perjantai 23. marraskuuta 2012

Music tonight - Raskas Joulu

Nyt, just tähän, jottei tärkein unohtuisi, isot kiitokset kaikille teille Alma/anette, Anne, Menna, Aino-Kaisa, Alexa, anneaulikki, Helena, Dahlia, Johanna, Pihi nainen, Micu, Kiki, Heli, Riitta Sinikka, Sarin vaatekomeron kätköt, Marru, maarit ja Helka, jotka olette linkittäneet itsenne lukijoikseni - olette te vallan ihania, jos jaksatte näitä mun sepustuksiani silloin tällöin vilkuilla. Mun piti jo aiemmin tää kiitos esittää, mutta yhtäkkiä teitä tulla tupsahteli siihen useampikin, niin en meinannut perässä pysyä - hidas kun olen;)

Tänä iltana Lady ja Isäntä vaihtavat vapaalle: olemme menossa Raskas Joulu -keikalle Turun Klubille. Esiintyjinä Ari Koivunen, Ilja Jalkanen ja Jarkko Ahola. Olemme jo monena vuonna näitä keikkoja kierrelleet ympäri Suomea - ja kun tämän vuoden kiertueen eka keikka osuu Turkuun niin mikäs sen mukavampaa. Jos jotakuta kiinnostaa tietää, mikä tää Raskas Joulu -kiertue on, tässä linkki klik

Mun musiikkimakuni on samanlainen sekametelisoppa kuin mä itsekin oon - tykkään rock- ja heavymusiikista, mutta löytyy mun hyllystäni muutakin.

Keikoilla kierrellään Isännän kanssa yhdessä - jos se on jossain kauempana, ollaan yötä hotellissa ja kierrellään vähän paikkoja - aika usein käymme Helsingissäkin ihan vain keikan takia. On mulla ihan oma suosikkiartistikin ja bändi, jota fanitan täysillä - ja ohessa on tullut monta hyvää ystävää ja kaveria, joita tiedän tänäkin iltana tapaavani. 

Mulle musiikki - ja elämykset - on sellaista terapiaa, ettei paremmasta väliä. Keikoilla saan hyppiä ihan rauhassa, kyllä saa allit kyytiä - ja merkillistä on, miten - oli sitten rockkeikka, sinfoniakonsertti, hyvä teatteriesitys tai taidenäyttely, unohtuu säryt ja vaivat. Ja maailman murheet.

Mutta jotta näette vähän tätä mun sielunmaisemaani, tuossa pieni kurkkaus mun ihan omiin levyihini - ne ei ole kaikki tuossa, lisää säilyttimiä on haussa:



Laitanpa vielä tuohon illan asustuksen - näillä vermeillä mennään.


Kengät on joko nuo - ovat tosi hyvät seistessä ja hyppiessä - tai sitten maiharit. Veskaan mahtuu kaikki mun pussukkani + kamera, nahkarotsi saattaa jäädä kotiin; siellä tulee hiki ja on vaan tiellä. Ja jotta kunnon heviasenne välittyisi, korvikset on Kirkon Ulkomaanavusta hankitut ristit!

Hauskaa päivänjatkoa ja perjantai-iltaa kaikille! 



SHARE:

23 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, oli tosi hauskaa. Mukavaa viikonloppua sinullekin:)

      Poista
  2. Onpa hyvännäköinen asu! Hienoa keikkailtaa ja hyvää viikonloppua sinne Turkkuseen!

    VastaaPoista
  3. Vau mikä rokkimimmi!!!
    Mun suosikki on Metallica aina ja iän kaiken. Oon nuorena kerran sitä päässy katsomaan ja voiiiiih se oli hienoa. Suomalaisia bändejä näin sit jossain "tanssipaikoilla" missä nuorena käytiin bailaamassa. Nyt aikuisena en ole kyllä enää käyny missään.... vois kyllä olla kivaa mennä. Ihanaa, kun sun mieskin on innostunut, sillon onkin tosi kiva kun yhdessä voi käydä tuollasissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin oli vuosikymmenten tauko näissä keikkahommissa - sitten piti viisikymppisenä höyrähtää. Mutta nyt kun lapset on jo aikuisia, pääsee lähtemään. Ja nyt vielä kykenee. Saattaa tulla sekin aika, kun ei enää pysty. Mukavaa on myös se, että Isäntä kulkee mukana - me ei oikein osata kulkea erikseen. Aika harvoin käydään missään yksistään. Rohkeasti vaan keikalle, jos siltä tuntuu. Ja hei - mukavaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  4. Go, go, girl, tärisehän täysillä! Ja turise niiden tuttujen kanssa. Lähtöfiilis tarttui niin, että tekis ittekkin mieli päästä jonnekin.

    Mun ongelma on vaan se, ettei koskaan löydy ketään joka lähtis messiin, ja yksin on tylsä mennä ;/ Huoh. Vaan ei yrittänyttä laiteta, pitääkin pistää työn alle. Muistaakseni Pink oli tulossa heti vuoden alussa, ja Green Day ja Kiss keväällä... Ei kovin heviä nää mun suosikit (edes Kissiä ei nykysin voi laskee heviks, minust) :) mut näihin vois tähdätä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä vaan tärisinkin. Nyt on kädet ihan kipeinä - ja jalat. No, pää ei ole. Keikoilla näkee paljon ihmisiä, jotka kulkee yksinkin. Mene ihmeessä, jos siltä tuntuu. Ihmiset tulee niihin musiikin takia ja siks siellä ei katsota ketään kieroon, vaan saatetaan jopa tulla juttusille. Kyllä mäkin tykkään muusta kuin hevistä - ja Pink on ihan huippu!

      Poista
    2. Niin on, Pink on kova jätkä :) Joo, kyllä mä yksin käynkin, vähän - pakkohan se on, jos ei kukaan lähde - mutta olishan se niin paljon kivempaa jos olis joku kaveri, ja tulis käytyä varmasti enemmän. Noh, joka tapauksessa kiva että teillä oli onnistunut ilta!

      Poista
  5. Hyvännäkösen asun valitsit:) Toivottavasti oli mukava ilta!

    P.S. Ihan mielettömän siisti toi kitaran mallinen cd-teline!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kehuista - peruskamaa oli asustus. Mä itse tykkään myös tuosta cd-telineestä, vaikkei se huippudesignea olekaan - muttei meillä ole juuri muukaan!

      Poista
  6. Minäkin käyn keikoilla aina kun rahatilanne sallii... eli kerran vuodessa nyky budjetilla. Musiikki on elämänehto ja maku monenkirjava. Iskelmä ei pure -enemmän olen ehdottomasti rokkimummo/mimmi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla myös tuo iskelmäpuoli ei houkuttele - eikä räppi ja elektromusa. Ja musiikki tosiaan on elämänehto!

      Poista
  7. Hei! Tulla tupsahdin blogiisi täysin sattuman ohjaamana ja jäin lukemaan postauksiasi. Hyvin samanlaisessa elämän tilanteessa ja tunnoissa lukeminen toi oitis voimaannuttavan kokemuksen,yes! muillakin voi olla tällaista! Meillä tosin kissan sijaan touhuaa koira, joka halusi mm. lukea kirjastosta lainattuja kirjoja - joko niissä käytetty päällystysmuovin liima aiheutti riippuvuutta tai sitten se oli mustasukkainen kirjoille. Ja saihan se aina sillä tempulla mukavan härdelin aikaiseksi... Mielenkiinnolla jään odottamaan kuulumisia ja ehkä järjestän tuossa yhden lipastonkin, mene tiedä. -Hippu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lohduttavaa on ollut kuulla, että on niitä muillakin näitä ongelmia;) Ja vaikka eläimet saavat aikaan "pientä" tuhoa, on niiden tuottama ilo moninkertaista!

      Poista
  8. Ihana asu ja kaikki ♥ ja kiitos kivoista sanoista ♥ Toivottavasti oli oikein mukava ilta!

    VastaaPoista
  9. Tuo konsertti oli varmasti hyvä! Asu on ehdottoman hyvännäköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Konsertti oli ihan loisto - nyt vain yritetään saada kalenteriin mahtumaan lisää näitä RJ-konsertteja - vaikuttaa kyllä vähän kehnolta tilanne tällä hetkellä:( - ja kiitos kehuista - mä olen simppelin pukeutumisen ystävä, en oikein osaa muutakaan...

      Poista
  10. Tuo CD-teline on ihan mieletön! Tykkään kovasti! Samalla huomioni kiinnittyi korviksiin, rock! Oi keikalle... olisikohan Helsingin keikoille lippuja vielä, Kotinörtin kanssa olen viimeksi keikalla käynyt viime vuosituhannen puolella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helsingin keikalle, jossa siis noita esiintyjiä on ihan huikea joukko, on käsittääkseni lippuja vielä - siellähän on Nosturissa 2 keikkaa eli ikärajaton ja ikärajallinen peräjälkeen. Itsekin vielä arvon, lähdenkö sinne vai en - on vähän kehno päivä tuo 22.12. - mutta ehkä järjestettävissä;) - toivottavasti pääsette sen sun ihanan Kotinörttisi kanssa rokkaamaan;) - toivottelee kahden nörttinuoren nörtti äiti

      Poista
  11. Hitsi mitkä korvikset! Piti jo sulta kysyä, mistä olet ostanut, mutta sitten tuolla lukikin mistä ne oli. hih, laitto ihan hymyksi, että joo, kirkon korviksilla metallia kuuntelemaan ;D
    Minä oon myös henkeen ja vereen raskaamman musiikin ystävä. Viimeks olin Turun Logomossa kurkkaamassa WASP:ia, oli siinä menoa ja rytinää, tykkäsin. Metallica ja AC/DC on vaan mulla aina listojen kärjessä, nähtykin useamman kerran tässä viimeisten vuosien aikana.
    Meillä ei vaan isännän kanssa mee tuo musiikkimaku ihan yksiin, joten minä käyn sitten muussa porukassa yleensä katsomassa nämä keikat..mutta pääseepähän tyttöporukassa ulos ;D

    Kivoja keikkoja sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juupa juu - kirkon korviksilla sitä mentiin - pitäähän se joku tasapaino säilyttää. Mä oon tällanen sekasotku koko ihminen: välillä kirkossa ja välillä keikalla, tasapainossa silti tuon suhteen.
      Mulla on toi rokkijalka sellainen, että heti kun kunnon jytke alkaa, mä en pysy paikallani. Vaikka vaivoja olis muillekin jakaa, niin mä olen päättänyt, että niin kauan mennään kun kyetään - varmaan mä vielä rollaattorinkin kanssa siellä keikun;)

      Poista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig