maanantai 11. helmikuuta 2013

As an open book - taas tunnustellaan

Viikonloppu hurahti taas tuosta noin. Ihan liian nopeasti. Täällä on touhuttu normijuttuja:  kaupoissa käyntiä, laiskottelua - siivouksesta ei puhuta - ja jotta ei vallan tylsäksi mene, käväistiin Isännän kanssa lauantai-iltana eräässä turkulaisessa lähiöpubissa kuuntelemassa vähän akustista rokkia: paikka oli kyllä aika kamala; menimme hieman ennen klo 21 ja porukkaa oli jo aikamoisesti - ja suurin osa melkoisessa tuiskeessa. Kaikkeen sitä ihminen hyvän musiikin perään taipuukin! Mutta bonuksena sen musiikin lisäksi paikalla oli myös muutama ystävä, joiden kanssa uskallettiin muutama pöytä valloittaa. Eikä häirinneet yhtään örheltäjät, sillä paikalla olivat ammattitaitoiset äänimiehet, joten akustisen kitaran ja laulajan taidot kuuluivat vallan mainiosti. Herrat, joita kävimme kuuntelemassa, ovat tässä: Ari Koivunen ja Erkka Korhonen. Kyllä kannatti lähteä.
 - pahoittelut taas kerran huonosta kuvasta, mutta tuonne en jaksanut kantoon parempaa kameraa ottaa -

Olen tunnustellut 3 x 11 haasteen täällä, mutta jo tuolloin epäilin, että olin sen saanut jo aiemminkin ja hukannut tiedon haastajasta jonnekin sinne minne meikäläinen aina kaiken kadottaa - paikkaan, johon tämän huushollin Kummitus on sen kätkenyt (aina, kun meillä joku asia on kadonnut tai joku on sotkenut koko mörskän, on asialla se Kummitus, jota kukaan ei koskaan ole saanut itse teosta kiinni, mutta joka ihan selvästi ja havaittavin seurauksin on täällä vieraillut).

Onneksi haasteen antaja itse muisti paremmin - eli kiitos ihaNainen Kati blogista Katinka´s haasteesta, johon vastaan vain osittain - eli vastaan Katin antamiin kysymyksiin - tunnustukset ja omat kysymykset löytyvät tuolta aiemmasta postauksestani;) 

Siispä tässä vastauksia:

1. Lempivärisi?
Taivaansininen - vaikkei sitä esimerkiksi kotona ole kuin makuuhuoneessa.

2. Lempielokuvasi? Miksi?
Ei mulla ole varsinaista lempielokuvaa - tykkään niin monenlaisesta: joskus katson actonia - ja tällä en tarkoita sitä Sellaista actionia - joskus hömppää ja joskus syvällisempiä juttuja. Kauhuleffoja en pysty katsomaan ollenkaan ja hömppäleffoissa itkeä tihrustan vähän väliä.

3. Minkä ikäisenä olet tullut äidiksi?
Ihanan tyttäreni sain 33-vuotiaana.

4. Mihin haluaisit matkustaa?
Vaikka minne - mulla on ainainen matkakuume. No, ehken kuitenkaan minnekään, missä on lunta. Talvea on Suomessa ihan riittämiin. 

5. Miksi bloggaat?
Aiemmin vastasin tähän, että saadakseni puhtia kotini kaaoksen kesyttämiseen. Tämä pitää edelleenkin paikkansa, mutta lisään: koska tämä on kivaa ja koska tässä tutustuu ihan mahtaviin blogeihin ja jopa ihmisiin niiden blogien takana.

6. Oletko ilta- vain aamuihminen?
Iltaihminen. Olen aina ollut. Ja nykyisin se tahtoo kostautua aamuisin. Onneksi on liukuva työaika - ne aamut, kun on sovittu palaveri alkamaan klo 8 tai pitäisi jo aamuyöstä lähteä kokoustamaan vaikka Helsinkiin, ovat painajaisia.

7. Mitä uutta haluaisit harrastaa jos mikä vaan olisi mahdollista?
Valokuvausta, maalausta, maton kudontaa, ompelua, laulamista, soittamista, tanssia - osaan ei riitä aika, osaan ei riitä taidot. Mutta näitä - ja monta, monta muuta.

8. Millaista toivot elämäsi olevan, sitten kun olet eläkkeellä?
Toivon, että pysyisin sen verran terveenä, että vähäinen järkikulta säilyisi, että vielä silloinkin (ja siihenhän ei enää hirmuisen montaa vuotta olekaan aikaa, jolleivat tuota eläkeikää nostele vallan kauheasti) pystyisin liikkumaan - tavoitteena vielä rollaattorillakin rokkaamaan. Olisivathan ne lapsenlapsetkin mukavia...ja jollei niitä siunaannu, niin talvet asustelisin jossain lämpimässä;)

9. Paras hetki tavallisena arkipäivänä?
Se, kun illalla istahdan kahvimukini kanssa sohvalle; kissa hyrisee vierellä, mies kuorsaa toisella sohvanpuolikkaalla ja alakerrasta kuuluu nuorten äänet. Silloin on hyvä.

10. Mitä juot ruuan kanssa?
Vettä. Suomalaista, puhdasta kraanavettä. Joskus viiniä, mutta vain juhlissa.

11. Mitä tv-sarjoja seuraat?
Tykkään sarjoista, joita ei tarvitse seurata;) Eli katson mielelläni englantilaisia poliisi- ja dekkarisarjoja, esim. Midsomerin murhat (no, nämä ovat 2-osaisia, mutta osat voi katsoa Areenasta silloin, kun itseä huvittaa). Housesta tykkään, mutta sen katson DVD:ltä - meillä järjestetään aina silloin tällöin House -maratooneja, jolloin katsotaan koko sakki yhdessä monta jaksoa putkeen. Ja nyt olen pitkästä aikaa koukuttunut sarjaan, jota en alussa katsonut ollenkaan ja joka ei suureksi harmikseni ole Areenassa, nimittäin Downton Abbey -sarja. 
Mutta aika vähän seuraan säännöllisesti mitään. 
Ja Salattuja elämiä en ole katsonut yhtään jaksoa  - tai yhtä yritin, mutta kesken piti jättää;)

Siinä vastaukset - ja nyt olen tunnustellut niin paljon, että pianhan minusta tiedetään kaikki. Ja varsinkin, kun höpötänkin täällä aina välillä mitä sattuu. Yrittäkää kestää.

Ja taas kiitokset uusille lukijoille Marrulle blogista Kotihiiri Varvikossa, Hannahille blogista lehmuskujalla ja Pauskan elämää -blogin Pauskalle - olette niin tervetulleita -  minä suuresti aina ilahdun, kun tänne uusi lukija ilmestyy. 

Seuraavan, 
yhden kauneimmista lauluista maailmassa, 
(tämä kuultiin lauantain keikan viimeisenä kappaleena ja arvatkaa, kuka itkeä tihrusti yömyöhään turkulaisessa lähiökapakassa?)
 myötä toivottelen sinulle 
Oikein mukavaa viikkoa! Enjoy!

SHARE:

8 kommenttia

 1. Ooh, Ari Koivusen ääni ja noin mahtava biisi. Huokailen täällä, että sen on täytynyt olla ihan mieletöntä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli! Mä toivoin joskus vuosia sitten, kun aloin käydä Koivusen keikoilla, että kuulisin joskus muutaman vuoden päästä tämän biisin hänen laulamanaan. Nyt toive toteutui;)

   Poista
 2. Hyvät konsertit ja keikat on NIIN ihania. Jotenkin niitä nykyään arvostaa ihan toisin kuin ennen. Varmaan oli kiva konsertti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi hyvä - ja kyllä niitä arvostaa. Mieli lentää ja säryt ei tunnu missään;)

   Poista
 3. Ootko harkinnut Netflixiä? Taitaa olla edelleen sen 8e/kk (ensimmäinen kk ilmainen ja irtisanoa voi milloin vain). Muistakohan ihan väärin et niillä ois siellä Downtown Abbeykin... saattaa olla et huijaan :)
  Mut siellä on tuhansittain sarjoja ja voi katsoa ihan silloin kun vaan huvittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en ole - meillä oli itseasiassa kokeilussa, mutta jäi niin vähälle käytölle, että ei kannata. Ja tuon Downtown Abbeynkin saa varmaan jo pikapuoliin (jos ei jo nyt) ostaa DVD:nä. Voi katsella silloin kun huvittaa ja vielä vuodenkin päästä;) Itseasiassa - jos mä saisin meidän huushollissa päättää, lähtisivät kaikki tämän huushollin toosat huitsin nevadaan;)

   Poista
 4. Uutena lukijana blogissasi :-) Tänne jäin seurailemaan :-)

  Mukavaa alkanutta viikkoa! :-)

  Tervetuloa osallistumaan arvontaan blogiin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa oikein kovasti - käynpäs heti vilkaisemassa siellä sinun puolellasi;)
   Ja sinne myös - mukavaa viikkoa!

   Poista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig