lauantai 9. syyskuuta 2017

Muistutus: bloggaajat ja lukijat, teidät on haastettu mukaan Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan 10.9.17


Huomenna 10.9. kävellään taas ympäri Suomen ja muutamalla paikkakunnalla ulkomaillakin kehitysmaiden naisille ammatteja. Tänä vuonna keräyksen kohdemaina ovat Kambodza ja Uganda.

Tähän Naisten Pankin jo kahdeksatta kertaa järjestämään tapahtumaan haastoin postauksessani kesäkuussa mukaan bloggaajia ja blogien lukijoita ja muutama onkin haasteeseen tarttunut.

kävele naiselle ammatti - naisten pankki

Mutta mukaan mahtuu toki vielä lisääkin kävelijöitä!

Jos et vielä ole ilmoittautunut, ehdit hyvin. Ja jos et pääse kävelemään, voit tukea hyvää asiaa maksamalla naiselle tai vaikka useammallekin kaukaiselle sisarellemme ammatin. Tai osallistumalla järjestämällä Oma Kävelyn, johon voit kutsua mukaan ystäviä ja työkavereita - tai voit taivaltaa sen yksinkin.

Lisää kampanjasta ja kävelypaikkakunnat löydät kampanjasivuilta.
Sieltä löydät myös linkin, jonka kautta voit tukesi lahjoittaa.

Itse aioin kävellä Turussa, mutta koko viime viikon vaivannut flunssa saattaa muuttaa suunnitelmani. Jos en pysty kävelemään, yritän olla edes paikalla kannustamassa muita!

Turun tapahtuma onkin tänä vuonna aivan erityinen, sillä  avauspuheenvuoron pitää liiketoiminnankehittäjä ja kouluttaja Jaana Villanen, joka käveli kesällä Suomen halki tavoitteenaan kerätä FinnWalk -hyväntekeväisyyskävelyllään yksi ammatti jokaista käveltyä kilometriä kohden.

Jaanan matka kesti 56 päivää, askeleita kertyi 2,2 miljoonaa ja kilometrejä 1500! Erilaisia sääolosuhteita, vaarallisia tilanteita liikenteen seassa ja jännitystä siitä, kestävätkö jalat - monenlaista ehti tällä matkalla tapahtua.  Jaanan matkasta löytyy videomateriaalia ja kuvia matkan omilta Facebook -sivuilta.

Lähde mukaan kävelemään 10.9.! Kävely tekee hyvää - ihan kirjaimellisesti - näin kirjoittaa Reetta Meriläinen, Naisten Pankin ohjausryhmän puheenjohtaja. 

Tehdään mekin yhdessä hyvää sisarillemme maailmalla sekä itsellemme - kävellään!Naisten Pankin hankkeet toteuttaa Kirkon Ulkomaanapu, jolla on vuosikymmenien kokemus humanitaarisen avun antamisessa, kehitysyhteistyöstä ja laaja asiantuntijaverkosto käytettävissään. Lahjoitusvaroja hallinnoi Kirkon Ulkomaanavun säätiö.

Tule mukaan kävelemään ja tekemään hyvää!

Lady of The Messiä voit seurata myös 

SHARE:

14 kommenttia

 1. Toivottavasti moni osallistuu tapahtumaan. Pitääkin katsoa, että järjestetäänkö tätä Espoossa ja jos ei järjestetä, voisihan sitä yksinkin lähteä kävelemään.

  VastaaPoista
 2. Tämä on loistava juttu! Ja olenkin jonnekin kirjannut jo kesäkuussa, että olen kiinnostunut. Mutta nyt on kutsu käynyt synttäreille. Tuo oma kävely kuulostaa kivalta. Sitä pitää mainostaa synttäreillä, jospa saisin sieltä mukaan kävelijöitä myöhemmälle reippailulle hyvän asian puolesta.
  Toivottavasti ilmat suosivat kävelijöitä ja lähtijöitä olisi roppakaupalla.
  Reipasta sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma kävely on hieno idea - ja taidan itsekin vielä sen kävellä, sillä kyllä flunssa nyt piti minut sängyn pohjalla vaikka toki ammatin lahjoitinkin.

   Poista
 3. Tämä on kyllä todella hyvän asian puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä - Naisten Pankki tekee hyvää työtä!

   Poista
 4. Meilläkin Joensuussa on tänään tämä kävelytapahtuma. En ole ollut mukana sitä järjestämässä, keskityn Lue naiselle ammatti -tapahtuman järjestelyihin. Meillä vaan sataa taivaan täydeltä, eli en tiedä miten se vaikuttaa kävelijämäärään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Lue naiselle ammatti -kiertue on hieno idea! Saa nähdä - ehkä siihen itsekin vielä osallistun;)

   Poista
 5. Kiitos vinkistä !

  Ihanaa viikon alkua sinulle !

  VastaaPoista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig