torstai 8. elokuuta 2013

Kattia kanssa, kissan viikset - haastetta ja tunnustusta

Lomapäivät alkavat olla vähissä - ensi viikolla alkaa taas arkinen aherrus. Olen koettanut tunnustella, miltä tuntuu. Ei nyt ihan ahdistakaan, mutta olisinhan minä muutaman lököilypäivän lisääkin huolinut. Ei vaan ole sitä lottovoittoa tullut, joten sitä voita leivän päälle on pakko lähteä ansaitsemaan. Suuri etu työhönpaluun helpottamiseen on kyllä sillä, että tykkään työstäni ihan oikeasti.

Mutta vielä lomaillaan. Ja kesäkin jatkuu. Ja moni niistä, joiden lomat ovat jo päättyneet, on hylännyt kesäkissansa. Tätä ikävääkin ikävämpää laittomuutta vastaan on Naukulan kerho -blogin väki lähtenyt taistoon kissanviiksihaasteella. 

Eilen Kaarinassa satoi kunnolla ja ukkosherrakin näytti mahtinsa. Viiru-kissamme luikki piiloon tuulikaapin pimeimpään nurkkaan ja nukkui siellä kissanunta koko päivän. Ajattelin niitä monia pieniä kissaparkoja, jotka joutuivat rajua säätä pakoilemaan tuolla ulkona. Ja kunhan viileämmät kelit tulevat eikä metsästettävääkään löydy, on kissaparkojen kohtalo karmea. 

Halusimme Viirun kanssa osallistua tähän haasteeseen - vaikka Viiru selvästi oli sitä mieltä, että tänäänkin olisi ehtinyt, sillä kuvattavaksi hän ei eilen suostunut. Kattia kanssa - kuvat onkin napsittu tuolta pimeästä tuulikaapista. Pimeästä siksi, että lamppu on palanut eikä laiska Lady ole saanut sitä vaihdettua;)

Näytä mulle viiksesi - tässä Viirun viikset:


Hieman ovat jo lyhyiksi ja harmaiksi käyneet meidän ukkelimme viikset - hyvin silti hommansa hoitavat.
Jos sinulla on kisuli ja haluat osanotollasi tuomita kesäkissojen oton ja hylkäämisen, osallistu haasteeseen! Haasteeseen ovat tervetulleita osallistumaan  muutkin viiksekkäät kuin kissat.

Vaikka tänään onkin satanut ja ukkostanut, ei ilma ole raikastunut yhtään. Tämä sää kyllä syö tällaista vanhaa Ladya. Mitään ei jaksa tehdä. Olen vain loikoillut sohvalla ja lueskellut - ja torkahdellut vähän väliä. Toivottavasti huomenna raikastuu!

Olimme viime viikolla laivareissulla, josta vielä postailen tuonnempana. Ennen reissua olin saanut seuraavan tunnustuksen 
Häivähdys purppuraa -blogin AnnaS:ltä.


Häivähdys purppura -blogi on valokuvablogi, joka keskittyy lähinnä sisustus- ja puutarhajuttuihin - lifestyleblogi näillä mausteilla. Ja kuvat saavat huokailemaan. Voi kun joskus kykenisi tuollaisia kuvia ottamaan! Käykääpä kurkkimassa.
 Myös Häivähdys purppuraa -blogin Robert ja Minikissa ottivat osaa tuohon viiksihaasteeseen.

Kiitos AnnaS - tunnustus oli mieluinen yllätys. 
Tunnustus kuuluu jakaa viidelle blogille, joista tykkää. Ja tässäpä sitten taas tämä valinnan vaikeus - minulla kun noita suosikkiblogeja on aika paljon enemmän. Mutta jotta tunnustus jatkaisi matkaansa, laitan sen seuraaville hyvinkin erilaisille blogeille:

Uutistoimisto Anselmi - kuvittaja/graafikko Anna elelee musamiehen, 2 karvattoman kissan ja 
karvallisen koiran kanssa. Annan omia töitä, valokuvia, elämää.
Alppihovissa - Anna sisustaa ja kertoo elämästä upein valokuvin - ja sanoin - usein runoin höystettynä.
Bohemian Chic LifeStyle - Sissi kertoilee suomalaisen kotirouvan elämästä Berliinissä. Arjen haasteita, ruokaa, sisustusta, perhe-elämää, muotiakin.
Joukolatar - Heidi rakastaa miestään, ystäviään, äitiään, mökkiään, Helsinkiä, kotiaan, sistustamista, matkustelua, brunsseja, ravintoloita, cavaa, liikuntaa, kulttuuria, kaikkea uutta.
Sara.S - Sara aikuinen nainen with style - blogissa siis tyyliä isolla T:llä, muotia, kosmetiikkaa, sisustustakin.

Ja vielä - tervetuloa uudet lukijat. Olette jokainen minulle tärkeitä ja ainutlaatuisia. Ja joka kerran ihmettelen suuresti, että näitä minun sepustuksiani jaksatte seurailla. Lady kiittää ja kumartaa - sillä niiaukseen Lady ei taivu kuin Luojansa edessä ehtoolliselta poistuessaan;)

Kiitos myös teille, jotka olette Facebookissa tykänneet sivustani ja sinne kommentteja jättäneet. Jatkossa aion olla tuon FB -sivuni kanssa hieman aktiivisempi - Instagramista en mene vannomaan, mutta yritän opetella - vaikka en aiokaan koko elämääni sinne levitellä;)

Upeaa loppuviikkoa meille kaikille!
Nautitaan niin sateesta kuin lämmöstäkin ja elokuun ihanista, pimenevistä illoista!





SHARE:

22 kommenttia

  1. Kiitos kun osallistuitte tähän haasteeseen! On niin tärkeää levittää tätä sanaa, etteivät ihmiset ottaisi kesäkissoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä - on tosi tärkeää, että ihmiset saataisiin ajattelemaan. Helmille terkkuja ja puskuja Viirulta♥

      Poista
  2. Voi itku! Vieläkö sellaisia ihmisiä on? Luulisi että valistus ja muu olisi jo mennyt perille. Enpä viitsi ääneen kertoa mitä sellaisille ihmisille jotka hylkäävät eläimen pitäisi tehdä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sellaisia vaan vielä on! Ja luulenpa, että ne minun ääneen lausumattomat ajatukseni tuollaisista ihmisistä ovat hyvinkin samansuuntaisia kuin sinulla!

      Poista
  3. Ei kesäkissoja saisi ottaa, jos ei niitä pysty kaupunkiin viemään muassaan!! Pitäisiköhän kuvailla meiän kisujen viikset :) Mullakin huomenna eka työpäivä kesän jälkeen, tosin ne on vaan sijaisuuksia, eli ei niitä ihan joka päivä ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvaile vain - minusta tämä haaste on tärkeä! Ja hyvää huomista työpäivää!

      Poista
  4. Komeat on viikset Viirulla. Lemmikin hylkääminen on rikos. Toivoisi ihmisen henkisen evoluution etenevän niin paljon, että tämä olisi kaikille itsestään selvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullehan Viiru on tietysti universumin komein kolli - viiksineen kaikkineen;) Ja kyllä - lemmikin hylkääminen on rikos. Kun lapsiperheetkin tähän syyllistyvät, miettii väkisinkin, millaisia vanhempia siellä oikein on, kun lapselle tällainen malli annetaan?

      Poista
  5. Voi vieläkö kesäkissoja otetaan! Ei niin saa tehdä!

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan - vielä otetaan!
      Sinne myös aivan ihanan suloista ja unohtumatonta viikonloppua♥

      Poista
  6. Viirulla on hienot viikset ja silmän ympärillä kauniit vaaleat rajaukset ♥.
    Kiitos vielä kauniista sanoistasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepas hyvä - olet joka sanan arvoinen:)
      Ja Viiru on kyllä hieno mies - ainakin välillä;)

      Poista
  7. Voihan kissan viikset.. komeat on viikset kissalla ;)

    VastaaPoista
  8. Onnittelut tunnustuksesta. Ja komeat ovat viirukkaan Viirun viiksikarvat. Ei mitään syytä ujostella, rohkeasti vain poseeraamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ja Viirukin kiitäisi, jos ei taas koisisi jossain piilossa;)

      Poista
  9. Urpoja ovat ne, jotka hylkäävät lemmikkinsä. Lukkojen taakse sellaiset torvet pitäisi laittaa. Toi Viiru on kyllä tosi kaunis kisu.

    VastaaPoista
  10. Kiitos tunnustuksesta <3! Ja kissanviiksi -haaste pitää kyllä pistää toteutukseen silläkin uhalla että noi meidän pojat häpeilee, kun heidän viiksensä on niin hassut :D hehe. Ihan päivän piristys oli tämä, kiitos :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepas hyvä - ja teidän pojat ei häpeile mitään - niin uljaita ovat♥

      Poista
  11. Kiitos haasteesta:) Mitkäs viikset laittaisin eetteriin:D Meillä ei juuri nyt ole oikeaa kissaa siksi että muutamme niin usein ja muuttoja on tulossa vielä. Jospa lainaisi anopin kisuja. Niitä on kolme ja yksi niistä oli aikanaan sellainen hylätty kissa- Max nimeltään:) Mun anoppi on sellainen aito kissatäti:D Ja on minulla ollut kaksi kissaa itsellänikin, Oranssi nimeltään Kurpitsa ja musta nimeltä Santtu. Kummatkin lähtivätt mukaani aikanaan lapsuuden kodista ihka omaan kotiin:) Niiden jälkeen ei ole kissaa ollut vaikka lapset ovat pyytäneet juuri siksi ettei tiedä mitä huominen tuo tullessaan. Noiden kesákissojen ottajat voisivat ajatella tekojaan hieman tarkemmin:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saathan sinä haasteeseenkin osallistua, mutta itse asiassa annoin sinulle tuon tunnustuksen;)
      Kivaa viikkoa sinne!

      Poista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig