keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Työmatkakin tähän vielä - Ruotsinmaa kutsuu

Pääsiäinen meni, loma loppui ja arki alkoi. Kesäaikaankin siirryttiin. Ihme ja kumma - tällä kertaa ilman suurempia vaikeuksia - ehkäpä se maanantain vapaapäivä teki siirtymisestä armollisempaa.

Tänään aherretaan vielä työpäivä ja illalla suunnistetaan laivalla kohti Tukholmaa. Olen lähdössä muutaman päivän työmatkalle Ruotsinmaalle. 

Matkaohjelma on suunnilleen: yö laivalla - illalla yksi lyhyt palaveri työkavereiden kanssa, aamiainen Tukholmassa, suunta kohti Uppsalaa, missä tapaaminen yhteistyötahojen kanssa, lounas, palaveri jatkuu, hieman vapaata tutustumista kaupunkiin ja takaisin Tukholmaan. Illallinen Tukholmassa ja yöpyminen siellä. Perjantaina tapaaminen yhteistyötahojen kanssa Tukholmassa ja jippii - iltapäivällä muutama tunti vapaata. Illalla laivaan, missä lyhyt neukkari ja yhteenveto. Lauantaiaamulla Turussa ja kotona.

Elikkä tulossa on ihan riittävän täysi loppuviikko. 

Ohjelma reissulla on sen verran tiivis, että postauksia sieltä tuskin laittelen. 
Mutta enpä lupaa ihan varmasti;)

Uppsalassa en olekaan aiemmin käynyt, joten mielenkiinnolla odottelen, 
miltä allaolevat maisemat luonnossa näyttävät!

kuva: www.scoopweb.com

Vielä toivottelen tervetulleiksi uudet lukijat. Kiva, kun tienne tänne olette löytäneet - toivottavasti ette heti pitkästy juttuihini. Olette ihan hirmuisen tervetulleita.

Ja aurinkoista huhtikuun alkua kaikille!

Minä heittelen vielä viimeiset vaatteet tuonne kapsäkkiin. Niinkuin aina, damn, pakkaaminen jäi taas viimetippaan. En mä taida koskaan oppia.

SHARE:

26 kommenttia

 1. Pakkaaminen ja tullessa purkaminen on kamalaa hommaa :) Mutta reissaaminen mukavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaaminen on tosiaankin kamalaa - ja reissaaminen mukavaa - tosin työmatka on aina työmatka;)

   Poista
 2. Mukavaa työreissdua vaikka onkin työreissu niin varmasti on kiva matkustaa, tuo työhönkin uutta näkökulmaa :) Aurinkoa työpäiviisi!

  VastaaPoista
 3. Samaa olen ihmetellyt, että mikäs tässä nyt on oiken vikana, kun siirtyminen kesäaikaan ei näytäkään tuottavan samanmoista tuskaa tänä vuonna kuin aina ennen. Stressaan sitä jo puolen vuotta etukäteen ja koko kesäajan kiukuttelen, kuinka on niin tyhmä ja turha keksintö.
  No ei ny sentään ehkä puolta vuotta, mutta kumminkin. Ehkä se on tää aurinko, joka on herätellyt jo monta viikkoa ennenaikojaan.

  Trevlig resa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringolla saattaa olla asiaan oma osansa;) - ihanaa, kun illalla on valoisaa pitempään!
   Kiitos matkatoivotuksista!

   Poista
 4. Mukavaa työmatkaa, tuommoiset työpäivät olisi ihan kivoja vaihteluita :) Meikäläinen istuu päivät pitkät vaan Tampereella. Musta pakkaaminen, toisin jätän sen aina myös viime tinkaan, on kivaa, mutta kassien purkaminen tylsää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaaminen voisi olla huomattavasti hauskempaa, jos johonkin säällisiin vaatekappaleisiinsa mahtuisi;) No, onneksi olen tottunut matkustamaan vähillä matkatavaroilla. Mutta se karsiminen käy työstä;

   Poista
 5. Jag önskar dej en trevlig resa till staden där Pelle Svanslös bodde i sinom tid :)

  VastaaPoista
 6. Hyvää työmatkaa... tukholma on mun suosikkokaupunkini.

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa mukavalta työmatkalta :) Nauti Tukholmasta !

  VastaaPoista
 8. Pakkaaminen on tylsää, ja laukkujen purkaminen vielä tylsempää! Mukavaa työmatkaa.

  VastaaPoista
 9. Oikein mukavaa matkaa, haipakkaa tiedossa, mutta Tukholma on kyllä aika ihana;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - matka oli mukava, Tukholma aurinkoinen mutta tuulinen - silti yhtä ihana kuin ennenkin

   Poista
 10. Hei vaan! Työmatkasi on ilmeisesti sujunut mukavasti. Kyllähän se on rnkkaa kun on kuitenkin pysyttävä "skarppina" eikä omaa aikaa kuitenkaan niin paljon jää niin kuin usein vähän "työmatkoista" katelliset ihmeiset ajattelevat. Kiva kun pääsee välillä "tuulettumaan" ja nautimaan kansainvälisestä tunnelmasta. Oikein ihanaa kevään jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - hyvin matka meni. Ja totta on tuo sanomasi, että työmatkoilla on pysyttävä skarppina. Minulla on onni omat hyvät työkaverit, joista osa oli matkassa mukana, joten yhteispelillä mentiin;)

   Poista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig