keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Arki - eukko kenollaan ja kasvojen hemmottelua - kuvahaaste 4/5

Helmikuussa tuskailin muiden kertoillessa lomasuunnitelmistaan, että mikä pahus minuun oikein oli mennyt, kun olin oman kevätlomani rustannut pääsiäisen alusviikolle. 

Nyt en sitten enää tuskailekaan - tämä hiljainen viikkohan on vallan hyvä aika lomanvietolle. Lisäksi tulee muutama ylimääräinenkin päivä noista pääsiäispyhistä. Ja aurinkokin on suvainnut lämmitellä säteillään. Mikäs tässä ollessa!

Kerroin aikoinaan postauksessani Kohtuullisemmin, yksinkertaisemmin, ympäristöä säästäen - Ekopaasto aloittaneeni tuon Ekopaaston. Ja kerroin myös niistä monista lupauksista, joita paastooni sisältyi. Olen jo aiemmin tunnustanut, että lankeemuksiakin on tullut, mutta voinpa kehua retostaa, että on niitä onnistumisiakin. 

Paaston aikana olen onnistunut välttämään niin keltaisten kassien houkutukset kuin 3+1 -päivätkin - eikä edes ole pahempia vaikeuksia tuottanut. En ole ostanut yhden yhtä vaatetta, en myöskään yhtään ainoaa nuorennusvoidepurkkia;)

Mikä ei suinkaan tarkoita, etteikö purkkiarmeijani olisi kasvanut tänä aikana; olen ollut taas onnekas parissa arvonnassa.

Voitin nimittäin blogin Keyword: Love arvonnassa Dr. Hauschkan ikääntyvälle iholle tarkoitetun tehokuurin.  
Ja voinpa sanoa, että tarpeeseen tulee. 
Eikä tarvinnut edes paastossa langeta;) 


Keyvoword: Love blogia kirjoittelee Jonna, joka esittelee itsensä näin: 
"Olen Jonna. Päiväni alkaa aina kupillisella kahvia. Ilman sitä ajatus ei kulje, eivätkä sormet tietokoneen näppäimistöllä. Sopivan kofeiiniannoksen jälkeen on mukava laittaa hakusanaksi "rakkaus" ja siirtyä blogin pariin, johon kirjoitan rakkaudella kauneudesta, elämästä, ruoasta, kulttuurista ja matkustamisesta. Tervetuloa maailmaani!"

Minä noudatin tervetulokutsua ja löysin niin kivan blogin ja bloggarin, että uskallan suositella muillekin!

Eivätkä voitot tuohon loppuneet - nimittäin Onnetar oli sitä mieltä, että kyllä tuon Ladyn iho tarvitsee vielä lisähemmotteluakin: voitin
@hannagullichsenin ja @dermalogicafin Instagram -arpajaisissa dermatologican tuotteita: puhdistuspyyhkeitä ja ihon nuorentajia ja nostattajia;)

Kiitos - kaikkea kokeillaan!


Loma on siis meneillään - mitään isompia suunnitelmia ei ole. 
Viikonloppuna käväisin pikavisiitillä äitini luona Hollolassa ja tällä viikolla olen lueskellut kirjoja
 ja vähän - siis hyvin vähän - raivaillut kaappeja. 
Se paastolupauksiini sisältynyt vaatekaapin raivaus on tekemättä. Damn.

Pääsiäiseksi on tulossa vieraita, joten siivotakin pitäisi. Ikkunat odottavat pesua - ja minä odotan, että aurinko olisi niin armelias, että paistaisi noihin olohuoneen ikkunoihin niin kirkkaasti, että päästäisi minut vaivasta;)

Koti pitäisi myös pääsiäiskoristella. Minähän aloitan tämänkin homman aina viime tingassa ja pidän sitten koreisteita pitkään. 
Ihan niin kuin joulunakin. 
Ei ehkä niitä joulukoristeitakaan ihan tänne pääsiäiseen saakka tarvitsisi pitää
 - kuten kuvasta näkyy, siellä se joulueukko edelleenkin kenottaa.


Olen sen tuolla ikkunalaudan ruukulla antanut olla, kun Viirun kori on ihan tuossa vieressä ja Viiru tykkää kenoeukkoa heilutella. Ehkä nyt kuitenkin pääsiäiseksi pistän siihen tilalle tipun. Kyllä Viiru tipuistakin tykkää;)

Kenoeukkokuva on osa 4/5 kuvahaastetta,  jonka sain Tässä ja Nyt - Unelmien kera -blogin Katjalta.  Haasteen ideana on postata viitenä päivänä kuva omasta arkielämästä ja haastaa jokaisen kuvan kohdalla joku toinen bloggaaja. Kiitokset vielä, Katja, tästä haasteesta.

Ja haasteen pistän eteenpäin tällä kertaa Arleenan sanomat -blogin arleenalle, jolla on hallussa sekä sana että kuva - käykääpäs tutkailemassa.

Tähän minun paastoonihan sisältyi myös lupaus rajoittaa netin käyttöaikaani vapaa-ajalla. Joten sitä olen yrittänyt noudattaa. 

Pahoittelen, että en siis tästä syystä ole juurikaan viime aikoina kommentteja jättänyt blogeihinne, mutta olen yrittänyt pysytellä sentään hieman selvillä, missä mennään. Blogien seuraaminen ja kommentoinnit ovat kyllä aikamoisia aikavarkaita - nyt on jäänyt aikaa ulkoiluun ja lukemiseen arkenakin ihan eri tavalla. Ja kun olen myös telkkarin katselua rajoittanut, on aikaa tuntunut jäävän vieläkin enemmän. 

Joskus on hyvä hiljentää ja antaa aikaa vain olemisellekin. Jättää vähäksi aikaa kaikki aikasyöpöt ja huomata, että se kiire, jota koko ajan olen valitellut, onkin suurelta osin ihan itse aiheutettua. 
Elämä on valintoja - ja yksi niistä on se, miten aikamme käytämme. 

No, kun tuo paasto päättyy, palailen hiljalleen blogistanian maailman saloihin, mutta tuon telkkarin ajattelin jättää vähemmälle katselulle pitemmäksikin aikaa. 
Itse olisin valmis koko hökötyksestä luopumaan, mutta Isäntä ei, joten olkoon - tai olkoot, sillä useampihan niitä meillä on.

Ja tunnustanpa vielä senkin, että aion lopettaa paastoni päivää aiottua aiemmin, sillä meille on tulossa lauantaina vieraita ja silloin on pöytä katettuna herkulla jos toisellakin - enkä todellakaan aio niitä jättää maistamatta;)

Rauhallista hiljaista viikkoa jokaiselle!

SHARE:

22 kommenttia

 1. Vau onnea -sinuahan on arpaonni suosinut ja noin kivoja palkintojakin! Välillä tekee tosiaan hyvää pitää hieman rauhallisempaa oloa nettimaailmasta, shoppailusta ja sen sellaisesta. Meinaan toisinaan istua itsekin liikaa. Tai törsätä, tai muuten vaan herkutella. Sitten täytyy hieman tarkastella itseään ja jarrutella tilannetta. Kohtuus kaikessa. Ihanaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - minä olen ollut onnekas näissä arvonnoissa - ja olen kuitenkin osallistunut vain sellaisiin, joiden voittoja voisin ajatella käyttävänikin;)
   Ja itselleni ainakin tämä hiljentäminen ja kohtuullistaminen ovat tehneet vain hyvää.
   Sinne myös ihanaa pääsiäistä!

   Poista
 2. Siinä olet kyllä ihan oikeassa, että blogimaailma vie hurrrjasti aikaa!! Tauko tekee hyvää välillä :)

  VastaaPoista
 3. Onpa sinulla ollut hyvä tuuri arvonnoissa. Kiva kuulla, että paasto on onnistunut lankeamuksista huolimatta. Itse olen onnistunut vähentämään turhaa shoppailua viime ja tämän vuoden aikana. Seuraava kohde olisi netissä surffailun vähentäminen. Katsotaan milloin siihen tartun. Vielä en ole valmis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuria on kyllä ollut;) Ja eihän sitä kaikkea tarvitse kerralla lopettaa tai vähentää - riittää, kun vähän miettii, mihin rahansa ja aikansa kuluttaa. Tsemppiä!

   Poista
 4. Hyvän loma-ajan olet valinnut :) nuo sun koristelupuuhat kuulostavat kovin tutuilta ... Vielä en ole saanut tipuja esille , ehkä huomenna. Joulukoristeet ovat aina vähintään Nuutinpäivään , joskus tammikuun loppuun asti. Tänä vuonna Vappu tulee sen verran pian , että pääsiäiskoristeet väistynevät vappupallojen tieltä .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan olekin hyvä aika lomalle! Ja hyvä kun muistutit tuosta Vapusta - ehkä meidänkin tiput tipsuttelee tänä vuonna ihan oikeaan aikaan takaisin laatikoihinsa;)

   Poista
 5. Hei Lady, nyt sinun kannattaisi lotota, kun olet noin onnekas. Hienoa.
  Laitoin sinulle blogihaasteen. Toivottavasti ehdit napata kopin siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä - minä vain unohdan aina tuon lottoamisen. Viime viikolla tosin muistin, mutta yhdellä oikein ei vielä rikastuttu;)
   Menenpäs tutkailemaan haastettasi, kiitos!

   Poista
 6. Ihanaa ja rauhallista Pääisiästä ja rauhoittumisen aikaa! <3

  VastaaPoista
 7. Oletpa ollut onnekas ja saanut hyviä palkintoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olen ollut - ja palkinnot olivat kyllä tarpeeseen;)

   Poista
 8. Onnenpekka olet ollut. Välistä on kiva kun lykästää. Hyvää pääsiäistä sinullekin ;)

  VastaaPoista
 9. Voi miten onnekas olet ollut, hieno palkinto onnistuneesta ekopaastosta! Varsinaista paastoa en ole pitänyt mutta monta tavaraa on lähtenyt maailmalle ja uutta hankittu harkiten. Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä ollut onnekas - ja tuollalailla harkiten ostellen kun pystyisikin elämään - hyvä sinä!
   Sinulle myös hyvää pääsiäistä!

   Poista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig