puoli - muita ei taida ollakaan. Mä en ole koskaan ollut varsinaisesti Nutrilet dieetillä - nuokin pötkät ostin vaan jotten olisi Tuplapatukoihin sortunut;) Se on kyllä merkillistä, miten pitkään sitä saa rehkiä ja kituuttaa, jotta sais parikin kiloa pois, mutta miten nopeasti ne tulevat korkojen kera takaisin. Se on epistä jos mikä! Parikan kengät on kyllä sellainen houkutin, että kyllä niiden eteen vois vähän itseään rääkätäkin;)

      Poista
  14. Pikaista paranemista sinne! Koru on kaunis...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunnon työntekijä parantelee lomalla flunssansa;) - mutta loma loppuu ja huomenna töihin. Ei haittaa sairastaminen eikä mikään, kun aurinko on pari päivää hellinyt;)
      Mukavaa viikkoa sinne!

      Poista
  15. No harmi kun ette päässeet tänne pääkaupungin sykkeeseen (heh heh)! Toisaalta, tuleehan niitä lomia, ja paree antaa kropalle mitä se vaatii. Kestää kulutusta pitempään. :)

    Mä olen ihan pihalla - mikä ihmeen statement -koru hypetys nyt on meneillään? On varmaan muotiblogeissa, joten en sitänäe, ja hyvä niin, kun en kuitenkaan pystyis hankkimaan. Mutta tuo koru on kyllä aika style.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu - minustakin se on kyllä style - mutta tuskin sitä voidaan näihin statement-koruihin laskea;) Ne kun on sellaisia vähän näyttävämpiä ja mä kyllä ihan oikeesti ihailen niitä muiden päällä. Mutta en osaa itse käyttää. Simppelille simppeliä;)

      Poista
  16. Nätin korun olet ostanut, tykkään noista risteistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - mä tykkään itsekin;)
      Kivaa tiistai-iltaa sinne!

      Poista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig