maanantai 2. heinäkuuta 2018

Uutuuksia kesäiholle ja Schrammekin Solar Protect Fluidin Instagram -arvonta

*Yhteistyössä Schrammek Finlandin ja Greencosin kanssa

Sain ennen juhannusta Greencosilta testiin muutaman erityisesti kesäihon tarpeisiin soveltuvan uutuustuotteen ja olen jo niitä hieman ehtinyt kokeilemaankin.

Juhannussaunan lempeiden löylyjen jälkeen levittelin kasvoilleni, kaulalleni ja decolteelleni Dr. med.  Christene Schrammekin AloCalm Gel Mask -geelinaamion ja annoin sen vaikuttaa 15 minuuttia ennen kuin pyyhin sen lämpöisellä vanulla pois.

Minulla on couperosaiho ja se punoittaa saunan jälkeen riehakkaasti vaikka kuinka sitä suojaisin. Aivan sama reaktio auringossa - iho punoittaa ja loistan kuin paloauto.

Schrammek AloCalm Gel Mask -geelinaamio

Naamio on geelimuodossa eikä ärsytä herkkääkään ihoa ja se sopii kaikille ihotyypeille - jopa epäpuhtaalle iholle. Naamio sisältää 60 % aloe veraa, hyaluronihappoa ja panthenolia eikä sisällä mineraaliöljyjä, silikooneja, PEG-yhdisteitä, väriäineita, hajusteita eikä säilöntäaineita.

AloCalm Gel Mask -geelinaamio rauhoittaa punoitusta sekä viilentää ja virkistää ihoa. Se auttaa myös auringon polttamaan ihoon, kutinaan ja ötököiden puremiin. Paitsi viilennystä ja virkistystä, naamion luvataan myös kosteuttavan ja ehkäisevän kuivuudesta aihautuvia juonteita.
Sen verran hyvältä iho tuotteen käytön jälkeen tuntui, että olen sitä käyttänyt jo 2 kertaa juhannuksen jälkeenkin ja nimenomaan saunan jälkeen - auringosta kun en juurikaan ole ehtinyt nauttimaan viime viikolla. 

Vinkkinä: AloCalm Gel Mask -geelinaamion hinta on 47€, mutta se on 25%:n kampanja-alessa ajalla 1.-31.7.18 sekä Greencosshopissa että tuotteen jälleenmyyjillä.

TheraCare Skin Control Gel

Toinen kesän täsmätuote on TheraCare Skin Control Gel, ihoystävällinen ja ärsyttämätön erikoistuote, joka on antiseptinen ja desinfioiva ja sopii paikallisten iho-ongelmien ja vaurioiden hoitoon kuten tulehduksiin, haavaumiin, rokahtumiin, hyönteistenpistoihin, finneihin ja yleensä kaikkialle, missä iho on rikkoutunut. Se puhdistaa ongelma-alueen, suojaa ihon ärsytyksiltä ja nopeuttaa ihon uudistumista.

TheraCare Skin Control Gel sisältää guaja-azuleenia (ei allergisoiva), jonka rauhoittava vaikutus on
tieteellisin tutkimuksin todistettu. Geeli tunkeutuu ihohuokosen syvyyteen ihossa ja muodostaa jo lyhyessä ajassa bioaktiivista aluminiumhydroksidia, joka sitoo tehokkaasti itseensä haitalliset saasteet, iholle vieraat aineosat ja elatuspohjana toimivat valkuaisaineet. Se puhdistaa ongelma-alueen, suojaa ihon ärsytyksiltä ja nopeuttaa ihon uudistumista.

Itse testasin tuotetta nenänpieliini, sillä sain ennen juhannusta riesakseni kesäflunssan ja nenänpieleni olivat nuhan ärsytyksestä rikki. No - eivät ole enää;) 

Tämä tuote tulee kulkemaan mukana niin Sauvon farmilla kuin kesälomamatkoilla Pohjois-Karjalan mökille ja muuallekin - ja onpa se jo ehtinyt löytää paikkansa työlaukustanikin. Pakkaus on mukavan kokoinen mukana kuljetettävaksi vaikka missä - ja koskaan ei tiedä, milloin sen haavan sormeensa vaikkapa papereita käsitellessä saa.

TheraCare Skin Control Gelin hinta on GeencosShopissa 23 €.

Schrammek Solar Protect Fluid spf 50+

Kolmas testaamani kesäihon tuote on Dr. med. Christine Schrammekin Solar Protect Fluid -aurinkosuoja. Seerumissa on erittäin kevyt, maitomainen koostumus ja mikä parasta, sen voi levittää kaikkien muiden ihonhoitotuotteiden päälle! Tuote imeytyy nopeasti eikä jätä iholle tahmeaa kalvoa. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille eikä se sisällä lisättyjä hajusteita, väriaineita, parabeeneja eikä PEG-yhdisteitä. 

Tuotteen SPF on 50+ eli se tarjoaa aikamoisen suojan. Vaikka helteistä ei näinä viime päivinä ole saatukaan nauttia, olen silti tuotetta kasvoilleni ja kaulalleni sipaissut ulos lähtiessäni, sillä onhan se aurinko välillä kuitenkin sen verran näyttäytynyt, että suojaamattomalla iholla en uskalla ulos nokkaani pistää. Minun ihoni palaa hetkessä jollen sitä suojaa. Ja kesällä kannattaa muistaa, että myös varjossa voi iho palaa - kokemusta on! Minulla on paha tapa polttaa kaulani muutaman kerran kesässä - jospa tänä kesänä välttyisin siltä;)

Tämän tuotteen hinta on GreencosShopissa 49,50 € mutta juuri nyt sen voi saada sielta alehintaan 42 €.

Jaettu ilo on paras ilo - ja siksi olenkin onnellinen, että sain Solar Protect Fluidia myös arvottavaksi 2 pullollista.

Arvonta on tällä kertaa blogini Instagram-tilillä, missä sekä sinulla että ystävälläsi on mahdollisuus voittaa itsellenne oma Solar Protect Fluid -tuote. Arvonnan säännöt ovat helpot: tykkää sekä arvontakuvasta että @ladyofthemess ja @schrammekfinland -tileistä ja tägää ystäväsi niin olet mukana arvonnassa. Arvonta suoritetaan jo huomenna 3.7., joten kannattaa pitää kiirettä. Onnea arvontaan kaikille osallistujille!

Miten sinä suojaat ihoasi kesäisin? Sisältävätkö normaalit ihonhoitotuotteesi aurinkosuojan ja onko se riittävä?

* postauksen linkit eivät ole affiliate -linkkejä, joten en saa rahallista korvausta niiden klikkaamisesta.

Kauniita kesäpäiviä kaikille!

Lady of The Messiä voit seurata myös







SHARE:

10 kommenttia

  1. Geelinaamiot on musta ihan parhaita. Suurkulutan muutenkin kosteuttavia naamioita. Tuntuu, että mikään ei tällä hetkellä riitä pitämään ihoa riittävän kosteana. Harkintaan tämän kokeilu siis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Geelinaamiot on ihania! Ja arvaapas, miten paljon sitä kosteutta pitää minun ikäiseni naamaan ja kroppaan läträtä;)

      Poista
  2. Rakastan kaikenlaisia naamioita ja tykkään testailla erilaisia tuotteita.
    Kesällä ihoa suojaan aurinkovoiteella ja kevyellä meikillä.
    Ihanaa maanantaita sinulle Lady <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään naamioista - niiden vaan pitää olla "helppoja" käyttää ja tehokkaita;)
      Minä en oikein ole löytänyt ennen tätä Schrammekin tuotetta sellaista aurinkovoidetta, jota tykkäisin meikin alla käyttää. Ja sitten jos löydän, ei tuoksu sovikaan tuoksuallergikolle. Mutta tämä on ihanan helppo laittaa niiden normivoiteiden päälle;) Ja jos jokin asia on helppo, on se minun juttuni;)
      Kiitos - ihanaa viikkoa sinulle, Outi <3

      Poista
  3. Kesällä on aikaa testailla naamioita ja muutenkin hoitaa ihoa, kun ei tule niin meikattua! Kävin osallistumassa arvontaan ja tutustumassa tuoresarjaan - tehokkaalta vaikuttaa! Kesäistä viikkoa sateista huolimatta : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta - kesällä on aikaa testailla kaikenlaista ja kuitenkin se talvi-ihokin vaatisi hellimistä;)
      Kiva, että olet mukana arvonnassa - tuo aurinkosuoja on loistotuote!
      Mukavaa viikkoa myös sinulle - minä odottelen jo ensi viikkoa ja lomien alkua!

      Poista
  4. Voi, tunnistan samoja vaivoja, joten kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä - meillä hiuksissa punaa omaavilla taitavat olla nämä vaivat yleisiä;)

      Poista
  5. Couperosaiho täälläkin, ja usein jopa aamuinen huuhtelu viileällä vedellä saa kasvot punoittamaan. Rasvailen ihoani ahkerasti mutta naamioita tulee käytettyä turhan harvoin.

    - Seijahannele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Couperosaiho tuntuu reagoivan ihan kaikkeen - kylmään ja lämpimään. Ei ole auttaneet ihon suojaamiset eikä rasvaukset - ja ne, jotka ovat ihon laaserointia kokeilleet, ovat sanoneet, että eipä aikaakaan, kun kasvot uudelleen ovat samassa kunnossa. Itse käytän iholla ennen meikkiä Schrammekin vihreää punaista häivyttävää kasvovoidetta. Muitakin on, on mutta niissä on usein niin voimakas tuoksu, etten pysty käyttämään. Ja naamiot rauhoittavat sentään hetkeksi ja kasvoja ei koko ajan kuumota.

      Poista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig