keskiviikko 15. toukokuuta 2013

And The Winner is - Hyvän Olon Arvonnan voittaja

Keskellä jääkiekkokatsomon älämölöä suoritin äitienpäivänä päättyneen Ladyn Hyvän Olon Arvonnan.
Ja koko toimitusta säesti kuoro, joka piti meteliä yli kipurajan - niin jännittävä oli ilmeisesti ottelu - eikä tainnut ihan mennä alussa niin kuin oli kuviteltu;)

Arvonnan ylitarkastaja Viiru-kissa veteli sikeitä kaikesta metelistä huolimatta enkä raskinut sitä herätellä, joten nyt saatte vain luottaa siihen, että yritin hoitaa homman kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti.

Kun osanottajia arvontaan oli 75 ihanaa naista (taisi joukossa yksi mieskin olla) - ja kun useamman kuin yhden arvan saajiakin oli, olisi arvontalipukkeita pitänyt raapustaa 138. No, minähän olen tällainen "mutkat suoriksi" -tyyppi, joten otin avuksi random.org -arvontakoneen.

Siispä kopioin osanottajat, liitin kopion Word-tiedostoksi, muokkasin sieltä pois ylimääräiset kommentit ja omat kommenttini ja annoin ohjelman numeroida osanottajat. Sitten ihan omin pikku kätösin kirjoittelin lisänumerot niille osanottajille, jotka osallistuivat useammalla arvalla. Lisänumerot laitoin listan alusta juoksevasti. Ja lopuksi annoin arvontaohjelman hoitaa homman.

Siis tuollalailla:


Arvonnan voitti numero 45 - ja se kuului Soikulle. Soikun valinta noista kylteistä oli nr. 2: Voit kyllä koskettaa pölyä, mutta älä kirjoita siihen. Hyvä valinta - sopisi meidänkin huusholliin enemmän kuin hyvin!

Lämpimät onnitteluni Soikku - lähetin tiedon voitosta profiilisi viestitoiminnon kautta, mutta jos se ei sinua tavoita, lähetätkö sähköpostiini osoitetietosi, jotta voin voittosi kotiuttaa.

Tämä oli ensimmäinen järjestämäni arvonta ja niin kivaa touhua se oli, että taidanpa levittää Hyvää Oloa toistekin. Vähän tuonnempana - kunhan tulee se kuningatarajatus hyvästä teemasta. Nimittäin Hyvän Olon teemaa on vähän vaikea ylittää - niin tärkeää se meille kaikille on!

Viikko on alkanut kiireen keskellä - ja sellaisena se jatkuukin. Huomenna yhdet tiukat neuvottelut - onneksi videoneuvottelut, joten ei tarvitse matkustaa minnekään. Minä melkein rakastan noita videoneuvotteluita - ne säästävät paitsi rahaa myös aikaa; ei mene aikaa matkustamiseen ja hauska piirre on myös se, että esim. huominen kokous on aina ennen kestänyt vähintään 4 tuntia + matkat Helsinkiin päälle. Täysi päivä siis. Nyt siitä selvitään vajaassa 2 tunnissa - jää kahvittelut väliin ja kummasti ovat puheenvuorot lyhentyneet, kun niitä pitää erikseen pyytää. Kukaan ei viitsi jaaritella. Eivätkä neuvottelut silti ole tylsiä. Tykkään.

Torstaina ei sitten käykään yhtä hyvin. Silloin joudun sitten lähtemään Helsinkiin päiväksi koulutukseen. Itse koulutus ei kestä kuin sen 4 tuntia, mutta matkoineen koko päivä siihen taas hupenee. 

Eli yritän tässä kovasti selitellä, että onpas kiirettä. Kun en ole saanut vielä vastattua niihin minulle annettuihin tunnustuksiin ja haasteisiin. Mutta kyllä minä vastaan. Jossain vaiheessa. Minä nimittäin tykkään niistä;)

Ja vielä toivottelen tervetulleiksi uudet lukijat. Olette ilahduttaneet minua suuresti klikkaamalla itsenne tuohon palkkiin, blogilistalle tai Blogloviin. Olette ihan hurjasti tervetulleita ja toivottavasti jaksatte pysyä tämän Ladyn kyydissä. Joka kylläkin on vähän hidasvauhtista. Johtuu iästä - ja mukavuudenhalusta. Ja siitä, että elämässä pitää jättää aikaa tuumailulle. Just.

Ne on säätieteilijät lupailleet loppuviikoksi hellettä - joten

Aurinkoista Viikkoa ihan jokaiselle!
SHARE:

32 kommenttia

 1. Onnea voittajalle ja tsemppiä Ladylle kiireiseen viikkoon! <3

  VastaaPoista
 2. Onnittelut vottajalle!
  Kylläpä sulla on tuli peffan alla:) Muista hidastaa mutkissa!
  Tänne on myös luvattu sita Venäjän lämpöä!
  Oikein mukavaa keskiviikkoa sulle!
  Haliterkuin Sirps♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - onneksi mulla on tuo hidastamisen taito;)
   Sinne myös mukavaa keskiviikkoa - ja haleja♥

   Poista
 3. Onnittelut voittajalle :) Arvonnat on niin hauskoja :))

  VastaaPoista
 4. Tässä olikin ohjeita siihen random.orgiin kun en ole uskaltautunut sitä kokeilemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppoa kuin mikä - tunnelma ei kyllä ole sama kuin olisi niiden lippusten nostamisessa, mutta nopeampaa tämä kyllä on;)

   Poista
 5. Onnea voittajalle, ja Ladylle hyvää työmatkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksesta - onneksi on vain päivän reissu;)

   Poista
 6. Blogissamme on sinulle haaste! :)

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea voittajalle ja nyt nautitaan lämpimistä keleistä :) täälläkin jo hiukan ilma lämmennyt, vaikka merituuli onkin kylmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merituulihan se täälläkin vilvoittelee, mutta aurinkokin näyttäytyi päivällä:)

   Poista
 8. Onnea voittajalle, saikin ihanan palkinnon :)

  VastaaPoista
 9. Videoneuvottelut on ihan pop! Vaikka meidän sfääreissä linjat pakkaa katkomaan turhan tiuhaan tahtiin, että niistä palavereista tykkäämään asti ehtisi. Mutta, mutta, sulla on ollut takana tiukka viikko, yksi päivä vielä ja sitten on se ihanuuksi viikonloppu taas edessä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä eilisen videoneuvottelu - vajaa 2 h, hakkasi mennen tullen tämän päivän Hesan reissun: kuudelta lähdin aamulla kotoa ja takaisin oli puoliseitsemältä. Ja tämänkin - vaikka olikin periaatteessa koulutusta - olisi ihan kätevästi voinut hoitaa videoneuvotteluna. Ihan turhaa rahan ja ennenkaikkea ajan tuhlausta.
   Tänne on nyt tullut kesä ihan hurjaa vauhtia - tänään oltiin jo reippaasti yli 20 asteen, aurinko paistoi ja tuulikin oli lämmin. Ihanaa - ja vielä ihanampaa, että siitä ilmeisesti saadaan myös viikonloppu nauttia:)
   Kivaa viikonloppua myös sinne kauas♥

   Poista
 10. Hei! Onnittelut Suomelle Semifinali paikasta ja lauantaina pidetään peukut pystyssä!!!:)
  Oikein mukavaa perjantaita sulle!
  Haliterkuin Sirpa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - huomenna sitten jännätään;)
   Ihanaa viikonloppua sinulle ja haleja♥

   Poista
 11. Onnea voittajalle :)
  BTW blogissani on arvonta, tervetuloa osallistumaan ;)

  VastaaPoista
 12. Onnea voittajalle! Täällä muuten jännitän television ääressä juuri euroviisuja, jääkiekko jännitettiin aiemmin...mukavaa viikonloppua!
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa sunnuntai-iltaa myös sinne - ja täällä jännitettiin myös - vaikka tulokset ei sitten toivotunlaisia olleetkaan;)

   Poista
 13. ♥ onnea voittajalle! Mukavaa sunnuntain jatkoa Ladylle :)

  VastaaPoista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig