maanantai 22. lokakuuta 2018

Osaava Nainen, Terve Olo ja Outlet 2018 - vinkit ja messulippuarvonta

*Blogiyhteistyö Turun Messukeskuksen kanssa

Ensi viikonloppuna 26.-28.10. järjestetään Turun Messukeskuksessa jälleen Osaava Nainen -messut, joilta olen jo useampana vuonna käynyt hakemassa vinkkejä kauneuteen, muotiin ja hyvinvointiin ja keräämässä energiaa syksyn pimeyteen.

Ohjelmassa on paljon kiinnostavia keskusteluja, runsaasti tietoa mm. ravinnosta, terveydestä ja kauneudesta sekä tietenkin muotinäytöksiä.

Osaava Nainen 2018
kuva: Turun Messukeskus

Uutta messuilla ovat tänä vuonna esimerkiksi meikkitutorialit, joita tarjovat mm. meikkitaiteilijat Ida Ekman ja Miia Ezen. Launtaina ja sunnuntaina messut juontaa upea Heidi Sohlberg.

Uutta on myös messujen käsityölounge, joka tuo ’kässäilyn’ ilon kaikkien ulottuville.  Loungen ohjelmassa on mm. neuletreenejä, pipopaja ja kaulahuivin neulontaa. Käsityöloungesta löytyy myös Kotilaituri -sisustus-ja lankakauppa, teemaistiaisia, neuleasusteiden näytökset sekä sisustuksen pehmeät esillepanot!


Mukana mm. Sandnes Garn, Rintalan Tila, Teministeriet, Flör, niinmun´design, Kotilaituri, Villapuomi Visuals!

Messujen muotinäytöksissä lavalla loistavat turkulaisen Fashion Teamin upeat mallit - mm. Satu Silvo. Mukana  esim.  Kappahl, Kekäle, Naantali Spa, Muotikulma Krisse, Tyyki Design, Cabinet Sirpa Valtanen, Salon Turkisateljee, Specsavers, Oriflame, Zio, Click Shoes, Kisu Korsi, Turkispaja Mia Ristoja, niinmun, Pieni Kauppa, Vila, Jukka Rintala, Lindex, Vero Moda, Boomerang, Kuutoset Miten Vain sekä Cutrin!

Samaan aikaan Turun Messukeskuksessa on myös Terve Olo -tapahtuma.

Terve Olo 2018
kuva: Turun Messukeskus
Tapahtumassa on mahdollisuus saada monipuolisesti tietoa siitä, miten elää terveellisesti ja voida paremmin. Lauantaina Suomen johtavaksi elämäntapakonsultiksi itseään kutsuva Tomi Kokko tulee luennoimaan mm. treenistä, jaksamisesta ja elämän balanssista!
Lauantaina on paikalla myös urheilulääkäri Pippa Laukka. Pippa toimii juuri nyt televisiossa pyörivän ”Olet mitä syöt” -ohjelman asiantuntijana ja messuilla hän luennoi kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
Sunnuntaina lavalla luennoi Lihastohtori, LiTT, dosentti Juha Hulmi. Hän käsittelee harjoitteluun ja ravintoon liittyviä uskomuksia ja käy asiantuntijana niiden kimppuun.
Terve Olo -tapahtumasta saat vinkit niin kehonhuoltoon kuin henkiseen hyvinvoinnin vaalintaankin.

Outlet 2018 Turun Messukeskuksessakuva: Turun Messukeskus

Ja tottakai messuilla on mahdollisuus tehdä myös ostoksia! Messujen Outlet -tapahtumassa on myynnissä outlet-tuotteita, kuten vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja, kosmetiikkaa, urheiluvälineitä, pientavaraa ja huonekaluja. Outletin alennukset ovat vähintään –30 % normaalihinnoista.

Itseäni messuilla kiinnostavat juuri nyt eniten terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät esitelmät, keskustelutilaisuudet ja tuotteet, sillä syksy on ollut kiireinen ja rankkakin - oman hyvinvoinnin vaalimiseen on jäänyt liian vähän aikaa ja paukkuja ja siihen on syytä tulla muutos!
Mutta tottakai on nähtävä myös ne muotinäytökset ja ostettava ehkä edes se yksi huulipuna;)

Messulippujen arvonta:


*Blogiyhteistyön merkeissä sain myös arvottavaksi lukijoilleni 3 lippusettiä, joista kukin sisältää 2 kappaletta messulippuja, joilla pääsee sekä Osaava Nainen -messuille, Terve Olo -tapahtumaan että Outletiin.

Osaava Nainen 2018 messulippuarvonta

Arvonnan säännöt:

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä postausta ja kertomalla, mikä messuilla kiinnostaa sinua. Arvonta on avoin kaikille - sinun ei tarvitse olla kirjautunut lukijani voittaaksesi lippusetin.

Kommentissa tulee olla nimi tai nimimerkki sekä toimiva sähköpostiosoite mukana, jotta pystyn ilmoittamaan voittajille voitosta.

Arvonta päättyy keskiviikkona 24.10. klo 20.00, jonka jälkeen ilmoitan voitosta sähköpostitse onnettaren suosikeille.

Edit 24.10. - Arvonta on päättynyt ja arpaonni suosi seuraavia: suvika78, Seija ja Jenni/Kukkurakoti. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille!

Toivottavasti näemme messuilla!

Onnea arvontaan kaikille!


Lady of The Messiä voit seurata myös

SHARE:

18 kommenttia

 1. Huomenta! Itseä kiinnostaisi eniten Terve olo- messuosasto , mutta kaikki muutkin tulisi kyllä kierrettyä ja näin lisäten aktiivisuusmittarin lukua ;D kevennetyllä kukkarolla :D

  VastaaPoista
 2. Terve-olo kiinnostaa.

  VastaaPoista
 3. Elämätilanteen takia, kaikki mitä jaksamiseen liittyy kun sitä ei tällä hetkellä ole edes kortilla. Jos tämä vähän piristäisi ja löytäis jonkun asian mikä auttaisi..

  VastaaPoista
 4. Käsityön uutuudet ja terve olo kiinnostavat.
  Mukana arvonnassa!
  t.Seija
  mansikat@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 5. Juha Hulmin luento, käsityöt lähinnä kutominen sekä muotinäytös. Ja varmasti siellä on paljon muuta kiinnostavaa.
  -sirpa-
  sirpakosa@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Terve olo ja hyvinvointi
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Terveys aiheet kiinnostaa. suvika78@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Terveyteen liittyvät kiinnostavat tällä hetkellä eniten. Käsityöt seuraavaksi. rinafi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Terveys
  jenelyne@windowslive.com

  VastaaPoista
 10. Terveys. markettavesala@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Käsityöt ja hyvinvointi ...
  hennamake@suomi24.fi

  VastaaPoista
 12. Terveys ja Pippa Laukka kiinnostaa!

  VastaaPoista
 13. Jätän arvonnan väliin kun ei valitettavasti sovi kalenteriini. Varmasti tulossa mielenkiintoiset messut ja täytyy joku vuosi ehdottomasti päästä käymään.
  Kivaa viikkoa Ladylle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti joskus pääset mukaan näillekin messuille - Turun Messukeskus nimittäin osaa messut järjestää!
   Kivaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 14. Terveys, hyvinvointi ja leppoistaminen ;) kiinnostavat. Mutta kyllä kaikki kauneuteen liittyväkin piristää näin pimeän kauden alkaessa. - Pauliina
  Pauliina.jarvinen@iki.fi

  VastaaPoista
 15. Messut kokonaisuudessaan kiinnostaa, erityisesti muotinäytös ja meikkitutorialit. Mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 16. Messut kiinnostaa kovasti, kaikki vaikuttaa tosi kiinnostavalta. En ole koskaan ollut tämän tyyppisillä messuilla, olisi ihana käydä. Ei kyllä tule helposti lähdettyä, jos olisi liput valmiina, olisi ”pakko” lähteä. Eli oikeasti tosi ihanaa.
  Spostini: anni.joki@hotmail.com

  VastaaPoista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig