tiistai 23. syyskuuta 2014

Kahta en vaihda - vaan kuinkas kävikään?

Aivan blogitaipaleeni alussa vannoin postauksessani Kahta en vaihda, että meikkipussissani tulevat aina säilymään Sensain 38 C ripsiväri ja Yves Saint Laurentin  Radiant Touch valokynä.

Näitä tuotteita olen käyttänyt vuosikausia. Sillä parempia en ole löytänyt.


Sensain ripsiväriä aloin käyttää ties kuinka kauan sitten - jo silloin kun se oli vielä Kanebo. Silloin alussahan sitä ei saanut kuin yhtä laatua eli sitä, mitä  myydään perusripsivärinä, Sensain 38 C Silk Performancea - nykyäänhän rinnalla on kaksi muutakin: Volumising -mascara ja Separating and Lengthening -mascara. Näistä vuosien saatossa käyttööni on valikoitunut tuo viimeisin. 

Sensain ripsivärit ovat olleet ainoita, jotka silmissäni ovat pysyneet aiheuttamatta pandaefektiä
 - minulla on riippuluomet, jotka ovat todella rasvaiset. 
Olen kokeillut kaikki mahdolliset ripsivärit, mutta edes mitkään vedenkestävätkään mascarat eivät ole silmissäni 
suttaamatta pysyneet. Sensai on. 

Toinen luottotuotteeni on ollut tuo Yves Saint Laurentin valokynä. Ensimmäisen ostin aikoinaan Prahasta, kun Suomesta niitä ei vielä saanut. Ja vaikka muitakin valokyniä olen vuosien mittaan kokeillut, tähän olen palannut yhä uudestaan. Muut eivät vain ole toimineet siinä tarkoituksessa kuin missä minä valokynää käytän - eli häivyttelen silmäpussejani ja alaspäin painuneita nenä- ja suunpieliä. Ja sipaisen valoa sekä nenänvarteen että amorinkaareen.

Molemmat ovat hyviä tuotteita, joiden ainoa ongelma on niiden minun mittapuuni mukaan korkea hinta. 
Kummallakin se on kivunnut sille tasolle, että minulla on alkanut kipuraja tulla vastaan. 
Tarjouksistakaan niitä harvemmin saa - juuri tuota käyttämääni Sensaita en ole pitkiin aikoihin Suomesta tarjouksesta löytänyt - noita kahta muuta laatua kylläkin.
 Radiant Touch -valokynää ei myöskään tunnu alennuksella löytyvän - joskus on muistaakseni ollut erikoiseriä 2 yhden hinnalla.
Olenkin niitä haalinut aina matkoilta joko tax freestä tai suoraan matkakohteesta. Tuo avaamaton Sensain ripsivärikin on tuotu viime kesän Viron matkalta - ja hintaa sille kertyi tax freessäkin ihan riittävästi.

Tällä hetkellä sain pikagooglauksella Sensain mascaran hintahaarukaksi 29,50 - 31.45 € ja Yves Saint Laurentin valokynälle 44,50 €. Eräässä nettikaupassa oli YSL:n valokynä 26 €, mutta tuohonhan tulee lisäksi vielä ainakin postikulut. 

Eräs ystäväni, joka on ollut vannoutunut YSL:n valokynän ystävä, kertoi alkuvuodesta, että hän on löytänyt uuden tuotteen, johon hän oli vanhan rakkautensa vaihtanut. Kehui kovin löytöään. 
Epäillen ostin LÓrealin Paris Lumi Magique -valokynän ja päätin kokeilla. 
Ja rakastuin minäkin. Ihana tuote.
Joka sopii juuri minun käyttötarkoituksiini - sulautuu hyvin ihoon, taittaa valoa kauniisti ja häivyttää silmäpusseja ja alaspäin painuneita piirteitä.
Jotkuthan käyttävät valokynää myös silmämeikin pohjustukseen, mutta Lumin sopivuudesta siihen tarkoitukseen en uskalla sanoa mitään - itse käytän silmämeikinpohjustusvoidetta.

Lumi Magiquen hinta näyttäisi olevan useimmissa paikoissa 17,90 €.


Keväällä alkoi blogeihinkin tulla juttuja uusista Isadoran ripsiväreistä, jotka olivat vesipestäviä kuten Sensainkin mascarat. 

Olin kyllä epäileväinen - niin monesti olin aiemmin kokeiluissani pettynyt.
Mutta ennen kuin korkkasin tuon matkalta tuomani Sensain, päätin kuitenkin kokeilla, josko tuosta uudesta tulokkaasta olisi mihinkään.

Ostin siis Isadoran Volume and Curl mascaran ja epäillen levittelin sitä kesällä ripsiini.
Harja näytti hurjalta - en ole koskaan pitänyt kaarevista harjoista. 
Mutta yllättäen sillä olikin helppo levittää ripsiväri - jopa silmien ulkonurkan ripset sain raskaiden luomien alta hyvin värjättyä. Ja ripsiväri ei paakkuuntunut ollenkaan. 
Tuosta ripsien kaartumisesta en oikein voi todistusta antaa, sillä minulla on kaartuvat ripset itsestään - en käytä enkä edes enää omista ripsien taivutinta. 

Kokemuksistaan tästä ripsiväristä on kertonut mm. Juille blogissaan Juille´s - Sensain käyttäjien kannattaa käydä lukaisemassa oikean kauneusbloggaajan mielipide.

Juille piti Isadoran mascaraa kaikissa muissa suhteissa  kuin pysyvyydessä jopa parempana kuin Sensain kolmekasia. 
Tuona pysyvyyden kriteerinä hänellä oli esim. se, että ripsiväri ei saa sotkea päiväunien aikaan tyynyä. 
Itselläni ei tämän kanssa ole ongelmia, sillä minä pesen meikit heti, kun kotiovesta sisään astun;)

Itse olen ollut tyytyväinen jopa tuohon pysyvyyteen. 
Ei ole pandaefektiä ilmaantunut edes helteillä. 
Sateellakin on ripsiväri pysynyt hyvin siellä missä pitääkin - viimeksi eilen tuli tämäkin testattua. 
Itkutestiä en ole vielä tehnyt, mutta kyllä minä tämän kanssa taidan uskaltaa elokuviinkin lähteä;)

Lisäksi tämän poistaminen on helppoa - helpompaa kuin Sensain. 
Pesu lämpimällä vedellä riittää; Sensaihan lähtee liuskoina ja silmiä ja ripsiä joutuu hankaamaan, mikä ei ihan suotavaa tällaiselle vanhemmalle ryppynaamalle ole - Isadora peseytyy kuin itsestään - ei tarvitse hangata ollenkaan. 

Isadoran Volume & Curl mascaran hintahaarukka on 14,90 €-17,90 €.

Kun sekä Isadoran ripsiväri että LÓrealin valokynä löytyvät ihan perusmarkettienkin valikoimista, on sekin vain pelkkää plussaa. 
Niissä nuo hinnat nimittäin saattavat olla vieläkin edullisemmat.
Sensaita ja YSL:ää joutuu etsimään erikoiskaupoista - Turusta esim. vain Sokos Emotion -myymälät ja Stockmann Beautyt myyvät tietääkseni noita tuotteita.

Näin siis sanansa syöjä taas kerran meni ja sanansa ahmi - kaksi vanhaa rakkautta vaihtuivat uusiin. Vannomatta paras;)

Onko sinulla jokin sellainen kosmetiikkatuote, jota et koskaan, et missään olosuhteissa ja milloinkaan tule vaihtamaan?

Oikein hyvää viikkoa kaikille!

Lady of The Messiä voi seurata myös FacebookinBlogilistanBloglovininInstagramin ja Twitterin kautta.

SHARE:

63 kommenttia

  1. Apua!, nyt minun täytyy ostaa tuo Lumi-valokynä ihan nimen takia;) Tiedän monen vannovan Yvesin valokynän nimiin, mutta siinä olen katsonut hintaa eli minulla on KOLME Lumenen valokynää aina käytössä. Minä en ikinä, ikinä vaihda ripsariani, joka sopii herkille silmilleni ja se onLancomen Définicils. On vesipestävä, mutta ei liukene mustaksi tuhruksi sateessa eikä edes sukeltaessa,mikä on minusta ihme.

    Innoittavaa viikkoa myös sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta - pakkohan sinun on tuo ostaa;) Ja kyllä tuo Yvesin valokynän hinta alkaa olla ihan liikaa - eihän sitä raski enää edes käyttää;) Minä olen myös kokeillut tuota Lancomeakin, mutta ei valitettavasti pysy minun silmissäni tuhrimatta.
      Kiitos - sinne myös hyvää viikkoa!

      Poista
  2. Tosi kiva tälläinen kosmetiikkabloggaus. Hirmu mielenkiintoista kurkistaa sinun meikkipussukkaan. Olin viime viikolla Sensain ja Eevalehden lukijaillassa ja kyllä tuo Sensai merkkinä teki aikamoisen vaikutuksen. Sensai kouluttaja oli niin hyvä suustaan, että tuli fiilis haluan ja tarvitsen kaikki Sensain tuotteet.

    Noo nyt olen rauhoittunut ja käyttelen rauhassa Lumenen valokynää ja L'OREALIN ripsaria. Luulenpa että tnämä fiilarit ovat jäänteitä menneiltä vuosilta. Ennen ei ollut muita hyviä ripsareita kuin Lancome tai Sensai tai muutoin selektiivisen kosmetiikan puolelta. Valokyniäkään ei ysäriaikoihin tainnut olla kuin YSL. Vanhoissa tavoissa on tullut tahkottua pitkään, mutta nykyään markettikosmetiikka on hirmu laadukasta, hyvä niin.

    Ihanaa päivää upealle Lady of the Messille. <3

    Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minähän olen täällä tunnustanutkin, että minä olen ollut vähän vauhtisokea kaikkien purkkien ja purnukoiden, myös meikkien suhteen. Aina kun luvataan tuhatta ja hyvää, olen ollut tikkana kokeilemassa. Vaan en enää - ainakaan yhtä usein;)
      Ihanaa iltaa sinulle, toivottavasti flunssasi helpottaa <3

      Poista
  3. Mulla ei ole myöskään ripsari vaihtunut piiitkään aikaan ja se on hyvä! Kiva kun löytää omat luottotuotteet ;)!!

    Mukavaa viikkoa Lady. Syksy on täällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luottotuotteet helpottavat elämää kummasti - mutta ei niistäkään haluaisi liikaa maksaa;)
      Kiitos - sinulle ja minille myös hyvää viikkoa. Ja kyllä - syksy on täällä - hanskat on kaivettu käsiin!

      Poista
  4. No se valokynä... Vielä en ole L'Orealia kokeillut, vaan veikkaan kun vanha loppuu niin tulen tuota kokeilemaan. Ripsiväreissä olen kohtuu uskollinen, kokeilen monia, vaihtelenkin mielelläni, mutta kyllä se Maybellinen ikivanha vaaleanpuna-vihreä on suosikkini ja se on aina oltava kotona saatavilla. Ei tee mitään megaripsiä, mutta silti niin kovin suosikkini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maybellinet on kokeiltu ja eivät valitettavasti minun silmissäni kestä. Ja itse kyllä ihastuin tuohon Lumi-valokynään täysillä. Mutta makuasioitahan nämä ovat;)

      Poista
  5. niin kauan kun valokynää käytin se oli YSL, kokeilin muitakin mutta palasin takaisin. sitten, yks kaks, KAIKKI valokynät alkoivat kuivattaa ihoa :/ -sen jälkeen en ole käyttänyt. ja olen kai niin tottunut tähän naamaani -ei tämä tästä ainakaan nuoremmaksi muutu- että enpä enää kaipaakaan. säihkyköön muut :) (mutta sujuvasti tykkäään kokeilla kyllä kaikenlaista)
    mutta on mullakin tuote josta en luovu -ja jonka tilaan ebayn kautta koska saan kaksi sillä kuin täällä yhden- ja se on skindoktorsin eye lift!
    muuten mun silmäpussit roikkuis suupielissä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on myös tuota eye liftiä - ja kalliilla sen olen ostanut. Tuolla se kylppärin hyllyllä on ollut jo pari vuotta - ja pari kertaa olen sitä käyttänyt;) Olen kyllä niin laiska näissä pelastustoimissa!

      Poista
  6. Hehhee :). Arvaatko, mitkä kaks tuotetta on mun "näitä kahta en vaihda"-listalla :D? Kappas vaan kun onkin Kanebon 38 astetta ja Diorin valokynä..

    VastaaPoista
  7. Minä käytän jo kolmatta putkiloa Isadoran All day long-ripsaria. Mun mielestä aivan paras mitä on :) Juurikin tällainen "lähtee vedellä"-ripsari. Ei varise, ei valu, antaa todella siistin lopputuloksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinähän ne tulivatkin hyvän ripsarin tunnusmerkit;)

      Poista
  8. Kiva postaus Lady! Mun kahta en vaihda on Lancomen Definicils maskara, palaan siihen aina takaisin, vaikka välillä ostaisin muuta. Valokynässä olen tykästynyt Lumeneen, joka on mielestäni yhtä hyvä kuin vastaavat kalliimmat. Viimeisin ihastus tuotesaralla on Nivean in-shower varatalovoide. Siitä tulee ihana nivean tuoksu ja pehmeä iho.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Lancome tuntuu olevan aika monen luottotuote - minulla se ei pysy. Ja Lumenen valokynän nimeenkin vannovat monet - itse olen sitä kokeillut niin kauan sitten, että on varmaan nämä uudemmat parempia.

      Poista
  9. Kokeilen mielelläni uusia tuotteita. Vaikka Lancomen Hypnosella saan ripsistäni parhaat tehot irti, kokeilen silti rinnalla muitakin. Valokynään olen kaivanut peittävyyttä kyllä enemmän kuin YSL tarjoaa. Nyt on silmien alla Bobbi Brownin peiteaine ja nenällä Clarins. Lumi on työpaikan korjaussarjassa, kun tulin valinneeksi liian vaalean värin; se pitäisi testata vielä uudelleenkin:)

    Halvat ripsivärit yllättävät usein positiivisesti. Isadoran meikit kaikenkaikkiaan ovat hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halvoillakin merkeillä on niitä hyviä tuotteita yllättävän paljon - tykkään itse myös Isadoran kynsilakoista ja huulipunista.

      Poista
  10. Hei kiitti vinkistä, tuota Isadoran ripsaria täytyy minunkin kokeilla. Tosin vielä mietin ostanko jonkin luonnonkosmetiikkaripsarin vai sen. Pikkuhiljaa olen ajatellut siirtyväni testailemaan luonnollisia tuotteita. Hiustuotteissa jo siirryinkin, enkä ole katunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen noita luonnonkosmetiikkatuotteita kokeillut - ripsarit eivät vain minun silmissäni pysy. Mutta nekin kehittyvät koko ajan, joten jossain vaiheessa varmaan tulee sellainenkin väri, jota uskallan kokeilla.

      Poista
  11. Kokeilen ja vaihtelen ja suosin halpaa, tosin ripsivärin pitää tosiaan pysyä ripsissä... ei valua, eikä rapista poskille :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen ostanut kallistakin - mutta en enää, ellei ole ihan pakko;)

      Poista
  12. Kiitos hyvistä vinkeistä. Olen käyttänyt Sensain puuteria niin kauan kuin muistan tai niin kauan kuin Kanebo on ollut Suomessa. Vaan jossakin vaiheessa löysin tuon Lumenen CC-voiteen ja puuteri on saanut jäädä. Maybellinen mascara on myös kulkenut pitkään mukanani, tuota Isadoraa voisinkin kokeilla. Ja uskallanko tunnustaakaan, valokynää en ole käyttänyt koskaan. Nyt on sopiva aika ryhdistäytyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen hylännyt puuterin melkein kokonaan - CC- ja BB-voiteet saavat arkena riittää - ja välillä juhlassakin. Vanhempi iho on kauniimpi kiillolla kuin täysin mattana;) Ja tiedän aika monta muutakin, jotka eivät ole valokynään koskeneet;)

      Poista
  13. Minä joudun tyytymään oikein tökkösiin vedenkestäviin ripsiväreihin. Ripseni ovat niin jäykät, että vesipestävillä ripsareilla en saa taivutusta pysymään ja lopputulos on ihan kamala. :). Sitten hangataan illalla kaksin käsin tökköripsari ripsistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla eivät pysy ne vedenkestävätkään. Kokeiltu on. Ja nyt kun olen vuosia jo tottunut ripsarin vedellä poistamaan, en varmaan enää edes osaisi silmämeikinpoistoaineita käyttää;)

      Poista
  14. Kiitos vinkeistä. Minäkin olen ollut molempien em. ystävä. tosin tuon Sensain ripsarin vaihdoin jo jossain vaiheessa vähän edullisempaan. Nyt voisin vaikka kokeilla noita sun vinkkaamia. Kunhan olen valokynäni ensin käyttänyt loppuun. Ihanaa viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla tuo Sensai on pysynyt mukana, kun mikään muu ei ole pysynyt silmissäni. Tämä Isadora näyttäisi ainakin näiden kokemusten perusteella pysyvän;)

      Poista
  15. On mulla muutamia... ;) Mutta ajattelen niin, että vaikka ne ovatkin luottotuotteitani, ne ovat aina korvattavissa. Juurikin tuo 38 oli itselle sellainen, mutta nyt kun löysin Cliniquen niin vaihto on lähellä tai ainakin mulla on toinenkin vaihtoehto, kun vaadin pysyvyyttä. YSL:n valokynää ei mikään voittanut, kunnes löysin diego dalla palman peitevoiteen. Olin aina varma, että Guerlainin aurinkopuuteria ei päihitä mikään, kunnes postissa saapui Michael Korsin Glow, jolle muuten alkoi tänä syksynä sataa palkintoja, enkä ihmettele. Tuon Isadoran aion varmasti kokeilla ihan lähiaikoina, koska edullinen varavaihtoehto on aina jees.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tykkään käyttää erikseen valokynää ja peiteainetta - ja peiteaineena minulla on vanha kunnon Lumenen concealernappi;) Vannomaan en enää mene, etten vaihtaisi;)

      Poista
  16. On minulla jokunen tuote, jotka aina vaan löytävät tiensä meikkipussiin; Diorin vedenkestävät ripsarit, makeup storen kulmakarvatrio-väri sekä Diorin Nude-meikkivoide! Erityisesti ripsareissa olen tuoteuskollinen, joskus aikoinani silloista Kanebon 38 käytin myös, mutta tykkään kunnolla tuuheuttavasta ripsarista ja Diorin Iconic tekee juuri kaiken, mitä haluan :)
    Isadoralla on kyllä hyviä tuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla eivät Diorit, vedenkestävätkään, pysy. Sensai on ollut ainoa tähän saakka - nyt näyttäisi siltä, että korvaava löytyi. Ja tykkään esim. Isadoran kynsilakoista ja huulipunista - loistava hinta/laatusuhde!

      Poista
  17. Kyllä on täälläkin saatu sanojaan syödä, milloin missäkin asiassa. Kaneboa käytin silloin ennen kun en ollut koukuttunut näihin ripsien jatkeisiin ja tuuheuttajiin. Valokynän olen joskus ostanut mutta käyttämättä jäi, en osannut sitä laittaa. Kurssi pitäisi ottaa aiheesta.
    Lentoasemalta yleensä bongailen näitä tuotteita, joten hyvä tietää vaihtoehtoja maankamaralle :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole noihin ripsien jatkeisiin uskaltautunut - minulla on niin herkät silmät, että en uskalla riskeerata. Allergiat eivät ehkä tykkäisi niistä liimoista. Ja kun vielä nukun vatsallani ja hieron silmiäni, niin eihän ne jatkeet paikoillaan pysyisi;)

      Poista
    2. Nimenomaan allergioiden vuoksi olen näitä pitänyt. Ripsivärit, laadukkaatkin, saivat silmät punaiseksi ja vuotamaan. Nyt ei ole sitä ollut kertaakaan. Liimoissa on eroja, laadukkaissa (=hinnakkaissa) pelkoa liimahöyryistä ei ole. Ja kunnollinen tekijä myös pitää olla. Hyvin pysyvät tällaisella silmien hierojallakin. Nytkin yli kuukausi sitten laitettu ja tänään huolto. Hyvin ovat vielä paikallaan, osa tietysti omien ripsien kanssa lähtenyt.

      Poista
  18. Minäkin olen aiemmin käyttänyt YSL:n valokynää,mutta se on tosiaankin mahdottoman kallis,joten en ole enään muutamaan vuoteen ostanut.Ja minullakin on nyt käytössä tuo L'Orealin Lumi-valokynä,johon olen tyytyväinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että joku muukin siitä tykkää - nimittäin jos kolme kynää pystyy ostamaan yhden hinnalla, niin niitä raskii käyttääkin;)

      Poista
  19. Minulla on vain yksi, jota en vaihda ja se on Sensain meikkipuuteri. Tosin sitä en ole sitten vaihtanutkaan, vaan olen käyttänyt sitä lähes päivittäin aina lukioajoista asti, josta toki ei vielä niin montaa vuotta vielä olekaan... ööö ...vain sellaiset vaivaiset 25-vuotta. Huh. Pitäisiköhän juhlistaa meidän yhteistä neljännesvuosisadan mittaista taivalta ;) Koostumus on vaihtunut useampia kertoja ja välillä on mennyt hetki totutellessa uuteen, mutta silti ei ole tuon voittanutta. Se vain tasoittaa kirjavan ihonvärini muita paremmin ja on riittoisaa käytössäni. Tuo ripsari täytyykin testata. Se kuulosti hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole enää meikkipuutereita juurikaan käyttänyt - paitsi ihan pahimmassa hädässä, kun naama on kirjava kuin sateenkaari. Mitä ohuempi voide kasvoilla, sitä parempi - BB- ja CC-voiteet ovat arkikäytössä aarteita. Laiskan ladyn ystäviä;)

      Poista
  20. Aika hyvin että molemmat vaihtuivat! Lancome Teint Miracle-meikkivoiteesta en ihan heti luovu!

    Katja
    http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu - kumpikin meni vaihtoon. Tuo Lancomen meikkivoide on äitini suosikki - sitä on välillä haettu vaikka mistä;)

      Poista
  21. Kiva postaus, mukava kuulla, jos ja kun joku on tehnyt uusia kosmetiikkalöytöjä. Itsellänikin on nuo samat luottotuotteet olleet käytössä jo vuosia. Kokeilin jossain vaiheessa Cliniquen ripsaria, jota joku kehui Sensain veroiseksi. En ollut tyytyväinen ja vaihdoin takaisin Sensaihin ja enpä olekaan sen jälkeen tehnyt muita kokeiluja. Täytyypä kokeilla molempia suosittelemiasi tuotteita, kunhan vanhat loppuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen Cliniqueta kokeillut, mutta kyllä Sensai oli parempi. Tämä vaikuttaa ainakin tähänastisella kokemuksella loistotuotteelta.

      Poista
  22. Käytän tosi vähän meikkejä koska olen niin paljon kotona, mutta koskaan en lähde maailmalle ilman huulipunaa ja kajalia. Ripsiväri pitäisi varmaankin hankkia, kiitos vinkistä. Olen aina ihan kädetön meikkihyllyjen edessä. Aikoinaan kyllä tiesin kaikki uutuustuotteet kun työskentelin naistenlehdissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä käytän kyllä meikkiä, mutta hillitysti - paitsi huulipunalla välillä räväyttelen. Ja saatan lähteä ihan rauhassa liikenteeseen täysin meikittäkin;)

      Poista
  23. Ripsiväreissä suosin minäkin ihan tavallisista kaupoista ostettavia. Nyt käytössä jo pidemmän aikaa Maybellinen The Rocket volum express. Voin suositella; pysyy hyvin ja lähtee vedellä. Valokynän ostin kerran, mutta en sitten tiennytkään mihin sitä olisin laittanut ja käyttämättä se minulta jäi! Muuten, ripsivärissä en koskaan osta sellaista, jonka mainitaan pidentävän ripsiä, koska minulla ripset muutenkin ottavat helposti kiinni silmälasin linssiin, vaikkeivat mitkään normaalia pidemmät olekaan. Tuuheutta sen sijaan ei ole kai koskaan liikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei silmissä pysy tavalliset ripsivärit - rasvaiset luomet pitävät huolen siitä. Ja sama ongelma on minullakin - ripset ottavat välillä silmälaseihin kiinni - mutta olen antanut optikon vähän säätää laseja;)

      Poista
  24. ♥Minä vaihtelen ja käytän vähän "sen ja tuon" merkkisiä :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tekisin varmaan minäkin, jos muut tuottee pysyisivät siellä missä pitääkin;)

      Poista
  25. Samat luottotuotteet on täälläkin ollut jo vuosia käytössä. Juuri sain täydennystä, mutta pitääpä seuraavan kerran tosiaan kokeilla myös näitä. Kiitos vinkeistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Senpä tähden vinkin laitoinkin, kun itse olen tyytyväinen - jos siitä olisi apua jollekin toisellekin - nimittäin muutama muukin on harmitellut esim. tuon YSL:n valokynän hintaa!

      Poista
  26. Luulin vannovani sensain nimeen. Sitä olen käyttänyt ainakin vuodesta 2005. Mutta pitää muistaa tuo Isadora seuraavan kerran ripsari ostoksilla.

    VastaaPoista
  27. Tuota isadoraa on kyllä sitten kokeiltava. Minäkin olen käyttänyt sensaita kaneboajpilta lähtien eikä mikään muu mascara pysynyt :) kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä - toivottavasti pysyy Isadora sinullakin - kun kaksi Isadoraa saa yhden Sensain hinnalla, niin kannattaa kokeilla;)

      Poista
  28. Hömm... nyt on pakko tunnustaa, etten käytä mitään meikkiä. Siis en mitään. Ikinä. Olen varmaan aika outo ja harvinainen nainen :)
    Sarjassamme kahta en vaihda on LV kosteusemulsio. Ihan luottotuote, jota läiskin aamukiireessä myös naamaani. Käy myös vartalolle. Halpaa ja riittoisaa ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun tyttäreni ei myöskään käytä mitään meikkejä - ei ole edes kokeillut. No - eipä ole tuossa suhteessa tullut äitiinsä, joka vaikka saattaa ilman meikkiäkin liikkua, niin tuntee itsensä kalpeaks haamuksi ilman meikkiä.
      Meikkaamattomuus kyllä helpottaisi elämää - ja säästäisi pitkän pennin rahaa;)

      Poista
  29. Nyt on pakko kysyä kun sullakin on Viiru, että mitenkäs noihin ripsareihin tarttuu kissankarvat? Minä kun en käytä enää ripsareita kun niihin jumiutuu koko ajan jotain kissan tai koirankarvoja ja päivä menee niitä nyppiessä. Jos on sellainen olemassa mihin ei tartu, niin mulletänneheti...:) On mulla meikkejä joihin olen jumiutunut mm. Urban Decayn Naked Skin ja ihan ehdoton kestosuosikki on Benefit:in Dandelion poskipuna, joka on sävy jota ei pysty laittamaan liikaa, näyttää aina yhtä raikastavalta ja luonnolliselta. Oispa niillekin joku helppo korvaava tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kyllä huomannut, että niitä Viirun karvoja olisi koskaan tarttunut ripsaariin - mutta se ei ollenkaan takaa sitä, ettei näin olisi käynyt - minä nyt vaan olen välillä vähän huono hoksaamaan asioita;)

      Poista
  30. Kahta en vaihda, menee sitten minulla niin että yhtä en vaihda l. ainoa mistä en never ever luovu on Tommy Girl deodorant Stick :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuosta en olekaan kuullut - aina täällä uutta oppii;)

      Poista
  31. Aika monta kalliimpaa tuotetta on kokeilujen perusteella vaihtunut edullisempiin. En siis enää sano, etten vaihtaisi jotain meikkituotetta koskaan pois.

    Tuota Isadoran ripsaria täytyy kokeilla, rasvaiset luomet kun ovat omakin ongelmani... Tosin Sensain ripsari on Japanin-matkan ostoslistalla. Siihen on kuitenkin vielä miltei kolme kuukautta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ajattelin tuota Isadoraa ostaessani, että säästelen sen korkkaamattoman Sensain sitten juhlatilaisuuksiin. Enpä säästelekään - tällä Isadoralla kun saan näyttävämmät ripset;)

      Poista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig