lauantai 6. toukokuuta 2017

Huhtikuu 2017 - kevään odotusta, kuntoremonttia, takapakkia - ja sittenkin kevät tuli

Taas kerran olen myöhässä kuukausikoosteeni kanssa enkä taida edes yrittää keksiä mitään selityksiä - minulla näyttää taas olevan normaaliakin hitaamman bloggaamisen tahti päällä. No - vaikka tämä on pahasti myöhässä, tässä se kuitenkin nyt on. Sillä vaikka te ette näitä jaksisikaan lukea, jääpähän tämäkin postaus tänne muistuttamaan itseäni siitä, että huhtikuussakin tuli sentään koettua kaikenlaista.

huhtikuu 2017 - pääsiäinen, kissa, tulppaanit, narsissit, orvokit

Säiden puolesta huhtikuu 2017 oli surkea. Yhtä kevään odottelua. Taivaalta sateli milloin lunta, räntää tai vettä. Kylmääkin oli vilukissalle ihan liikaa - en edes kevättakkeja tai kevyempiä kenkiä saanut kaivettua kaappien kätköistä. 

Huomaan kuitenkin, että nuo säät eivät ole kuviini juurikaan eksyneet. Olen kuvaillut etupäässä asioita ja tapahtumia, joista voin olla kiitollinen ja jotka ovat tuoneet iloa elämään.

Tämän vuoden pääsiäinen osui huhtikuuhun ja sitä sain viettää yhdessä lähimpieni kanssa täällä kotona. 

äiti ja tytär - lady of the mess ja hänen äitinsä

Kun saan koottua yhteen koko lähipiirini, olen maailman onnellisin lady. Se, että saamme edelleen juhlia kolmessa sukupolvessa niin isännän kuin minunkin sukujeni puolelta, ei ole mikään itsestäänselvyys. Olen siitä syvästi kiitollinen. Kuvassa olen äitini kanssa - ja kuvan otti veljeni. Mukana juhlimassa olivat myös appivanhempani, kälyni ja lapseni. Sekä tietenkin veljeni koira Peppi ja tyttäreni Micu-kissa. 

Huhtikuussa vietin myös muutamia lomapäiviä - valitettavasti ne kuluivat flunssan kourissa, mutta tulipahan levättyä. 

lady of the mess ja kuntoremontti

Flunssaa podin useampaankin kertaan, mutta sain sentään pahimpien aikojen välissä aloitettua kuntoremontin. Tarpeen onkin. Ja vaikka remontti saikin takapakkia heti alkumetreillä flunssakierteen jatkuessa, ei sitä kuopattu ole. Vielä täältä noustaan - ja yritetään opetella esim. syömään oikein. Muutama repsahdus on tullut, mutta onneksi ekopaaston avulla pääsin sentään pahimmasta sokerikoukusta irti ja suurin haaste onkin ollut opetella syömään tarpeeksi. Vielä en ole oppinut;)

Töissä huhtikuu oli mielenkiintoinen ja vaihteleva. Haastavakin. Ja sairastelujen takia myös kiireinen. Sillä kun kotona makaa useamman päivän, odottavat ne työt siellä Suomen Vanhimmassa Virastossa tekijäänsä. Haasteiden ja kiireen keskellä oli muutamia kohokohtiakin.

koulutuspäivä Turun tuomiokapitulissa

Esimerkiksi päivä, jolloin Oblik.fi -blogin Jutta kävi opastamassa arkkihiippakunnan instagram -tilin ylläpitäjille, miten syntyy hyvä instatili. Mielenkiintoinen päivä, johon sisältyi paljon innostavaa keskustelua ja monta hienoa oivallusta.

Jo huhtikuunhan päätti vapunaatto, jolloin aurinkokin jo suvaitsi meitä lämmittää. 

vapunaattona 2017 lady of the mess saa pusun

Jos kuukauden saa päättää Turun taidemuseonmäellä, auringon lämmössä oman lökäpöksyn pusuun ja skumppamaljaan, voiko sitä vanha eukkopaha enempää toivoa?

Tuota aurinkoa olemme saanee ihastella täällä Turun seudulla myös koko toukokuun alun. Säätieteilijät uhkaavat kylmyyden palailua, mutta ei anneta sen häiritä. Jos on kylmää ulkona, pidetään lämpö sydämissä ja mielissä!

Millainen oli sinun huhtikuusi?

Valoa ja iloa kaikille!

Lady of The Messiä voit seurata myös SHARE:

46 kommenttia

 1. Huhtikuu, vauva täyteinen sekin :)
  Ihanaa toukokuuta, valoa ja iloa myös sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin ihana vuosi - vauva-aika on juurikin täyttä elämää <3

   Poista
 2. Harmitus tuo flunssakierre, mutta paljon olet silti saanut aikaan huhtikuun aikana. Mä oon ihan kateellinen sulle tuosta kuntokuurin aloituksesta ja vielä oma PT, wau! Mulle laitat kyllä vähän hyviä vinkkejä. Itse aloitan joka maanantai jonku kuurin, mutta jo keskiviikkoon mennessä sekin tauti on mennyt ohi :(. Eli en ole löytänyt vielä kunnollista motivaatiota tai motivaattoria. Mutta asiasta kolmanteen tuo vappu kuva on niin IHANA...... hyvää kevään jatkoa ja onnistuneita treenejä sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo kuntokuurin aloitus on todella tarpeeseen - ja oma PT lottovoitto:) Vinkkejä tulee taatusti jossain vaiheessa kunhan kunnon vauhtiin päästään!
   Kiitos - vappukuvasta tulen itsekin hyvälle mielelle;)

   Poista
 3. Ihana huvtikuun kooste! Omaan huhtikuuhuni kuului syntymäpäiväni, hurjasti töitä, koulutusta ja blogitapaaminen ja muutamat messut. Hyvä kuukausi oli ja toukokuusta toivon ainakin yhtä mukavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - kivalta kuulostaa sinunkin huhtikuusi ja toivottavasti myös toukokuu tuo mukanaan paljon hyvää ja kaunista niin sinulle kuin meille kaikille <3

   Poista
 4. Ikävää tuollainen flunssakierre. Toivotaan, että nyt flunssat sairastettu vähäksi aikaa. Kuntokuuri kuulostaa mielenkiintoiselta projektilta ja varmasti oikein syömään oppiminen vaatii aikaa sujuakseen. Tsemppiä treeneihin☺
  Aurinkoista toukokuuta Ladylle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta - ikävää tämä sairastaminen on ja saisi jo todellakin riittää! Kuntokuuri on hieno projekti ja minä vielä opettelen kasvattamaan noita ruoka-annoksiani;)
   Kiitos - aurinkoa myös sinun elämääsi, Marjo <3

   Poista
 5. Olipa kiva kooste. Kiitollisuuden aiheita on, vaikka tauti iskisi ja räntää viskelisi. Kevät on täällä ja käännetään nenä kohti kesää. Hyviä kuntoiluja sinulle! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ja kyllä, kiitollisuuteen on aihetta, sillä kyllä sitä hyvää kuitenkin niin paljon enemmän oli kuin ikäviä asioita!
   Kiitos - nenä kohti kesää yritetään kuntoa kasvattaa;)

   Poista
 6. Hieno kooste! Toivottavasti voitat flunssakierteen. Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ja toivottavasti, sillä tämä flunssa on osannut ikävällä tavalla yllättää aina, kun luulen sen selättäneeni.
   Mukavaa sunnuntaita myös sinulle <3

   Poista
 7. No huhtikuuhan oli tosi hieno! Tuo kuva äidistäsi ja sinusta on koskettava. Kauniita, vahvoja naisia. Ja pusukin näyttää alakuvassa mukavan lämpöiseltä. Ihan huippukuukausi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No loppujen lopuksi todellakin huippukuukausi. Mun äitini sanoi tuota kuvaa otettaessa, että mitäs tässä me 60- ja 80-kymmpiset - hyvin on klaarattu tähän asti :)

   Poista
 8. Kuvista näkee, että huhtikuu on toivon kuukausi. Toivo elää siitä, että kevät tulee ja valon määrä lisääntyy. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti sanottu, Maiju - huhtikuu on todellakin toivon kuukausi <3

   Poista
 9. Mahtava kooste:) Iloiset ilmeet tuo positiivista virtaa kuvien katsojallekin!
  Teillä upeat tilat ja mööpelit siellä arkkihiippakunnassa:)
  Iloa uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ja kiva jos iloinen tunnelma välittyy;)
   Meillä on kivat tilat töissä ja vaikka meillä onkin mööpeleitä nykyaikaistettu aika rajullakin otteella, on jotain vanhaa säilytetty - nuo kuvan kalusteteet ovat istuntosalissa ja ne tuotiin mukana, kun vuosituhannen taitteessa näihin nykyisiin tiloihin Turun vanhalta akatemiatalolta muutettiin:)
   Iloa ja valoa myös sinun viikkoosi!

   Poista
 10. Meidän huhtikuu on enemmänkin surullinen ja ikäviä asioita täynnä joten sitä en halua enää edes muistella.
  Ihana tuo teidän vappukuva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä niitä surullisia juttuja kukaan haluaisi muistella ja teillä niitä oli riittämiin. Toivottavasti kesä tuo jo iloakin sinulle ja perheellesi <3

   Poista
 11. Ei voinut erehtyä, että olette äiti ja tytär....niin saman näköisiä olette♥
  Meillä on menossa viidespolvi..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni meidät kyllä äidiksi ja tyttäreksi tunnistaa vaikka minussa on paljon myös edesmennyttä isääni <3
   Onnellisia olette siitä viidestä sukupolvesta - meillä ei siihen taideta yltää, sillä ei ole vielä niitä lapsenlapsia kuulunut;)

   Poista
 12. Mä oikeasti järkytyin, kun luin äsken lehdestä, että viime vuonna tähän aikaan oli melkein helteitä ja toukokuussa HKI kaksikin hellepäivää ja nyt on kylmä, sanonko missä. Oon shokissa. :D Huhtikuu meni ohi nopeasti jostain syystä tässä keväällä huhti-toukokuu on aina kiireistä aikaa itselle, mutta sitten pääsee rauhoittumaan kesään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kytännyt meidän pihakoivua kuin kuuta nousevaa - koska siihen ne hiirenkorvat suvaitsevat saapua. No - nyt parin viime päivän aikana vihdoin puhkesivat ja kun katselen edellisen vuoden kuvia, ollaan yli kuukausi jäljessä.
   Toivotaan, että sitä lämpöä ja aurinkoa vielä saataisiin!

   Poista
 13. Siis kaikin puolin kuitenkin plussan puolelle jäit, kuten minunkin huhtikuu <3
  Mahtavaa Toukokuuta sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä - kaikin puolin plussalle - ja oikeastaan aika reilustikin;)
   Oikein hyvää toukokuuta myös sinulle <3

   Poista
 14. kivoja kuvia, minä taas polkupyöräilen ja välillä punttisalissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - pyöräily onkin tehokasta! Itselläni on kaikki liikkuminen ollut liian vähäistä ihan liian kauan ja tarvitsin hieman tuuppausta;)

   Poista
 15. Ihanan positiivinen huhtikuu on sinulla ollut flunssasta huolimatta. Kivoja kuvia ja ihania tunnelmia. Ihanaa, että äidit ovat vielä täällä (minullakin) <3

  Toukokuun lempeitä tuulia sinne Turun suunnalle <3

  Terveisin, Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hieno kuukausi kun flunssat unohtaa;)
   Ja äidit vaan ovat <3
   Kiitos - samanlaisia lempeitä tuulia myös sinne <3

   Poista
 16. Kiva kooste huhtikuusta. Kuva sinusta ja äidistäsi on aivan ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ja minun äitini vaan on aikamoinen nainen <3

   Poista
 17. Ihania kuvia! Olen hieman kateellinen sinulle tuosta kuntoremontin aloittamisesta, vaikutat niin päättäväiseltä! ...minä aloitin myös juoksemisen pitkän tauon jälkeen ja toiveikkaan jaksoin käydä n. viikon lenkillä. Juoksulenkit jäi, mutta nyt olen yrittänyt käydä töissä pyörällä ja tehdä kävelylenkkejä...sinua ei lannista edes sairastelut!

  Huhtikuu meni meikäläiseltä vauhdikkaasti. Tuli käytyä sisäänpääsykokeissa ja sain vielä tiedon siitäkin, että minut oli hyväksytty.
  40+ Blogit uusiutuu ja olisin hakeutumassa sinne myös jatkossa. Nyt tarvitsisin sinne suosittelijaa ja ajattelin kysyä sitä näin suoraan ja avoimesti , että mahtaisitko suositella minua/blogiani? Olisin enemmän kuin tyytyväinen. Toivottavasti mahdollsimman monista nykyisistä bloggaajista jatkaisi, sillä minusta siellä on niin mukavaa porukkaa...naisenergiaa parhaimmillaan!
  Toivottelen edelleen tsemppiä treeneihin ja mukavia kevätpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ja kuule, ei tuo kuntoremppa minulta onnistuisi, jollei minulla olisi tuota PT Maritaa tuuppijana;)
   Onnea sinulle vielä opiskelupaikasta ja kyllä, mielelläni lähden suosittelijaksi sinulle - itsekin haluan jatkaa 40+ -portaalissa juuri noista mainitsemistasi syistä. Lisäksi minusta Heli on tehnyt hurjan työn lanseeratessaan kovinkin kilpailtuun blogimaailmaan portaalin, jossa mekin varttuneemmat bloggaajat saamme äänemme kuuluville.
   Mukavia kevätpäiviä myös sinulle, Satu <3

   Poista
  2. Olipa kiva kuulla, että sinullakin on halua jatkaa samassa 40+ porukassa ja allekirjoitan täysin tuon Heli työpanoksen! Ja piti minun vielä sinulle kirjoittaa tuohon edelliseen kommenttiin jo, että tietenkin minä suosittelen myös sinua, jos tarvitset suosittelijaa...toinen toistamme tukien, käsikynkkää <3

   Poista
  3. Kiitos - näin se menee, toinen toistamme tukien <3

   Poista
 18. Toivottavasti pian flunssasi on jo ohi. Kiva kuvakooste kollaasissasi,kivoja värejä,ja sinussa on paljon äitisi näköä:)
  Toivottavasti pääset jatkamaan kuntoiluasikin ilman flunssia ja muuta . Oikein hyvää toukokuuta Arja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä flunssa on ketku seuralainen - ei tästä tiedä, onko ohi vai ei, kun yhdessä hetkessä on jo ihan hyvä olo ja hetken päästä tauti koettelee. Mutta kyllä minä tämän vielä kitken!
   Kuntoilu tulee kyllä jatkumaan - salikassi on jo pakattu;)
   Oikein hyvää toukokuuta myös sinulle, Jael <3

   Poista
 19. Nyt Lady parempaan kuntoon ja kait se kevätkin sieltä tulee. Ihanaa oli nähdä äitisi nassu, koska se tapettihommeli oli niin hauska.

  Muiskuja ihanuus uuteen viikkoon.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempaan kuntoon on yritys kova - hiljaa hyvä tulee;)
   Mustakin on aina ihanaa nähdä äitini kasvot <3
   Ja muiskuja, tuhannen tuhatta myös sinulle <3

   Poista
 20. Arja, mun parhaalla ystävällä on myös tuo pitkittynyt flunssa ja sitä on kestänyt ja kestänyt. Välillä töissä, välillä sairaslomalla.

  Kolme sukupolvea yhdessä on niin mahtavaa<3 Muutama vuosi sitten saimme äitini tänne jouluksi ja kun mukana oli myös kuopuksemme, se oli jotakin.

  Täytyy todeta taas kerran, että kun katson tuota alakukuvaa, sinulla on mahtava iho. Varmaan osa tulee geeneistä eli äidiltäsi! Tuo ei ole itsestäänselvyys.

  Mukavaa alkanutta toukokuuta♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä pitkittynyttä flunssa tuntuu olevan monella muullakin ja tämä on kyllä rasittavaa, kun aina kun huokaisee helpotuksesta, tauti iskee takaisin. Vaan vielä minä tämän selätän!
   Kolme sukupolvea yhdessä on siunaus, josta saan olla todella kiitollinen <3
   Alakuva valehtelee - minun kännykkäni etukamera filtteroi aika rajulla filtterillä, mutta äidilläni on kyllä iho, jota moni kadehtii. Muistan aikoinaan kun ostimme hänelle kauneushoitolaan lahjakortin, oli kosmetologi todennut, että eipä tälle iholle oikeastaan kannata mitään tehdä - mitäs jos vaihdettaisiin hierontaan;)
   Mukavaa ja toivottavasti lämpimämpää toukokuuta myös sinulle <3

   Poista
 21. Toivottavasti flunssasi on jo selätetty!
  Kuvakooste on aivan ihana ja lempikuvakseni jää tuo viimeinen vappukuva - se huokuu vapun ja kevään onnellista tunnelmaa <3

  Oikein hyvää toukokuun jatkoa sinulle Lady :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti todellakin - olo on jo huomattavasti parempi:)
   Kiitos - ja vappu on hauska juhla ;)
   Oikein hyvää toukokuuta myös sinulle sinne vuonojen maahan <3

   Poista
 22. kiva kooste! Hyvää toukokuuta!

  VastaaPoista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig