lauantai 6. heinäkuuta 2013

Loma alkoi vihdoinkin - ja hääpäiväkin meni!

Viimeinen työviikko ennen lomaa oli aikamoinen - yritin saada työt sille mallille, että on hyvä sitten aikanaan palailla niiden pariin. Ja sainkin - mutta pitkiä päiviä se vaati.

Eilen sitten alkoi loma - ja pääsin jopa ihmisten aikoihin kotiin. Eilinen oli myös Isännän ja Ladyn 25-vuotiskihlajaispäivä. Muistettiin vasta illalla.

Menimme kihloihin Korfulla ensimmäisellä yhteisellä ulkomaan matkallamme. Korfu on ihana saari ja matkakin oli  hyvä. Olimme jo ennen matkaa päättäneet, että siellä kihlaudumme ja heti ensi töiksemme etsimme hyvän kultasepän, jolta tilasimme sormukset. Keltakultaiset ja sileät, käsityönä tehdyt. Simppelit.

Viime viikkoon, tiistaille, osui myös hääpäivämme - 24. sellainen. Ensi vuonna juhlitaan siis hopeahäitä.
Nyt ei paljon juhlittu - minä istuin töissä pitkän päivän ja Isäntäkin palaili kotiin vasta yhdeksältä - toi sentään kirsikoita. No, kävimme me torstai-iltana ulkona syömässä;)

Häämme olivat meidännäköisemme - olimme saman vuoden alussa ostaneet täältä Kaarinasta ensimmäisen yhteisen asuntomme ja olimme ajatelleet maksaa itse koko häälystin. No, eihän se ihan niin mennyt - vanhempani olivat sitä mieltä, että he maksavat. Silti emme halunneet tuhlailla.

Hääkirkkomme oli Kuusiston kirkko täällä Kaarinassa - pieni, kaunis puukirkko. Kukat kirkossa olivat kälyni Sauvon pellonpientareilta kerättyjä luonnonkukkia. Häämarssista en muista mitään - häävirsi oli "Päivä vain ja hetki kerrallansa".


 Hääpukuni olin ommellut itse - jakun ja sen alla olevan topin päällyspitsikin oli verhopitsiä - siinä kuulkaas säästi pitkän pennin;) Hääpuvun kanssa tuli pienoinen kiire, sillä olin joutunut kystien takia sairaalaan pari viikkoa ennen häitä ja pääsin sieltä kotiin viikkoa ennen H-hetkeä. Noita jakun helminappejakin ompelin vielä häitä edeltävänä iltana paikoilleen. Hyvin ehdittiin! Hiukset föönasin ihan itse ja meikitkin olivat hand-made-by-Lady. Vaatimattomalla linjalla mentiin - kasarimeininkiä!


Kirkon jälkeen meillä oli häävastaanotto Raisiossa ravintola Capriksessa - ohjelmana perinteiset maljannostot, puheet, ruokailut, hääkakun leikkaamiset, yhteislaulut ja häävalssi. Muutaman ystäväpariskunnan kanssa jatkoimme vielä Naantalin Kaivohuoneelle, jossa tanssimmekin sitten häävalssin toisen kerran. Kälyni arvosanat valsseista: Ensimmäisestä 7½ - Isännän polvet liian notkolla ja persaus pitkällä - toisesta 9½ - vieläkin oli se takapuoli pitkällä

Naantaliin meille oli hyvissä ajoin etukäteen tilattu taksi - olimme lähdössä ajoissa kotiin, sillä meillä oli heti seuraavana päivänä lähtö häämatkalle. Siellä Kaivohuoneen taksitolpalla odottelimme ja odottelimme - taksia ei vain kuulunut. Paikalle tuli kuitenkin poliisiauto, josta poliisisetä ystävällisesti kysäisi::" Eikös taksi ole tullut?" No, poimivat meidät reppanat siitä kyytiinsä sinne takapenkille. Automaattilukot ovissa ja kaikki hienoudet. Lähdettiin sitten ajelemaan kohti Kaarinaa, kunnes poliisiauto kaarsi vastaantulevalla kaistalla ajavan taksin eteen ja komensi sen viemään meidät kotiin saakka. Oli taksikuski vähän helpottunut - oli raukka pelännyt ylinopeuspysäytystä; olisi kuulemma ollut kolmas ja kortti olisi lähtenyt kuivumaan.

Ja minä huokaisin helpotuksesta - olisi siinä ollut naapureilla ihmettelemistä, jos nuoripari häistään olisi kuskattu poliisiautolla kotiin!

Mehän olimme jo tuollainen aikuinen hääpari - minäkin yli kolmekymppinen, joten en halunnut huntua. Hunnun kuitenkin sain sitten häämatkalla Turkin Alanyassa. Ja eikös vaan olekin hieno huntu?


Alanya oli tuolloin ihan uusi turistikohde - hotellit olivat uusia ja paikka oli vielä pieni ja rauhallinen. Javalla sitten kiertelimme paikallisia kyliä.  Ja kävimme muiden turistien kanssa myös Antalyassa - jonka matkan tunnelmista olen kertonutkin aiemmin täällä.

Vatsataudista huolimatta hyvä matka! Suomeen palattuamme jatkoimme matkaa  mökille Pohjois-Karjalaan, jossa onnellinen Lady nautiskelee Suomen suvesta.  


Ja tuonne on  tarkoitus suunnistaa myös parin viikon päästä. Sitä ennen ehkä pikku reissu jonnekin ihan muualle;) Katsotaan, mitä se Isäntä keksii - näytti eilen illalla alakerrassa kovasti tutkivan erilaisia matkakohteita. Syytä onkin - ne hääpäivän kirsikat kun eivät ihan vastaa Ladyn käsitystä hääpäivämuistamisista!

Tuossa ensimmäisessä asunnossa asuimme 10 vuotta - siellä tehtiin lapset ja kun kuopus aloitti koulun, muutettiin tähän kotiin. Heinäkuussa muutettiin ja elokuussa tuli Viiru-kissa. 

Paljon on näihin vuosiin mahtunut - enemmän onneksi sitä hyvää. 
Miten sen nyt muotoilisi: noin kilo per vuosi - Isännälle kaksi;)

Siksipä uskalsin nuo kuvatkin tuohon lätkäistä - ei noista kukaan meitä tunne.
Kuvien laatua pahoittelen - laiska Lady ei viitsinyt lähteä alakertaan skannerille, vaan kuvasi vanhat kuvat kännykällä;)

Suloisia kesäpäiviä kaikille!
Ja teille, jotka häitä tänä kesänä juhlitte - ihania juhlia!
SHARE:

81 kommenttia

  1. Ihana postaus. Hyvää lomaa ja onnittelut hääpäivän johdosta.

    VastaaPoista
  2. Onnea hääpäivän johdosta!
    Mukavia kuvia ja vau noita tuoreen vaimon sääriä!:)
    Leppoistaa lomaa!

    VastaaPoista
  3. Voi mikä ihana postaus, minä täällä vetistelin ja Kotinörtti ihasteli kauniita kuvia ja hämmästeli minua ettämitä siinä nyt vetistelemään? "No kun häät" vastasin minä ja nauruksihan se sitten tarttui.

    Kiitos kummaltakin ihanan postauksen jakamisesta ja onnea hääpäivänä!
    Sekä tietysti oikein ihanaa lomaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos te ihanat, molemmat♥ Minä ajattelin kyllä kovasti teitä tätä kirjoittaessani;)

      Poista
  4. Onnellisilta näytätte, toivottavasti onni kukoistaa edelleen! Kaunis on morsian ja puku.
    Me ei tänä vuonna muistettu hääpäivää, ennen kuin jälkeen päin. Meillä tuli 12 vuotta täyteen nykyisen mieheni kanssa, onnellista eloa. Ensimmäisessä avioliitossa vierähti 20 vuotta aikanaan, vähemmän onnellista... onnea teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän suurin osa hääpareista näytäkin onnellisilta - ja tietysti hyvä olisi, jos se onni kestäisi. Ainahan se ei niin mene. Ja kyllä siihen tarvitaan tuuria - sekä sitä tahtomistakin;) Hienoa, että sinulla toinen kerta toden sanoi♥

      Poista
  5. Ihana postaus ja kaunis morsian! Oikein Paljon Onnea ja mukavaa lomaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - minusta kaikki morsiamet ovat kauniita! Ja loma on kyllä ollut lievästi sanoen odotettu;)

      Poista
  6. Onnea onnesta! Suloinen hääpari. Oikein mukavaa lomaa!

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana postaus ja kivoja kuvia ! Onnea ja mukavaa lomaa !

    VastaaPoista
  8. Tämä oli tosi hieno postaus! Pukusi oli tosi elegantti, menisi tänäkin päivänä kuninkaallisissa piireisssä :-)
    Hyvää, rentouttavaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ja puku oli tehty tosi vähällä rahalla. Mutta kun ei ne prinsessaunelmat minun tyyliini olleet - sellaisen ompelin kyllä ystävälleni hieman ennen omia häitäni;) Ja lomalla on tarkoitus kyllä rentoutua!

      Poista
  9. No nyt ymmärrän, kun taannoin kommentoit, että häänne olivat hyvin samankaltaiset kuin meidän. Niinpä näyttivät olevan :). Ei turhaa vouhotusta, eikä rahantuhlausta, vaan just sitä parasta lämmintä ja onnellista tunnelmaa. Ja voi noita kuvia. Voisivat olla omasta albumistani. Hiuksetkin lähes samalla kuosilla, ja ne pitkät sääret tietty ;). Ja komea mies rinnalla tottakai.

    Tykkäsin tästä jutusta todella. Ja Onnea hääparille tietty myös ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ajattelinkin, että sinä voisit tunnistaa hieman tunnelmia♥ Ja sääret oli ja meni;)

      Poista
  10. Voi kun kiva bloggaus! Ja niin tunnelmallisia kuvia! Onnittelut täältäkin ja rentoa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - minä osaan kyllä rentoutumisen taidon, joten eiköhän se lomallakin onnistu, kunhan vain saa pidettyä hoppuhessu-Isännän ruodussa;)

      Poista
  11. Ihana postaus ja kaunis olet ollut nuorena ja tuskinpa tuota hirmuisesti olet muuttunut aikojen saatossa. Leppoisan lempeää lomaa ja hääpukusi olisi nyt kovaa huutoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - mutta kyllä ne eletyt vuodet ovat jälkensä jättäneet - niinkuin kuuluukin;)

      Poista
  12. Onnea nuorelle parille! Ihania muistoja tulee varmasti, kun kuvia katselee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - kyllä tippa tuli silmään, kun tähän postaukseen kuvia valikoin;)

      Poista
  13. Onnea hääpäivän johdosta. Olipa ihana pieni "tirkistys" teidän häihinne. Meillä tulee ensi vuonna 30-vuotta täyteen. Näin ne vuodet kulkevat.

    VastaaPoista
  14. Onnittelut taipaleesta, nyt sitten vaan ainakin toinen mokoma lisää :)

    VastaaPoista
  15. Onnea, ihania kuvia!

    VastaaPoista
  16. Voi kuinka kiva postaus ja ihania kuvia!! Onnea teille!! <3

    VastaaPoista
  17. Onnea on ihana katsella ja jestas, olet kyllä ollut todella kaunis morsian! Häät kuulostivat ihan täydellisiltä, upeilta! Tuo sininen mekko olisi muuten just nyt ihan kuumimman trendin mukainen, väri ja malli, kumpikin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ei ne häät mitkään upeat olleet, mutta mukavat ja kotoisat kylläkin;) Ja tuo sininen mekko tuli ostettua sieltä Alanyasta ja se oli ihanaa materiaalia, sellaista napakkaa neulosta. Se suorastaan valui päälle;)

      Poista
  18. Oi. Ihana onnellinen tarina <3 Paljon Onnea ja erittäin hyvää lomaa!

    VastaaPoista
  19. Oih, miten ihanat häämuistelot! Mulle tuli ihan ilon ja onnen kyynel silmään! ♥ Paljon onnea hääpäivänänne ja ihania vuosia jatkossakin! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos - täytyy myöntää, että itselläni vähän pisaroi silmäkulmissa, kun noita kuvia valitsin;)

      Poista
  20. Ihania kuvia ja tunnelmia ♥. Myöhästyneet 24-v. hääpäiväonnittelut teille molemmille ja mukavaa lomaa!
    Lähes kolme vuotta sitten meillä oli pienet häät lähimpien kesken (sitä ennen olimme 13 vuotta kihloissa). Hääpäivä oli jännittävä ja ikimuistoinen (onneksi positiivisesti). Yksi tärkeimmistä muistoista on kirkon rappusilta, jossa me hääpari ja reilu 30 vierasta olemme ryhmäkuvassa. Hääkuvan lisäksi lähetimme ryhmäkuvan jokaiselle vieraalle muistoksi.

    VastaaPoista
  21. Ihana postaus <3 ! Onni jatkukoon >3 ! Oikein hyvää lomaa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - kyllä ne lomat yleensä tuppaavat hyviä olemaan - siispä sormet ristiin nytkin;)

      Poista
  22. Paljon onnea monista vuosista ja vähintäänkin samanmoiset onnet jatkukoon :) Ihana postaus :)

    VastaaPoista
  23. Voi miten ihana postaus :) Onneksi pitkään yhdessä olleita pareja on vielä. Surettaa nykyinen eroamistahti. Onnea teille ja paljon hyviä yhteisiä vuosia lisää! Meillä miehen kanssa yhteisiä vuosia takana 25 (joista naimisissa 18), lapsia neljä ja viimeksi eilen meitä luultiin vastarakastuneiksi...;)

    VastaaPoista
  24. Kivasti kerrottu teille tärkeistä hetkistä ja onnea myös tuleville avioliittovuosille!

    VastaaPoista
  25. Aivan hurmaava, läikkymään saava posti. Kaunis morsion ja komea sulho, lämpöisimmät onnittelut vuosipäivistänne! Olkoon onni omananne myös tulevina vuosina.

    Ja lomailoa, lekottelua ja leppostelua, nautihan!

    VastaaPoista
  26. Onnittelut, ihania kuvia ja mukavaa kerrontaa kerta kaikkiaan :). Taksikuskin hetkellisen piinan voi vain kuvitella, poliisit olivat todella ystävällisiä. Monta ihanaa yhteistä vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ja kyllä vaan, poliiseista olen tykännyt aina tuon jälkeen;)

      Poista
  27. Voi miten söpö postaus :) Aivan ihana!

    VastaaPoista
  28. Onnea hääpäivän johdosta! Kauniisti kirjoitit ja kiva oli nähdä kuvat!

    VastaaPoista
  29. Tulin heti kurkkaamaan hääpostaustasi. Teillä on siis sama hääpäivä kuin meilläkin<3 Ehdinpä juuri ja juuri ajoissa onnittelemaan vielä tämän päivän puolella:)Ihana juttu ja kuvat!
    Onnitteluhaleja♥

    VastaaPoista
  30. Onnea teille kyyhkyläisille! Voi kuinka oletkaan kaunis. Mallin mitoissa, kaunis hymy, onnellinen. Ja vielä sitten ihan ikimuistoinen tarina häistä. Mielestäni tästä hääpäivänne seikkailusta välittyy se lämpö, jota teksteistäsi luen. Hyviä asioita sattuu hyville ihmisille :)

    Hyvää lomaa! Ja kerro sille Isännälle, että mun mielestä häntä on vallan onnistanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ - ja kyllä minä Isäntää harva se päivä muistuttelen;)

      Poista
  31. Ihana postaus, paljon paljon Onnea ja ihanaa lomaa sinulle! Ihania kuvia 80-luvusta, näkyy olleen vajaamittaiset housut silloinkin muotia...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ja kyllä, silloinkin käytettiin vajaamittaisia housuja - tosin ei ihan siinä laajuudessa kuin nykyisin - nuo housut oli ihanaa materiaalia, vilpoista ja pehmeää:)

      Poista
  32. Waude, ihana postaus! Monesti se onni piileekin siinä, että asiat tehdään vaatimattomasti ja itselle sopivalla tavalla. Olette upeannäköinen pari!

    VastaaPoista
  33. Kiitos tarinasta ja onnea edelleen!
    Huikaisevan kaunis, yhteensopivannäköinen pari kuvissa ja niinpä onnea onkin kestänyt.

    VastaaPoista
  34. Lämpimät onnittelut täältäkin komealle parille!!! <3

    VastaaPoista
  35. Onnittelut ♥ Hurjan nuorelta ja kauniilta näytit, vaikka yli kolmenkympin olitkin. Minä olisin parikymppiseksi luullut. Paljonkos Viirulle on sitä ikää karttunut, kerrohan sinä tälle blondille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ja Viiru täytti toukokuun alussa 14 vuotta;)

      Poista
    2. Voi tätä vanhuksen päätä - Viiru siis täytti 13 vuotta;)

      Poista
  36. AWWWWWWWWWWWWWWWWWWW! <3 <3 <3 24 vuotta on pitkä aika!!! ONNEA!!!!!! Ihania kuvia ja kyllä olet kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ - ja kyllä aika on tehnyt tehtävänsä sen kauneuden suhteen;)

      Poista
  37. Oih mikä kaunotar siellä kuvissa vilahtelee, ihanat muistelot, suurenmoisesti onnea yhteisestä taipaleesta meillä tuli juuri 21 vuotta. Kaikkea hyvää tulevalle taipaleelle ja aurinkoista lomaa, olet sen niin ansainnut :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ - ja onnittelut teidän taipaleesta sekä tietenkin: lempi edelleenkin leiskukoon;)

      Poista
  38. Voi miten ihania kuvia! Onnea kovasti ja ihanaa lomaa!

    VastaaPoista
  39. Oi että mikä postaus ja mitä kuvia! Lämpimät onnittelut! ♥

    VastaaPoista
  40. Ihanat aidot kasarikuvat. :-) Onnea teille yhteisistä vuosista, tulkoot niitä vielä paljon lisää. <3

    VastaaPoista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig