perjantai 1. maaliskuuta 2013

Popsi, popsi pilleri - nuorrut, laihdut, kaunistut, voit hyvin

Flunssa ei vaan suostu hellittämään - välillä tuntuu, että on parempia päiviä, mutta sitten se taas iskee. Nyt aloitettiin antibiootit noihin kaularauhasiin - en olisi suostunut muuten niitä napsimaan, mutta tulehdusarvot hyppäsivät sen verran korkealle, että oli vähän pakko.

Töissä olen ollut paria päivää lukuunottamatta ja muuten on vain lepäilty. Ei ole jaksanut yhtään mitään ylimääräistä.

Aika on mennyt telkkaria tuijotellessa, torkkuessa ja lukiessa. 

Ja taas kerran olen huomannut, että lehdissä silmäni osuvat kaiken maailman mainoksiin, joissa luvataan yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista. 


Olen aimmin jo tunnustanut täällä, että hurahdan ihan täysillä erilaisten mainosten lupauksiin - meikki- ja rasvaputeleissa teinkin jo suursiivousta ja olen yrittänyt pysytellä kaidalla tiellä ja olla ostamatta mitään uutta ennenkuin vanhat on kulutettu. En minä ihan ole tuossa pysynyt, mutta ihan kohtuullisesti entiseen verrattuna.

Ja ihan yhtä täysillä kun olen uskonut näihin ulkoisesti kaunistaviin tuotteisiin, näytän uskoneen myös näihin sisäisesti vaikuttaviin. Nyt kun tätä tavarakaaosta yritän selvitellä, niin päätin myös, että uusia pilleripurkkeja ei tule, ennenkuin vanhat on siivottu. Tuossa kuvassa alla hieman näytteitä siitä, mitä kaikkea löytyi kätköistä.


Pillerien avulla on tämä Lady yrittänyt ainakin 
laihtua, 
hoitaa suolistoaan, 
hoitaa niveliään, 
lievittää tulevia vaihdevuosioireitaan, 
virkeyttää ihoaan ja silmiään, 
hoitaa vatsaansa ja turvotuksia
 - ja päälle vielä erilaiset vitamiinit ja lisäravinteet. 

Viime syksynä raivasin jo suuren kasan vanhentuneita pois, mutta tuollainen määrä niitä silti jäi. Osa on aloittamattomia, osasta napsittu vain muutama pilleri. Hainrustokapseleitakin näyttää nappaillun puolikas liuska ja sen perusteella onkin sitten jo voinut vakuuttaa, että eivät auta!

Innostun lupauksiin, uskonkin niihin - mutta kyllästyn tosi nopeasti noiden pillerin napsimiseen. Luontaistuotteissa ja lisäravinteissa on se vika, että niitä pitää syödä niin julmetun monta pilleriä päivässä! Normaaleja vitamiineja ei tarvitse ottaa kuin yksi per päivä - ja nekin tuppaavat unohtumaan.
Kyllä minä joskus tunnen olevani höynäytettävissä ja tyhmä - mutta onneksi sentään aika harvoin;)

Nyt pistin sitten pois sellaiset, joita en tule käyttämään. Jäljelle jäivät seuraavan kuvan tuotteet. Eli kalkki ja D-vitamiini turvaamaan luustoani, monivitamiinit, magnesium -poretabletit jalkakramppeihin (nämä eivät myöskään pistä vatsaa sekaisin niinkuin monet muuta magnesiumvalmisteet), maitohappobakteerit (joita nytkin antibioottikuurin aikana napsin) ja sitten muutama "yleishyödyllinen" tuote eli Molkosan, Carmolis-yrttitipat ja Echina-sinkki-c-vitamiiniyhdiste flunssan oireita lievittämään.


Eikös vaan olekin hyvin siivottu? Kyllä nyt taas kelpaa lähteä ostoksille terveyttä ja kauneutta
 - ja vaikka rasvansitojia ostamaan. 

Miten on, käytätättekö te luontaistuotteita ja lisäravinteita? Ja millaisia? 
Innostutteko aina uusiin lupauksiin ja tuotteisiin? 
Minä valitettavasti uskon näihin vähän liikaakiin - ja se käy jo kyllä kukkaronkin päälle. 
Varsinkin, kun jäävät sitten vielä käyttämättä;)

Ja lopuksi - tervetuloa uudet lukijat Jossu blogista ELÄMÄN TALO, Babette blogista Babette´s
Riina blogista Luksusta arjessa,  Anne blogista peilin takana ja Elämää Onnenpähkinässä -blogin Anne. Ihmettelen ja ilahdun kyllä suuresti, kun olette tänne tienne löytäneet. Toivottavasti viihdytte.

Ihanaa viikonloppua kaikille - ja aurinkoa!


SHARE:

75 kommenttia

  1. Jess :) !!
    Mun vakiosetti on:
    Aamulla Aloe Vera- huikka, Elinvoimakuitua turkkilaiseen jugurttiin sekoitettuna, 100 mikro (vai mitä ikinä onkaan) grammaa D-vitamiinia ja sinkkitabletti.
    Päivällä Bioteekin MoniVita-kapseli ja E-Epa DHA. Illalla magnesiumia ja karnosiinia. Ja taas sitä kuitua.
    Voi olla, että jotain unohtu :).

    En tiedä, onko ollut vaikutusta, muttei uskalla lopettaakaan, ettei mene kovin paljon huonompaan suuntaan..
    Aloe Vera ainakin toimii pomminvarmasti, vaikka juuri sen epäilin olevan suurinta mahdollista humpuukia (johon silti halusin uskoa..). Mulle on ihan oikeasti alkanut kasvaa uusia hiuksia sen avulla. Ja se on kyllä ihan tervetullutta, koska tukan tuuheudella en ole koskaan päässyt kehuskelemaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on ollut tuota Aloe-Veraa, mutta ostin sen silloin meidän nuoria varten ja kyllä lapset on äitiinsä tulleet; jouduin vanhentuneena heittämään pois. Ja mä käytän jugurtin seassa siemeniä ja pähkinöitä;)
      Rasvat mä yritän saada luonnollisesti kalasta, extra virgin rypsi- ja oliiviöljystä sekä levitteestä. Mutta ei ihan riitä, joten pakko jotain hankkia noiden poisheitettyjen tilalle!

      Poista
  2. Hyvin siivottu ;) Tunnustan, että minäkin uskon mielellä lupauksiin laihtumisesta ( nykyään uskoni horjuu ) , pillereistä jotka vievät makeanhimoa (usko mennyt kokonaan) ja ensimmäisen kahden pillerin jälkeen unohdan ne kaappiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä - ei ole laihduttu, ei ole tullut kylläisyydentunnetta, ei ole mennyt makeanhimo eikä rasvat lähteneet;) - ja eritoten, kun niitä ei muista/jaksa napsia;)

      Poista
  3. herranen aika , mikä purkki ja pilleri kokoelma , mulla ei varmaan koko elämäni aikana oo ollut noin paljoa!
    mie en syö mitään vitamiineja purkista joskus omega 3 ottanu ko muistanu.
    ja nyt tässä viime aikoina päättäny että mie oon mitä oon ja itelle kelepaan( no totuuden nimissä pari/kolome kiloa vois olla vähemmän, no 5 jos aletaan haaveileen ) mutta millekään ihme kuurille en jaksa alkaa . ko parantu svaan tästä taudista että pääsis kunnolla lenkille , mitään muuta en nyt toivo ! antibiootit piti munki alkaa syömään !
    sullekin oikein ihanaa viikonloppua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tuo kalkki + D-vitamiini pakollinen - en juo maitoa, ja mulla on alkava luukato (ilmeisesti yksien lääkkeiden sivuvaikutus, hammaslääkäri huomasi - kyllä loppui niiden lääkkeiden käyttö) ja magnesium on ainoa, mikä auttaa mun jalkakramppeihini. Ja antibiootteja mä en ole vuosikymmeniin pystynyt syömään ilman maitohappobakteereita; niitä käytän myös aina matkoilla tasapainottamaan erilaisia bakteerikantoja.
      Mutta yksiäkään laihdutus- tai kauneuspillereitä en aio ikinä enää ostaa;)

      Poista
  4. Kunnioitettava valikoima pilleripurkkeja! Syön vain Calcichew D Extraa ja punariisiä. Vihersimpukkaa olen harkinnut, mutten ole hankkinut.

    VastaaPoista
  5. No mutta. Aika vaikuttavaa, täytyy myöntää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin? Kyllä mä ihan oikeesti tunnen itseni aika höynäytetyksi;)

      Poista
  6. Jos sulla ei ole niin sitten mää suosittelen hankkimaan maitohappobakteereita sen antibiootin kylkijäiseksi :)

    VastaaPoista
  7. Aloitan päiväni aina ryypiskelemällä... otan vähän havupuu-uutejuomaa. Olen tehnyt niin monta vuotta ja uskon, että sen avulla pysyn hyvin käynnissä. Lisäksi syön kalkkia ja niitä hainrusto-vihersimpukkakapseleita, joista olen blogissani kertonutkin.

    VastaaPoista
  8. Minä en usko pillereihin. En enää edes antibiootteihin. 3 viikkoa kestänyt flunssani ei ole lähtenyt parantumaan edes niillä, vaan tänään on taas huonompi päivä kuin eilen. Niin masentavaa. Henkikään ei oikein pihise vaikka vedän max. annostukset astmalääkkeitä. Ja yskä kuulostaa karseelta. Toivon jo oikeen että mut sidottaisiin jonnekin pakkolepoon, koska en osaa olla kun laakereillani kun henkistä toimintatarmoa riittää, kroppa ei vaan jaksa/kykene. Toivottavasti sun tautisi menee helpommin ohi, vaikka aika samalle kuulostaa meno sielläkin. :(

    Itse käytän berokkaa, se on ainoa vakkari. Välillä omega3:sta koska en tykkää kalasta. Myös ferromax purkki löytyy (suositus tekstissä naisille, urheilijoille ja toipilaille - ensimmäistä olen aina toisia vaihtelevasti) ;) näyttääpä kaapissa olevan islanninjäkäläuutettakin. Mutta tuo aloevera minua kiinnostaisi, olisi kiva kuulla mitä tuotetta olette käyttäneet ja mistä sitä saa. Olen alkanut uskomaan aloeveraan vaikken muuhun uskokkaan, pinnallisesti ainakin auttaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo - tää flunssa on kyllä näköjään lähtemättömissä. En minäkään antibiootteja enää mielelläni huoli, mutta nyt noi mun tulehdusarvot oli sellaiset, että oli pakko taipua. Toivottavasti mä saan edes kaulani takaisin.

      Poista
  9. Vaikuttava kokoelma purkkeja :D Oma päivä alkaa C ja D vitamiineilla, muuten luotan terveelliseen ruokavalioon. No sairastettu on oikein kunnolla tänä talvena, joten ei ole pillereistä ollut apua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen vähän jäävi - huolimatta tuosta purkkimerestä - sanomaan, ettei noista vitamiineista ole apua - mä kun sujuvasti unohdan ne ottaa. Paitsi tuon kalkin ja D:n - luukato pelottaa liiaksi, jotta ne unohtaisin.

      Poista
  10. Kyllä meilläki ennen oli jos mitä, mutta iski toi lisäaineallergia ja nykyään pitää kattoo mitä suuhunsa tuppaa.
    - aamu alkaa havu-uutejuomalla ja pakurikääpäteellä. Mukaan lähtee omegared-krilliölyt ja pimeenä aikana D-maxit. Siinä se sit menee seuraavaan aamuun :)
    Flunssaa en ole Vielä tälle talvelle saanu, oireiden tullessa iso mukillinen pakurikääpäteetä on helpannu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että olet säästynyt tältä flunssalta - tuntuu olevan tosi monella riesana - ja vieläpä pitkäaikaisena.

      Poista
  11. Voi itku että on sitkeä tuo flunssasi. Toivottavasti antibiootit auttavat. En itsekään niitä tykkää popsia; olin 30 vuotias kun elämäni 1. antibioottikuurin söin (vauva-aikojen vaaleanpunaisten penisilliinilitkujen jälkeen) ja 2. kuuria syödessäni olin jo yli 40 (ja nyt paljastui suunnilleen tuo ikäkin). Eli kokonaista 2 kuuria aikuiselämän aikana ja toivottavasti siihen jäisikin...

    Ja on sulla aikamoiset varastot! :-D
    Tsemppiä!
    Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin olet pärjännyt ilman antibiootteja! Ja varmaan hyvä niin. Onneksi nykyään lääkäritkään eivät niitä niin helposti enää määrää kuin mitä vielä muutama vuosi sitten.
      Ja nythän noista mun varastoistani lähti aikamoinen määrä roskikseen. Toivottavasti en sorru heti sitä varastoa täyttelemään;)

      Poista
  12. Kosmetiikan kanssa olen myös höynäytettävä :) Ja joskus jos tulee Oikein Hyvä Mainos joistain pillereistä niin oon niitäkin ostanut, Vakikäytössä on D+kalkki-valmiste ja sit noi omat reumalääkkeet, yks pistettävä, pari popsittavaa. Hainrustouute+inkivääriä koitan muistaa ottaa, mut se unohtuu melkein aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää höynäytettävyys on aika paha tauti - mistähän siihen sais pillereitä? Ei ole näkynyt mainoksia;)

      Poista
  13. Moiiiii,

    kiva lukea sinun kuulumisia, vaikkakin ne ovat nuhaisia :( Toivottavasti saat selätettyä taudin pian!!

    Mä kanssa alotan aina jonkun kuurin. Turha luulo, että sit muistaisin ottaa niitä. Päädyin siis viemään ne töihin ja ajattelin, että jos edes viisi päivää viikossa pillerit ottaisi ni parempi se kun ei ollenkaan!! Noooo....arvaa vaa muistanko siellä töissäkään ottaa ..Nope :)))

    hihih!! Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lohdullista kuulla, että meitä muistamattomia on muitakin;) - ja minäkin olen yrittänyt tuota töihin vientiä - ja valitettavasti samoin tuloksin;)
      Mukavaa iltaa sinnekin!

      Poista
  14. Kompastuin tänne sun blogiin ja toivotan pikaista paranemista!
    Terkuin Sirpa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei - ja kiva jos kompastuit;) - ja kiitos paranemistoivotuksista - niitä tarvitaankin. Mukavaa viikonloppua sinne!

      Poista
  15. Kerrassaan mahtava postaus! Jo miten hyvin siivottu!!! Mun mielestä sulle jäi JUST oikeat, hyvät ja tarpeelliset. Mutta oliko tuossa omegat..? Oli ne varmaan.SAMMA HÄR, yrittäähän sitä toki ihminen tehdä kaiken mahdollisen terveytensä eteen, ei siitä voi/saa itseään syyttää. Minäpä olen ihan vasta kuukausi sitten tehnyt JUST saman operaation, heivasin kaiken (noh melkein) wex ja nyt käytetään: Zone omegaa jenkkilästä tilattuna, kalkki sesaminsiemenistä, merilevää, vähän D-vit. ja minimiannos helokkiöljyä. Ei mitään muuta. noh echinaforsea jos tulee pipiksi.
    Kissoilla omega, helokki, kalkki, merilevä.

    Mutta auta armias kun on kyse hiustenhoitotuotteista, joka kampaamoreissulla tulee purnukka mukaan, voi voi voisin kaupan perustaa... ja arvaa vaan paljonko turkinhoitoaineita kissoilla on.. huh huh :))
    -Helena ja Blackie-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo - omegat löytyy vielä;) - ja ne hiustuotteet on täälläkin yks sortumisvaara! Meillä ei onneksi Viirulle tarvita paljoa - se kun on perusmaatiaiskissa, niin se tulee vähällä toimeen;)
      Mukavaa viikonloppua sinne!

      Poista
  16. Heissan nuhanenä ;D
    Kokeileppa tätä taikajuomaa- 1tl raastettua inkivääriä- 1tl valkosipulimurskaa - 1rkl hunajaa . kiehuvaa vettä. Maku on paha mutta siihenkin tottuu ja pääasia kait on että lentsu lähtee. tällä tropilla olen hoitanut pesueeni montavuotta eikä meillä ole flunssaa pahemmin näkynyt , mitä nyt välillä yrittää tulla mutta tuolla se kukistetaan alkuunsa ;D
    Mä olen varsinainen pillerinpopsia . Syön sitä sun tätä purkista ja outoja asioita myös ruokana , hah
    Kauneudenhoidossa uskon ruokakaapin tarjontaan eli kaikki kuorinnasta naamioihin teen ruuasta ;D
    Kasvorasvana kookosöljy ja aina välillä kun muistan hakea niin käytän etanavoidetta
    Näillä on tähän saakka pärjätty , saas nähä pitääkö noi tulevat rypyt aisoissa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienosti oletkin pärjäillyt! Ja ihan just tuota yhdistelmää ei ole kokeiltu, mutta nyt kokeillaan. En tiedä, toimiiko se jo päällä olevaan jälkitautiin, mutta ei siitä haittaakaan voi olla;)
      Jos sun kasvosi ovat tuon näköiset noilla voiteilla, niin laittaa harkitsemaan tuolla voidepurnukkakokoelmassa vieläkin rajumpaa otetta - tosin mulla se taitaa olla jo myöhäistä noiden ryppyjen osalta;)
      Ihanaa viikonloppua sinne!

      Poista
  17. Voi mikä purkki määrä! Ihailtavasti myös karsittu. Minä olen varmaan jotenkin omituinen kun en oikein osaa mitään purkista syödä. Ajoittain monivitamiinia poreena, magnesiumia joskus ja D:täkin aika harvoin. Muistaessa otan kalanmaksaöljytabletin :D En siis meinaa muistaa ottaa niitä ja tuolla ne nyt pyörivät. Ottamattomina.

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, kun ne jäävät ottamatta - itsekin heitin pois purkkeja, joista ei oltu käytetty kuin pari pilleriä! Ja eikös vain ollutkin taitavasti karsittu;)

      Poista
  18. Flunssassa täälläkin on oltu :( Nyt oliskin hyvä olla ainakin jotain ylimääräisiä vitamiineja...varsinkin Ctä, mulla vaan ei nyt ole kuin monivitamiinia, otin kyllä sitä nyt ylimääräisen.Ja flunssajuomaa on (Pandol Hottia), mut ei taida olla siinäkään c-vitamiinia lisättynä, kumma kyllä.Mies osti mulle tota, kun se on halvempaa. Jossain toisessa juomassa olis muistaakseni ollut C-vitamiinia ja kofeiinia :) Paranemista sullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toivotuksista - paranemista sinnekin. On tää inhottava tauti, kun ei meinaa millään älytä lähteä!

      Poista
  19. Toivottelen pikaista toipumista! Syön joitakin lisäravinteita ja D, sekä B12 -vitamiineja purkista ja pullosta ryyppään omegoita. Sen verran vinkkiä voin antaa, että mitkään tropit eivät vaikuta jos ne ovat purkissa :) ne pitäisi napsia suuhun. Minulla ei ole ollut flunssia vuosiin, mutta se johtuu varmaan enimmäkseen siitä, että tartuntalähteitä on niin vähän kun elelen täällä vähän eristyksissä enkä paljon liiku julkisilla kulkuneuvoilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toivotuksista. Ja totta puhut - ei ne pillerit tehoa, jos ei niitä muista ottaa;)
      Itse kuljen työmatkat bussissa ja kaupoissa olen käynyt - eihän siihen muuta tarvitakaan, kun jo pöpöt villiintyy. Mutta kun ei voi kotiinkaan linnoittautua.

      Poista
  20. Kieltämättä purkki poikineen :). Ite olen jo pitemmän aikaa ottanut lusikallisen Elixiriä, marjajuomaa aamuisin eikä flunssaa ole sinä aikana ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin olet säästynyt. Meilläpäin tuntuu vähän joka toisella olevan jonkinlaista flunssaa. Mukavaa viikonloppua sinne - täällä alkoi pyryttää nyt oikein kunnolla, joten eipä taida aurinkoa näkyä.

      Poista
  21. Oi mikä hykerryttävä postaus! Hamsteriluonteisena taidan tunnistaa myös sinussa samoja piirteitä... ;D Kaikenlaista purnukkaa on meidänkin kaapeissa pyörinyt mutta vakiosetiksi on muodostunut D-vitamiinit, maitohappobakteerit sekä Omega 3, vierailevina tähtinä silloin tällöin noita "höynäytyspurkkeja"...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuri lohdutus on se, että täällä blogeissa löytyy näitä kohtalotovereita muitakin;) Höynäytyspurkit on pahimpia - niihin niin mielellään uskoisi;)

      Poista
  22. Hyvät jätit jäljelle. Itse käytän Deeta ja Ceetä. Lisäksi sitten terveysvaikutteisia superjuttuja ym joista blogissakin oon joskus kirjoitelut. Noiden kanssa on hyvä olla tarkkana, lähinnä siitä mitä ottaa. Joillain lisillä voi olla huonojakin vaikutuksia tai sitten eivät vaikuta mitään. Sä oot ihana <3 Terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti - itse olet;) - minustakin onnistuin hyvin tuossa karsinnassa. Nyt yritän sitten pysytellä varovaisena ja ostaa vaan sellaista, mikä on taatusti tehokasta tai tarpeellista. No joo - varmaanhan mä onnistunkin;)

      Poista
  23. Hei taas! Oli tosi kiva, kun kävit kurkkamassa munki luona:) Toivottavasti voit jo paremmin! Mukavaa lauantai-iltaa! terkuin Sirpa

    VastaaPoista
  24. Mä olen saanut riesakseni sitkeän yskän, niin ärsyttävää!! Mutta niin kauan, kun välttyy influenssalta, ei valittamista.
    Itse en voisi elää ilman Carmolis-tippoja, niin monikäyttöisiä! Tipat kulkee aina reissussa mukana :)
    Paranemisia sinne!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Carmolis-tipat on mullakin aina varalla pahan päivän varalle. Mulla yleensä flunssissa yskä jää sellaiseksi inhottavaksi kuivaksi yskäksi, joka varsinkin yöllä on kenkkumainen - mulla siihen on monesti auttanut Redol comp -yskänlääke, joka sisältää salbutamolia - se laajentaa hengitysteitä. Lääke tekee minulle sivuvaikutuksia (ei ole tehnyt esim. pojalleni) eli se laittaa mut vapisemaan, joten otan sitä vain yötä vasten.
      Toivottavasti sun yskäsi rauhoittuu - siitä huolimatta mukavaa loppuviikonloppua!

      Poista
  25. ♥ oikein pikaista paranemista ja mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paranemistoivotuksista - ja ihanaa, aurinkoista sunnuntaipäivää sinne värien valtakuntaan♥

      Poista
  26. Olin kerran apteekissa ostoksilla, kun sinne tuli täti, joka ilmoitti, että hän tuntee elimistössään kromin, sinkin ja sen ja tämän vitamiinin ja en nyt muista minkä muiden aineiden puutetta. Hän keräili käsiinsä ison kasan purkkeja ja purnukoita, kunnes tuli apteekki-ihminen apuun.

    Tämä apteekkitäti otti ensimmäisen purkin käteensä ja totesi, että toki voitte ostaa tämän kromipurnukan - tabletteja pitää syödä kolme päivässä, mutta tässä MultiTabsissa on kyllä enemmän kromia yhdessä tabletissa kuin tuon purkin kolmessa tabletissa. Ja tuota vitamiiniakin voitte toki ostaa - sitä pitää syödä neljä tablettia päivässä, mutta tässä MultiTabsissa on kyllä yhdessä tabletissa enemmän kyseistä vitamiinia kuin tuon purkin neljässä tabletissa. Samalla tavalla apteekkitäti kävi läpi kaikki valitut purkit. Kaikkia olisi pitänyt syödä tablettikaupalla päivittäin ja kuitenkin kaikissa oli vaikuttavaa ainetta vähemmän kuin siinä yhdessä MultiTabsissa...

    Ostajatädin ilme happani happanemistaan, mutta sen verran järkevä hän sentään oli, että lähti sen yhden MultiTabsin kanssa kotiin. - Vaan olihan se kamalan paljon arkisempaa ja "tehottomampaa" syödä aamulla yksi MultiTabs kuin pitkin päivää ajastaa itsensä erilaisten tablettien syömiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin - just noinhan se on. Ja lisäksi siinä saattaa hurmiossa tuli napiteltua ihan yliannoksia joitain vitamiineja. Ja tuohon mun lisäravinteiden syöntini tyssää useimmin: minä en vaan jaksa kymmentä eri sorttia pilleriä kolmesti päivässä ottaa;)

      Poista
  27. Hus kaikille taudeille, niitä jyllää nyt ihana liian kanssa. Minulla on tietyt tabletit mitä nieleskellään jatkuvasti ja niillä yritän pärjäillä :) sinulla on purkkia ja purnukkaa kerraksen, kun joku keksisi sen yhden ainoan pillerin joka vaivaan, niin olisi hienoa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopas muuta - kun yhdellä napilla selviäisikin. Ja joka auttaisi myös. Mutta business on businessta - ja näillä pillerimarkkinoilla pyörii tosi isot rahat.

      Poista
  28. Hei! Kiitos onnitteluista! Toivottavasti sinulla kaikki mukavasti!
    Terkuin Sirpa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, minä sekoan aina pikkuvauvoista; itselle kun ei vielä ole noita lapsenlapsia siunaantunut. Ja pienet prinssit tarvitsevat matkoillaan niitä suojelusenkeleitä - ja mummeja;)
      Parempaan päin täällä toivottavasti ollaan menossa - tämä flunssa vaan on juksannut minua ennenkin niin uskomaan, mutta kyllähän sen olisi jo korkea aika häipyä.
      Mukavaa viikkoa sinulle sinne!

      Poista
  29. Kaikki jäljelle jääneet kuulostavat oikein päteviltä. Pitäisiköhän tännekin hankkia noita? Täällä vedetään vain monivitstkut poretabletteina ja satunnaisesti mankkaa (magnesiumia). Maitohappoa menee jos on vatsanväänteitä. Carmolis on myös tuttu tuote. D:täkin pitäisi ottaa...

    Parempaa vointia sinulle, auttaisikohan suklaa flunssan häätämisessä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toivotuksista - ja kyllä suklaa auttaa - ainakin mielialaan;)
      Hyvää viikkoa sinne - toivottavasti Myrsky voi jo paremmin!

      Poista
  30. Hei taas! Toivon todellaki, että flunssasi pian hellittää! Saako kysyä, että minkä ikäsiä sun nuoret on? Mun Sanna täyttää tänä vuonna 24 ja Leyla 17. Juu, eilen olin kattomassa pikku prinssiä! Kyl hää vaa nii ihana on:) Nukkuu nukkuu ja nukkuu!
    Vai talviko teillä vielä Turussa! Meillä ei enää paljoo lunta ja toivottavasti ei enää tuukkaa! Oikein mukavaa iltaa sulle!
    Terkuin Sirpa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyttä on just täyttänyt 22 vuotta ja opiskelee kuvataiteilijaksi Turun kuvataide-akatemiassa - hänellä oli juuri ensimmäinen näyttelykin - ja poika on 19 vuotias ja suorittaa juuri siviilipalvelusta ja aloittaa syksyllä opinnot Turun yliopistolla. Molemmat asuvat vielä kotona; tyttö tarvitsee tilaa niille taiteilijahärpäkkeilleen ja chinchilloilleen - ja lisäksi hoitajan niille reissujensa aikana, poika muuttaa varmaan kesän aikana Turkuun. Me asumme tässä Turun vieressä Kaarinassa. Voi - mä olen ihan kade noista pikkuvauvoista. Mutta ehkä joku päivä! Ja kyllä vaan - täällä sateli muutaman päivän lunta siihen malliin, että talvi on ja pysyy. Loppuviikoksi on luvattu kunnon pakkasia.
      Mukavaa iltaa sinullekin!

      Poista
    2. Kävin pikasesti vielä lukemassa! Ajattelin sullekki kertoo mita mun tytöt tekee! Sanna lukee just nyt universiteetissä sairaanhoitaja linjalla ja sit myöhemmin kätilöksi, mutta nyt tietenki mammalomalla! Asuu perheensä kanssa täällä Örebrossa, mutta maalla pellon keskellä:) Leyla käy ekaa luokkaa gymnasiet ja lukee barn och fritids linjaa siis lapsi ja vapaa-aika linjaa, asuu mun kanssa!
      Hyviä öitä! Nuku hyvin!
      terkuin Sirpa

      Poista
  31. Flunssa syö tunnetusti voimat ja kun on nuutunut olo, niin sitten pitää vaan pötköttää ja tuijottaa telliä ja vaan olla. Hyvällä omallatunnolla. Paranemista!

    Sulla on kunnioitettava määrä luontaistuotteita. Joskus olen itsekin käyttänyt, en enää kuin muutamaa tuotetta, kun en voi syödä kalaa, niin jotain vitskuja täytyy napsia purkista.

    VastaaPoista
  32. Hei, onpa sulla mahtavat varastot hyvinvointi tarvikkeita. Nuorena minäkin popsin monenlaista, mutta en enää nykyään. Kiitos kirjautumisestaasi blogiini. Sulla oli aika mielenkiintoinen esittely itsestäsi. Niinpä jään odottelemaan kuvia ja juttuja noista kaikista mainitsemistasi asioista ja kirjaudun myös blogiisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa - ihastuin nimimerkkiisi ja oli pakko käydä sivutkin sitten katsastamassa ja sinnehän sitten jäin;)
      Ja nythän noita pilleripurkkeja ei enää ole ollenkaan tuollaista määrää - eikä ole tarkoitus enää tuollaiseksi päästää. Mutta mä kun olen vähän höveli, niin pahaa pelkään, että taas höynähdän.

      Poista
  33. Voi, pikaista paranemista sinulle <3
    Oikein hyvälle vitamiinikattaukselle näyttää tuo jäljelle jäänyt otos. Mullakin menee päivittäin D-vitamiini, monivitamiini ja kalaöljy. Flunssa ei (vielä) ole kaatanut tänä talvena, mutta nyt on kylläkin särkylääkekuuri menossa polvijutun takia.
    Iloa ja aurnkoa sinunkin loppuviikkoosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - toivottavasti saat polvesi kuntoon. Ja samoin sinne aurinkoa loppuviikkoon!

      Poista
  34. Hups! Jopa oli purnukoita! Ja mä luulin että mulla on paljon kun niitä on 6 tai 7! Omegat,rautaa,sinkkiä,spiruliinaa,d-vitamiinia ja piimaxia... Enkä ole ollenkaan vakuuttunut tehosta. Enemmän uskon monipuoliseen ruokavalioon, mutta välillä sit lisiä purjeista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä niin mielellään uskoisi, että olisi se helppo tie;) Mutta nyt pitää yrittää pysytellä jämäkkänä eikä enää sortua uusien putelien ostoon. Ihan totta!

      Poista
  35. Niin, pillereitähän ei tarvitse syödä kuin muutamia niin saa kaiken tarvittavan.
    Siitä on blogissani.
    Painon pudotukseen riittää kun jättää hiilarit minimiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut - kun vain muistaisi/viitsisi ottaa ne muutamatkin - ja kun ei yrittäisi uskotella itselleen, että oikoteitä on. Ei ole;)
      Käynpäs vilkaisemassa tuolta blogistasi.
      Kivaa sunnuntai-iltaa sinne!

      Poista
  36. Minullakin oli yhteen aikaan vinot pinot luontaistuotteita. Joista osa jopa toimii ;)

    Henkilökohtaisiahan nämä ovat mutta itselleni kalaöljy ja d-vitamiini jatkuvasti syötynä kadottavat kokonaan erään todella, todella ikävän vaivan mihin viralliset lääkkeet eivät ole auttaneet yhtään ja ajoittaiset b-vitamiin ja sinkin syönnit tuovat selvästi enemmän energiaa.

    Eräs toinen luontaistuote taas laski äitini verenpaineen samoihin terveellisiin arvoihin missä ne olivat viimeksi parikymppisenä ja toinen tuote vie häneltä pois fibromyalgiaoireet jotka palaavat heti kun tuotteen syönti loppuu.

    Virallisellä lääketieteellä on paikkansa mutta aina se ei auta ja on mahtavaa että luontaistuotteila on suomessa sijansa. Toki nekin ovat bisneksensä, turha ajatella ettäkö luontaistuote olisi hyvä vain siksi että se on luontaistuote. Harmi kun vain kokeilemalla löytyvät ne helmet jotka oikeasti auttavat mutta hyvä että valinnanmahdollisuutta edes on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun ongelmani on yleensä se, että en muista tai jaksa popsia niitä pillereitä - ensin innostun ja sitten unohdan;)
      Kiinnostunut olisin kuulemaan, mitä tuotetta äitisi tuohon verenpaineeseen napsii - samoin fibromyalgiaan - ne kun ovat minunkin vaivoinani?

      Poista
    2. Verenpaineasiaa en muista, olisikohan ollut jokin punariisivalmiste? Tämä pitää vielä tarkistaa.

      Tuohon fibromyalgiaan on auttanut Havupuu-uutejuoma. Sitä markkinoidaan niin kovasti ja annostus hintaa kohden on niin iso että hälytyskelloni soivat äitini kerrottua aloittaneensa käytön mutta oireet se on poistanut. Äitini kärsii fibrokivuista normaalisti kokoajan mutta jos hän muistaa litkiä uutejuomaa jatkuvasti, katoavat kivut. Kun juoman käytön lopettaa, palaavat kivut eli sillä on selvästi vaikutusta.

      Humpuukia tuotteessa on kyllä mielestäni se että itse havupuu-uutetta on nesteessä melko vähän ja vettä paljon. Olen varma että itse uutteen määrää tuotteessa voisi kasvattaa mutta silloin taloudelliset tuotot eivät olisi niin hyvät valmistajalle... Olen miettinyt että ehkäpä sitä voisi valmistaa itse jos olisi oikein näppärä.

      Poista
    3. Punariisiä olen kuullut käytettävän kolestrolin hoitoon, mutta ehkäpä sopii myös tuohon verenpaineeseen. Ja täytyy varmaan tuota havupuu-uutetta kokeilla. Mielelläänhän sitä säryittä elelisi. Kiitos sinulle vinkeistä!

      Poista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig