perjantai 13. lokakuuta 2017

I love me 2017 tärppejä ja messulippujen arvonta


Kauneuden, tyylin, hyvinvoinnin ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus  I love me  järjestetään 20. - 22.10.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Messujen teema "Ole tärkeä itsellesi" kannustaa meitä pitämään huolta itsestämme - tapahtuma paneutuukin ihmisen hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti sisältäen kauneutta, muotia ja terveyttä sekä keholle että mielelle.

I love me - logo

kuva: Messukeskus

Tapahtumassa on kymmenen ohjelma-aluetta, jotka tarjoavat yhteensä satoja kiinnostavia luentoja, demoja, harjoituksia, näytöksiä ja kisoja, joista voi ammentaa inspiraatiota omaan elämäänsä. Ohjelma juhlistaa myös satavuotiasta Suomea ja esittelee syksyn trendit.

Kuten viimekin vuonna olen itse messuilla mukana bloggaajapassilla ja koska tiedän, että messuilla on tarjontaa ja mielenkiintoista nähtävää vaikka kuinka paljon, olen jo tehnyt hieman etukäteissuunnitelmia tutkailemalla messulehteä sekä paneutumalla messutärppeihin, joista löytyy vinkkejä vaikkapa siitä, miten liikunnasta saa virtaa syksyyn ja jopa vinkkejä ikääntymiseen. Tulevat kyllä molemmat tarpeeseen, sillä pitkittynyt flunssa on lääkärin määräyksellä keskeyttänyt kuntoilun, joka on osa omaa Back-to-fit -projektiani ja ikääntymisen mukanaan tuomat krempat ja rypyt eivät ihan itsellään hoidu;)

Vaikka liikunta onkin tällä hetkellä kieltolistalla, terveellinen ruoka ei onneksi siellä ole ja messuilta löytyy kyllä vinkkejä terveempään elämään vaikkapa Hoidetaan terveyttä -alueelta. 

Itse yritän suunnistaa mm. kuuntelemaan voiko ruokavaliolla ehkäistä tuki- ja liikuntaelinten sairauksia. Sairastamani fibromyalgian hoidossa nimittäin ruokavalio on yksi niistä lääkkeistä, joista voi apua saada.

I love me -banneri

kuva: Messukeskus

Tottahan minua messuilla kiinnostavat myös uusimmat meikki- ja ihonhoitotuotteet sekä kaikki ne hoidot, jotka jos nyt eivät ihan rypyttömäksi tee, niin saavat edes näyttämään freesimmältä. Ties vaikka löytyisi se ihmeaine tai -hoito, jolla sen veitsettömän kasvojenkohotuksenkin saisi. No, ainakin löytyy uusi huulipuna - kenties useampikin, sillä huulipunahyllyjen äärellä olen kuin lapsi karkkikaupassa;)

Ja tottakai tämän tapahtuman muotinäytös on nähtävä! Viime vuoden muotinäytöksen Forces of Nature oli suunnitellut nyt edesmennyt Teri Niitti ja varmaan hieman haikeana tämän vuoden näytöstä katselen. 

I love me 2016 muotinäytös
Forces of Nature -muotinäytös

Muodin ohjelmassa näkyy tänä vuonna Suomi100-juhlavuosi ja muotinäytöksissä on erillinen Finnish Fashion -osuus, jossa upeat kotimaiset brändit ja suunnittelijat pääsevät esiin. Kotimaiselle muodille on myös ihan oma Finnish Fashion -alue, jolta löytyy niin muotia, tyylikonsultaatiota kuin huippuammattilaisten puheenvuoroja. 

Tapahtuma-alue on suuri ja suunnistusta siellä helpottaa Messukeskus-aplikaatio, jonka voi ladata puhelimeensa tai tablettiinsa jo etukäteen. Sovellukseen on mahdollista merkitä omat näytteilleasettaja- ja ohjelmasuosikkinsa.

Itse aion ladata sovelluksen - ja merkitsen myös ainakin ne suosikkini valtavasta tarjonnasta, jotka ehdottomasti haluan nähdä. Ohjelmaa tutkaillessa epäilen, että taas kerran niitä suosikkeja tulee liian paljon ja kaikkea en ehdi nähdä. Mutta jospa osaisin olla tänä vuonna viisaampi ja merkitä vain ne tärkeimmät ja mielenkiintoisimmat? Mission impossible - näin luulen;)

Tietoa ohjelmasta ja esim. tarjouksista  päivittyy myös I love me -tapahtuman  Facebook-sivulle ja sieltä löytyvät messujen viimehetken uutiset.

*Blogiyhteistyön merkeissä sain Messukeskukselta 2 messulippua arvottavaksi myös teille. Yksi lippu oikeuttaa yhteen käyntipäivään messuilla ja arvon liput settinä, joten voittajalla on mahdollisuus joko ottaa ystävänsä mukaan tai vierailla itse messuilla kahtena päivänä. Liput ovat sähköisessä muodossa ja lähetän ne onnettaren suosikille sähköpostiin arvonnan päätyttyä.

Arvonnan säännöt:

Arvontaan voivat osallistua kaikki kommentoimalla tätä postausta ja kertomalla, mikä messuilla eniten kiinnostaa. Sinun ei siis tarvitse olla blogini kirjautunut lukija voittaaksesi lippusetin. Kommentissa tulee olla mukana nimimerkki ja sähköpostiosoite.

Arvonta päättyy keskiviikkona 18.10. klo 20, jonka jälkeen julkistan voittajan nimen/nimimerkin tämän postauksen lopussa ja lähetän hänelle sähköpostitse liput.

EDIT! Arvonta on päättynyt ja onnetar suosi tällä kertaa Hennaa, jolle liput on lähetetty sähköpostitse. Onneksi olkoon, Henna!

Toivottavasti nähdään messuilla - itse olen menossa sinne perjantaina ja jos näet minut siellä, nykäisehän hihasta!

*Postaus on tehty blogiyhteistyössä Messukeskuksen kanssa, jolta myös on saatu liput arvontaan.

Onnea arvontaan kaikille!

Lady of The Messiä voit seurata myös 
SHARE:

87 kommenttia

 1. Oih, juuri tähän fiilikseen voisi auttaa nuo messut. Varmaan kiinnostaisi kaikki virkistykseen viittaava. Koskaan en ole käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä - näiltä messuilta löytyy kyllä virkistystä;)
   Onnea arvontaan!

   Poista
 2. Liikunta ja terveys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti et ollut jättänyt sähköpostiosoitettasi, joten en voinut ottaa sinua mukaan arvontaan.

   Poista
 3. Lähden messuille ensikertalaisena avoimin mielin, toki täytyy siitä massatarjonnasta löytää omat must kohteet ;) Ihanaa syyskivaa tiedossa. Toivottavasti messuilla törmäillään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä huoli - kyllä ne must -kohteet löytyvät;)
   Onnea arvontaan!

   Poista
 4. Messuilla kiinnostaa eniten liikuntajutut. Mukana arvonnassa!

  ahaurinko@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Messuilla kiinnostaa eniten kauneus ja terveysjutut :)

  theriddlerr@outlook.com

  VastaaPoista
 6. En osallistu arvontaan. Tulin vaan kertomaan, että piti mennä torstaina hemmotteluun, mutta tuli peruutus sieltä päin, nyt 18 pv. pitäisi sitten päästä sinne..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääsit hemmotteluun - sitä tarvitsemme silloin tällöin kaikki <3

   Poista
 7. Tarjoukset ja kauneusjutut :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kaikki kiinnostaa, koska en ole vielä koskaan I love me-messuille päässyt :D Mutta messulehteä kun tutkailin, niin tietty kaikki se kosmetiikka, Jeffree Star, biohakkerointi, terveysmittaukset, messutarjoukset ja ja ja... Niin paljon kaikkea jännää!
  huttuuvain ät gmail piste com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinähän se ongelma onkin, kun kaikki kiinnostaa;)
   Onnea arvontaan!

   Poista
 9. Kauneus sekä terveys :)
  hannele.lang@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Olen itsekin tulossa messuille blogipassilla, mutta osallistun arvontaan jos voittaisin liput ystävättärille, he olisivat täpinöissään.Messuilla kiinnostaa erityisesti Kauneus ja terveys❤

  VastaaPoista
 11. Eniten kiinnostaa erilaiset luennot, mm. atooppisesta ihosta :)

  -cloudberry-

  cloudberryshake (at) gmail.com

  VastaaPoista
 12. En osallistu arvontaan, mutta innolla odotan messuja minäkin. Messuista on tullut minun ja tyttären traditio.
  Mukavaa viikonloppua Lady <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttären kanssa messuille olisikin kiva päästä - meidän tytär ei valitettavasti messuille nyt ehdi.
   Mukavia messuja sinulle ja tyttärellesi!

   Poista
 13. Luonnonkosmetiikka ja hyvät messutarjoukset kiinnostavat.

  suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 14. Bodypainting on aina ollut kiinnostava! hiutale@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostamaan. Lisäksi kiva bongailla hyviä tarjouksia! :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa :)
  i__ra@hotmail.com
  Nimimerkki Ira

  VastaaPoista
 17. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa eniten, kaikkea mielenkiintoistahan siellä näyttäisi olevan :)

  tahrataide@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Eniten messuilla kiinnostaa kosmetiikka ja hyvät tarjoukset :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Olisi ihana irtiotto tähän syksyyn <3

  VastaaPoista
 20. Kauneus ja terveys♡
  Senni.pirila@hotmail.fi☆

  VastaaPoista
 21. Muutamaan vuoteen en ole käynyt, mutta nyt ajattelin, että voisi nuorten naisten kanssa taas lähteä. Tuo sovellus on muuten äärettömän näppärä. Erityisen hyvin sen avulla pysyy kartalla ja aikataulussa, jos aikoo osallistua luentoihin/tapahtumiin. Eiköhän nuo purkit ja purnukat vie päähuomioni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sovellus on kyllä mainio - ja ainakin minunlaiselleni, jolla ei ole minkäänlaista suuntavaistoa, tuo on suurena apuna;)
   Toivottavasti nähdään messuilla!
   Onnea arvontaan!

   Poista
 22. Ehdottomasti liikunta sekä terveysjutut! Olen päässyt hyvin vauhtiin terveelliseen elämäntapaan ja messuilta saisi vielä lisämotivaatiota :)
  asofiia12@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Terveys :) ida.kojo@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Kosmetiikka ja liikunta :)
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Kosmetiikka ja liikunta!
  idan.heppajutut@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Minua kiinnostaa messut itsessään tapahtumana -hulinaa,vilskettä ja meininkiä :)
  Yksittäisenä juttuna kiinnostaa tuoteuutuudet ja messutarjoukset.

  Neeakristiina@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Kaikki terveyteen liittyvä ja luontaistuotteet. Messut itsessään, ekaa kertaa menossa.
  Alexi
  alexannemalkia@gmail.com

  VastaaPoista
 28. En osallistu minäkään arvontaan, ihan vaan sen vuoksi että messukeskuksen pysäköinti on aina kallista ja kaaosta, mutta sydäntä lähinnä on luonnonkosmetiikka ja uudenlaiset hemmotteluhoidot. Kivaa alkavaa viikkoa sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse menen junalla suoraan Pasilaan, joten tuo parkkeerauskaaos on jäänyt kokematta;) Hemmotteluhoidot kiinnostavat minuakin!
   Kivaa loppuviikkoa sinulle <3

   Poista
 29. I love me -messuilla kiinnostaa eniten luonnonkosmetiikkaosasto ja kaikki luonnonkosmetiikan uutuudet :) Aikaisempina vuosina on ollut myös mielenkiintoisia puheenvuoroja terveyteen liittyen, joten niitä tulee varmasti seurattua myös tänä vuonna.

  Sähköpostiosoitteeni on: alittlematchgirl@gmail.com

  Terveisin,
  A little match girl

  VastaaPoista
 30. Eniten kiinnostavat kosmetiikka ja hyvät tarjoukset :)

  noora.alq@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Kosmetiikan uutuudet ja hyvät tarjoukset :)
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Minua kiinnostaa eniten kaikki uutuudet.
  Amelia41@live.com

  VastaaPoista
 33. Eniten messuilla kiinnostaa oikeastaan kaikki terveelliseen ja puhtaaseen ravintoon liittyvä. Siitä ei voi ikinä tietää liikaa!

  onnensaikeita @ gmail . com

  VastaaPoista
 34. Eniten kiinnostaa tarjoukset ja kosmetiikkauutuudet!

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Eniten kiinnostaa hyvät messutarjoukset =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Oon pari vuotta jo halunnu mennä messuille mut aina on ollu jotain muuta ettei oo päässy. Tänä vuonna olisin just pääkaupunkiseudulla tänä viikonloppuna, joten ois superkiva voittaa liput! Eniten kiinnostaa ravintojutut ja kosmetiikka (:
  manninen.sirpa@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Eniten kiinnostaa kosmetiikka tarjoukset :)
  Cami_100@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Eniten kiinnostaa kosmetiikka ja tarjoukset :)

  suvi.a@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 39. Eniten kiinnostaa kaikki! :D Ihan tosi! Miten pystyn erittelemään? Korut, vaatteet, meikit ja kaikki kauneudenhoito, korut, terveystuotteet! Vaikea valita. Siksi sinne haluaisinkin katselemaan koko tarjonnan :)

  VastaaPoista
 40. Lempimessuni eli vastataan tunnelma :)
  Terhi
  terhi.berg@elisanet.fi

  VastaaPoista
 41. mukana ja tuote uutuudet hulda84@hotmail.com

  VastaaPoista
 42. Eniten kiinnostaa I love jooga -alue. Ihan jo siinäkin mielessä, että voiko keskellä messuhässäkkää muka rentoutua.... :)

  jeskola@meiliboxi.fi

  VastaaPoista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig