torstai 11. heinäkuuta 2013

Melkein hävettää...

Melkein hävettää tunnustaa, että olen itkeä tihrustanut täällä lukiessani kommenttejanne edelliseen hääpäivä -postaukseeni - niin kauniita sanoja ja toivotuksia teiltä sain. Tuo postaus tosin sai kyyneleet silmiini jo siihen kuvia valitessani sekä sitä kirjoittaessani. Ihania muistoja - ja se haikeus ajan kulumisen nopeudesta. Mutta samalla myös ilon kyyneleitä siitä, että on sitä eletty! Ja kyllä - elämisen merkit näkyvät kasvoilla ja kropassa sekä tietysti mielessä. Mahdolliset haavat on aika parantanut - arvet pysyvät. Ja ilonhetket on se sama aika armollisesti kullannut ja moninkertaistanut.

Kiitos teille kaikille kommentoijille kauniista ajatuksista ja kommenteista. Palaan niihin varmaan vielä monta kertaa.


Ja hävettää myös tunnustaa, että menin ja voitin taas arvonnassa. Kohta en ilkeä osallistua näihin blogiarvontoihin - joku vielä ajattelee, että taas tuo ahne rohmu on mukana!



Voitin siis Hanna´s PowderRoom -blogin Facebooksivun arvonnasta Mukava koti - Sisusta rennosti ja tyylikkäästi -sisustuskirjan. Kiitos, Hanna, juuri tälle Ladylle sopivasta voitosta - kirjat - ja varsinkaan sisustuskirjat kun eivät tässä huushollissa jouda pelkästään koristeiksi.

Hannan blogissa paitsi puuteroidaan tehdään myös ruokaa, matkaillaan - eletään arkea - Hannan omin sanoin: " Tämä blogi on tehty paremmasta arjesta ja kauniista asioista, jotka tekevät arjesta vähemmän harmaan. Olkaa hyvät ja ottakaa kengät ovella pois ja astukaa puoli askelta arjen yläpuolelle. Muistakaa hyvät tavat myös pois lähtiessänne! - Voisikos sen paremmin sanoa - kannattaa käydä kurkkaamassa itse:)


Ja melkein hävettää tunnustaa, että täällä lomalainen vain lekottelee. Isäntä puurtaa pojan asunnon remontin parissa ja minä pysyttelen poissa jaloista. Tarvikeostoksilla sentään käyn tarvittaessa. Ja sitä tarvetta on riittänyt: maaleja on ostettu lisää moneen kertaan, vetimiä on ostettu ja vaihdettu - ja eilen ostettiin sitten laminaatit lattiaan. Ei tullut niitä hehkuttamiani puulattioita - kun sitä muovilattiaa alettiin raottelemaan, oli siellä puulattian lisäksi osa lattiasta korvattu jollain vanerilevyillä. Tässä kohtaa Ladykin vaikeni - niin kuin olin motkottanut, että kyllä siellä alla on puulattiat;)

Pariin päivään en ole uskaltanut edes siellä sekamelskan keskellä käydä - Isäntä sattui mainitsemaan, että hän on hieman sotkenut kylpyhuoneen lavuaaria - ja se kylppäri kun oli ainoa paikka, jolle ei olisi tarvinnut tehdä mitään. En uskalla mennä katsomaan, mitä tuhoa siellä on saatu aikaiseksi. Sillä on siellä saatu aikaiseksi ihan kunnon työtäkin - ja minä olen motkottanut ihan tarpeeksi tälle viikolle!

Ja kun Isäntä siellä asentelee lattioita, minä nautin pihalla maailman parhaasta seurasta: kirja, kahvi ja Viiru - ja aurinko pilven raosta. Minulle yllin kyllin.

Kiitokset myös jälleen kerran uusille lukijoille - teitä on taas tuonne sivupalkkiin muutama  kirjautunut. Ja joka kerran olette minulle suuri ja iloinen yllätys. Kiitos myös teille muille, jotka jaksatte täällä käydä katsastamassa, mitä minä olen puuhaillut - tai yleensä jättänyt puuhailematta.

Rentoa kesää kaikille!





SHARE:

43 kommenttia

  1. Kiitos kun kirjoitit noin kivasti blogistani <3 Ja kiva että kirja tuli perille. Hih, blogissani käynnistyy tänään jälleen pieni arvonta :)

    VastaaPoista
  2. Senkin arvontahai ;) Ehkä kannattaisi myös lotota? Veikkaan, että monelta jää blogiarvonnat voittamatta, koska arvontaan osallistuminen vaatii pientä vaivannäköä.

    Hääpäivä-postauksesi oli tosi kiva; ihania kuvia ja muistoja!
    Minulla alkaa viikon päästä loma ja odotan innolla aurinkoisia päiviä ja rauhallista lekottelua. Kirja + kissa + kahvi = kuulostaa oikein hyvältä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on lotottu - antaa vain voitto odottaa itseään;)
      Niitä aurinkoisia päiviä sinunkin lomaasi♥

      Poista
  3. Onnea arvonta voitosta!Sisustuskirjat on aina hyvä juttu! Itse kävin just äsken hakemassa lähimmästä kirjastosta sinne tulleen varaamani Selina Laken Kotoinen tyyli. Sen kanssa vielä tänään nauttia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisustuskirjat on todellakin aina hyvä juttu;) Nautinnollisia hetkiä sinullekin!

      Poista
  4. Ei kai se sinun vikasi ole, jos Onnetar suosii ? :)) Kivalta näyttää kirja, olisi kelvannut myös minulle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei liene - eikä se kyllä ennen tätä bloggailua ole juurikaan suosinut missään arvonnoissa! Kirja on tosi kiva:)

      Poista
  5. En ole enää viimeaikoina osallistut arpajaisiin, kun tiedän jo kuka voittaa :D
    No ei ny. Onnea! Kirja näyttää tosi kivalta. Vaikkakin sisustelu ja ylipäätään yhtään mikään on jäänyt kesän jalkoihin. Pyykkikasat sen kun kasvaa ja villakoirat on päivä päivältä suurempia. Mutta ei se oo niin justiinsa. Eletty on ja se on pääasia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan oikein - minullakin nuo kirjat on sellaisia inspiraatio- ja haaveiluvälineitä; toteutus tulee sitten joskus jos yleensä tulee;)

      Poista
  6. Sinä onnekas! Voitit arvonnassa ja löysäillä lomalla. Voitaisiinko puhua kissanpäivistä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä - kissanpäivät on just oikea sana;) - pahaa pelkään, että tämä lekottelu vielä kostautuu, kun mä loman loppupuolella tajuan, mitä kaikkea olisi pitänyt tehdä!

      Poista
  7. voi mulla menny sun hääpäivä ohi ... näytät niin onnelliselta kuvissa ja kuulostat niin onnelliselta nyt ♥
    voi otat vaan rennosti nyt siellä, se parasta lomaa, sanoo eräs joka on lomat jo lominu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on kyllä taito ottaa rennosti - ja se sitten aikanaan kostautuu;) Mutta se on sen ajan murhe!

      Poista
  8. Olet rakas, ihana, tärkeä. <3
    Luin koko blogin alusta loppuun!

    VastaaPoista
  9. Sähän kuulostat ihan äidiltäni, joka voittaa aina kans arvonnoissa - viimeksi 5 kiloisen lohen! En taida enää osallistua arvontoihin, joihin sinä olet jo osallistunut ; )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kylläkään ennen näitä blogiarvontoja ole oikeastaan koskaan voittanut arvonnoissa mitään - joten osallistu pois - kyllä se onni kääntyy vielä - mä elän varmaan jotain blogikuherruskuukautta vielä;)

      Poista
  10. Voi onnea voitosta! Osallistu ihmeessä jatkossakin arvontoihin kun palkinnot ovat kivoja.

    Lomalla lekottelu kuulostaa kyllä aikas kadehdittavalta. Täällä pakerretaan vielä elokuun saakka.

    Hyviä kissanpäiviä sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lekottelu kuuluu kyllä minun lomaani - meidän Isäntä ei sitä taitoa osaa, vaan sillä pitää aina olla jotain tekeillä;)
      Elokuussakin on vielä kesää - ja kaikkea jännää tulossa.
      Aurinkoa sinun ja Kotinörtin viikonloppuun♥

      Poista
  11. Nauti nyt vaan noista häpeän aiheistasi oikein kunnolla :))) OI ihana elämä ja onnellisuus...

    VastaaPoista
  12. Ihana elämä. Ihana loma. Ihanat voitot.

    <3 <3 <3

    VastaaPoista
  13. Ei pidä hävetä mitään vaan nauttia elämästä ja lomasta! :)

    VastaaPoista
  14. Onnea voittajalle! Mun mielestä voitto tuli juuri oikeaan :)

    Ihania, laiskoja lomapäiviä. Mä jostain luin, että ihminen on luontaisesti laiska ja kaikenlainen ahkerointi on perverssiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ja tuo viimeinen on kyllä parhaita totuuksia, mitä olen pitkään aikaan kuullut;)
      Sinne mukavaa viikonloppua!

      Poista
    2. Tykkäsin kanssa tästä viisaudesta:D

      Jaksamisia tsi-miehen ja pojan uuden kodin remontoinnin kanssa. Minä tässä odottelen että päästään kanssa omaan kotiin. Ei pitänyt mitään remppaa tehdä mutta tehtiin kuitenkin:) Mukavaa viikonloppua!

      Poista
    3. Kiitos - jaksamista tässä välillä onkin;) Toivottavasti pääsette pian siihen uuteen kotiin - ja noinhan se tuppaa usein menemään, että ei tarvitse remppaa!
      Sinne myös mukavaa viikonloppua!

      Poista
  15. Onnea hääpäivän johdosta! Aika menee nopeaa, kun on mukavaa, eikös sitä niin sanota! Mutta kamalan onnekas sitä itsekin on, kun niitä hääpäiviä tulee aina vaan lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ - kyllä vaan, onnekkaita ollaan ja siitä on syytä olla kiitollisia♥

      Poista
  16. Hei ja onnittelut voittajalle, sinua ilmiselvästi seuraa hyvä onni ja sitä ei toki pidä hävetä vaan enemmänkin nauttia siitä.
    Edellisen postauksen hääkuvat olivat aivan ihanat ja mikä vaalea kaunotar!!! Sait näemmä muutaman kommentinkin :-)) Myöhästyneet hääpäiväonnittelut täältä.
    XX

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Minulla on ollut onni myötä näissä arvonnoissa - ja se sinun arvonnastasi voitettu kirja on tuossa sohvanvieruspöydällä - palailen sen pariin yhä uudelleen ja uudelleen. Siitä muuten oli kiitospostaus tuossa vähän aiempana;)
      Kivaa viikonloppua!

      Poista
  17. Ei mitään hävettävää :D Mukavia lekotteluja vaan :)

    VastaaPoista
  18. OMG this post Is SO Amazing:) beautiful pictures.

    Check out my blog If you want to see a lovely Swedish Country style home:)

    have a wonderful week dear

    LOVE Maria at inredningsvis.se
    (sweden)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks, Maria - just on my way to check out your blog;)
      You too - have a great week!

      Poista
  19. Ihania hääkuvia, niin onnellisia ilmeitä! :)
    Mitäh, taas voitit arvonnassa!? Nyt lottoamaan, kyllä sulla on sen verran hyvä tuuri näemmä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ja on kyllä lotottu; ei vaan ole tärpännyt - vielä;)

      Poista
  20. Nyt tosiaan lottoamaan ja muutman ässänkin voisi ostaa ,) ja kun pian laitan arvonnan blogiini, osallistut sitten ihan varmasti :). Hyvä että olet saanut siitä lomailun ihmeestä heti kiinni, kuuluukin lekotella ja ihan vaan olla, minulla on siinä aina hiukan ongelmia, kai se on se hyvätyttösyndrooma ;). Leppoista loman jatkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On lotottu - ja ostettu niitä ässiäkin;) - ja tottamaar osallistun! Ja kyllä minäkin nuorempana kärsin tuosta ihan samasta syndroomasta, mutta ikä ja vaivat oivat tuoneet viisautta tullessaan;) Tosin tämä alkuloman lekottelu yleensä kostautuu sitten loman loppupuolella - tulee vähän kiirus, jotta saa kaikki hommat tehtyä ennen töiden alkua;)
      Sinne myös kivaa lomaa!

      Poista
  21. AWWW SO CUTE:) Love this post....and thanks for sweet words.

    Check out my new summer dress post and have av awesome week dear.

    LOVE Maria at inredningsvis.se

    VastaaPoista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig