tiistai 25. kesäkuuta 2013

Mistä näitä voittoja oikein tulee?

Muistatteko takavuosilta erään teleoperaattorin mainokset, joissa siunailtiin: "Mistä näitä senttejä oikein tulee?" Ne mainokset ovat olleet mielessäni, kun olen taas ollut onnettaren suosiossa blogiarvonnoissa. Aiemminhan ihmettelin esimerkiksi täällä, että miten minulle tämän suhteellisen lyhyen blogitaipaleeni - minähän aloitin nämä puuhastelut viime marraskuussa - on tipahdellut näitä arvontavoittoja tämän tästä. Minulle, joka en yleensä voita yhtään missään muissa arvonnoissa.

No, voittoja on vain tupsahdellut lisää! Ja suokaa te ihanat arvontojen järjestäjät anteeksi, että nämä kiitokset tulevat näin myöhään, mutta aina, kun olen ollut aikeissa kiittää, on tullut uusi voitto - ja hullulta tuntuisi, että suurinpiirtein joka toinen postaus olisi pelkkää voittojen kiittelyä;)

Tässäpä siis viimeiset voittoni:


Blogin monday TO sunday HOME arvonnasta voitin ihanan kirjan: Ilona Pietiläisen Unelmien piilopaikka. Kirja on aika monelle täällä blogimaailmassa tuttu, sillä siinä on esitelty muutama blogikotikin! Minähän kun olen kirjahullu ja tykkään kaikesta kauniista, niin tämä oli enemmän kuin unelmavoitto! 

Blogia kirjoittelee upea Päivi, jonka tyttären Aino-Kaisan koti on esitelty tuossa kirjassa - Aino-Kaisa kirjoittelee blogia nimeltä Kaunis Elämä - ja sekin on tutustumisen väärti. Päivi on viiden lapsen äiti ja hän on asunut monessa maassa, tällä hetkellä Puolassa Varsovassa. Päivin koti on ihana! Ja Päivin kuvat ovat mahtavia!  Hän kirjoittelee blogiinsa perheensä jokapäiväisestä elämästä ja jos suunnittelet esimerkiksi Varsovan matkaa, kannattaa käväistä katselemassa vinkkejä Päivin sivuilta. Hän myös suunnittelee pellavasisustustekstiilejä omalle tuotemerkilleen monday TO sunday HOME - näitä tekstiileitä hän käy silloin tällöin Suomessa myymässä POP UP -myyntitapahtumissa. Päivin blogi on kauneutta tulvillaan - ja niin on kaunis itse Päivikin. Kannattaa käydä ihastelemassa!

Nuo keskimmäisen kuvan suloiset saippuat - 1,5 kiloa!!! - voitin blogin elsass arvonnasta. Ihania Gitte´sin käsintehtyjä parabeenittomia saippuoita, joiden tuoksu hurmaa - ja jotka ovat ihan syötävän suloisen näköisiä. 

Blogin kirjoittaja Elsa valokuvaa ja sisustaa - hänen bloginsa on täynnä ihania inspiraatioita, ideoita ja tunnelmia. Ja Elsan nahkatyöt ovat aivan mahtavia: laukkuja, nahkakoruja - vaikka mitä. Käykääpä kurkkimassa, jäätte koukkuun!

Ja vielä voitin blogin Juille´s arvonnasta kosmetiikkaa: MsChicin poskipunan ja Paesen luomiväritrion. Nämäkin tulevat tosi tarpeeseen. Minä pidän töissä aina varameikit työpöydän laatikossa niiden äkkilähtö -aamujen varalle, ja siellä oleva poskipuna vetelee viimeisiään. Ja tuossa luomiväripaletissa ovat sävyt kohdillaan. 

Juille kokeilee ja kirjoittaa pääasiassa kosmetiikasta ja erityisesti luonnonkosmetiikasta. Hänen blogistaan löytää uusia vinkkejä ja uusia, ainakin minulle tuntemattomia tuotemerkkejä. Ja Juille antaa kokeilemilleen tuotteille niin ruusuja kuin risujakin! Käykääpä vilkuilemassa, jos kaunistautuminen kiinnostaa.

Siispä - vielä kerran kiitokset teille ihanat, ihanat naiset: Päivi, Elsa ja Juille! 

Tämä minun voittoputkeni on täällä kotona herättänyt pienoista ihmetystä - nykyään, kun mikä tahansa paketti tulee postista, kyselee Isäntä, että oletko sinä taas voittanut jotain? Ja ihmettelyä tämä on herättänyt itsessänikin. Nimittäin kun en edes kaikkiin arvontoihin osallistu, kun tarkoitus on täällä kodissa saada tavaraa vähennettyä eikä suinkaan lisätä. 

Ja kyllä - lotottu on. Ei ole vielä tärpännyt;)

Kiitokset  - ja suuret sellaiset - myös uusille lukijoille. Edelleenkin minusta tuntuu käsittämättömältä, että joku näitä jaarituksiani jaksaa seurata. Kiitos, kun olette, te kaikki!

Pari viikkoa vielä - ja sitten lomille! Mutta nautitaan tästä suven suloisuudesta myös töiden lomassa! Niin lyhyt on tämä kesämme, että siitä on otettava kaikki irti!

Aurinkoista alkuviikkoa kaikille meille -
niin lomailijoille kuin töiden raskauttamillekin!
SHARE:

57 kommenttia

  1. Onnea onnekkaalle! Mielenkiintoisen kuuloisista blogeista olet voittoja saanut ja minulle vieraista. Pitääkin käydä lueskelemassa. Mitäpä sitä muuta aamuyön tunteina tekisikään..

    VastaaPoista
  2. No kyllä on sua kieltämättä onni suosinut :). Tosi kivoja palkintoja. Nuo mainitsemasi blogit vaikuttavat mielenkiintoisilta, täytyy käydä kurkkaamassa niitä(kin).

    VastaaPoista
  3. Ihania voittoja, onnea! :) Ps. Juille's-blogin linkkisi ei jostain syystä toimi. Kiinnostuin heti luonnonkosmetiikasta ja yritin klikata linkkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kun huomautit tuosta linkistä - nyt pitäisi toimia;)

      Poista
  4. Wau, mikä onnettaren suosikki :) Hienoja voittoja. Toivotaan, että lottovoittokin tärppää.

    VastaaPoista
  5. Voi onnea onnekkaalle! Ehkä se lottovoittokin vielä ;)

    VastaaPoista
  6. Hienoa tuuria kerrassaan, minäkin voitin Omamaamansikka-blogista tavarapalkintoja reilu vuosi sitten. Tästä tulikin tällä sekunnilla mieleeni, että bloginihan on jo täyttänyt kaksi vuotta ja pitänee järjestää toinen visa sen kunniaksi, pitääkin ruveta sitä suunnittelemaan aamupalan jälkeen :). Mukavaa, että blogeissa on arvontoja ja kiitos vinkeistä, pitääkin tutustua noihin blogeihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea 2-vuotiaalle! Tykkään itse kovasti noista blogeista, joten kannattaa katsella vähän pitempäänkin:)

      Poista
  7. Onnentäyteistä kesää ja tulevaa lomaa :D

    VastaaPoista
  8. Kiitoksia kauniista sanoistasi, lämmittävät kovasti!

    Olen sitä mieltä että Sinun kannattaisi myös lotota tuossa voittoputkessa... !

    Kivaa kesän jatkoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepas hyvä - olet joka sanan väärtti! Ja kuule - kyllä on lotottukin. Muttei vielä voitettu!
      Sinulle myös hyvää kesän jatkoa!

      Poista
  9. Onnea voitoista! Ja minäkin kannatan nyt lottoamista oikein urakalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - lotot on vetämässä - taidan ostaa ässäarvankin;)

      Poista
  10. Onnea voitoista :) Minäkin olen voittanut blogiarvonnoissa muutamia kertoja, ihanin voittoni oli setti jossa oli suoristinrauta ja ioni-harja, ne on edelleen melkeinpä päivittäin käytössä, taisin voittaa ne noin puolitoistavuotta sitten!

    VastaaPoista
  11. Hienoa, upeeta. Onnea voitoista ;)

    VastaaPoista
  12. Voi vitsi, minä olen laiska osallistumaan mihinkään, mutta jospa pitäisi kokeilla. Eihän sitä ikinä tiedä. Muuten tuosta lauseesta Mistä näitä senttejä oikein tulee, tuli mieleen hauska muisto. Suomen kodissamme on lautalattia, jossa on siellä täällä aika isotkin raot. Pikku neitimme oli parivuotias, kun hän istui lattialla ja löysi lautojen välistä viiden sentin kolikon. Ja kyllä, suusta tuli kuin apteekin hyllyltä: Äiti, mistä näitä senttejä oikein tulee?

    VastaaPoista
  13. Onpas kiva kuulla että tykkäsit palkinnosta! :) MsChicin poskipuna kuuluu ainakin ihan omiin kestosuosikkeihin, ilman en osaisi enää elää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin kovasti - molemmat merkit ovat minulle uusia tuttavuuksia ja kiva kokeilla jotain uuttakin;)

      Poista
  14. Heh, tiedätkö, mä en ole KOSKAAN voittanut yhtään mitään, en ikinä! Että ehkä meidän perhe voittaisi lotossa, jos mä valitsisin numerot, ja mies sitten hylkäisi juuri ne siitä kupongista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuollainen minäkin olen ollut - mutta ehkä sinäkin joudut odottelemaan vielä yli 20 vuotta ja sitten minun iässäni voittoputki aukeaa;)

      Poista
  15. Onnetar:)) nyt vaan lotto vetämään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä arvonnoissa näytän olevan - lotossa ei tunnu tärppäävän:)

      Poista
  16. Voi miten kivoja voittoja. Itse en ole voittanut pitkään aikaan mitään, mutta muutama kiva voitto on tullut minullekin. Toivomme siis jatkossakin paljon mahtavia blogiarvontoja :)

    Ihanaa kesäviikonloppua!

    VastaaPoista
  17. Ohhoh, onnea ihanista voitoista :)

    VastaaPoista
  18. Hyvät hyssykät! Kai sulla on lotto myös vetämässä? Tiedä vaikka sieltäkin tulisi voittoja. Ihania blogeja kaikki tyynni ja samoin nuo voitot! Tykkään erityisesti tuosta Päivin blogista, pellavahullu kun olen, niin kaikki siellä näyttää niin syötävän kauniilta! Kaunista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lotto on vetämässä, mutta ei ole tärpännyt;) Ja kyllä ovat kaikki nuo blogit ihania - ja naiset niiden takana♥
      Sinulle myös oikein hyvää viikonloppua♥

      Poista
  19. Sulla on ollut uskomattoman hyvä blogiarvontaonni, toivottavasti tämä tuuri jatkuu :) Tosi kivoja palkintoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan olekin;) - ja itseasiassa jatkuu: voitin taas arvonnassa;)

      Poista
  20. Nyt lottoamaan!;) Aurinkoista viikonloppua!:)

    VastaaPoista
  21. Voi mahoton mikä voittoputki siellä onkaan!:) ihania palkintoja!

    VastaaPoista
  22. Voih, nauti voitoista, oikeaan kotiin ovat kaikki tulleet. Ja ihania lomanodotteluita - on tämä Suomen suvi aika uskomaton. Terkut täältä kotipuolesta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nautin - kiitos. Ja lomaan aikaa 4 työpäivää - kyllä sen kestää;) Samoin nauti täysin rinnoin Suomen suvesta♥

      Poista
  23. Vau, onpa sinulla arpaonnea! :D Minä voitin yhdestä kisasta paketin kosmetiikkaa ja tuntui kyllä niin ihanalta kerrankin voittaa jotain! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ollut onnea - ja tuntuu kyllä välillä tosi kivalta;)

      Poista
  24. Hienoa todella, että olet onnettaren suosiossa, minä en juuri ole, mutta nyt voitin reseptikisan ja sillä elän ainakin vuoden :) ihanat ovat voittosi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasinkin, että voitit sen kisan ja kävin jo onnittelemassakin - sillä kisalla tosin ei ollut mitään tekoa onnen kanssa - siinä vaadittiin taitoa:)

      Poista
  25. Lottoamista suosittelen minäkin ! :DD

    Sun blogilla on niin hauska nimi ;)

    VastaaPoista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig