lauantai 18. marraskuuta 2017

Miten tehosi Schrammek Green Peel® Energy -yrttisyväkuorinta aikuisen naisen iholle?

*Blogiyhteistyö Schrammek Finlandin ja Kauniit & Ruskeat Day Span kanssa.

Kävin muutama viikko sitten Turussa tutustumassa Dr. med. Christine Schrammekin ihonhoitosarjan uutuuksiin sen maahantuojan Greencosin showroomilla. Itse sarjahan on minulle entuudestaan tuttu, sillä olen esim. testannut Global Defence Creamia ja ihastuin silloin täysin. Myös sarjan BB Perfect Beauty Fluid on yksi meikkipussini vakiovarusteista ja tulee siellä pysymään vielä pitkään. BB-voiteiden sarallahan sarja on uranuurtaja, sillä sen Blemish Balm Classic täytti juuri hulppeat 50 vuotta!

Shrammek Green Peel -yrttisyväkuorinta

Tämä ihonhoitosarja on ollut markkinoilla yli 50 vuotta ja on luonnonmukaisen ihonhoidon uranuurtajia. Sarja pohjautuu ihotautien erikoislääkäri ja allergologi Christine Schrammek-Drusion yrttisyväkuorintamenetelmään, GREEN PEELiin. Tämän ihonkuorinnan perusta on yrttiseos, joka sekoitetaan yli 20 eurooppalaisesta ja itämaisesta yrtistä ilman kemiallisia lisäaineita. Kuorinta soveltuu kasvoille, vartalolle ja käsille ja se lisää ihon verenkiertoa ja aiheuttaa ihon ylimpien kerrosten kuoriutumisen. Yrttiseos hierotaan kasvoille ja yrttien hienot mikroainesosat hiovat ihon pintaa kevyesti samalla kun muut yrttiraaka-aineet tunkeutuvat ja imeytyvät ihoon 48 tunnin kuluessa. Ihossa ne vapauttavat vitamiineja, kasvihormoneja, entsyymejä ja muita iholle hyvää tekeviä raaka-aineita. Iho kuoriutuu sisältä päin toisin kuin esim. kemiallisissa kuorinnoissa eikä yrttisyväkuorinta ohenna ihoa.

GREEN PEEL® -yrttisyväkuorinta palkittiin muuten äskeisillä Kosmetologipäivillä Jyväskylässä lajinsa paras –tunnustuksella kategoriassa kasvohoitomenetelmät, joten kyseessä on todellinen tehohoito.

Minulle tarjottiin *blogiyhteistyön merkeissä mahdollisuutta testata yrttisyväkuorintaa ja suostuinkin ilomielin, sillä menetelmällä on saavutettu tuloksia mm. kasvojen epäpuhtauksien, suurentuneiden huokosten, ennenaikaisesti vanhenevan ihon, elottoman ja paksun ihon, juonteiden ja ryppyjen, hyperpigmentaation, arpien ja veltostuneen kudoksen hoidossa. Ja minun kasvoiltani kyllä kaikki nuo merkit löytyvät!

Shrammek Green Peel -yrttisyväkuorinta

Kuorinta tehtiin minulle tämän viikon maanantaina Kauniit & Ruskeat Day Spassa Turun Hansakorttelissa, jonne töiden jälkeen jännittyneenä marssin. Jännittyneenä siksi, ettei minulle aiemmin ole tällaisia tehokuorintoja tehty ja hieman pelkäsin etukäteen, miltä hoito tuntuu.

Kauniit & Ruskeat Day Spa

Hoitolassa minut otti vastaan Eveliina ja hänen hellässä huomassaan rentouduin ja yhdessä mietimme, mikä GREEN PEEL -kuorinta minulle parhaiten sopisi. Näitä kuorintojahan on nykyään neljä eri asteista ja niistä löytyy sopiva eri ikäisille ja erilaisiin iho-ongelmiin ratkaisua hakeville.

Tehokkain kuorinnoista on GREEN PEEL® Classic, joka uudistaa ihon viidessä päivässä. Tässä kuorinnassa ihon kuoriutumisen myös huomaa, sillä iho hilseilee ja uudistuu kokonaan. Tähän klassikkoon tehdään 5. päivänä vielä kauneushoitolassa jälkihoito.

GREEN PEEL® Energy taas on energianlähde väsyneelle ja veltostuneelle iholle ja täydellinen anti-aging -hoito, joka vauhdittaa ihon uudistumista.

GREEN PEEL® Fresh Up on puolestaan hellävarainen yrttihoito ihon virkistämiseen ja kirkastamiseen sellaiselle, joka haluaa kasvohoidoltaan hieman tavallista enemmän.

GREEN PEEL® Glamour taas antaa uskomattomia tuloksia jo 30 minuutissa ja lupaa säihkyvän ihon. Tämä hoito ei rajoita normaalia arkea ja se onkin suosittu hoito esim. juuri ennen juhlia.

GREEN PEEL® -yrttisyväkuorintahoitoja antavat vain niihin koulutetut kosmetologit ja valtuutetut hoitolaitokset.

Kauniit & Ruskeat Day Spa

Minulle valittiin hoidoksi tuo toiseksi tehokkain, GREEN PEEL® Energy, sillä siinä oli tehoa juuri minun ikäiselleni - ja sen jälkeen pystyi kulkemaan ihmisten ilmoilla ihan siedettävän näköisenä.

Eveliina selitti minulle tarkkaan, mitä teki ja otti huomioon myös ihoni couperoottisuuden: hieronta oli normaalia hellempää.

Schrammek Green Peel Energy -yrttisyväkuorinta

Kuvasarjasta näkyy, millainen ihoni oli ennen hoitoa - kasvoillani on vielä BB-voide tasoittamassa ihon sävyä. 

Hoidon aluksi Eveliina puhdisti ihoni ja levitti sille sitten juuri sekoittamansa yrttiseoksen. Hän hieroi yrttiseosta hellästi ja imeytti sitä ihooni. Tätä vaihetta olin jännittänyt eniten, sillä olin pelännyt, että karkean yrttiseoksen hierominen sattuisi. Ja kyllä - hieronta tuntui mutta ei sattunut. Niinkuin pitikin. Sillä mitä vaikutusta sellaisella hoidolla on, joka ei tunnu missään;)

Kun yrtit oli hierottu iholleni, Eveliina puhdisti kasvoni ja levitti niille hoitavan naamion, joka vielä peitettiin kankaalla. Sen jälkeen hän himmensi valot ja jätti minut nauttimaan naamion vaikutuksista. Ja minähän nautin. Jos Eveliina olisi tullut hetkeäkään myöhemmin takaisin, olisi hän joutunut herättelemään kuorsaavan ladyn;)

Poistettuaan kankaan Eveliina vielä hieroi naamiota kasvoilleni ja pyyhki sen sitten pois. Sen jälkeen kasvoilleni levitettiin GREEN PEEL® Vital -tehoampulli, jonka sisältämät yrtit hellivät ihoa. 

Lopuksi iholle levitettiin 1+1 -seos Special Care Creamia ja Blemish Balmia. Viimeisessä kuvasarjan kuvassa ovat kasvoni seoksen levityksen jälkeen.

Vaikka hoito on tehohoito, tunsin koko ajan olevani asiantuntevassa ja hellässä hoivassa. Oloni oli suorastaan hemmoteltu. Kiitos, Eveliina.

Schrammek Green Peel kotihoitopaketti ja yrttiampullit

Sain kotiin myös kotihoitopaketin, joka sisälsi Herbal Care Lotion -pullon sekä Special Care Cream-  ja Blemish Balm -putkilot. Sain myös pakkauksen yrttitehoampulleja. Hoito-ohjeet olivat selkeät ja helpot: ensimmäisenä iltana ei tarvinnut tehdä mitään vaan sain jopa nukkua "meikit" kasvoillani. Sen jälkeen aamuisin ja iltaisin puhdistus Lotionilla ja ampullin sekä voiteiden levitys. 

En käyttänyt koko viikolla muita hoitotuotteita tai meikkiä ihollani - halusin antaa iholleni rauhan kuoriutua ja nauttia yrttien tehoista. Noudatin myös tarkkaan ohjetta, että ainakaan viiteen päivään ei saisi hikoilla, saunoa, voimistella eikä urheilla, sillä hikoilu poistaa ihossa olevia "vaikutusainepiikkejä". Samoin tuli välttää likaista työskentelyä kuten suursiivousta. No - laiskalle ladyllehan tämä sopi vallan mainiosti.

Hoidon jälkeen tuli välttää myös solariumia ja suojautua auringolta - eipä näillä säillä tämäkään vaikeuksia tuottanut.

Miltä tuntui hoidon jälkeen? Ja tehosiko hoito?


Illalla kotona ihoa kuumotti ja sitä koskettaessa tuntuvat ihoon imeytyneet "yrttipiikit". Isäntä kyseli töistä tultuaan, onko minulla kuumetta, kun poskeni punoittivat. Ei ollut kuumetta - yrtit siellä ihon sisällä vain tekivät taikojaan.

Tiistaina aamulla punotus oli jo poissa mutta hieman ihoa kuumotti. Hoitotuotteet kuitenkin rauhoittivat ja töissä 2 kolleegaa tuli kehumaan, että ihoni hehkui. Ja että olin nuortunut silmissä! Ja huomasin toki itsekin, että ihoni ei ollut samea ja epätasaisen värinen.

"Yrttipiikit" tuntuivat iholla vielä tiistaina ja keskiviikkonakin poskipäissä, leukaperissä ja kaulalla. Torstaina en enää piikkejä tuntenut kuin leukaperissä ja perjantaina ihoa sai sivellä jo ihan rauhassa. 

Ihon kuoriutumista sinällään ei tässä Energy -hoidossa huomaa eli ihoni ei hilseillyt missään vaiheessa. Keskiviikkoaamuna löysin pienen näppylän nenäni alta ja tavoistani poiketen annoin sen olla rauhassa. Torstaihin mennessä se olikin itsekseen kuivunut. 


Tuntuuko ihoni nyt paremmalta? Näyttääkö se kauniimmalta? 


Kyllä - iho tuntuu kosteutetulta ja ravitulta. Ja iho on kirkkaampi - sameus on poissa. Ryppyjen madaltaminen vaatisi varmasti sarjahoidon mutta kun iho on muuten elinvoimaisen näköinen eivät rypytkään siinä erotu niin selvästi kuin elottomalla iholla.

Näillä kotihoitotuotteilla aion jatkaa ainakin tämän viikonlopun - ties vaikka vielä ensi viikonkin. Ehkä sipaisen kuitenkin jo hieman punaa poskilleni.

Menisinkö uudelleen? Ehdottomasti menisin! Ja ainakin tuohon Glamour -hoitoon menen heti, kun seuraavan kerran on isommat juhlat tiedossa!

Oletko sinä käynyt kuorintahoidoissa? Tehosiko hoito ja millainen se oli?

Kiitos vielä Schrammek Finland ja Kauniit & Ruskeat Day Spa - saitte yhden vanhemman ladyn hehkumaan!

Hyvää viikonloppua kaikille!

Lady of The Messiä voit seurata myös 

SHARE:

28 kommenttia

 1. No ihan Lady nuoreni silmissä! Tuo BB voide voisi olla kokeilemisen arvoinen. Mulla on tällä hetkellä Lumene (tarpeeksi vaalea sävy) ja toimii kyllä ihan hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep - yrtit tekivät taikojaan;) Ja tuo BB-voide on hyvä tuote - itse tykkään erityisesti siitä, että siinä on tarpeeksi myös peittävyyttä;)

   Poista
 2. Oi, ihan kateellisena luin tän jutun. Tuollaisesta hemmottelusta tykkää varmasti jokainen nainen ja kyllähän näitä kasvoja hoitaa ihan liian vähän. Oikein ihanaa viikonloppua upea Lady <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä - jokainen nainen tykkää hemmottelusta ja vaikka tämä hoito ei pelkkä hemmotteluhoito ollutkaan, tunsin itseni hemmotelluksi.
   Kiitos - oikein hyvää viikonloppua myös sinulle, Nanni <3

   Poista
 3. Miten voit näyttää noin kauniilta kaikissa noissa voiteissakin, ihana Lady. <3 Mikä muutos tuossa viimeisessä kuvassa, iho ihon hehkuu ja on tasaisen värinen. Nämä on juuri sellaisia asioita, mitä jokainen nainen toivoo vaikka joululahjaksi. <3 Ihanaa, että pääsit näin kivaan hemmotteluun ja kaunista viikonloppua ihanainen Lady <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia tuollainen makuulla otettu kuvakulma on armollinen - eivät näy hamsterit eikä kaksoisleuka kun painovoima tekee tehtävänsä;) Ja muutos ihonvärissä on kyllä niin huomattava, että itsekin sitä ihmettelen!
   Kiitos - oikein hyvää viikonloppua myös sinulle, Tiia <3

   Poista
 4. Voi kun vaikuttaa hyvältä kuorinnalta ja tosiaan se tuo ihon elinvoimaisen näköiseksi. Hemmottelua välillä kaipaisi minunkin ihoni, olen niin laiska että hävettää. Kotihoitokin iholle välillä minimaalista :)
  Hehkuvaa viikonloppua sinulle! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä hyvä kuorinta ja tuo elinvoimaa kasvoille. Itsekin olen laiska ihonhoitaja ja siksi nämä tehohoidot ovat välillä todella tarpeen.
   Kiitos - oikein hyvää viikonloppua myyös sinulle!

   Poista
 5. Kaunis sinä siellä! Viimosessa kuvassa näkyy hurmaavasti hehkun rinnalla myös rentoutunut hymysi.

  Hiukka huokaillen luin postaustasi, sillä juurikin tuollaista tehohoitoa tarttis tämäkin toipilas, ja kipeästi! Sen verran lujasti on sairastaminen koetellut, että näkyyhän tuo kasvoistakin. Olen tosi huono käymään missään kauneushoidoissa, joskus ripsiin ja kulmiin kestovärin laitatan. Vaan nyt olen antanut lupauksen itselleni, jotta joulukuussa satsaan kasvohoitoon. Että niinkus etukäteen varaisin itselleni joululahjan, ja ihan siipan nimiin sais ylellisyys mennä;)

  Leppoisaa ja suloista viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - pakko tunnustaa, että kuvakulma makuulla on armollinen ja häivyttää poskihamsterit ja kaksoisleuan;) Mutta ihonsävy parani oikeasti ja iho on elinvoimaisen näköinen ja tuntuu kimmoisalta.
   Ja samaa mieltä olen - kyllä sairastamiset näkyvät kasvoilta eikä itseään jaksa hoitaa. Kokemusta on vaikka muille jakaa tästäkin. Toivoisin niin, että sinäkin hemmoteltavaksi pääsisit, sillä kummasti tällainen piristää paitsi kasvoja myös mieltä.
   Tuo siipan nimissä lahjan tilaaminen on loistava ajatus - olen sen testannut;)
   Ihanaa viikonloppua myös sinulle <3

   Poista
 6. En ole koskaan ollut kuorinnassa. Kuulostaa kyllä niin hyvältä, että tekisi mieli kokeilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut minäkään aiemmin ammattilaisen tekemässä kuorinnassa ollut vaikka muita hoitoja olenkin joskus ottanut. Tätä uskallan kyllä suositella:)

   Poista
 7. Ihosi tosiaan hehkuu kauniisti kuvissa, luonnollinen hehku. Kuulostaa ihanalta hoidolta, sellaiselta josta varmasti itsekin nauttisin.
  Mukavaa viikonloppua sinulle Lady <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi - itsekin tuon hehkun huomaan - ja se tuntu iholla, kun ei kiristä mistään ja iho on pehmeä ja kimmoisa!
   Mukavaa viikonloppua myös sinulle, Outi <3

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset - tämän hoidon tulokset huomaa;)

   Poista
 9. Kasvohoidot tässä iässä on niin nautittava kokemus. Ne on kuin vierailu paratiisissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovatkin - ja kun vielä tuloksetkin näkyvät, niin sitä parempi;)

   Poista
 10. Kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta hoidolta. Näytät niin hehkuvan kauniilta tuossa kuvassa - WAU! Olen itse yrittänyt käydä tehohoidoissa/kuorinnoissa säännöllisesti ja kyllähän niillä on vaikutusta ihoon. Ja totta kai myös mieleen kun saa hetken olla hemmoteltavana.
  Ihanaa sunnuntaita Ladylle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - tämä hoito teki ihmeitä minun samealla iholleni. Nyt vaan pitäisi ryhdistäytyä ja yrittää ylläpitää saavutettuja tuloksia;)
   Ihanaa sunnuntaita myös sinulle, Marjo <3

   Poista
 11. Oi miten ihanan yhteistyön olet saanut❤Ladyn iho näyttää oikein hyvältä! Kasvohoidot on ihania💜💜Oikein rentouttavaa ja kivaa sunnuntaita💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä ihana yhteistyömahdollisuus - ja iho ei vain näytä vaan myös tuntuu hyvältä:)
   Oikein hyvää sunnuntaita myös sinulle, Kristiina <3

   Poista
 12. No on kyllä ihan säteilevän kuulas ja energisen näköinen iho tuossa viimeisessä kuvassa. Suorataan Glamoröösi.

  Ja hoitokin kuulostaa just ihanalta. Ja vähän vaikutti siltä, että oli ajallisesti sopivan mittainenkin. Liian pitkät rituaalit alkaa selällä makoillen ainakin itseäni puuduttaa ja menee hemmottelusta paras terä.

  PS. Saatiin kerran yhdestä siellä Turun suunnalla järjestetystä naisten golfkisasta sponssina K&R:n kassit, jossa oli sisällä kaikkea pientä kivaa. Mietinkin, että tutulta kuulosti yrityksen nimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös vaan olekin energisen näköinen iho! Nyt sitten pitäisi yrittää hieman itsekin yrittää ylläpitää näitä saavutettuja tuloksia;)
   Ja hoito oli juuri sopivan pituinen - ei ehtinyt pitkästymään mutta ehti tulla hemmotelluksi!
   Ja jos olet saanut joskus K&R:n sponssikassin, uskon kyllä, että sisältö on ollut kiva;)

   Poista
 13. Kuulostaa kyllä ihanalta, ja pirteältä näytät!! itsekin kaipaisin jonkinlaista piristystä. Olen vain ihan älyttömän allerginen ja kerran sain kasvonaamiosta oikein palovammat enkä ole sen jälkeen oikein uskaltanut kokeilla mitään uutta. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanaa! Minä olen itse tuoksuallergikko ja hieman pelkäsin sitäkin etukäteen, mutta kun tässä hoidossa on vain luonnon omia aineita ja tuoksutkin todella mietoja, ei tuntunut missään. Nuo palovammat sinun kasvonaamiosi jälkeen kuulostavat kyllä hurjalta - varmasti miettii tarkasti, millaista hoitoa uskaltaa ottaa.

   Poista
 14. On ollut varmasti rentouttava hoito :) Mulla on niin kovin herkkä iho, että hieman aristelen kuorintoja. Pitäisi joskus mennä ihan asiantuntijalle kuulemaan, mitkä hoidot omalle iholle sopii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli rentouttava ja tehokas hoito! Myös minulla on herkkä iho - ja couperoottinen. Siksipä luotankin kuorinnoissa ammattilaisen apuun - olen nimittäin aikoinaan omilla kokeiluillani tehnyt iholleni aikamoisen karhunpalveluksen.

   Poista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig