perjantai 8. marraskuuta 2013

Mahdollisuus voittaa luxuslaukku - arvontavinkki

*Postaus tehty yhteistyössä Luxuslaukku.comin kanssa

Tykkään kaikesta kauniista ja laadukkaasta, mutta luxus- tai merkkilaukkuja minulla ei ole. Tai oikeastaan oli yksi, kunnes aloin epäillä sen aitoutta. Laukku on kaikinpuolin laadukkaasti tehty, nahkaa - ja  täysi kopio aidosta laukusta - luulen, että suurin osa meistä ei pystyisi sitä aidosta erottamaan. 
Sain laukun lahjaksi ja sen mukana oli dustpack, todistukset ja laukun sisällä kaikki tarvittava, minkä perusteella aitoutta arvioidaan. Mutta päätin kuitenkin tutkia sen aitouden - ja pienen etsinnän jälkeen löysinkin seikan, jolla laukun feikiksi totesin - samalla sarjanumerolla kun näyttää maailmalla tätäkin laukkua seikkailevan useampikin kappale.

Laukku on ihana, tilava ja kauniisti tehty - ja muutenhan minulle olisi ihan sama, onko se aito vai ei, mutta kun tiedän, että näitä feikkilaukkuja tehtaillaan lapsityövoimalla ja takana on järjestäytynyt rikollisuus, en ole laukkua pystynyt enää käyttämään. Enkä tietenkään ole laittanut vahinkoa kiertämäänkään eli en aio lahjoittaa tai myydä sitä kenellekään. Tuolla se kaapin perukoilla on ja pysyy piilossa.

Merkkilaukkujen maailmaan tutustuin paremmin oikeastaan vasta täällä blogistaniassa. Ihailen kauniita laukkuja, joiden hankkimiseksi moni säästää pitkiäkin aikoja. Mutta kun omat rahani kuluvat ihan muihin asioihin - ja näyttävät kuluvan vielä vuosia, niin olen jättänyt merkkilaukkuhaaveet siihen mahdolliseen lottovoittoon.

Kun sain Luxuslaukku.comilta yhteistyöehdotuksen kertoa arvonnasta, jossa on mahdollisuus voittaa Chanelin, Pradan tai Louis Vuittonin laukku, päätin tarttua ehdotukseen.

Kuva Luxuslaukku.comilta

Arvontaan voit osallistua klikkaamalla tästä linkistä, vastaamalla kolmeen muotiaiheiseen kysymykseen ja jättämällä yhteystietosi. Voit myös suositella arvontaa ystävillesi - ja jos ystäväsi voittaa, voitat sinäkin.

Ja onhan tähänkin koira haudattuna - eli jos voitat klikattuasi tuota minun linkkiäni, voitan minäkin;)

Arvontaan voi osallistua 17.11.13 saakka.

Onnea arvontaan ihan jokaiselle!SHARE:

28 kommenttia

 1. Huomenta! Ja niin totta turiset eettisyydestä, kyllä. Kiitos linkistä, voitetaanpa kassit, jooko? Mukavaa viikonvaihdetta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo eettisyys vaan on tärkeä juttu - ja juu, voitetaan vaan;)
   Sinne myös mukavaa viikonvaihdetta!

   Poista
 2. No...voitit sitten kassain, kunminäkin voitan...:)

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuo eettisyys iso asia on, totta puhut. Olishan luxuslaukku kiva, mutta kuulun kyllä niihin ihmisiin, joille laukun käytännöllisyys ja kauneus tulee ennen merkkiä. Tällä hetkellä haaveilen ihan vain nahkaisesta tummanruskeasta suuresta käytännöllisestä laukusta... Jospa vaikka voittaisin. Hyvää viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä tuon eettisyyden suhteen - ja eipä niitä merkkikasseja täältäkään löydy;)

   Poista
 4. Moikka. Kyllä se merkkilaukku vaan on investointi jota en välttämättä minäkään kovin usein tee. En koe, ettö Longchamp lukeutuisi näihin luksustuotteisiin. Tosin minulle se on sitäkin arvokkaampi <3 Uuteen säästämässä olen jo... ;)

  Saisin varmaan säästettyä hinnaakkaampaanki laukkuun, mutta lainatakseni Kotinörtin sanoja, minun säästöni kuluvat lentokerosiiniksi taivaalle, pitkiin hotelliaamiaisiin ja uuden kaupungin elämän hengittämiseen. Kukin tavallaan, vielä on minulla tuo jälkimmäinen voittanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta sinun Longchamp on merkkilaukku - muttei luksuslaukku. Longchamp ja laukut on sinun juttusi - ja kyllä niitä "juttuja" on vähän jokaisella - jos ei laukut niin sitten jotain muuta. Ei kenkähulluuskaan tässä ole yhtään iän myötä parantunut;) Ja matkustamiseen revitään rahat vaikka mistä - samoin kuin muutamaan muuhunkin elämykseen;)

   Poista
 5. Mullakaan ei luxuslaukkua löydy, mutta pari merkkilaukkua kyllä :) Luxuslaukku niin kelpaisi ;)

  VastaaPoista
 6. Pakkohan tuota oli klikata , kun omat rahat menee myös muihin juttuihin ;) merkkilaukkuja en ole edes haikaillut, koska en halua upottaa sellaisia summia laukkuun .

  VastaaPoista
 7. No täytyihän mun osallistua, jotta saat laukun :) Mä en niin noista merkkilaukuista piittaa, saat sitten munkin laukun =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos - älä hyvä ihminen pois lahjoita - myy vaikka: sillä rahalla pääsee jo pitkälle lennolle:)

   Poista
 8. Mielelläni osallistun ja toivottavasti voita. Kerrankin voisi arpaonni suosia.

  VastaaPoista
 9. Hei, onpa upea arvonta! Itse sitä oli ehkä enemmänkin merkkilaukkujen perään nuorempana, joskin en kyllä kieltäityisi moisesta!
  Mukavaa alkavaa viikkoa!
  XX

  VastaaPoista
 10. Pakkohan tähän arvontaan oli osallistua eli toivotaan voittoa:)

  VastaaPoista
 11. ♥vau,mikä arvonta..tai siis, mitkä voitot! :)

  VastaaPoista
 12. Hieno arvonta. Itse en ole merkkilaukkujen perään ollut, mutta eipä sitä pistäisi hanttiin, jos sellaisen voittais ;)

  VastaaPoista
 13. Ainahan laukkua, vieläpä luksus sellaista täytyy yrittää haalia vaikka arpajaisten kautta.
  Mahdollisuus saada Pradan hienous kainaloon on vain ja ainoastaan onnepotkulla arvonnassa. Ehdottomasti kokeilen onneani!

  Sofiia

  VastaaPoista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig