torstai 19. syyskuuta 2013

Aikuisia naisia, kiitosta ja kiitosta toisenkin kerran

Tervetuloa uudet lukijat! Teitä onkin ilmaantunut tuonne Bloggerin omaan lukijapalkkiin, Blogloviniin ja Blogilistallekin hämmästyttävä määrä. Facebookiinkin oli klikattu muutama tykkäys - olen ihan valtavan otettu!

Ja uskonpa, että suuri kiitos teistä uusista lukijoista on annettava ihanalle Marjukalle blogista Fab Forty Something, joka postauksessaan 16.9. listasi aikuisten naisten blogeja ja oli siihen listaan lisännyt minutkin.
Tuon postauksen jälkeen kävijämäärä blogissani nousi kyllä sellaisiin lukuihin, etten ikinä olisi osannut odottaa. 

Kiitos, Marjukka, että sain kunnian päätyä tämän pienen, vajaan vuoden ikäisen ja liian harvoin päivittyvän blogini kanssa tuolle hurmaavalle listalle - listalle, josta itsekin löysin uusia blogituttavuuksia ja jolla oli monta jo ennestään omalle lukulistalleni päätynyttä hienoa blogia.

 Kiitosruusut kotipihalta, missä äitienpäiväruusut aloittivat uuden kukintokauden syksystä huolimatta.

Kun aloin seurailla blogeja, oli Marjukan blogi yksi niistä ensimmäisistä, jonka lukijaksi kirjauduin. Fab Forty Something on minulle muotiblogien aatelia - ja Marjukka itse on hurmaava, tyylikäs, aito - ja kuten tuosta hänen listastaan huomaa, muut bloggarit kauniisti huomioiva aikuinen nainen. 

Aina silloin tällöin saa lukea siitä, kuinka bloggaajat ovat toisilleen kateellisia ja kilpailevat lukijamääristä ikävinkin keinoin. No, tästäpä näemme, että on näitä toisenlaisiakin bloggaajia - heitä, jotka kannustavat meitä muita ja tuovat meille pienemmille blogeille uusia lukijoita ja uusia blogisuosikkeja.

Toisia bloggaajia huomioivia ovat myös lukuisat haasteet, joita täällä blogistaniassa pyörii. Ja näitä haasteita on taas minullekin tulla tupsahdellut. Minullahan on niitä hurja määrä rästissä viime keväästä lähtien. 
Häpeän tätä laiskuuttani syvästi - en vain ole saanut aikaiseksi - ja kun vielä olen samanlaisiin haasteisiin jo muutaman kerran aiemmin vastannut, niin on tuntunut, että mitähän uutta sitä enää  itsestään kertoisi. Haasteisiin olen vastannut aiemmin ainakin seuraavissa postauksissa: 

Kiitos ihan jokaiselle, joka on minua haasteella muistanut! 

Teitä on ainakin:
- Miss Bubble´s lifestyle - SatuMaria - erityisopettaja, joka rakastaa leipomista, ruuanlaittoa, kauniita vaatteita, sisustusjuttuja, eläimiä ja matkailua sekä kaikkea kaunista
- Elämää ja elämyksiä - Pirkko kirjoittaa puutarhanhoidosta, itämaisista kissoista, matkoista ja arjen elämyksistä.
- Kotoisaa arkea - Heli, aito ja ihana perheenäiti, joka remppaa omaa taloa, sisustaa, kuntoilee, tekee töitä ja on aloittanut juuri opiskelun.
- BagMiss - Alma, joka on BagMissin ohella toinen blogin kirjoittajista. Alma on laukkuharrastaja, markkinointiin erikoistunut tradenomi ja pienen lapsen äiti, joka seuraa aktiivisesti muotia, mutta ei ota sitä liian vakavasti.
- lehmuskujalla - Hannah on tulisielu, haaveilija, eloisa ja valoisa. Vahvasti aikuinen nainen. Rakkainta oma perhe. Läheiset ja ystävät, ilo ja toivo elämän eliksiirinä. Hannah kirjoittaa elämästä, valosta ja varjoista kielellä, joka tulee iholle ja joka on niin kaunista, että itku meinaa tulla.
- HOME AT LAST - Taru  iki-innostuja, äiti - DIY-projekteja, kirppareita, muotia, sisustamista, ruokaa ja Tarun oman korumerkin BESO Helsingin kanssa puuhailua.
- Valkoisen lumoissa - Mervi - maalaisromanttiseen sisustukseen hurahtanut nainen maalta, naimisissa ikioman MacGyverin kanssa. Kolmen tytön äiti, ihanan pikkumiehen mummu.
- Kotikolmio - Anna sisustaa, tuunailee ja tekee itse - rennolla otteella.
Black Rose -blogin Black Rose, jonka blogissa rempataan rintamamiestaloa, matkustellaan, sisustetaan, rakastetaan musiikkia ja elämiä. Koti on ihastuttava - yllätyksellinen ja ihan omanlaisensa.

Kuten huomaatte, varsin erilaisia ovat ylläolevat blogit - ja kaikki ovat omalla lukulistallani, joten uskallan niitä lämpimästi suositella. Käykääpä kurkkimassa - saatatte löytää uusia suosikkeja.

Olin viime viikon alussa pari päivää kuumeessa ja podin flunssaa. Luulin jo tuon paholaisen taltuttaneeni, mutta ei - ei se riiviö minnekään ollut hävinnyt, piileskeli vain. Nyt on sitten flunssa riesana. Mutta kuumetta ei ole enää, joten silmät punaisina, nenä vuotavana ja aivastellen yritetään töissä pakertaa. Onneksi ei ole ollut edustamisia ja vieraita, joten olen saanut rauhassa villasukat jalassa omassa työhuoneessani ahertaa. Ja töiden jälkeen olen ollut niin puhki, että on pakko ollut ottaa pienet torkut. No, pienet ja pienet 
- eilen meni yli 2 tuntia;)
Ja kuten ennenkin, koti on sikinsokin, huiskinhaiskin ja hurlumhei.
Jotta ei mitään uutta auringon alla.

Paitsi että syksy sitten päätti tulla!
Tulkoon!
Villasukat, lämmin huopa, kynttilät!
Välillä sadetta ja tuulta kuunnellen, välillä tähtitaivasta ihaillen!
Nessupaketti vierellä, kisu sylissä, näärännäppy silmässä!

Ja kuunnellen vaikka Ankin syyslaulua:



Upeaa syksyä ihan jokaiselle!


SHARE:

36 kommenttia

  1. Tämäkin oli hurmaava postaus <3
    Valoisaa syksyn jatkoa sinne!

    VastaaPoista
  2. Hyvä postaus. Kirjoitat kauniisti toisista ihmisistä ja onnea ihanasta blogista : )!

    VastaaPoista
  3. Kiitos uusista blogituttavuuksista! Mukavaa päivää! <3

    VastaaPoista
  4. Tässä nähdään, että oikeasti aikuisilla naisilla on kiittämisen ja kannustamisen taito hallussa :).
    Toisen onni tai menestys ei todellakaan ole keltään muulta pois.

    Pikaista paranemista toivon minä. Flunssa on tyhmää.
    Meillä tosin on koti ihan samassa jamassa, vaikkei kukaan ole edes kipeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä - tämä bloggaaminenkaan ei olisi yhtään mitään ilman muita!
      Ja kiitos paranemisen toivotuksista - 2 villatakkia päällä ja villasukat on nytkin päällä - ja toive, ettei kukaan tuota työhuoneeni ovea avaisi;)
      Ja lohdutukseksi - meillä on koti tuollainen aina, oli flunssa tai ei - mutta nyt sentään yritin pistää flunssan piikkiin;)

      Poista
  5. Mukavaa syksyä ja paranemisia <3

    VastaaPoista
  6. Oikein ihanaa syksyä ja toivottavasti taudit pysyy jatkossa kaukana meistä aikuisista naisista :))

    VastaaPoista
  7. Wau, kiios maininnasta :) Sulla on kaunis blogi ja toivottavasti flunssa ei tule enää takaisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ja olepas hyvä;) Ja flunssa on kyllä salakavala - ei suostu lähtemään, vaikka kuinka käskisi!

      Poista
  8. Kiitti kauniista sanoistasi. Itse sain aikanani vetoapua, joten jos postaukseni sai vipinää aikaan, niin hieno homma! Vipinää oli omassa blogissanikin kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vielä sinulle - ja sanat olivat täydestä sydämestä♥ Vipinää kyllä syntyi - ja näyttää jatkuvan vieläkin;)

      Poista
  9. Olet kyllä huomionosoituksesi ansainnut. Blogisi on täynnä lämpöä ja arkista ymmärrysta. Ja aiheesta riippumatta päivityksesi aina niin valoisasti kirjoitettu!

    VastaaPoista
  10. Onnea tunnustuksesta! Tai tunnustuksista :) Täällä on aitoa puhetta ja ihmisen ääni :) Toivotaan myös pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ja saisi jo hellittää tää tauti! Helmille terkkuja ja puskuja Viirulta♥

      Poista
  11. Olipas mieltä lämmittävä postaus. Paitsi tuo lenssu, se ei kyllä ole mikään kiva kaveri missään nimessä! Oikein paljon paranemista ja rentoutmista viikonlopuksi sinne! <3

    VastaaPoista
  12. Vai on niitä semmosia, jotka kilpailee lukijamääristä...Ite on vielä niin uus tässä bloggailussa, niin en ees tiiä semmosesta!
    Suurkiitos maininnasta <3.
    Ja pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niitä kuulemma - ainakin pahat kielet kertoo, mutta niitä ei tarvitse kuunnella, kun on näitä mahtaviakin bloggaajia;)
      Olepas hyvä - ja sitä toivon itsekin♥

      Poista
  13. Voi miten nätisti kirjoitit!
    en ole kyllä huomannut ilkeilyä, kyräilyä tai kateutta ns aikuisblogeissa. Eikä sitä ilkeilyä kyllä niinkään ole nuortenkaan blogeissa, mutta keskustelupalstoilla sitten enemmänkin.... Ja niitä ei kyllä jaksa/viitsi /halua lukea. Sen verran negatiivista hapatusta ovat täynnä...
    Iloista ja mukavaa syksyn alkua! Kyllä se flunssa hellittää!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ja minä en myöskään ole huomannut, mutta tiedän blogeja, joiden kommenttibokseihin kommentoidaan vähän väliä ikäviä, ja valitettavasti osa niistä kommentoijista on anonyymeinä esiintyviä blogisiskoja. Enemmän tämä on tietenkin suosittujen blogien ongelma - ja sinne keskustelupalstoille ei kannata mennä ollenkaan!
      Sinne myös kivaa syksyä!

      Poista
  14. Voi miten onkaan sun blogi kivasti edennyt! On tuommoisessa lukijamäärässä jo hallinnoimista! Haasteet ovat hupia, joten vastailet vain minkä suosiolla ehdit, ymmärretään kyllä että eihän niihin kaikkiin ehdi paneutua ;)
    -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olisi ikinä voinut vajaa vuosi sitten kuvitella, että blogissani olisi tällaiset kävijämäärät. Mutta minä olen onnistunut saamaan alusta lähtien ihania lukijoita ja lukijat ovat tämän touhun suola. Ja haasteet ovat hupia, mutta aikaa niihin vastaaminen välillä vie - yhteen haasteeseen olen kuitenkin ehtinyt vastata - Myrskyn ja Minnan kaverikuvahaasteen vastaus löytyy uusimmasta postauksesta;)
      Kivaa sunnuntaipäivää sinne♥

      Poista
  15. Ihanaa, että on ihania ihmisiä olemassa. Mä olen myös viime aikoina ollut niin kiitollinen ihmisille <3

    VastaaPoista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig