keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Voimavärin ylistys ja kiitokset

Minun voimavärini on punainen.
Yleensähän pukeudun hyvinkin neutraalisti - mustaa, beigeä, harmaata ja valkoista - siinä ovat vaatekaappini perusvärit. Lisänä  farkunsininen ja punainen.
Kun elämä tökkii tai tarvitsen vahvistusta, otan punaisen käyttöön.
Kun esimerkiksi töissä on kinkkinen tilanne tai vaikkapa neuvottelu, josta jo etukäteen tiedän, että siitä tulee vaikea, laitan jalkaan korkkarit ja punaan huuleni.
Mitä vaikeampi tilanne, sitä korkeammat korkkarit ja punaisemmat huulet.

Niinpä, kun voitin XL Elämää -blogin Dahlian arpajaisissa punaiset korvakorut, tiesin heti, että niille löytyy käyttöä!

Sain korvikset viime viikolla, mutta vasta nyt ehdin niistä kiittää.
Siispä, kiitos ihana Dahlia - korvikset ovat luonnossa vielä kauniimmat kuin kuvissa. 
Tulen taatusti niitä käyttämään.

Te, jotka ette vielä ole Dahlian blogiin tutustuneet, käykääpäs katsastamassa. Ihastutte varmasti tämän nuoren, hurmaavan naisen blogiin, joka pääasiassa on muotiblogi, mutta jossa kerrotaan paljon muustakin. Dahlia on luonnollinen ja tyylinsä löytänyt ja blogin kuvat ovat vallan ihastuttavia - nehän onkin pääsääntöisesti kuvannut Dahlian oma Kotinörtti. Kannattaa tutustua!

Ja nämä voittamani korvakorut Dahlia on tehnyt itse. Taitavakin siis!

Korvakorut sopivat moniin asuihini, esimerkiksi kaikkien täällä esiteltyjen asujen kanssa.

Mutta myös seuraavien kuvakollaasin villatakin ja paitojen kanssa. 

Paitsi että itse korvikset olivat kauniit, oli myös kirje, jossa ne saapuivat, suloinen. Sekä kirjekuoressa että itse kirjeessä oli punaisia sydämiä, kiitos

Päivät ovat vierineet hurjaa vauhtia. Tuntuu, ettei mitään saa aikaiseksi. Flunssasta toipuminen on ottanut osansa - ja jättänyt kotiin ihan kivasti rästitöitä. Tavarakasat rules taas kerran tässä huushollissa. 
Että projekteja riittää. 

Ja suuresti ihmettelen, miten blogiini on jälleen eksynyt muutama uusi lukija. 
Lämpimästi tervetuloa Helmi blogista Hitaasti mutta varmasti, Mömmeli blogista Mömmelin mutinat, Mia ja blogin Tuulentalo Susanna.
Toivottavasti viihdytte näiden höpötysten parissa.

Loppuviikko onkin taas työntäyteinen; muutama työprojekti on sellaisessa vaiheessa, että ehkä jopa valmistuukin. Mikä tarkoittaa sitä, että tässä kodissa voi olla hieman rauhallisempaa kun ei kiukkuinen lady tiuski ja ärhentele koko ajan tekemättömiä töitään. Niistä tekemättömistä kotitöistä kun on ihan turha kitistä.
Ja kun pääsen vielä viikonloppuna pikku reissulle - nimittäin käymme katsastamassa Vikingin uuden Grace -aluksen. Siitäpä ehkä juttua myöhemmin;)

Oikein hyvää loppuviikkoa kaikille
 - tulkoon se hiivatin kevät sieltä!

Sitä odotellessa - ei muuta kuin nupit kaakkoon ja punaisia ruusuja - Bon Jovi ja Bed of Roses!


SHARE:

50 kommenttia

  1. Huulipuna kyllä auttaa monessa hankalassa tilanteessa, se ryhdistää kummasti naisihmista ;-D.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti toivut kunnolla niin jaksat iloita (ja irrotella?) risteilyllä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enköhän sentään - tuskin nyt kauheasti irrottelen, mutta siellä on Poet of The Fallsin keikka, joten tuskin jalat pysyy maassa;)

      Poista
  3. Punainen on mun lemppareitani, muutaman muun värin lisäksi... joo ja ehdottomasti punaa huuliin ja korkkarit jalkaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla onkin ihanan värikäs vaatekaappi - ja niin sinä itsekin;)

      Poista
  4. jännä juttu tuo väri -voima.
    itellä ei oo semmosta... munki vaatekaappi koostuu lähinnä mustista, harmaista ja valkoisista.

    mie alan täällä jo taudista toipua , kolme viikkoa menny ! uskomatonta, ei oo ikinä näin pitkään kestäny, mutta nyt taas mennään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas kiva kuulla, että sielläkin toipuillaan. Pitkään nämä flunssat nyt tuntuvat kaikilla kestävän ja voimia ne syövät.
      Juu - eikun menoksi vaan;)

      Poista
  5. Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick.
    Gwyneth Paltrow

    <3
    Tähän minä yhdyn täysin.

    VastaaPoista
  6. Voi kiitos Ihana! Minä täällä pahaa aavistamattomana aamupäivän tauon aikana tulin innoissani katselemaan, että uusi blogikirjoitus ja täällä liikuttuneena vetistelen teekupin kanssa. Kiitos kauniista sanoistasi! <3 Ehdottomasti nämä korut menivät oikealle ihmiselle!

    Tsemppiä loppuviikon rustitukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepas hyvä, sinä ihaNainen. Tuossa on sanottu just se, mitä ajattelen, mutta jälkeenpäin tuli vielä mieleen sana raikas. Se olisi vielä pitänyt lisätä;)
      Ja oikein hyvää loppuviikkoa sinne!

      Poista
  7. Ihanaa päivää :))

    Ja älä ihmettele miten ihmiset eksyy sun blogiin! Sullahan on IHANA blogi niin ei ole mikään ihme !!! :):) <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos - minä vasta opettelen tätä blogimaailmaa. On tämä aika ihmeellinen maailma:)

      Poista
  8. Moi. Punainen on mahtava! Juu kyllä värit (ja koron korkeus:)) vaikuttavat ja viestittävät, (mulla on paloautonpunainen tiiliseinä olkkarissa:) Ja Juu ehdottomasti käydään Blackien kaa Dahliaa moikkaamassa :)
    Kivan palkinnon sait!
    -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä täysin samaa mieltä tuosta värien voimasta. Nimittäin tänään olisin jo kaivannut tuota punaista huulipunaa, mutta kun vaihdoin aamulla laukkua, niin sinnehän jäi väärään laukkuun - ja syksyisen vuorotteluvapaani jälkeen en ole vielä saanut aikaiseksi tuoda työpöydän laatikkoon vara-arsenaalia;)
      Kivaa viikkoa sinne - aurinkoisia lötköttelykelejä Blackielle!

      Poista
  9. Huulipunan vaikutusta ei pidä vähätellä :) Eikä korkeiden korkojenkaan.

    VastaaPoista
  10. Olisinpa yhtä rohkea. Multa ei vaan se korkkareilla kävely suju. EI minkään värisillä :).

    Mutta punainen on mun ehdoton kesäväri valkoisen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin opettelin korkkareilla kävelyn vasta yli nelikymppisenä - niinkuin huulipunan käytönkin;) Mun jalat ei oikein tahdo korkkareita kestää, mutta silloin tällöin on pakko kärsiä.
      Kivaa loppuviikkoa sinne!

      Poista
  11. Punainen on väkevää voimaa! Niin paljon oon sitä viime vuosina tarvinnut, että keittiö/olkkari/työhuonejatkumon seinätkin on punaiset ja oranssit. Nyt kyllä haluaisin jo luopua siitä osittain, ja niin teenkin jahka maaleja saan hankittua :)

    Mulla on kanssa korkkareita joka lähtöön, rrrrrrrakastan sitä miltä tuntuu kopsutella niissä, mutta tämmmöinen yllättävä ongelma on ilmennyt viime vuosina: noin 15 kilon ylipaino tekee sen, että jalat väsyy ihan sikanopeesti korkkareissa :/ Eli aika ristiriitaista - toisaalta korkkareista saa draivia, toisaalta ne tuottaa fyysistä kipua jos joutuu pitkään seisomaan paikallaan. Tässä TAAS yksi syy, miksi pitäisi pystyä laihtumaan.

    Nuo korvikset on tosiaan nätit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nuo korvikset on nätit! Ja kyllä munkin vaivaisenluujalat noista korkkareista kärsii, mutta joskus naisen on vaan kärsittävä. Ja se pitkään seisominen ei onnistu. Mutta kyllä yhdet juhlat - ja työpäivän (varsinkin kun ne saa potkittua välillä työpöydän alle) ajan;)
      Kivaa loppuviikkoa sinne!

      Poista
  12. ♥ punainen on ihana väri♥ tosi kivat korvikset!

    VastaaPoista
  13. Punainen on mustan ohella suosikkivärini, ollut jo vuosikymmenet :-) Kauniit korvikset. Onhan se flunssa jo toivottavasti mennyt kokonaan ohi?

    Hyvät viikon jatkot,
    Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään noista korviksista tosi paljon. Ja flunssa toivottavasti on ohi. Yskää vielä on vähän, mutta olen saanut siltä sentään nukutuksi.
      Hyvää loppuviikkoa sinnekin!

      Poista
  14. Kirpeä pakkasaamu tänään, toivottelen mukavaa päivää sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - samaa sinulle - täällä myös pakkasta ihan riittävästi;)

      Poista
  15. Toipumisia sinne! Ihanat nuo Dahlian tekemät korvikset! Punainen on voimaannuttava väri, täytyisi vaan löytää oma punainen, ihan tuollaista räiskyvää en vielä osaa käyttää...:( Mutta punaiset korkkarit on jo ja punainen laukku! Ihanaa risteilyä, nauttikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - yritän toitottaa itselleni, että kyllä nyt on flunssa voitettu. Ja eikös vaan olekin ihanat nuo korvikset.
      Nautitaan varmasti risteilystä - aion ottaa levon kannalta, mutta tiedossa on myös keikka laivalla. Ja minun pitää vähän hillitä itseäni, sillä poika lähtee mukaan ja tarkoitus olisi, ettei sen tarvitse hävetä vanhaa äiteetään - vaikka musiikilla on minuun kyllä sellainen vaikutus, että jalat ei millään meinaa pysyä paikoillaan - eikä kädetkään. Jotta alleille kyytiä tulee ihan varmasti;)
      Oikein hyvää loppuviikkoa sinne - se on huomenna perjantai!

      Poista
  16. Hei! Onnittelut voiton johdosta! Aivan ihanat korvikset voitit! Juu, munki mielestä punannen on joskus kiva piristävä väri vaikka munki kaapista vaan löytyy hyvin luonnon läheisiä värejä ja mustaa pääasiassa! Kukka-homman alotan nyt, keittiönpöytä nuokkuu ruukuista ja aurinko paistaa pöydälle kivasti:) Onneksi oot saanu flunssan pois!
    Mukavaa perjantaita!
    Haliterkuin Sirpa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haleja takaisin! Mä en kyllä vielä kukkahommia taida aloittaa - meillä ei muutenkaan oikein kukat menesty - mä olen maailman surkein hoitaja;) Mutta tykkään kyllä kovasti.
      Ihanaa viikonloppua sinnekin - pääsetkös tapaamaan pikkuista?

      Poista
  17. Voi että, mikähän se oma voimaväri olisi? Nyt tuntuu siltä, että siihen pitäisi sukeltaa... Toivoo influenssan kourissa sinnittelevä... Ihanaa auringonpasiteista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas se harmi, kun sinä nyt sen flunssan sait, kun sinulla olisi ensi viikolla tiedossa hauskoja tapaamisia - toivottavasti se siihen mennessä tokenee sen verran, että pystyt osallistumaan. Flunssasta huolimatta aurinkoa sinunkin viikonloppuusi - ja lepää nyt oikein kunnolla se flunssa huitsin nevadaan!

      Poista
  18. Hienot korvikset ja mukavaa viikonloppua!!
    Xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nuo Dahlian tekemät korvikset on ihan huippukauniit! Mukavaa viikonloppua myös sinne!

      Poista
  19. Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen - huomasinkin sen jo ja laitoin kommenttia.
      Palaillaan ensi viikolla viimeistään♥

      Poista
  20. Hei! Toivottavasti sulla on ollu oikein mukava viikonloppu! En ole nyt muutamaan päivään nähnyt pikkuista, mutta ehkä pian taas:)
    Itte oon ottanu tän viikonlopun oikein rauhallisesti! Eilen vähän pikku juttuja touhuilin, mutta tänään oon melkein ollut vaan!
    Oikein mukavaa viikon alkua sinulle!
    Haliterkuin Sirpa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, oli kiva viikonloppu - siitä ehkä alkuviikosta vähän tarkemminkin kirjoittelen;)
      Ja ihanaa, että olet voinut viettää rauhallisen viikonlopun - minusta oleminen on ihan parasta;)
      Kivaa viikon alkua myös sinulle!

      Poista
  21. Hei! Aurinko tuli ja meni! Just nyt sataa lunta! EI KIVAA:( Toivottavasti sun tiistai on alkanu paremmin, kun mun!
    Haliterkuin Sirpa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei - ei muuten alkanut - meinasin nukkua pommiin. Tuli pienoinen kiire ehtiä töihin, mutta ehdinpä kuitenkin. Se, minkä näköisenä tänään työkavereitani ilahdutin, onkin sitten jo toinen juttu.
      Täällä on paistanut ihana aurinko koko päivän, lunta ei ole satanut, mutta kyllä on kylmä. Tuntuu, että tuo kylmyys menee luihin ja ytimiin. Huomiseksi on luvattu vielä kylmempää. Hrrr.
      Haliterkkuja sinnekin, monta♥

      Poista
  22. Upea voimaväri sinulla, jäin vain miettimään omaani, enkä päässyt selvään lopputulokseen. Auringon voimaa nyt kehiin ja lumi sulaksi, niin johan nautitaan elämästä :) koitetaan sinnitellä, kyllä se kevät sieltä tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auringon voima onkin nyt tarpeen - onneksi sitä on nyt parina päivänä saanutkin. Vaikka pakkanen paukkuu, niin aurinko antaa lupauksen lämmöstä. Ja sinnitellään, pakko kun on;)
      Aurinkoista huomista!

      Poista
  23. Punainen on hyvä voimaväri ja ilman punaista huulipunaa ei mistään tulisi mitään ;D
    Mikä mahtaa olla sun blogin " virallinen " osoite ? kun en saa sitä tuonne omalle lukulistalle , höh
    Mukavaa loppuviikkoa ja vielä mukavampaa risteilyä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun blogin virallinen osoite pitäisi olla http://kaaoksenkeskella01.blogspot.fi - ja kiitos, risteily oli onnistunut. Oikein hyvää viikkoa myös sinne!

      Poista
    2. Ou jee ;D Onnistui olet listallani

      Poista
  24. Punainen on antaa kauniisti väriä, etenkin tummaan asuun :) Täällä odotellaan jo innolla matkakuulumisia.

    VastaaPoista
  25. Matkakuulumiset kirjattu;)
    Aurinkoista viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig