maanantai 6. tammikuuta 2014

Juhlat on juhlittu ja arki koittaa - kiitoksia ja kiitoksia toisenkin kerran

Kiitos kaikille teille, jotka olette kommentoineet edellistä kiitosaiheista postaustani, jossa kerroin ainoasta lupauksestani tälle vuodelle eli lupauksesta kirjata päivittäin viisi kiitosaihetta. 

Kirjaamista varten kaivoin kätköistäni yhden lukuisista käyttämättömistä muistikirjoistani, sillä halusin tehdä tämän homman ihan manuaalisesti. Pohdin kyllä sitäkin, jospa vaikka excel-taulukkoon tai sähköiseen muistikirjaan olisin kiitosaiheet naputellut, sillä käteväähän se olisi vaikka kännykällä ne kirjata. 

Mutta minä nyt tykkään kirjoista, kaikenlaisista kirjoista - ja etenkin muistikirjoista, joihin saa ihan omin somin sormin kirjoitella rauhassa. 

Ja kiitoskirjaksi valikoitui sitten muistikirja, joka on lojunut vuosikausia - oikeastaan vuosikymmeniä - milloin missäkin. Tähän kirjaseen on alettu kirjata Ladyn päivittäiset kiitosaiheet.




Ja kun kerran kiitosaiheessa ollaan, on aika kiittää myös hienosta palkinnosta, jonka voitin Valkoisen lumoissa -blogin arvonnassa ennen joulua. Siis suuret kiitokset Mervi tästä palkinnosta - nuo luomusaippuat tuoksuivat huumaavasti - eivätkä edes ärsyttäneet tuoksuallergikon nenää;)

Mervi oli vielä laittanut pakettiin aivan hurmaavan kortinkin. Faith. Sillä mennään;)

Jos ei Mervin blogi vielä ole tuttu, käykääpäs kurkkimassa - Mervi on omien sanojen mukaan "Maalaisromanttiseen sisustukseen hurahtanut nainen maalta, naimisissa ikioman MacGyverin kanssa. Kolmen tytön äiti, ihanan pikkumiehen mummu." Ja Merviin saatatte ihastua!




Ja jotta eivät kiitokset tähän vielä päättyisi, kiitänpä tässä vielä Minna Manneria blogista Minnamamma Liebster Blog♥ -tunnustuksesta, jonka sain jo aikoja sitten. Luulit varmaan, että olin unohtanut. Enpäs ollutkaan;) 

Minna on "vähän vaille viisikymppinen lukutoukka joka elää arkista elämää ja ihailee kaikkea kivaa ja kaunista. Ja kiva ja kaunis on Minnan lifestyle -blogikin.

Liebster tarkoittaa suosikkia tai rakasta ja tämän palkinnon on tarkoitus jakaa tunnustusta alle 200 lukijan blogeille.

Ohjeet tässä:
1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkitä hänen blogiinsa.
2. Valitse viisi alle 200 lukijan blogia, joista tykkäät ja jätä tieto palkinnosta heidän kommenttiboksiinsa.
3. Toivo, että kyseiset bloggarit antavat tämän palkinnon eteenpäin.


Minulla on täällä blogimaailmassa monta suosikkia ja rakasta, joten olette kyllä kaikki tuon palkinnon arvoisia. Mutta haluan kuitenkin kunnioittaa palkinnon sääntöjä ja lähetän sen seuraaville blogeille:

Koti Aurorassa - Johannaliinan blogista löytyy elämää, sisustusta, diy -juttuja. Mukana seikkailevat myös 8- ja 10-vuotiaat tytöt sekä mies ja cavalier kingcharlesinspanieli Helmi.
Aneten blogi - AlmaAnette on kolmen teinin ja yhden esiteinin äiti, urheilee hurjasti ja  matkustelee aina kun voi. AlmaAnette piti aiemmin monille teistäkin tuttua blogia Anetten aika.
PauMau - PauMau on "kenkäfriikki 48-v. mekkonainen korkkareissa, suurperheen äiti ja omaishoitaja verkkareissa sekä biker-mimmi HD:n sarvissa." 
Casa-X - Ennellä on elämä kaupungissa ja toinen maalla - hän on 30+ nainen, jonka korkkari vaihtuvat viikonloppuisin lantsareihin - sisustetaan kahta kotia, karsastetaan kertakäyttöista ja rakastetaan kolhuista, rokkia, vanhaa, rosoista ja sielukasta.
Korukoppa - Eija tekee aivan ihania koruja, rakastaa erilaisten blogien lukemista ja sisustaa kotiaan. 

Olkaapa hyvät, rakkaat blogisisaret - toivottavasti palkinto ilahduttaa. Itseäni nämä ilahduttavat aina kovin - ja lisäksi kaikkien haasteiden ja tunnustusten kautta on löytynyt monta uutta blogituttavuutta.

Kiitosten jälkeen onkin sitten aika palata miettimään loman loppumista - tai en minä mitään mieti - yritän autuaasti unohtaa asian. Ei siinä vain tunnu yrittäminen auttavan - mielessä pyörii jo huomenaamu. Huh - kun vuorokausirytmit ovat loman aikana kellahtaneet vielä entistäkin kenommalle, ei tule olemaan helppoa taas tuo arkeen paluu. 

Silti, palattava on - ja palattava myös normaalin, terveellisemmän elämän pariin. Onneksi arki auttaa siinä.

Tänään vielä vietetään loppiaista, iltakahvivieraita tulossa ja joulukoristeet paikoillaan. Siivotaan pois vasta nuutinpäivänä. Nautitaan niin kauan kuin voidaan. 
Nauttikaahan tekin ja voikaa hyvin!

Oikein hyvää loppiaista kaikille!
SHARE:

28 kommenttia

  1. Onnittelut voitosta sekä sinulle että tunnustuksen saaneille ja oikein ihanaa iltapäiväkahvittelua sinulle ja vieraillesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ja oli oikein kiva kahvitteluhetki - siihen loppui nyt sitten herkuttelu vähäksi aikaa;)

      Poista
  2. Ihana tunnustus, kiitos ♡ tämä todellakin ilahduttaa. Ja ihana tämä sinun postauskin. Minä ajattelin tehdä onnellisuuspurkin joka pyörii nyt blogeissa, jossa kirjoitetaan kaikki asiat lapuille joista on onnellinen ja laitetaan purkkiin ja vuoden lopussa voi katsoa kuinka paljon onnellisia asioita tuli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä♥ Se on kiva se onnellisuuspurkkijuttukin - toivottavasti purkkisi pursuaa lappuja vuoden lopulla!

      Poista
  3. Onnittelut tunnustuksesta!
    Kiitokset ja onnelliset asiat sopivat mulle ainakin nyt oikein hyvin, jostain syystä sitä on vaan tämän vuoden alussa niin kiitollinen ja onnellinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ja onhan parempi aloittaa uusi vuosi hyvällä kuin myrtsimielellä♥

      Poista
  4. Voi kiitos, tällaisenko sain!? Olen yllättynyt ja erittäin otettu saamastani huomionosoituksesta -ja kiitollinen :) Olen itsekin löytänyt paljon mielenkiintoista, uutta luettavaa näiden kautta.

    VastaaPoista
  5. Kyllä on nätti vihko!
    - Ei sit paremmin vois sopii kiitoskirjaks.
    Mulla on meneillään perjantaikokin blogista bonggaamani #satasyytäollaonnellinen#-teema. Eli, jokainen päivä sadan päivän ajan kirjotan jonkin itteni onnelliseks tuoman asian. Siitä ny en oo vielä varma, jaanko sen täälä... ehkä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuo sopi hyvin juuri tuohon tarkoitukseen. Ja kiva on tuo sinunkin teema - toivottavasti joka päivälle löytyy niitä hyviä asioita niin paljon, että on vaikeuksia valita♥

      Poista
  6. Voi ihanaa, kiitos :)
    Toivottavasti kirja täyttyy oikein ihanista kiitoksen aiheista! <3

    VastaaPoista
  7. Kiitoksia paljon, mukava ylläri tämä tunnustus. Kaikkea hyvää alkaneeseen vuoteen, tulkoon siitä kaikinpuolin elämäntäyteinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä - ajattelin vähän muistutella, että olet palaillut blogimaailmaan;)

      Poista
  8. Kiitokset tunnustuksesta, lämmittää mieltä kovin! Ai että mä sitten rrrakastan muistikirjoja! Niitä löytyykin jo vino pino käyttöä odottamassa. Tyhjän muistikirjan sivut ovat kuin lupaus tulevasta, jossa kaikki on mahdollista! Vuoden vaihteessa aloitin yhden kirjaamalla sinne ylös 100 asiaa, jotka haluaisin toteuttaa tai toteutuvan vuonna 2014. Olen keksinyt vasta 20 asiaa mutta mihinkäs tässä on kiire :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä - tarkoitus olikin ilahduttaa:) Ja muistikirjat nyt vaan ovat ihania - ja aika hyvin olet jo ehtinyt toiveita listatakin♥

      Poista
  9. Onnittelut tunnustuksesta. ♥ Ja ollos hyvä palkinnosta, hyvä et oli mieleinen. :) Loppiainen meni lötkötellessä, huomenna taas koittaa arki. Ja sitä sit piisaa.... Loma vasta huhtikuussa.... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ja kyllä oli lahja mieleinen♥ Niin se vaan arki koittaa - voi olla, että ensi yönä ei tule uni...

      Poista
  10. Onnea tunnustuksesta ja hienosta lahjasta!

    Kiitos- tai kiitollisuuspäiväkirjaa pidän edelleen hyvänä asiana. Itse en sellaista ole koskaan kokeillut. Pitäisi varmasti, ainakin niinä huonoina kiukkupäivinä.

    VastaaPoista
  11. Sulla on ollut tuuria taas, onnea!
    Mie siivosin joulun pois loppiaisena, tuntuu lähes turhalta laitellakaan, kun tässä ihan kaksin oikeastaan ollaan ja aika suihkaa niin nopeaan.
    Ihanaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä - näissä arvonnoissa on ollut kyllä onnea matkassa:)
      Sinne myös oikein hyvää vuotta♥

      Poista
  12. Kiitollisuus tuo paljon voimia elämään. Minulla on tapana aina iltaisin ennen nukkumaan menoa pohtia kiitollisuuden aiheita, se torjuu stressiä ja kirkastaa näkemystä eivätkä huolet vie yöunta. Kiitollista vuotta 2014!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin juurikin! Tuo on myös hyvä tapa muistaa ne elämän hyvätkin asiat.
      Sinulle myös monien kiitosten arvoista vuotta♥

      Poista
  13. Ihana super-postaus! Mukavimman toivottelut vuoden alkuun ja loman loppuun;) myös täältä. Ja mikä ihana ajatus muistaa ollaa oikeasti ja tosissaan kiitollinen joka päivä. Niin tavattoman tärkeää. Kaipa jaat kiitoksen aiheita myös täällä, niin voisimme ottaa vaikka opiksi. xxx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - myös sinne nuo toivottelut♥ Ja tiedän, että vuoden mittaan tulee niitäkin päiviä, että pitää itseään muistuttaa, miten paljon sitä hyvää kuitenkin on matkassa. Saattaa hyvinkin olla, että jossain välissä vilautan jonkin kirjan sivun;)

      Poista
  14. ♥Oikein hyvää alkanutta arkea!♥

    VastaaPoista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig