torstai 4. kesäkuuta 2015

Tukkakriisi, osa 2.

Taas kerran peilistä vastaan katsoo Lady, jonka hiukset ovat ylikasvaneet mallistaan.
Ja värikin on tylsä ja eloton.

Olen aiemminkin kirjoittanut tukkakriiseistä - ja sama jahkailu on taas meneillään.

En saa päätettyä, minkä pituiset, minkä väriset ja minkä malliset hiukset kampaajani saisi loihtia. 

Löysin kännykkääni ohjelman, jolla voi kokeilla erilaisia hiustyylejä.

Ja minähän kokeilin - HairStyles -ohjelmalla on hauska leikkiä;)

Tässäpä muutama kokeilun tulos teillekin - ensimmäisen koosteen ensimmäinen kuva on se aito:

hiukset, hair, style, tyyli


hiukset, hair, style, tyyli


hiukset, hair, style, tyyli

Mitäs tykkäätte?
Vaihdanko mallia?
Tai väriä?
Vai alanko kasvattaa pitkiä tai otanko pidennykset?

Valitettavasti niitä oikein lyhyitä vaihtoehtoja en täällä näytä - 
minun kuvankäsittelytaidoillani kun ei taiota noita omia hiuksia kokonaan piiloon. 
Täytyy joskus kokeilla vielä siten, että omat hiukset on vedetty piiloon;)

Kriisi on taas siinä vaiheessa, että kun en saa päätettyä pituutta ja väriä, kyllästyn katsomaan sitä peilikuvaani
ja tilaan hätäpäissäni ajan ensimmäiseltä kampaajalta, joka minut suostuu heti ottamaan vastaan.

Ja tulos on taas sama vanha polkka - vähän lyhyempänä.
Ja sama, oma värikin jäänee.
Kun en osaa päättää.

Tylsä olen.
Ja mukavuudenhaluinen - tämä oma malli kun on ns. silittämättä siisti;)
Sen kun pesen ja kuivaan.
Ja sitten menoks.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Lady of The Messiä voit seurata myös

SHARE:

72 kommenttia

  1. Kyllä tuo vaaleampi väri taitaa sopia parhaiten, vaikka näytät kyllä tokan rivin ekassa kuvassa myös hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blondi olen sielultani - mutta itsenikin yllätti tuo tummempi väri;)

      Poista
  2. Toisen rivin ensimmäinen!! Hieman ehkä vaaleampi suklaanruskea.

    VastaaPoista
  3. Moikka! Tägäsin sut instassa pariin kuvaan, jossa Meryl Streep(toivottavasti ei haittaa). Mites tuollainen, ihan hieman pidempi malli, jonka saisit vaihteluksi myös kiinni?Kohotusta tyveen ja kiinnitys taakse. Mutta tämä nykyinen malli on siis myös tosi kiva ja sopii hyvin! Ja pääset kyllä paljon helpommalla, lun pysyttelet lähellä omaa väriä:) Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa tägit ;)
      Välillä on ollutkin pituus, jonka saa kiinni - kyllästyn sitten siihen,että hiukset ovat aina kiinni. Vapaina pidän pitempiä hiuksia harvoin, sillä minulla on raskaat hiukset ja jos ne ovat pitemmät, ne eivät kohoa tyvestä kuin kunnon myrkyillä - ja minun päänahkani ei allergian takia kestä niitä;)

      Poista
    2. Joo, mallin pitäisi olla latvasta kevennetty, että se olisi ilmava ja liikkuisa. Onko sulla muuten lämpörullat? Niillä saa tyveen kivasti kohotusta, ilman tujuja aineitakin ja isoimmilla rullilla pelkän päälliosan kiertäminen on nopeaa ja pysyy koholla päivän, pari:) Niitä ei tarvi myöskään pitää päässä, kuin hetken, ellei halua latvaan kiharaa.

      Poista
    3. On lämpörullat ja muut väkertimet - minä vaan olen liian mukavuudenhaluinen - hiusten laittoon kun ei saisi mennä aikaa;)

      Poista
  4. Vaalea sinulle sopii hyvin edelleen! Alimmaisiin tummempaa sävyä joka tulee esille kun laitat erilailla hiukset. Ehkä samaa ehdottaisin kuin joku edellä, kohotusta päälaelle ja latvaa ohentaen. En aivan kokonaan otsatukkaa ehdottaisi mutta ehkä sellainen kevennetty ja jakauksen kohdalle lyhyempää hiusta.
    Täällä on myös kriisiä hiusten kanssa, kotona kun nyhjään enimmäkseen pitkällään niin eipä siinä mikään kampaus pysy. Luonnostaan minulle muotoutuu yön aikana irokeesi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minä vaalealla jossain muodossa varmaan jatkan - blondi on aina blondi. Mutta jotain uutta tekisi mieli, ettei taas mentäisi vanhalla - vaikka sitten heti alettaisiinkin kasvattaa vanhaa takaisin;)

      Poista
  5. Onpahan hauska kuvasarja :D. Oli malli tai väri mikä tahansa, niin Lady eikun hymyilee :D.

    Olet kyllä onnekas, kun voit pohdiskella eri vaihtoehtojen välillä. Siis että materiaalia piisaa vaikka minkämoiseen tukkaan. toista se on tällaisella haperotukalla, joka menee latvoista poikki sitä mukaa kun juuresta kasvaa. Huoh.

    Oma malli, paras malli sanoisin minä. Vaikka hauskalta näyttää kyllä tuo ylärivin keskimmäinenkin.

    Mukavaa viikonloppua! T. haituvatukka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä olen onnekas, että minulla on hiuksia ja että ne ovat paksut - mutta ne ovat aika itsepäiset - kehenkäköhän ovat tulleet;)

      Poista
  6. Kyllä tuo oma malli on hyvä, mutta kivalta näyttävät myös nuo ehdotetut: ekan rivin keskimmäinen (ehkä hieman erivärisenä) ja tokan rivin ekakin :) Mulla kun on aina pitkät hiukset (ollut noin 24 vuotiaasta asti, nuorempana oli joskus ihan lyhyetkin ja joskus kiharakin) niin niihin on tottunut niin, ettei varmaan osais olla erilaisissa hiuksissa....sitä paitsi mieskin tykkää pitkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla oli pitkään pitkät - sitten kun alkoivat nuo leukaperät vetää maata kohden ja olin vaalentanut niitä liikaa, kyllästyin ja leikkautin taas tutun polkan. Kiharaa ei minulle enää tule - se on ainakin varmaa - niissä en tuntenut olevani ollenkaan kotonani. Ja tuo ekan rivin keskimmäinen on minustakin kiva - mutta kokemuksesta tiedän, että minun itsepäisiä hiuksiani saisi aika pitkään föönata, että ne tuollaisina pysyisivät;)

      Poista
  7. Heheh! Tämäpä oli hauska :DDD!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olikin - ja ne lyhyet hiukset ja justiinan nutturat olivat kyllä parhaita, mutta niitä en tänne laittanut, kun ei riittäneet taidot väkertää noita alahiuksia piiloon;)

      Poista
  8. Heh, mainio! Ekan rivin keskimmäinen olisi kyllä rokkaava :D

    Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on hauska ohjelma - ja kyllä siitä hieman osviittaa saa ainakin siitä, mitä ei pidä mennä tekemään;)

      Poista
  9. Toiseks viimeinen malli, latvasta kevennettynä. Niin, ja hyvää kesää Lady! T. Blogitaukoileva lintunen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä minäkin tykkään - vaan minun hiukseni eivät pysyisi tuollaisina - jos noin paljon kevennetään, minun hiukseni kihartuvat;)
      Kiitos - hyvää kesää myös sinulle - blogitauot ovat välillä terveellisiä <3

      Poista
  10. Jos ei tuota jo olemassa olevaa lookkia joka on vallan mainio, kuinkas muutenkaan, huomioida niin minusta tuo alarivin keskimmäinen revitymmällä mallilla ois oikein passelin sopiva ja sopivan passeli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olisikin, jos minun hiukseni eivät kihartuisi noin revittyinä;)

      Poista
  11. Keskimmäinen, eka, keskimmäinen :D
    - mistä pääsee johtopäätökseen, että sullehan sopis otsatukka! Tumma suklaa ja otsis...ja eikun rokkaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu - otsatukka sopii - ja sellainen minulla nytkin on, vaan ylipitkä - ja aina sen kuitenkin sivulle kampaan, kun tuntuu, että on tiellä;) Tumma suklaa taitaa jäädä haaveeksi - sen verran on kokeiltu, että tiedän etten viihtyisi. Mutta kun noissa vaaleankin sävyissä on vaikka miten monta - menee kuule vanhan ladyn pää sekaisin vaihtoehdoista;)

      Poista
  12. Itse kyl tykkään eniten sinusta ihan sillai kun nyt olet. :)

    VastaaPoista
  13. Oma ja alin keskimmäinen on parhaat ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alin olisi muuten, mutta noin lyhyenä minun hiukseni kihartuvat minne sattuu;)

      Poista
  14. Sun oma on paras <3 Ihailin niin jo kuvaasi siinä, missä olette ihanan Tiian kanssa kahdestaan ja sinä hohdat, HOHDAT, joten sun hiukset ovat niin hyvät ja antavat upealle ihollesi juuri täydellisen kulissin. Jos haluat jotain pikkumuutosta, laita vaaleita raitoja ja tietysti foliolapuilla etc. Ei kuluta hiuksia eli nmimerkillä kokemusta on;) Olen luomublondi, mutta enhän voi enää olla niin vaalea...nyyyyh.

    (Siinä mun viimeisessä jutussa on yksi meikkimokakuva, johon syyllinen on yksi kuuluisa meikkitaiteilijamies, mutta koska bloggaan pääasiassa kirjoista, en tehnyt siitä mitään uutista. Siis vain niissä kuvissa, joissa on korallinpunaista yllä.)

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - tykkään omista hiuksistani, jos niihin tulisi vielä aurinkoraitoja, mutta kampaajani mukaan nykyisten hoitoaineiden aurinkolukko estää luonnollisen raidoittumisen. Joten talven jäljiltä tunkkaiseen vaaleaan on varmaan ne raidat pakko ottaa - koko vaalennusta en suostu ottamaan - siihen juurikasvurumbaan en enää lähde!
      Nyt menen tarkistamaan sen meikkimokan - en minä vaan huomannut mitään - mutta se sinun juttusi oli niin mukaansatempaava, että jäi kuvat kakkoseksi tällä kertaa <3

      Poista
    2. Raidat tietenkin, ei koko värjäystä! Minäkin otan raidat noin 6 viikon välein. kesällä voi aurinko vielä vaikuttaa ja uiminen niin, että väli on pidempikin, vaikka en ikinä enää suoraan aurinkoa otakaan.

      Vinkki: Liian tumma mun iholle jokaisessa kuvassa, missä olen korallinpunaisessa;) Seuraavaksi tuli liinan vaalea. Nyt on oma sävy löydetty ja se on tämän päivän kuvissa.

      Minä hylkäsin otsatukan. Muu on minusta enempi 'lady'.

      <3

      Poista
    3. Juu - raidat ehdottomasti - ja minun hiuksiini ei aurinko nykyisin juurikaan raitoja tee - kampaajani kertoi, että syy on nykyisissä hoitoaineissa, joissa on aurinkolukko!
      Ja kyllä - löysin sen mokan - vaikka pitkään piti tutkia;)
      Minulla on otsis, mutta kampaan sen aina sivulle - muuten antaisin kasvaa otsiksenkin tasapitkäksi muiden hiusten kanssa, mutta kun minun hiukseni ovat aika raskaat, niin se menisi sitten pitkin päätä;)

      Poista
  15. Aika kauheita! Omasi on paras noista ja korkeintaan alarivin keskimmäinen polkka. Monella naisella näyttää olevan vakiokäytössä sellainen malli, joka pukee piirteitä parhaiten. Siksihän se juuri on vakiintunut käyttöön. Itse tekisi mieli kokeila pian jo lyhyempää mallia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin:) Tuosta alarivin keskimmäisestä tykkään itsekin, mutta minun hiukseni tuppaavat pätkittyinä kihartumaan - ja vielä aina väärään suuntaan;) Ja vaikka minunkin sitä lyhyempää mallia mieli tekee, niin juuri tuo kihartuminen on syy siihen, miksi en enää kovin lyhyttä halua;)

      Poista
  16. Keski - vasen - keski ... taisi olla jonkun muunkin "ehdotus" :)
    Itse haaveilen välillä vaaleista, mutta niin kauan on ollut väriä ja vähän liikaakin... niin vaalea tuntuu liian vaalealta omassa päässä :D Mutta nuo "pääongelmat" ovat todella tuttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika harvalle naiselle nämä pääongelmat eivät ole tuttuja - ja sinua en kyllä osaisi vaaleana edes kuvitella; olet ihan liian värikäs ja räiskyvä;)

      Poista
  17. Hi hii, aika paljon muuttuu luonne eri hiuksilla. Onneksi valikoima ei ole ihan noin laaja, ainakaan ilman irtolisäkkeitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta - ja tässä ei vielä ole niitä vihreitä pitkiä hiuksia eikä sitä justiinanutturaa, joita niitäkin kokeilin;)

      Poista
  18. Hih ihana ja mielestäni kyllä tuo vaaleanpunainen tukka on ihana. <3 Aurinkoista viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin se on mainio - mutta veikkaanpa, että isäntä saisi sydärin, jos tuollaisen valitsisin;)
      Aurinkoista viikonloppua myös sinulle, ihaNainen <3

      Poista
  19. :) vaaleanpunainen minustakin sopivasti makea :) tai tuo viimeisen rivin keskimmäinen. Sinulle sopii otsis. Toisaalta voit mielestäni olla huoleton sillä omakin on tosi kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleanpunainen on minustakin makea - mutta ehkä liian makea minulle - ja ainakin isännälle;)
      Ja tuo viimeisen rivin keskimmäinen olisi kiva, jos hiukseni eivät tuossa pituudessa kihartuisi - joten pähkäily jatkuu;)

      Poista
  20. ♥kivat valikoimat! Taidat olla omana itsenäsi paras♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - olisi niissä vaihtoehdoissa ollut aika hurjiakin, vaan en viitsinyt teitä enempää pelotella;)

      Poista
  21. Pinkki voisi olla kiva... :) Tai raidoila kirkastaminen. En tiedä kun osaa omastakaan tukasta päättää niin saati antaa muille ohjeita :)
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkki olisi - vaan tiedän, että olisin sitä värjäyttämässä jo seuraavana päivänä takaisin vaaleaan;)
      Kiitos - sinne myös kivaa viikonloppua <3

      Poista
  22. Hauska! Tuli mieleen, ettei joukossa ole yhtään ihan lyhyttä... tai sellaista, missä hiukset olisi pois kasvoilta, näissä kuvissa jokaisessa hiukset "roikkuu" pitkin poskia. No ei ollut nätisti kirjoitettu. Kokeileppas jotain ihan erilaista, "poikatukka", pystytukka, käkkärä.... pitääpä itsekin lähteä kokeilemaan. Vaiks ei oikeasti riittäisi rohkeus, niin kuviin ainkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa joukossa oli niitäkin lyhyitä hiuksia, mutta kun en ollut älynnyt tuohon omaan kuvaan poistaa omiani kasvoilta pois, niin kuvat olivat aika mojovia - eikä minun kuvankäsittelytaitoni ja kärsivällisyyteni riittäneet niiden omien hiusten poistamiseen kuvista. Minulla on ollut poikatukka - ja tykkäsin kovasti. Mutta minun hiukseni kasvavat nopeasti ja jotta malli pysyisi, olisi käytävä 3 viikon välein parturissa - en vain jaksanut;)

      Poista
  23. Kiva postaus! Olet kyllä kätevä, kun osaat tuolla tavalla tukkaa vaihtaa. :)
    Minusta keskimmäisen kollaasin eka väri on tosi hyvä, jos vaihtelua kaipaat. Sama vanha on kuitenkin aina hyvä valinta. Siinä näytät jo todistetustikin hyvältä omalta itseltäsi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus on kiva vähän leikkiä - eikä maksa mitään hiusmuutos tällä tavalla;)
      Tuo väri näyttää yllättävän hyvältä - mutta tiedän kokemuksesta, että viimeistään seuraavana päivänä olisin jo vaalennusta laittamassa;)
      Ja kiitos - kyllä tuo oma nyt tällä hetkellä ainakin siistimistä kaipaa - ja ehkä jotain muutakin;)

      Poista
  24. Mitäpä jos vaan vetäisit pipon päähän....................

    VastaaPoista
  25. Mä oon kans joskus kokeillut tollaista hiusmuokkausta :D Hauskoja!

    VastaaPoista
  26. No nyt menin ja kiusaan ystäväkirjahaasteella. Muista Lady ei paineita, ei kiireitä, ei pakkoa. Joskus on hyvä pitää vaikka haasteita jemmassa pahan päivän varalle. :)

    http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/2015/06/ystavakirjahaaste-kaikki-mukaan.html

    Kivaa lauantaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - minäpä käyn vilkaisemassa;) - ja juu, ei stressiä;)

      Poista
  27. Vastaukset
    1. Tätä oli hauska kokeilla - ja enköhän minä blondina pysy;)

      Poista
  28. Keski-vasen väri sopii hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän hyvin se sopii - mutta tiedän kokemuksesta, että äkkiä vaihtuisi väri takaisin vaaleaksi; mihinkäs sitä blondi nahoistaan pääsisi;)

      Poista
  29. Kyllä se aito ja oikea Lady vaan on paras jos vaihtoehdot ovat nuo yllä olevat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - kyllä minä blondina pysyn, mutta hieman on pakko siistiä ja ehkä vähän raikastusraitoja - tai jotain;)

      Poista
  30. Olispas siinä valinnanvaraa :) Nyt en kyllä osaa auttaa Ladyä, mikä parhaiten peiliä miellyttäisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan siinä - ja lisääkin oli, vaan en sentään teitä halunnut enempää pelästyttää;)

      Poista
  31. Hauska sarja! Etkö uskalla antaa kampaajan päättää sen jälkeen kun olet antanut "ei ainakaan"-kiellot, kunhan ne eivät ole liian tiukat?!
    Ehdottomasti tykkään eniten alimman rivin keskimmäisestä, hieman enemmän villinä eli revitympänä noista latvoista, ehkei kuitenkaan ihan noin vaalealla värillä. Joku toinenkin sitä ehdotti, vastasit tukkasi taipuvuudella, se hoituu helposti suoristusraudalla ja silleen ettei latvoja käännä poskille vaan lievästi ulospäin tai tikkusuoraan alas. Sulla on pyöreyttä kasvoilla, suorat graafiset linjat tasoittavat yleisilmettä.
    Ite olen antanut jo pitkään kampaajien päättää värien ja saksien käytöstä, tosin käyn samassa paikassa, mutta kampaaja on kuka kulloinkin. Ja olen tyytyväinen!!! Eräs heistä haluaisi kuivata kiharoille, pari kertaa hänen on onnistunut se tekemään siinä jutustelun lomassa, aivan järkkyä mun mielestä ja kotona suoristan sen ainakin ennen töihin menoa. Nyt muistan muistuttaa, että jätetään sitten vaan suoraksi. Töissä asiakkaat usein kyselevät, kasvatanko jälleen pitkää tukkaa, sellainen kun mulla on ollut enimmäkseen. Ja vastaan, että nähtävästi, kun "tytöt" eivät ole lyhentäneet, kaikki on kampaajien käsissä. Toisaalta jännityksellä ja itse aiheesta puhumatta, odottelen milloin ehdottavat lyhentämistä ... ehken annakaan, tukka on jo melko mittava, reilusti yli olkapäiden, pitkä tukka on aina ollut mun juttu, vaikka olen välillä sen pätkäissytkin. Kerran laskin, että olen kasvattanut kuudesti pitkät hiukset, siis jokaiselle vuosikymmenelle "omansa" eli nyt onkin jo seitsemäännen vuoro.
    Ole rohkea ja annapa ammattilaisen päättää, äkkiäkös sen sitten voi muuttaa, jos ei miellytä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä suoristamisessa on se ongelma, että olen liian laiska ja mukavuudenhaluinen - minun hiusteni pitää olla sellaiset, että pese ja kuivaa ja sen on siinä;)
      Liian pitkiä en enää halua - leukaperät kun laskevat jo muutenkin alaspäin, niin se pitkä tukka laskee vielä lisää - ja ne pari kertaa kun olen antanut kampaajalle vapaat kädet, on uusi aika tilattu seuraavana päivänä - paitsi yhden kampaajan kohdalla - ja hän meni ja muutti paikkakuntaa:(

      Poista
  32. Arja... mä kuolen nauruun.... Tää on paras... Minä nainen pinkissä, niin miksi et sinäkin ;)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Maiju - älä kuole <3 Ja minä taidan jättää tuon pinkin ihan suosiolla sinulle :)

      Poista
  33. https://instagram.com/p/1xShI7rnd0/?taken-by=hiusten1kemi
    En voi olla laittamatta tätä insta-linkkiä kampaamosta, jossa käyn ja jossa olen ottanut Olaplex-hoidon ja kotiinkin sitä ostin. Se on todellakin ihmeaine!
    Ehkä sulla on turhan pitkä matka tähän kampaamoon, mutta mahtaako siellä lähempänä olla tämän kampaamoketjun liikettä ja vielä jos siellä on yhtä taitavia ammattilaisia, niin sanon että wau.
    Kurkkaapa insta-sivuja, siellä on useita ennen ja jälkeen kuvia ja voin vakuuttaa, että tuo hoitoaine tehoaa kotonakin kerran viikossa käytettynä.
    Kivaa sunnuntaita sinulle Lady!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos linkistä - minäpä käyn kurkistelemassa:)
      Kivaa sunnuntaita myös sinulle <3

      Poista
  34. Tämä juna on varmaan mennyt jo, mutta minun silmääni miellyttivät jostain syystä kaikki nuo keskimmäiset kuvat! Pyöreä polkka ja joku magee, kirkas väri - sellainen sopisi sinulle kuin nenä päähän!
    Mukavaa uutta viikkoa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiusjunat ei kuule mene koskaan - koskas se nainen tyytyväinen hiuksiinsa olisi hetkeä pitempään;)
      Ja jos tietäisin, että tuntisin väreissä edes hetkeksikin oloni kotoisaksi, pirteää tähän päähän laittaisinkin. Vaan blondi on aina blondi - joka kerran, kun jotain muuta olen kokeillut, on vaalea tullut pikapikaa takaisin;)

      Poista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig