sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Yksin kotona - ja kaverikuvahaaste

Meillähän oli Isännän kanssa tarkoitus mennä eilen Sauvoon farmille pihatöihin, mutta toisin kävi. Minun flunssani pitää sinnikkäästi otteessaan ja päätin, että parempi olla rehkimättä. Isännälle tämä taisi olla melkeinpä helpotus, sillä hän lähti töihin - siellä budjetit tuntuvat syövän miestä.

Ja kun tytärkin lähti reissuilleen, jäin yksin kotiin. No, huushollissakin olisi ollut yhdelle ladylle ihan tarpeeksi rehkimistä, mutta en jaksanut sitäkään. Päätin, että käytän ajan ihan itselleni ja kerään voimia ensi viikkoa varten.

Voimia latasin ottamalla torkkuja sohvalla kaverin kanssa - Viiru pysytteli seurassani koko päivän, vahti, etten livahda minnekään ja oli paras flunssatohtori ikinä. Nuo kuvat otti tytär reissulta palattuaan, kun meidät sohvalta löysi. Ja noilla kuvilla vastaan Myrskyn ja Minnan kaverikuvahaasteeseen, olkaas hyvät;)

No enhän minä koko päivää sentään jaksanut ihan torkkuakaan, vaikka aika hyvin siinä onnistuinkin.

Katselin myös vanhoja Pokka pitää -sarjan jaksoja DVD:ltä. Meillä on perheessä ollut tapana harrastaa yhdessä aina silloin tällöin jonkin TV-sarjan katselumaratooneja ja olemmekin muutamia suosikkisarjoja hankkineet kotiin; esim. House, Maanalainen armeija iskee jälleen ja myös tämän Pokka pitää -sarjan.
Telkkarista sarjat tulevat usein sellaisina aikoina, ettei niitä ehdi katsomaan - ja joskus on vain mukava viettää vaikka lauantai-ilta saunan jälkeen yhdessä - ja nauraa yhdessä - suurin osa hankkimistamme sarjoista onkin vähän hulvattomia;)

Nyt ei ollut seuraa ja olikin vähän haikea olo, kun yksin hihittelin  sarjan touhuille. 
Ja muistelin, miten meidän lapset etsivät sarjan hahmoista yhtäläisyyksiä tuttuihimme. Ja kyllähän sieltä tuttuja löytyykin: anoppi ja appiukko olivat selvä valinta Bucketin pariskunnaksi - anopista löytyy monta Hyacinthin piirrettä ja tämä "lady of the house" ohjailee appiukkoa kuin Hyacinth Richardiaan - kulkee taidenäyttelyissä ja muissa kulttuuririennoissa ja appiukko kiltisti mukana - vaikka vähän nuriseekin. Samoin appi saa luvan käyttäytyä, kun anoppi järjestää illanistujaisia - vaikkei nyt ihan kynttiläillallisia järjestäkään;)

Lapsemme osasivat myös erittäin helposti löytää vastaavuudet minulle ja Isännälle; me olemme kuulemma aivan ilmetyt Hyacinthin sisar Daisy ja hänen miehensä Onslow! No, ihan en samaa mieltä ollut, mutta pakkohan se on myöntää, että yhtäläisyyksiäkin löytyy. Niinkuin nyt huusholli ja - no, enpä taida enempää luetellakaan.

Myös Bucketien naapureille, Elizabetille ja Emmetille sekä heidän seurakuntansa pastorille löytyvät vastineet ihan lähipiiristä - samoin kuin Hyacinthin isälle ja sisarille Rose ja Violet. Ja näistä ei enempää parane kertoa, etenkään Rosen vastinetta ei kannattane nimetä, jottei saisi kunnianloukkaussyytteitä niskaansa;)


Torkkujen ja Pokka pitää -minimaratoonin lisäksi istuskelin myös ulkona - upea syksyinen päivä, jota ei voinut uhrata pelkästään sisällä olemiselle. 
Kyllä syksy on kaunis kaikkine väreineen - kaunis ja haikea. 
Ja kaunista olisi meidänkin pihallamme ollut, jos laiskan ladyn laiska Isäntä (vrt. Onslow) olisi nuo lehdet tuolta takapihalta viitsinyt haravoida;)


Toivottelen vielä tervetulleiksi kaikki uudet lukijat - teitä on tullut aika monta lisää sekä tuohon Bloggerin lukijajoukkoon, Blogilistalle, Blogloviniin että myös Facebookiin. Olen teistä jokaisesta - sekä uudesta että vanhasta lukijasta - iloinen ja otettu. Rehellisyyden nimissä on myös todettava, että kyllä tuosta lukijajoukosta joku on myös lähtenyt kyllästyttyään ladyn räpellyksiin. Niinhän se menee täällä blogistaniassa kuin elämässäkin - aika aikansa kutakin. 

Ja sellainkin aika on tullut (ja luulenpa, että kiitos tästäkin kuuluu Marjukan Fab Forty Something -blogin Aikuisten naisten blogeja listaukselle), että Lady on saanut yhteistyötarjouksen. 
Ihan puskista tuli, sillä en ole ilmoittaunut millekään mainos- tai yhteistyökumppanuussivustolle. Kerran aiemmin on sähköpostiin tullut yhteistyötarjous, jonka hylkäsin heti, sillä en tuntenut ko. yritystä ollenkaan. Mutta nyt olen vielä kahden vaiheilla, lähteäkö mukaan vai ei. Tämä yhteistyötarjous on kylläkin vain kertaluonteinen, mutta silti mietin: jos antaa pikkusormen, niin meneekö koko käsi. 
Blogini on kuitenkin pieni, joten enpä usko, että näitä tarjouksia kovin paljon tuonne sähköpostiin tipahtelee, mutta tähän saakka nämä juttuni ovat olleet mainosvapaita - jos jostakin tuotteesta olen kirjoittanut, olen tehnyt sen oman ostokokemukseni ja käyttöni perusteella.

Siksipä kysynkin teiltä, hyvät lukijani, mitä mieltä olette? 
Te olette kuitenkin se, mikä tekee tästä bloggaamisesta mielekästä enkä teistä yhtäkään halua menettää ainakaan yhteistyökuvioiden vuoksi.

Eilinen laiskottelu kostautuu - alakerrassa pyörii kolmas koneellinen pyykkiä ja sen selvittelyyn kutsuu koneen piippaus. Sitten vielä pienelle kävelylenkille ulos, sillä sää on vieläkin upea.

Oikein mukavaa sunnuntai-iltapäivää kaikille!

SHARE:

61 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Niin olisi tarkoitus, mutta ei meinaa tuo flunssapentele uskoa;)

      Poista
  2. En ainakaan häivy mihinkään vaikka jonkun yhteistyösopimuksen tekisitkin. Mua ei haittaa. :-) Ihana toi teitin kaverikuva. Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Heh, mullakin on ollut sairastuskaverina kissat ja Pokka pitää. Näin Pokkaa Pitää-sarjan yhden jakson ekaa kertaa juuri flunssassa sohvalla maaten, joskus 10 vuotta sitten vissiin.

    VastaaPoista
  4. Ihana kuva! Minä olen sitä mieltä, että lähde vain avoimin mielin mukaan yhteistyöjuttuun. Luulen, että se antaa enemmän kuin ottaa :) Minuakin on muutamia kertoja pyydetty joihinkin juttuihin, ja osan olen hylännytkin heti. Indiedaysinkin aluksi hylkäsin, kun pyysivät mukaan, mutta lähdin sittenkin pienen harkinnan jälkeen mukaan. Enkä ole katunut! On tullut lisää lukijoita ja liikennettä blogiin, ja itsekin olen löytänyt sitä kautta uusia kivoja blogeja.
    ps.Rahaa en ole tähän mennessä mistään koskaan tienannut, mutta en minä rahan vuoksi bloggailekaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rohkaisusta - ja aika harva meistä loppujen lopuksi rahan vuoksi bloggailee; erikseen ovat sitten tietysti he, jotka tätä työkseen tekevät ja kaikkia kunnia heille - ei ole varmaan helppoa yrittää joka päivä - ja välillä useamminkin - saada jotain aikaiseksi!

      Poista
  5. Yhteistyöhön kannattaa mennä mukaan jos se tuntuu itsestä hyvältä. Itsehän sen aina voi valita kerta kerran jälkeen ottaako tarjouksen vastaan vai ei.

    Pokka pitää-sarja on ihan lemppari! Tykkään Hyacinthista:) Midsomer Murders ja muut bbc:n jännärit:) Ja kun tässä nyt alkaa muistelemaan niin yhtä vähän pliisumpaa sarjaa kaipaan, nimittäin Sydämen asialla niitä alkupään jaksoja. Tai Emmerdalen alkuvuosia:D

    Toivottavasti flunssa antaa pian periksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rohkaisusta - ja kaikki nuo sarjat Emmerdalea lukuunottamatta ovat kyllä omiakin suosikkeja;) Sydämen asialla tulee täällä taas, mutta ovat jo näitä uudempia jaksoja - ja sellaiseen aikaan, että ei työssäkäyvä ihminen ehdi katsoa. Siispä ostoslistalle;)

      Poista
  6. Kiva kaverikuva sinulla<3

    Ei muuta kun tartut uusiin haasteisiin - ei blogiasi sen vuoksi kukaan jätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin suloinen kaveri;)
      Ja kiitos rohkaisusta♥

      Poista
  7. Pikaista paranemista. On sulla kiva kaveri vähän avittamassa.

    VastaaPoista
  8. Pokka Pitää oli ihan huippusarja!! Sai kyllä nauraa sitä katsellessa.

    VastaaPoista
  9. mun ex-anoppi on kans ihan hyacinth :)

    VastaaPoista
  10. Pikaista paranemista sinne!

    Täällä tykätään Pokka pitää sarjasta myös. Ollaan monesti katsottu sarjaa Kotinörtin kanssa ja todettu, että meissäkin on monia samoja piirteitä kun Daisyssä ja Onslowssa, ihan yhtä saamattomia ollaan aloittamisen kanssa ;)

    Ja se yhteistyö, ei kukaan blogia jätä jos silloin tällöin yhteistyöjuttuja kirjoittaa. Jos niitä alkaa olemaan joka toinen postaus (saati useampi!!!) niin siinä tapauksessa aivan varmasti, mutta ei siitä kukaan hermostu, jos uusiin haasteisiin tartut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana - ja Pokka pitää on kyllä ihan mahtava sarja.
      Kivaa sunnuntai-iltaa ja hyvää alkavaa viikkoa, Daisy ja Onslow;)

      Poista
  11. Mä olen tainnut saada samaisen yhteistyötarjouksen. Mutta mä en kyllä aio siihen lähteä... kuten en lähtenyt Indiedaysiinkään. Mä en tykkää niistä yhteistyöjutuista ja mua ihan rehellisesti sanottuna ärsyttää blogit missä niitä on. Joka kerta tulee sellanen pieni pettymys, kun huomaan, että joku on taas lähteny mainostajien matkaan. Joitain blogeja luen silti, vaikka suuresti inhottaa ensimmäisenä silmille lävähtävä mainos. Jotkut blogit olen mainostuksen vuoksi jättänyt.

    Mutta se on jokaisen oma asia meneekö mukaan vai ei (ja lopulta se blogin sisältö kaikkinensa kuitenkin merkkaa mulle enemmän kuin mainokset, että jatkanko lukemista...) - mulle tää on kuitenkin vähän sellanen periaatekysymys, en tykkää tän maailman kaupallistumisesta, kun joka tuutista vaan tulee mainosta. Ainakaan tähän mennessä en ole niin hyviä tarjouksia saanut, että olisin niillä blogini ulkoasun halunnut "pilata" (enkä nyt tarkoita että mun blogi olis jotenkin erityisen hieno... mutta periaatteessa en muutaman euron takia halua isoja mainoksia blogiini laittaa).

    Ja nyt kun mietin, niin kyllähän mä olen Buzzador, piakkoin on taas tulossa jotain mistä varmaan laitan blogiinikin, ja olen mä saanut Flow-kosmetiikalta kerran sellasen paketillisen tavaraa kun lupasin niistä blogata. Mutta ne mistä blogiini laitan on kuitenkin mun ite valitsemia juttuja (myös buzzador, en ilmoittaudu läheskään jokaiseen tarjottuun kampanjaan mukaan), jos taas olisin lähteny vaikka Indiedaysiin niin en olis yhtään voinut vaikuttaa mitä mainoksia sieltä millonkin blogiin laitetaan.

    Tämä nyt on tällainen erilainen mielipide noihin muihin verrattuna... mutta tää on mun kanta asiaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hätä, Heli - mä osasin sinulta odottaakin tällaista vastausta;) Itse olen aika lailla samoilla linjoilla tuon mainostuksen kanssa - minua eivät mainokset häiritse toisten blogeissa, jos ne eivät ole se pääasia siinä bloggauksessa. Ja jos reilusti kerrotaan, että on yhteistyöstä kysymys. Sellaiset häiritsevät, kun joissakin blogeissa suurin osa postauksista on pelkkää linkkiä ja mainosta. Eikä aina edes kerrota, että kyseessä on mainoslinkki. Ja ymmärrän myös sen, jos jollekin se bloggaus on ammatti. Mutta pitää siinä jotain muutakin luettavaa olla kuin tuote-esittelyitä!
      Ja sehän se vielä on niin kuin sanoit, ettei halua "pilata blogin ulkoasua";) - no, tässä minun saamassani kuviossa ei tarvitse mitään mainoksia laittaa tuonne palkkiin, joten katsellaan nyt vielä;)
      Mukavaa sunnuntai-iltaa ja kivaa alkavaa viikkoa - tsemppiä opiskeluihin!

      Poista
    2. Meinasin oman mielipiteeni tänne perustella, mutta Heli tuossa yläpuolella ehti jo kaiken oleellisen kirjoittaakin :)
      Mainosbannerit kyllästyttävät ja ärsyttävätkin (enkä ole ainuttakaan koskaan klikannut), mutta siitä huolimatta luen edelleen niitä suosikkiblogejani, joiden kirjoittajat eivät ole tyyliään näkyvästi yhteistyökuvioiden vuoksi muuttaneet. Eli en katoa täältäkään mihinkään, jos pysyt samana ladyna kuin ennenkin :). Ihmiset kirjoitusten takana kuitenkin ratkaisevat.

      Poista
    3. Kiitos kommentista - ja tuskinpa minä miksikään tästä enää muutun muuta kuin ryppyisemmäksi;)

      Poista
  12. Paranemisia! Pokka pitää on kyllä hyvä sarja, mutta en ole sitä vuosiin katsonut. Ei sovi vielä meillä koko perheellä katsottavaksi. Minä en lähde mihinkään mainosten takia, jos jutut säilyy hyvinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - tää flunssa on siitä kenkku, että välillä tuntuu ihan hyvältä ja sitä luulee, että pääsinpäs siitä - mutta ei, se tulee vaan takaisin entistä ärhäkämpänä. Ja Pokka pitää -sarjan huumoria ei taida ihan vielä teidän lasten ikäiset ymmärtää;)

      Poista
  13. Paranemisia!
    Aivan ihana kisuli <3.. Sairastaminen ei tunnu niin pahalta, kun Hyacinth kumppaneineen on seurana.
    On kyllä niin mun lemppari:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ja huomasin tuossa juuri vähän aikaa sitten blogissasi, että sinäkin tykkäät Hyacinthista;)

      Poista
  14. Hip hei löysin sut facebookista :). Tsemppiä taudin kanssa, olen itse ollut jo muutaman viikon ja flunssa linnottautunut keuhkoihin ja tällaiselle astmaatikolle se on yhtä tuskaa. Pöh. Hus kaikille taudeille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva - sinäkös se olitkin;) Ja justiinsa: pöh ja hus taudeille!!! Tsemppiä sinne ja toivottavasti olet saanut kunnon rohdot - astman kanssa ei ole leikkiminen♥

      Poista
  15. PlÄäh,lenssut ovat kyllä vihonviimosia!! Toipumista!

    VastaaPoista
  16. Pokka pitää on ollut minunkin lempparini :)! Hyvät naurut on saanut!

    Jotenkin niin symppis kaverikuva :). Pikaista paranemista Lady!

    Jos yhteistyötarjous tuntuu sinusta hyvältä- anna mennä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan on nauraa saanut tuon sarjan parissa. Ja kaveria ei jätetä - eikös se niin ole;)
      Parannella yritetään, muttei usko flunssa minua, vaikka kuinka käsken.
      Oikein hyvää alkavaa viikkoa sinne!

      Poista
  17. Eikun vaan kokeilemaan yhteistyötä, siitä saattaa poikia helposti lisää tarjouksia ;) Ja noi Pokka pitää-sarjat ovat kyllä ihan huippuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rohkaisusta - ja Pokka pitää -sarja on juurikin tuota;)

      Poista
  18. Kiitos että osallistuitte! Ihana kuva teistä saman peiton alla ♥ Kissa on kyllä paras kaveri sairastaessa, toivottavasti Viirun kehräys parantaa pian sinut.

    Ja anna palaa sen yhteistyökuvion kanssa jos siltä tuntuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissa on juurikin paras kaveri;)
      Ja kiitos rohkaisusta!

      Poista
  19. Kyllä minunkin mielestälähdet kokeilemaan yhteistyötä! Sitten on eri, jos koko blogin idea ja postaukset ovat pelkkää mainosta päivästä toiseen. Toisaalta, niistäkin voi löytää hyviä ideoita ja kokemuksia, mikäli bloggari rehellisesti kokemuksistaan (saa) kirjoittaa.
    Mutta se pelisääntö on reilu, että postauksessa saa kertoa kyseessä olevan yhteistyö!

    Ihana kaverikuva! Toivottavasti paranet pian! Tylsää sairastaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rohkaisusta - ja olen ihan samaa mieltä tuosta mainostuksesta.
      Eikös vain olekin suloinen tuo kaveri? Siitä vieressä olevasta kummituksesta en ihan samaa sano;)

      Poista
  20. Heips!

    Täällä yksi uusi lukijasi, kiitos Marjukan =)

    Pokka pitää on ihan ehdoton suosikkini. En kommentoi väitteen todenperäisyyttä, mutta yksi miespuolinen ystäväni väittää minua Hyacinthiksi...

    Yhteistyökumppanuudesta sen verran, että miksi et kokeilisi sitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei - ja tervetuloa! Tuo Marjukan listaus on poikinut varmaan monelle meistä aikuisista naisista uusia lukijoita - ja itsekin löysin sen kautta uutta luettavaa;)
      Pokka pitää on kyllä mahtava sarja! Ja Hyacinth on ihana:)

      Poista
  21. Hienot kaverikuvat! Teillä on ollut kovin läheistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin on hienot kuvat - ja kyllä, läheistä on aina välillä;)

      Poista
  22. Oi, ihana kaverikuva ♥.
    Pokka pitää on ihan loistosarja; saa nauraa vedet silmissä. Kun olemme Miehen kanssa kaupungilla, toisinaan pysänhdyn kaupan tms. oven eteen (mikä pitää ihan itse avata) kuin seinään ja odotan, että Mies avaa oven -ja saan aina kuulla olevan "Hyasintti" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikaista paranemista Ladylle!

      Poista
    2. Kiitos, itsekin tykkään noista kuvista. Viiru on ♥.
      Jännä, miten moni löytää itsensä tuosta sarjasta - ja Hyasinttinäkin on hyvä olla;)
      Flunssaa vastaan taistellaan, mutta ei se hevillä luovuta!
      Kivaa viikkoa sinne!

      Poista
  23. Hih! Täällä yksi Hyasintti istuu koneen äärellä ja hykertellee postuksellesi :-) Jännä huomata, että ihmisillä suosikkiblogieni takana on niiiin sama maku kuin itselläni. Pokka pitää rulettaa! Sain monta, monta Hyasintti-dvd:tä viime jouluna lahjaksi. Ja kaikki jaksot on katsottu jo useampaan kertaan.
    Koitahan saada itsesi terveeksi Lady!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä - sitä täälläkin olen ihmetellyt, että niin moni sarjasta tykkää;) Ja minä olen kyllä katsonut kaikki jaksot jo moneen kertaan, mutta aina ne jaksaa ilahduttaa.
      Ja koitetaan parantua - mutta sinnikäs on tuo flunssa-pentele;)

      Poista
  24. Voi kun hauska kuva sinusta ja kisusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu - onneksi kisu näkyy paremmin - on huomattavasti kuvauksellisempi kuin flunssainen lady♥

      Poista
  25. Hus hus flunssalle ja hyshys sinulle, ei vielä sitä isäntää kannata haravoimaan komentaa, vasta sitten kun kaikki lehdet ovat pudonneet! Tekee miesparka muuten ihan turhaa työtä... oletkos varma ettei sinussakin ole ihan pikkiriikkisen Hyacinthin vikaa...:D Tuo blogin yhteystyökumppanuus on ehkä vähän kaksiteräinen miekka, vaan aina sitä kokeilla voi, ei kai kukaan nyt niin ehdoton ole että blogisi jättäisi siksi lukematta? Täytyy kyllä myöntää että joskus nuo mainokset ärsyttävät, joskus en edes huomaa niitä riippuu vähän mainoksesta. Vaan aika usein saa uutta tietoakin jostain tuotteista kun lukee noita yhteistyöbloggauksia ja tulee sitä itsekin kehuttua itse hyväksi kokemiaan tuotteita, vaikka omalla rahalla onkin ostettu. Suo siellä, vetelä täällä sanoopi suomalainen...
    Viiru on paras flunssakaveri hyvän komedian lisäksi, katsooko Viirukin Pokka pitää? Meillä nimittäin joskus kissat katsovat telkkua.... jalkapallo on toisen lempparia....:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai Hyacinthin vikaa?;) - kyllähän sitäkin voi jossain asioissa olla, muttei tässä: varmaan nuo lehdet tuolla pihalla oikeasti häiritsee Isäntää itseään enemmän kuin minua;)
      Ja sepä se juuri onkin noissa mainoksissa ja yhteistyöpostauksissa - joskus niistä saa itsekin tietoa - taito on varmaan osata tasapainottaa se määrä ja siitä tuskin on minulla pelkoa - ei näin pienelle blogille niitä tarjouksia pilvin pimein satele.
      Ja Viiru on paras kaveri aika monessa jutussa, vaikka ei katso Pokka Pitää - mutta Selviytyjiä katsoo;)

      Poista
  26. Suloiset kaverikuvat. Meissä kaikissa taitaa asua pieni Hyacinth Bucket :) koska sarja on niin suosittu. Jaksan katsoa uusintoja aina vain.
    Blogiyhteistyö on mielestäni ihan ok ja ihan kiinnostuksella lueskelen sellaisiakin juttuja. Mutta pelkkiä tuote-esittelyblogeja en kyllä jaksa seurata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ¨Viiru on kyllä suloinen kaveri♥ Ja pakkohan se on tunnustaa, että kyllä minäkin itsestäni niitä Hyacinthin piirteitä löydän, vaikka löydän kyllä Daisynkin;)

      Poista
  27. Pikaista paranemista! Hyvä päätös ladata akkuja huusholleeraamisen sijasta.

    Ja mulla on yksi täti, joka on ihan ilmetty Hyacinth. Moni muukin on hänestä niin sanonut, joten yhdennäköisyys ja samanlainen käytös ovat kyllä aika silmiinpistävät. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)
      Ja aika monella tuntuu olevan näitä Hyacintheja tuttavapiirissään - tai sitten Hyacinthin ominaisuuksia itsessään;)

      Poista
  28. Voih, paranemisia sinne, nopsaan, nopsaan, niin pääset nauttimaan kirpeästä syksystä! Ja hei rohkeasti mukaan yhteistyöjuttuihin, miksei? Uuden kokeileminen tuo aina potkua touhuun. Odotellaan, odotellaan;) Muksat sunnuntait sinne x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - tää flunssa vaan ei tottele mua yhtään! Tällä kertaa jätin hyväksymättä tuon yhteistyötarjouksen - ei ollut ihan mun juttuni. Mutta saattaa näitä jatkossa tulla sellaisiakin, joiden takana voin seistä - tai meikäläisen tapauksessa istua;)
      Sinne myös hyvää sunnuntaita - ja voimia edelleenkin♥

      Poista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig