Lady of The Mess


Olen Arja P., aikuinen virkanainen, heavylady ja kukkahattutäti.

Lady of The Mess syntyi v. 2012 ollessani vuorotteluvapaalla. Innostuin blogeista aikoinaan työni vuoksi käymälläni SoMe -kurssilla, jossa oppimispäiväkirjaa pidettiin blogimuodossa. Ryhdyin seuraamaan muiden blogeja ja uskalsin sitten vihdoin itsekin yrittää.

Ja sille tielle jäin.
Blogissani kerron hieman päiväkirjamaisesti elämästäni, ajatuksistani, matkoistani, kulttuurielämyksistä sekä pohdiskelen myös ikääntymistä.  Aikuisen naisen elämää kaikilla mausteilla - tottakai myös hyvinvoinnin, kauneudenhoidon ja pukeutumisenkin kannalta. Huulipunaa unohtamatta. 

Välillä rokkijalka vipattaa ja joskus pohditaan elämän arvoja.

Blogissa myös tehdään remonttia, yritetään kesyttää tavarakaaosta - välillä kaaosta Ladyn päässäkin - ja useimmiten hieman kehnolla menestyksellä.

Ideoita niin sisustamiseen, taide-elämyksiin tai vaikka sen oikean huulipunasävyn löytymiseen haetaan messuilta ja yhteistyöyrityksistä sekä tietenkin bloggaajakolleegoiden blogeista.

Bloggaaminen on antanut minulle paljon: ystäviä niin toisista bloggaajista kuin lukijoidenkin joukosta, yhteistyömahdollisuuksia eri tahojen kanssa ja monia mukavia hetkiä.

Tärkeintä bloggaamisessa on kuitenkin vuorovaikutus. Se, että te blogini lukijat käytte kommentoimassa ja lähetätte välillä sähköpostiakin, on se suola ja välillä sokerikin, joka antaa ilon tähän touhuun.

Kiitos siis sinulle, joka jaksat täällä käydä, kulkea matkaa kanssani ja välillä myös sen kommenttisi jättää.

Toivon, että jaksat jatkossakin seurailla mukanani!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig