lauantai 12. lokakuuta 2013

Harmitusta - ja Vain elämää

Taas vilahti viikko yhdessä hujauksessa. Juuri kun luulin flunssasta toipuneeni kävi vatsatauti kahden päivän vierailulla.

Vatsatauti on p-tauti ja pysäyttää aika tehokkaasti. Parin päivän totaalipysähdys. Niinkuin tiedätte. Onneksi  hädässä ystävä tunnetaan, joten erityiskiitos jälleen kerran Rouva Kätkölle - olet Nainen paikallaan;)

Paljon muuta en jaksanut tehdä kuin maata sohvalla - siitä on lyhyt matka yläkerran hyyskään - ja lueskella välillä lehtiä. Uusin  Iiris -lehti tarjosi monta lohduketta voipuneelle Ladylle.

Ja tarjosi myös harmituksen aihetta: tämähän oli viimeinen Iiris - lehti lopetettiin. Juuri päättyi Evita -lehden taival. Lehtiä, jotka on suunnattu aikuisille naisille, ei juurikaan enää ole - Gloriakin on suunnattu kaikenikäisille.  Aikoinaan nuorennettiin  Kauneus ja terveys -lehteä ja rinnalle luotiin yli nelikymppisille naisille Madam -lehti, josta myöhemmin kehiteltiin Jade. Sitäkään ei enää ole ollut aikoihin.

Mitä muoti- ja kauneuslehtiä me aikuiset naiset enää voimme lukea? Onhan tietysti Oliviaa, Elleä sun muita, mutta niiden kohderyhmä on selkeästi nuorempi. Ja niitähän me olemme tietysti monet lukeneetkin ja niistä vinkkejä poimineet, mutta ne meidän omat lehtemme on nyt kuopattu.

Missä on vika, etteivät lehdet kannata? En oikein jaksa uskoa, ettemme niitä ostaisi. Eivätkö mainostajat ole tajunneet, että aikuisissa naisissa on hyvä kohderyhmä? Meillä on  ostovoimaa, me kulutamme - ja olemme valmiita maksamaan ryppyvoiteistamme ja hyvin suunnitelluista ja tehdyistä vaatteistamme. Samoin me matkustamme sekä koti- että ulkomailla, käytämme hyvinvointipalveluja ja -hoitoja.

Ladya harmittaa - mistäs minä nyt kaikki vinkit poimin? No, onneksi on blogit ja mahtavat tyylitaiturit ja kauneuden ammattilaiset, joilta täällä blogistaniassa voi saada innoitusta.


Iiris -lehden lisäksi olen haltioitunut uusimmasta Avotakasta - ja varsinkin, kun siinä on juttu elsa-maarit -blogin Maaritin ihanasta kodista. Maarit on kuvataiteilija - mutta paljon muutakin - kannattaa käydä kurkistamassa blogiin.

Kun kaksi päivää sairastaa keskellä viikkoa, tietää se töissä normaalia vilkkaampaa - minullahan ei ole sijaisia eikä tuuraajia - siellä ne tekemättömät työt odottelivat ja loppuviikko paiskittiinkin sitten olan takaa. Onneksi yksi tapaaminen peruuntui, joten sain rauhassa tehdä paperihommia ja viettää villasukkapäiviä;)

Eilen olin niin väsynyt töistä tullessa, että ajattelin ottaa pienet torkut ennen kuin Vain elämää -ohjelma alkaa. No, torkut hieman venähtivät ja ohjelma oli juuri loppumaisillaan, kun heräsin. Onneksi on netti. Sieltä sitten iltamyöhään katselin ohjelmaa ja nessupaketti oli taas tarpeen. Olen ihan koukussa tähänkin kauteen, vaikka luulin, että en pysty sitä katsomaan - en nimittäin ole ollenkaan Jukka-Poika fani ja ajattelin, että hänen takiaan en kestä koko ohjelmaa katsoa. Mutta kestänpä hyvinkin - ja saattaa jopa käydä niin, että Lady joutuu muuttamaan mielipidettään tuosta kukkaispojasta;)

Eilisen jakson suosikkini annan teille viikonlopun fiilistelybiisiksi:


Upeaa syysviikonloppua jokaiselle meistä!


SHARE:

71 kommenttia

  1. Mitä ihmettä, onko JukkaPoika siis siedettävä..? En ole itse katsonut yhtään jaksoa :) Just eilen kun tuli radiosta joku sen kipale missä se lupaa tulla lempimään ihan justiinsa, sanoin miehellekin että kyllä oksu tulis jos se tänne tupsahtaisi tuota toteuttamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkaa olla - ei ole vielä se oksu tuon takia tullut, vaikka sitä minäkin pelkäsin - hän on kyllä joutunut esittämään muiden biisejä, joten siinäkin saattaa olla sietämisen syy;)

      Poista
  2. Harmi tosiaan että Iiris-lehti lopetettiin, ja sitä ennen Jade... Täytynee mennä jotain uutta kivaa lehtikonseptia odotellessa vaikka perinteisellä Kauneus&terveys -lehdellä. Eihän se samaa...mutta menettelee.

    VastaaPoista
  3. No huh, toivottavasti voit jo paremmin. Kyllä se taitaa aika karua olla tuo lehtitalojen arki, kun ajattelee, miten pieni kielialue meillä on ja ovathan blogit osittain varmasti vieneet printtimedialta lukijoita. Mutta ymmärrän, että voisihan sitä nyt edes yksi lehti olla / kohderyhmä. Aika outoa, etteivät saa formaattia skulaamaan...

    Älä murehdi tekemättömiä töitä, kun eivät ne siitä edisty. Nautinnollista viikonloppua ja auringon paistetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tarkoitin siis työpöydällä odottavia töitä :)

      Poista
    2. Kiitos, paremmin voidaan - ja minä olen mestari unohtamaan työt;)
      Näyttää tosi kovalta pudotuspeliltä lehtimaailmassa tällä hetkellä - ja yksi syy on varmaan tämä nettimaailma. Mutta itse tykkään painetusta sanasta niin kirjoissa kuin lehdissäkin eikä niitä pysty nettimaailma - vaikka kiehtova onkin - minulle korvaamaan.
      Sinne myös aurinkoa!

      Poista
  4. Ostin tänään Ruotsin puolelta (Ikea-reissu Haaparantaan) Ellen; katsotaanpa, onko se yhtään parempi kuin suomalainen versio, joka ei ole yhtään minun makuun. Evitasta tykkäsin, Oliviaakin tulee aina välilä luettua. Sisustuslehtiä lainaan kirjastosta ja tietenkin kierrätän lehtiä ystävän kanssa. Mondo-matkailulehti tuli minulle vuoden, mutta miten kaikki lehdet alkavat jonkun ajan kuluttua tuntua aina samalta. Joululehtiä odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen lehtien suurkuluttaja, varsinkin sisustuslehtien. Mutta tykkään myös naistenlehdistä ja käsityölehdistä sekä it-lehdistä;) ja olisin kovasti toivonut juurikin Evitan ja Iiriksen pärjäävän.

      Poista
  5. Tsemppiä sinulle että toivut kunnolla. Kylläö ne lehdet vaikeuksissa taitaa olla ja itsekin tilaan sähköisesti jo Oprhin ja Voguen sekä Marie Clairen. Suomalaisissa lehdissä ei ole minulle ollut uutta pitkään aikaan, pelkkiä mainoksia ja jonninjoutavuuksia ja nuorten kosiskelua...
    Olenkin välillä ostanut ET-lehden : D.
    Jaksamista!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - parempaan päin ollaan menossa! Minä tykkään painetuista lehdistä - luen toki verkkolehtiäkin, mutta painettua sanaa ei minulle korvaa mikään. Ja taitavat valitettavasti ne mainokset olla elinehto noiden lehtien säilymisen kannalta eikä todellakaan ole kiva, kun ensin saa selata 10 sivua mainoksia, ennenkuin ensimmäinenkään juttu tulee lehdessä vastaan. Ostan itsekin välillä ulkomaisia lehtiä - ja välillä ihan vain kielitaidon ylläpitämisenkin takia.

      Poista
  6. Onhan sulla melkoinen sairasputki, onneksi jo helpottaa!
    Itse yökkään tuossa ohjelmassa Anna Abreusta.. Muutenkin tämä kausi ei ole niin mieleinen, koska ensimmäinen kausi oli aivan tajunnanräjäyttävä :) mutta hyvää musaahan kuuntelee aina!
    Onkohan lehdillä alhaiset lukijamäärät, kun blogit ovat nykyään niin suosittuja -ja ilmaisia ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu - onneksi helpottaa. Ja kyllä minullekin Anna oli toinen inhokki, muttei ihan niin paha kuin Jukka-Poika;) Ja samaa ajattelin itsekin, että kun se eka kausi oli niin mahtava, niin ei tämä enää voi onnistua, mutta kyllä vaan nämäkin artistit hyvin vetää.
      Ja saattaa olla, että blogit jonkin verran verottavat noita lukijamääriä - tai sitten on vaan niin, että sijoittajatahot tahtovat yhä suurempia voittoja!

      Poista
  7. Sitäkö on liikkeellä ja kaksin kppalein, flunssaa ja mahatautia. Onneksi olen säästynyt, toivottavasti ei meille tulekaan. Mukava, että olet selättänyt ne jo, ja elämä voittaa.
    Lehdet loppuvat, niitä on kai liikaa näin pienessä maassa, silloin ei mikään pärjää. Vaan suurin syy taitaa olla tämä sähköinen media ja muut nettipalvelut. Minulle tuli Evita ja nyt tulee tilalla Olivia niin kauan kuin on Evitan tilausta sisällä. Kodin Kuvalehti on sellainen perinteinen kodin lehti ja Eevasta tykkään, siinä on jopa syväluotaavia ihmiskohtaloita pitkinä juttuina.
    Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan alkaa olla voiton puolella tämän sairastamisen kanssa:) Itsekin tykkään Kodin Kuvalehdestä ja Eevasta, mutta jään silti kaipaamaan sekä Evitaa että Iiristä.
      Mukavaa viikonloppua sinne myös!

      Poista
  8. Kurjaa , kun olet sairastellut :( mahatauti on kyllä karsea , yök ! Sama harmitus niiden lehtien suhteen , kaipaisin sitä aikuisen naisen inspiraatiolehteä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurjaa todellakin - ja luulen, että niistä selviäisi nopeammin, jos malttaisi olla tarpeeksi kauan levossa, mutta kun on levottomat jalat;) Ja kyllä vain - sitä aikuisen naisen inspiraatiolehteä sitten jälleen odotellaan.

      Poista
  9. Mahatautia on aina perinteisesti näin syksyllä liikkeellä... Meilläkin se on jo pyörähtänyt, minä ja nuorimmainen säästyttiin siltä. Ikävä tauti! Minä en oikeastaan muita lehtiä lue kuin sisustuslehtiä, luen enemmän kirjoja.
    Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vatsatauti on kyllä ikävä, mutta onneksi menee yleensä nopeasti ohi! Luen itsekin sisustuslehtiä, mutta myös muita - ja kirjoja rakastan♥
      Sinne myös hyvää viikonloppua!

      Poista
  10. Voi kökkö mikä tuuri, että tulee monta pöpöä peräkkäin :-( Onko blogin ulkoasua freesattu? Näytti uuden raikkaalta!
    Lepää ja parane kunnolla, onneksi on viikonloppu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se yleensä menee, että kun on valmiiksi heikko vastustuskyky, niin uudetkin pöpöt pääsevät jylläämään. Mutta onneksi parempaan päin ollaan menossa!
      Ja hieman tosiaankin muokkasin tätä blogin ulkonäköä - otin tuolta yläbannerista yhden ison kuvan pois;)

      Poista
  11. Hyihyi, mahatauti, taudeista karsein :/ Mä olen myöskin ihmetellyt, etteivät mainostajat tajua aikuisten naisten ostopotentiaalia. Näkyy myös blogimaailmassa, myös siellä/täällä mainonta kohdennetaan nuoremille ja nuorempien suosimiin blogeihin. Itse olen lehtien suurkuluttaja, mutta myönnän kyllä lukevani muotiasiat näistä nuoremmille suunnatuista lehdistä. Jadesta ja Evitasta tykkäsin, mutta luin pari ensimmäistä numeroa Iiristä enkä oikein päässyt sen makuun. Uskon kyllä, että markkinnoille tulee joku lehti tilalle -kyllä printtipaperi aina pitää pintansa sähköisen median rinnalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin luen noita nuorempienkin lehtiä, mutta kaipailen myös aikuisten lehtiä;) Ja luulen minäkin, että jossain vaiheessa tulee tilalle uusia lehtiä, sillä kyllä se minustakin painopaperi vielä pintansa pitää!

      Poista
  12. Oikein ihanaa viikonloppua sinullekin, toivottavasti vatsatauti pysyy nyt kaukana sinusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - sinne myös - ja eiköhän se jo siirtynyt muille maille;)

      Poista
  13. Kurja juttu, kun vatsatauti pääsi vielä näin pian flunssan jälkeen iskemään :(- pikaista paranemista! Lohtuherkut vaan heti kehiin, kun vointi sallii :)!

    Lämpöisiä terkkuja Espanjan auringon alta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - lohtuherkut ovat olleet herkullisia ja lohdullisia;)
      Aurinko on täälläkin tänään hellinyt - tosin ei niin lämpöisenä, mutta terkkuja suloisen syksyn keskeltä♥

      Poista
  14. Kylläpä sinua nyt koetellaan noilla taudeilla! Onneksi jo pahin varmaan ohi. Perjantai-iltana lojuin minäkin uupuneena sohvalla ja ajattelin kurkata "Vain elämää", mutta mulle se Jukka-Poika on kyllä sellainen hirvitys että oli pakko kääntää kanavaa kun alkoi mokoma laulamaan! Jos jotain en voi sietää, niin sitä tyyppiä ja sen ääntä! Yök. Pilaa hyvän ohjelman. Olen varmaan vähän kalkkis mutta tollanen junttihuumori kahden sävelen jollottaminen jossa tehdään pilaa niin junteistä kuin vakavistakin asioista ei vetoa muhun..... puuh. Sainpas sanottua. Mukavaa ja tervettä viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahin on tosiaankin ohi:) Lohdullista kuulla, että täällä on muitakin, jotka eivät niin kauheasti tuolla Jukka-Pojalle lämpene;)
      Sinne myös hyvää viikonloppua!

      Poista
  15. Pikaista toipumista, ja hyvää huomista.

    VastaaPoista
  16. Toivottavasti olet jo paranemaan päin :) Huomiseksi on luvattu ihanaa syys-säätä
    Leppoisaa lauantaiehtoota

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä jo tosi paljon paremmassa kunnossa - ja huomenna on tarkoitus kyllä käyttää aika ulkoiluun - kotityöt joutaa tekemään sitten huonommallakin säällä;)
      Ja nyt Wallanderia katsomaan - joo, telkkarinorja;)

      Poista
  17. Vatsatauti on hirvee tauti! Onneks oot jo paremmassa kunnossa. :) En kans tota Jukka-Poikaa oikeen sulata mut kyl se aina Cheekin voittaa. En tajua mitä sitä hehkutetaan ny niin kauheesti, ihan p**aa musaakin sillä on! Kun se alkaa sen timantti-joikunsa niin melkein lentää radio seinään. Mutta mutta, kivaa sunnuntaita sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tosiaan olen jo paremmassa kunnossa:) Ja mulla menee kyllä toisin päin: jopa Cheek voittaa Jukka-Pojan;)
      Sinne myös kivaa sunnuntaita!

      Poista
  18. Voi ei vatsatauti on aivan kamala!

    Meillä ei ole vielä Vain Elämää tämän kauden jaksoja katsottu yhtään, ei ole uskallettu kun Erin ja Cheek iskivät niin kovaa. Ja Sillanpää <3 Harkinnassa olisi, jahka tämän päivän menoista selvitään, josko sunnuntai herkkuina tortilloja ja sohvan pohjalle jaksoja netistä.

    Tuo lehtien jatkuva lakkauttaminen on kurjaa. En tiedä miksi aikuinen ei vaikuta kelpaavan ostajaksi mainostajille. Niin kovin harvalle tuntuu kelpaavan itse rahansa tienaava ihminen joka vielä siihen päälle voisi vaikka joskus (siis ihan vaan joskus :P) niitä kuluttaakin jossain.

    Kaunista ja aurinkoista sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi on jo taudista selvitty:) Ja kyllä tälläkin kaudella näyttää olevan Vain elämää -ohjelmassa niitä kovaa iskijöitä;)
      Mysteeri on minullekin tuo mainostajien toiminta - ilmeisesti me aikuiset naiset ostetaan ilman mainostustakin, siis ihan vaan joskus;)
      Sinulle ja armaallesi myös aurinkoa tähän sunnuntaipäivään♥

      Poista
  19. Vatsataudit ovat kyllä todella kurjia. Minäkin olen harmitellut tuota Iiriksen loppumista :( Aika nopeasti nämä lehdet sitten lakkaavat ilmestymästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurjia ovat vatsataudit - mutta onneksi yleensä lyhytikäisiä;) Ja tuntuu kyllä, että lehtien elinkaaret ovat todella lyhyitä.

      Poista
  20. Sairastelu on harmillista. Toivottavasti vointisi on jo vähän parempi :)

    Nuorena tunsin olevani liian nuori Glorian lukijaksi ja nyt kun olen oikean ikäinen on lehti selvästi muuttanut linjaansa. Evita ja Iiris olivat molemmat vähän liian heppoisia, luettavaa niissä oli kovin vähän. Evita jäi selvästi Olivian ja Costumen jalkoihin. Olivia on onneksi parantunut, joten sitä tulee luettua. Muuten kyllä luen melkein ulkomaisia lehtiä, niissä ei tunnu niin selvästi olevan ikärajoitusta :D

    Suloista sunnuntaita !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - olo on jo ihan ok:) Ja saman olen huomannut tuosta Glorian linjasta - samoin Oliviasta, jota tulee luettua myös täällä. Ja kyllä - ulkomaisia lehtia lueskelen itsekin, mutta melkein enemmän kielitaidon ylläpitämiseksi;)
      Sinne myös - sunnuntain suloa♥

      Poista
  21. Toivottavasti olet jo hyvin toipunut! Minulle on muutaman kerran tullut vatsatauti ja flunssa samalla kertaa ja se on rankkaa :(

    Olen lehtien suurkuluttaja, mutta lähinnä luen niitä kirjastossa tai saan tuttavilta. Olen vaihtelevasti tilannut Gloriaa, Trendiä,Oliviaa ja Elleä, mutta jokaiseen olen kyllästynyt. Ja sama juttu sisustuslehdissä. Ainoa lehti joka "on paikallaan" on Glorian ruoka -siihen olen aivan koukussa. Ruotsalaisista lehdistä pidän erityisesti Sköna hem ja Femina -lehdistä; ne ovat tosi hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - toivuttu on vatsataudin osalta - flunssasta en mene vannomaan!
      Itse tykkään myös noista molemmista ruotsalaisista lehdistä, varsinkin Sköna hem:istä - ruotsalaisten tapa sisustaa iskee minuun; ei tosikkomaisesti vaan mukaan mahtuu leikkiäkin!

      Poista
  22. Siellä jo varmaan vatsatauti ohi,onneksi. On sitä tässäkin perheessä eräät kerrat sairastettu ja on kyllä voimat vievä kammotus.Yöks. Vai on Iiriskin lopetettu. Muutamat irtonumerot ostin ja tykkäsin kovasti. Olen kyllä oikein lehtien suurkuluttaja..yritän epätoivoisesti vähentää tilauksia. Nyt suosikkejani ovat Eeva ja Voi hyvin-lehti. Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ohi vatsatauti, onneksi:) Ja kyllä vaan lopettivat Iiriksenkin. Itsekin olen lehtien suurkuluttaja - Eevasta tykkään ja Voi hyvin -lehtikin tulee ostettua aika usein;)
      Mukavaa sunnuntaita sinnekin!

      Poista
  23. Onneksi olet tervehtynyt. Itse en juurikaan lehtiä lueskele, ellei oteta lukuun vanhoja kotiliesiä - niissä on muuten kauneusvinkkejäkin...
    Vain elämää on kyllä tämän hetken suosikkini televisiotarjonnasta. Jo edellinen kausi näytti, että sitä voi löytää artisteista ihan uusia ulottuvuuksia -ajattelin Cheekistä vähän kuin sinä nyt Jukka pojasta, ja muuttui käsitys tuon ohjelman aikana täysin. Siis varsin hyvä ohjelma...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle kävi Cheekin kanssa juurikin noin;) - rehvakkaan ulkokuoren alta löytyi hyväkäytöksinen, ujo, hurmaava nuori mies:) Nähtäväksi jää, miten käy kukkapojan kanssa;)

      Poista
  24. Toivottavasti olet takaisin jaloillasi jo tässä vaiheessa... näin poissaolevana en osaa ottaa ihan suoraa kantaa mitä tarjontaa rouville on, mutta kuulostaa surulliselta jos meidän ostovoima ja kohderyhmä on unohdettu. Ihmetyttää. Mutta onneksi on blogit, onneksi huoh! Mukavat viikot sinne Ladylle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takaisin jaloillani olin jo viikolla, kun töihin raahauduin- mutta kyllä voimatkin alkavat palailla:)
      Ja en tiedä, onko se unohtamista vai vain suurta ylimielisyyttä - ajattelevat, että ostaa ne kumminkin!
      Onneksi on blogit!
      Sinne myös mukavaa viikkoa♥

      Poista
  25. Myös täällä yskä aaltoilee pahenemisen ja paranemisen ikuisilla laineilla, mutta!
    Mie en ole löytänyt moniin vuosiin mitään mielekästä lehteä, aiemmin jaksoin katsella sisustuslehtiä.
    Kyllä olen huomannut että monessa asiassa markkinoinnit menee todella pieleen juuri keski-ikäisen ostokykyisimmän ikäryhmän suhteen, suorastaan tunnen kiukkua tätä tilannetta kohtaan, mutta mitäpä sille yksi pieni ihminen voi, olen kyllä mölyä asiasta pitänyt aina sopivassa saumassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä flunssat on kyllä inhottavia, kun tuntuu, että just kun se lähtee, niin taas iskee! Tekee kiusaa oikein kunnolla!
      Ja juuri noin ajatelen tuosta markkinoinnin kohdentamisesta - minusta se on ylimielisyyttä; ajattelevat, että kyllä ne kumminkin ostavat! Pistää vihaksi, että ihmiset tehdään näkymättömiksi iän perusteella!

      Poista
  26. Kirjoitat niin ihanasti. Nautin postauksestasi, vaikka en tieda kyseista ohjelmaa tai lehtia. :)

    VastaaPoista
  27. Voihan yrjö!!

    Kaunista syysviikkoa sinne :))

    VastaaPoista
  28. ♥pikaista paranemista.....toivottavasti jo ohi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥
      Ohi on vatsatauti - flunssasta en mene takuuseen;)

      Poista
  29. Minä en lue enkä tilaa mitään aikakauslehtiä. Että sen puoleen en voi sanoa niistä mitään. Mutta en millään pysty uskomaan, että mainostajat pätkääkään välittäisivät kohderyhmän iästä, jos vain kohderyhmä ostaa. Jos lehden levikki on suuri, se saa mainostajia. Jos levikkiä ei ole, ei mainostajia tule. Minuntapaiseni keski-ikäiset olemme se syy, miksi tällaiset lehdet eivät vedä - me emme osta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Levikki ja mainostulot - siinä se yhtälö. Ja on ollut aikoja, jolloin minäkään en ole ostanut enkä tilannut - ei ole ollut varaa tai ei ole ollut kiinnostusta.

      Poista
  30. Täällä kanssa tautia pidellään, mutta toisaalta, onpahan aikaa lueskella blogeja :) Hitto vie, lopettivat Iiriksen? Vastahan se tuli! Voiko tosiaan olla, että keski-ikäiset naiset eivät osta heille suunnattuja lehtiä, vai oliko esim. Iiriksen kohderyhmä kuitenkin liian suppea? Itse ainakin sain siitä fiiiksen, että se on tarkoitettu ennen kaikkea Glorian tyyppisille lukijoille, ehkä olisi kannattanut tehdä enempi aikuisen naisen Annaa/Me Naisia? No joo, onhan ne taustayönsä tehneet...varmaan...

    Mä kanssa liimauduin viime kautena nenä kiinni telkkariin, kun Vain elämää alkoi. Ja aina tuli tirauteltua kans. Vähänkö harmitti, kun tämän kauden osallistujat kerrottiin :) en meinaan voi sietää Anna Abreuta enkä parista muustakaan pahemmin tykkää, joten en ole edes vilkaissut koko ohjelmaa. Ensi kautta odotellessa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä - jos ei tarpeeksi tilaajia ja mainostuloja, ei lehti kannata. Mutta kovin lyhyitä ovat nuo uusien lehtien elinkaaret. Tuntuu siltä, että nopeasti pitäisi sen voiton tilille tipahtaa kustantajalle.
      Ja noin minäkin ajattelin tämän kauden Vain elämäästä, mutta erehdyin sen ekan osan katsomaan ja koukussa ollaan taas;)

      Poista
  31. Pikaista paranemista, meilläkin oli eilen vatsatautia liikkeellä. Avotakka on ihana lehti ja juttu oli loistava! Vain elämää-ohjelma, se on vaan niin ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi on parannuttu jo tuosta vatsataudista. Ja minustakin tuo juttu oli tosi hyvä - samoin kuin Vain elämää♥

      Poista
  32. Toivottavasti olosi paranee. Rakastin blogiisi!

    Kisses!

    VastaaPoista
  33. Mahatauti on niin peestä!! Blogeista ja netistä löytyy paljon ihania vinkkejä, onneksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin, just sieltä! Ja blogit ja netti onneksi auttavat:)

      Poista
  34. Toivottavasti olet jo tervehtynyt! Ja ongelmissa on lehtikustantajat täälläkin... Mies työskentelee yhdelle Alankomaiden suurimmista kustantajista ja jo monta vuotta on ollut alamäkeä. Ja totta puhut meistä aikuisista naisista! Itse manasin taas tällä viikolla vaatekaupoissa kun ei mitään löytynyt! Joko vaatteet on ihan teineille tai sitten isoisoäideille ja niistäkin suurin osa penteleen polyesteria... Ostovoimaa olisi mutta kun ei kukaan vaatevalmistaja näytä haluavan mun rahoja, pitäkööt sitten tunkkinsa! :-P
    Mutta hyvää viikonlopun jatkoa sinulle :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - terveenä ollaan:) Ja tuntuu, että joka puolella on vaikeuksia lehtialalla! Ja vaatejuttu on tuttu juttu - kun ei vaan löydy meikäläisen mitoitukselle, niin ei. Mekot ja hameet järjestään liian lyhyitä. Tai sitten on sellaisia mummomammavaatteita, etteivät pue ketään;)
      Sinne myös kivaa viikonloppua!

      Poista
  35. Ajattelin ihan samaa, mutta kyllä kannattaa katsoa nuo kaikki jaksot, Jukka Poika on kuitenkin hyvä tyyppi ja hauskoja biisejä, Annan versio oli tällä kertaa minusta hauskin ja toki Paulinkin Elvis-fiilis aika rouhea. Olen aina viikoilla kuunnellut aika tiiviisti Katsomosta noita kappaleita ja ainakin Maarit on ollut aina soittolistan kärjessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä, miten tuollainen ohjelma voi muokata mielikuvaa jostakusta artistista - niinkuin nyt tuosta Jukka Pojastakin - hänhän on tyyppinä ihan mainio, vaikka en hänen kappaleistaan edelleenkään tykkää - paitsi, että eivät ne yhtään hassumpia olleet muiden laulamina ja juurikin Annan veto oli muikea ja Paulin myös;)

      Poista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig