lauantai 6. tammikuuta 2018

Vuoden 2017 tilinpäätös - niin paljon sanomatta jäi...


Lupasin uudenvuodenpostauksessani, että teen vielä tilinpäätöspostauksen viime vuodesta ja onhan se lupaus pidettävä. Vaikka epäilenkin, ettei tämä teitä kiinnosta enää, niin itselleni tämän tekeminen on tärkeää, sillä vaikka kiitosvihkooni olenkin niitä kiitoksiani viime vuonnakin kirjannut, on vuosi jäänyt mieleeni raskaana ja vaikeana. Niin paljon sairastelua ja kamppailuja niin omassa elämässä kuin töissäkin tuntui etenkin loppuvuoteen siunaantuvan, että tätä postausta tehdessä on ollut hyvä muistaa, että ei koko vuosi sentään pelkkää taistelua ollut.

tilinpäätös 2017 - lady of the mess

Tammikuun alussa kävimme isännän kanssa hyvästelemässä Amoral -bändin sen jäähyväiskeikalla Helsingissa Tavastialla ja tapasimme samalla ystäviä. Vauhdikas aloitus vuodelle - ja haikeakin, sillä tätä bändiä olemme käyneet kuuntelemassa aina Budapestia myöten.

Tammikuun lopulla olin mukana myös Tallink Megastarin neitsytmatkalla ja sain muiden kutsuvieraiden ja bloggaajien kanssa tutustua tähän hienoon, turkulaista laivanrakennussuunnittelua edustavaan alukseen.


Helmikuussa vietettiinkin sitten minun syntymäpäiviäni ja siirryin uudelle vuosikymmelle. 60 ikävuotta tuntui ja tuntuu - lupasin tuolloin, että kerron joskus täälläkin, miltä - mutta kertomatta on jäänyt. En ole tainnut vielä itse kunnolla sisäistää, että olen jo tämän ikäinen;) Ehkä joskus vielä senkin saan sanoitetuksi.

Helmikuuhun osuivat myös Turun Messukeskuksen Rakenna ja Sisusta -messut, joissa kävin inspiroitumassa väreistä ja sisustuksen uusista tuulista. Värienergiaa löytyi myös turkulaisen Television Lifestylestoren 10-vuotissynttäreiltä, joilla piipahdin ihastelemassa suomalaisen designin parhaimmistoa.

Maaliskuun väriterapiat tarjosi Aboa Vetus & Ars Nova -museo bloggaajille järjestämillään minuuttitaidetreffeillä. Saimme samalla myös aimo annoksen tietoa Turun historiasta ja tästä hienosta museosta.

Maaliskuussa alkoi myös viime vuoden Ekopaasto, johon osallistuin omilla lupauksillani. Hiljentäminen ja  elämäntapojen sekä kulutustottumusten vuosittainen tarkastelu on minulle se tapa, jolla pysyn edes jonkinlaisessa ruodussa.

tilinpäätös 2017 - lady of the mess

Maaliskuussa vietimme pääsiäistä, jolloin sain jälleen kaikki läheiseni koolle meille. Micu-kissa kuritti kukkia ja söi isännän crocksit. Eipä haitannut - olin kiitollinen ja siunattu.

Pääsiäisen herkuttelujen jälkeen olikin hyvä aloittaa Back-to-fit -projektini, johon sain avuksi oman personaltrainerin. Projekti alkoi hyvin vaikka takapakkiakin tuli sairastelujeni takia, mutta intoa kuntoiluun löytyi koko kevään ajan.

Vappua juhlimme isännän kanssa perinteisesti Turun taidemuseonmäen lakituksessa ja tapasimme tuttujamme.

Linnateatteri järjesti toukokuussa bloggareille tutustumistilaisuuden, jossa saimme nauttia talon ravintolan upeista tarjoiluista sekä kuulimme tulevasta ohjelmistosta. Näimme myös upean Jukka K. ja Divet -shown. Ja nauroimme niin, että ainakin minun vatsani oli kipeä vielä seuraavanakin päivänä.

Myös töissä oli erityistä vilskettä: Turussa järjestettiin Kirkkopäivät ja vierainamme oli lisäksi Euroopan uskontokuntien johtajia, jotka osallistuivat myös rauhankävelylle Logomosta Tuomiokirkon eteen.

Toukokuussa kävimme vielä perheen nuorten aikuisten kanssa siivoamassa Sauvon farmin kesäkuntoon, nautimme grilliherkuista, luonnosta ja vain siitä, että saimme olla yhdessä.

Siirryttiin kesään ja nautittiin Suomen suvesta - satoi tai paistoi. Ja enimmäkseen satoi. Vaan en antanut sen elämääni haitata - ihailin upeaa luontoa ja imin siitä voimaa. Juhannuksena etupihamme juhannusruusut kukkivat niin kuin eivät koskaan ennen ja tuoksu oli huumaava. Perheen nuoriso oli juhannusta kanssamme viettämässä kotona ja taas oli grilli kuumana. Suunnittelimme kesää ja lomia. Elämä oli mallillaan.

tilinpäätös 2017 - lady of the mess

Vaan eivät toteutuneet suunnitelmamme. Elämä näytti valonsa ja varjonsa ja tuli kesä,  joka ei unohdu.

Äitini rutiintoimenpiteestä alkoi sellainen kamppailujen ja vastoinkäymisten sarja, joka oli viedä hänen henkensä. Aloitin lomani muutamaa päivää aikaisemmin ja vietin siitä suurimman osan äitiäni hoitamassa Hollolassa. Niin jäivät tarkistamatta rakkaat polut Pohjois-Karjalan mökkimaisemissa ja tekemättä muutkin alkulomalle aikomamme reissut. Vaan sain tilalle jotain muuta. Korvaamatonta. Sain viettää äitini kanssa yhteistä aikaa enemmän kuin koskaan aikuisiälläni olen tehnyt. Olen kiitollinen, että minulla oli siihen mahdollisuus. Ja olen kiitollinen, että äitini tästä koettelemuksesta taisteli itsensä sellaiseen kuntoon, että uskalsin hänet jättää veljeni hoitoon odottamaan uutta toimenpidettä.

Heinäkuun loppupuolella isäntä haki minut kotiin Kaarinaan ja jännitimme, toteutuuko kuun lopulle ja elokuun alulle suunnittelemamme Amsterdamin matka. Pelkäsin lähteä matkalle, sillä äitini uusintatoimenpide oli tarkoitus tehdä matkaamme edeltävänä päivänä. Yritimme kuitenkin nauttia lomapäivistämme kotona ja kävimme tuulettumassa Turussa katselemassa suuria purjelaivoja Tall Ship Racessa.

Äitini leikkausta siirrettiin onneksi viikolla ja niinpä saimme isännän kanssa viettää 5 päivää ihanassa Amsterdamissa. Tästä matkasta on tarkoitus ehkä keväämmällä postailla - en vaan ole saanut aikaiseksi käsitellä ja valikoida kuvia aikaisemmin. Nähtäväksi jää, saanko ollenkaan;)

Amsterdamin matkan jälkeen suuntasin taas takaisin Hollolaan, jossa äidilleni tehty toimenpide tällä kertaa onnistui ja jäin vielä viikoksi häntä hoitamaan. Sitten olikin jo palattava Kaarinaan, sillä loma päättyi ja työt alkoivat.

Ensimmäisen työviikon päätteeksi saimme Turussa kokea sen, mitä emme olisi uskoneet täällä tapahtuvan. Tuli Turun terrori-isku ja  Pray for Turku. Minulla tuo viikonloppu kului töitä tehden  kriisiviestinnän parissa. Maailman pahuus tuli lähelle. Mutta tuli myös hyvyys. Ihmiset etsivät lohtua toisistaan ja yhdessä surimme. Yhdessä, uskontokuntiin katsomatta.

tilinpäätös 2017 - lady of the mess

Kriisiviikonlopun jälkeen pääsin itse Ruissalon kylpylään toipumaan kuntoutuskurssille viikoksi ja siellä, upean luonnon keskellä sain olla kuin herran kukkarossa ja levätä.

Ruissalosta lähtiessä minulla oli tehtynä yhdessä kuntoutustiimin kanssa monenlaisia suunnitelmia ja välitavoitteita, jotka piti toteuttaa ennen seuraavaa kuntoutusjaksoa, joka muuten on nyt tammikuussa.

No - koko syksy on ollut yhtä sairastelua. Flunssaa, joka ei tunnu paranevan ja olipa kasvohermohalvauskin uusiutua. Useampi antibioottikuuri, vahva kortisonikuuri ja kasvohermohalvausta estävä viruslääkekuuri ovat pitäneet huolen siitä, että kunto on aivan nollissa ja vastustuskyky sellainen, että tunnun imevät kaikki taudit, mitkä vain liikkeellä ovat.

Onneksi on ollut valonpilkkujakin ja muutamia elämyksiä, jotka osuivat loppuvuodellekin. Turun Kirjamessut ovat sellainen inspiraationlähde, että ne jaksavat vuodesta vuoteen vetää minut Turun Messukeskukseen. Niin viime vuonnakin. Hienoja keskusteluja, inspiroivia kohtaamisia ja mielenkiintoisia kirjailijoita.

Samoin Osaava Nainen -messujen antamat vinkit sekä pukeutumiseen, kauneudenhoitoon että terveeseen oloon olivat viime vuoden lopulla enemmän kuin tarpeen.  Etenkin hyvinvoinnin vinkkejä on jo tullut testailtuakin - ja testaus jatkuu.

Joulukuussa pääsin vielä Kauniit & Ruskeat Spahan hemmoteltavaksi; Schrammekin Green Peel Energy -yrittisyväkuorinta loihti kasvoilleni eloa ja hehkua. Tuli muuten tarpeeseen loppuvuoden sairastelujen jälkeen!

Ja tottakai yksi viime vuoden kohokohtia oli joulu, sillä saimme viettää joulua yhdessä läheisteni kanssa. Niin lähellä oli viime kesänä se, että äitini ei joukossamme olisi enää ollut, mutta niinpä vain äiti jouluksi veljeni kanssa jouluksi meille tuli.

Sellainen vuosi 2017!
Olihan siinä taas yhdelle vanhalle ladylle ihan tarpeeksi yhden vuoden osalle. Silti - niin paljon sanomatta jäi, sillä kaikkeahan en täällä blogissa halua enkä voikaan kertoa. Asioita, jotka koskevat muita ihmisiä tai jotka liittyvä muutamiin työjuttuihin, ei tänne sovi tuoda.

Kaikesta huolimatta - ja juuri siksi: kiitos vuosi 2017. Annoit paljon. Otit paljon. Mutta jäin voiton puolelle. Jäin kiitoksen puolelle.

Millainen oli sinun viime vuotesi?
Ja mitä odotat tältä uudelta vuodelta?

Hyvää vuoden 2018 ensimmäistä viikonloppua kaikille!

Lady of The Messiä voit seurata myös 


SHARE:

62 kommenttia

 1. Koskettava postaus vuodestasi *halaa*. Ihanaa, että äitisi toipui ja pääsitte yhdessä viettämään joulua! Toivottavasti oma terveytesikin nyt pysyisi parempana. Paljon kuitenkin hyvääkin löytyi ja toivotaan tälle vuodelle vielä enemmän hyvää ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - loppujen lopuksi viime vuosi sille paremmalle puolelle kääntyi ja äidin vointi ilahduttaa eniten <3 Hyvää tätä vuotta myös sinulle <3

   Poista
 2. Sinun viime vuoteesi on mahtunut paljon sekä hyviä että myös raskaita sattumuksia. Kaikella on varmasti tarkoitus, joka selviää meille joskus. Toivoisin sydämestäni sinulle valoisampaa ja helpompaa vuotta 2018❤

  Olen niin iloinen, että me tapasimme livenä päättyneen vuoden aikana peräti kahdesti. Ensin Megastarin risteilyllä ja sitten vielä Aboa Vetus &Ars Novan bloggaajatapahtumassa❤ Toivottavasti myös tänäkin vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan todella, että tämä vuosi olisi sekä minulle että sinulle edellistä kevyempi <3 Ja luulenpa, että tänä vuonnakin näemme <3

   Poista
 3. Vuoteesi on mahtunut monenlaisia tapahtumia ja tunteita! Loppuvuodesta/alkuvuodesta on mielenkiintoista käydä vuoden blogipostaukset ja valokuvat läpi. Silloin huomaa, mitä kaikkea hyvää on vuoteen mahtunut. Ja myös sen, miten niistä hankaluuksistakin lopulta selvittiin.
  Onnellista vuotta 2018!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuon vuoksi tämänkin postauksen tekeminen kannatti - huomasi, että paljon löytyi kiitoksen aihettakin viime vuodesta!
   Kiitos - oikein hyvää tätä vuotta myös sinulle <3

   Poista
 4. Paljon on vuoteesi mahtunut..ihanan koskettava kirjoitus! Mukavaa tammikuuta, kevättä kohti mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se varsin tapahtumarikas vuosi oli ja sinulle myös hyvää tammikuuta - valoisaa sellaista <3

   Poista
 5. Miten paljon tapahtumia voikaan yhteen vuoteen mahtua... Aivan mahtavaa, että saitte äitisi kanssa viettää joulun yhdessä. - Toivotaan, että tästä vuodesta tulee kaikin puolin hyvä vuosi.

  Oikein ihanaa tammikuuta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta - vuosi on pitkä aika! Ja vuoden parhaita hetkiä ne, jotka saamme läheistemme kanssa viettää <3
   Onnellista ja valoisaa tammikuuta myös sinulle, Marru <3

   Poista
 6. Toivon sinulle oikein ihanaa vuotta 2018 ❤️

  VastaaPoista
 7. Viime vuoteen mahtui useampi kohokohta, mutta myös kahden sydämelle läheisen poismeno. Parasta olivat erään monta monta ahdistaneen talousasian kääntyminen parhain päin ja appeni hyvä toipuminen syövästä.

  Lempeää vuotta 2018💜

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinullakin on ollut vuosi, jossa on ollut sekä valoa että varjoa - ja hienoa kuulla appesi toipumisesta <3
   Kiitos, Lumo - lempeää vuotta myös sinulle <3

   Poista
 8. Ihana postaus, itsekin juuri summasin viime vuotta. Mulla oli sama juttu, ettei vuosi ollut helpoimmasta päästä, mutta paljon hyvää oli kuitenkin. Siunattuja olemme.

  Valoa ja iloa <3 Toivottavasti törmäämme ensi vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ja onneksi sitä hyvääkin meidän vuoteemme mahtui <3
   Valoisaa ja hyvää vuotta myös sinulle - ja toivottavasti törmäämme:)

   Poista
 9. Ihana kooste menneestä vuodesta. Paljon tapahtumia on mahtunut yhteen vuoteen - niin monenlaisia ja koskettavia tapahtumia. Minäkin olen aiemmin tehnyt tällaisen koosteen, aloitin nytkin, mutta en pystynyt; Kristan muisto on vielä liian lähellä. - Ihanaa alkavaa vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - paljon sisältyi todellakin viime vuoteen. Ja ymmärrän hyvin, jos et pystynyt omaa koostetta tekemään - sinulle viime vuosi oli sellainen, ettei sitä kenellekään toivoisi <3
   Hyvää ja valoisaa uutta vuotta sinulle, Anneli <3

   Poista
 10. Koskettava postaus.! <3
  Iloa ja paljon hyvää uuteen vuoteen 2018.!

  VastaaPoista
 11. Hienoa, että äitisi toipui ja saitte viettää yhteisen joulun. Paljon mahtui vuoteen. Tänä vuonna aion tavoitella unelmia. Onnellista alkanutta vuotta, terveyttä ja hyvää loppiaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon mahtui vuoteen ja äidin toipuminen oli tärkeintä <3
   Sinulla on hienot tavoitteet tälle vuodelle - jos ei ole unelmia, ei ole elämääkään!
   Kiitos - onnellista ja unelmien täyttämää vuotta sinulle, Satu <3

   Poista
 12. Kaikkea hyvä Sinulle tähän vuoteen!

  VastaaPoista
 13. Elämänmakuinen postaus. Sitähän se on, valoa ja varjoja. Kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle.

  VastaaPoista
 14. Viime vuonna emme onneksi menettäneet ketään läheistä, mutta muuten vuosi tuntui jotenkin voimia vievältä. Toivottavasti tämä vuosi toisi mukanaan myötätuulia.
  Ihanaa loppiaista Lady <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi - toivotaan niitä myötätuulia sekä sinulle että minulle <3

   Poista
 15. Koskettava postaus. Kiitos <3
  Halaus iltaasi <3

  VastaaPoista
 16. Ihanaa, kun jaoit osan elämästäsi kanssamme. Vuosi on ollut varmasti raskas, mutta nyt se on takanapäin. Vuosi tuntuu lyhyeltä ajalta, mutta paljon siihenkin tuntuu mahtuvan , sekä hyvää että huonoa. Toivotaan, että tämä vuosi olisi ns. parempi, hieman vähemmän vastoinkäymisiä ja paljon enemmän myönteisiä kokemuksia.
  Oikein hyvää alkanutta vuotta ja lempeitä tuulia tähän vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä postausta tehdessä tajusin, että vuoteen mahtui myös paljon hyvää ja että se hyvä on siitä muistaa.
   Kiitos - oikein hyvää ja valoisaa tätä alkanutta vuotta myös sinulle, Satu <3

   Poista
 17. Niin se vain kaikkea vuosi kaikkea sisällään pitää: hyvää ja kaikenlaista. Toivon, että tämä vuosi on antoisa: hyvää ja kaikenlaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - sinulle myös hyvää ja sitä kaikenlaista antavaa vuotta sinne kauas, Johanna <3

   Poista
 18. Elämä ottaa ja elämä antaa. Läheiset ja tukijoukot ovat tärkeitä.
  Arja, iloa ja valoa päiviisi sekä terveyttä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä - se on elämää! Tärkeintä ovat läheiset ja ystävät <3
   Kiitos - onnellisia päiviä sinulle, Marjatta <3

   Poista
 19. Paljon on vuoteesi mahtunut! Hyvää uutta vuotta 2018!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea siihen mahtuikin - jäin kuitenkin kiitoksen puolelle:)
   Kiitos - ja hyvää ja onnellista vuotta sinulle, Sussi <3

   Poista
 20. Taas jäi vuodesta monta ihanaa muistoa :). Aina on mahtavaa, jos voi sanoa, että voiton puolelle jäi, sillä kenelläpä ei vuoteen mahtuisi myös vastoinkäymisiä. Paljon on myös kiinni omasta asenteesta, miten elämänsä kokee. Kiitos pirteästä vuodesta seurassasi ja kaikkea hyvää tulevaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin jäi:) Ja elämään mahtuu kaikenlaista - onneksi tase jäi voiton puolelle.
   Kiitos, Pilvi - ja kaikkea hyvää myös sinulle tähän alkaneeseen uuteen vuoteen <3

   Poista
 21. I feel you - minuunkin tuntuvan tarttuvan kaikenmaailman flunssapöpöt, ja kunto on ihan surkea. Ja nyt on ollut iha sikapitkiä flunssia. Mun mies, joka ei oo IKINÄ kipeä, yski kuukauden. Nyt olen terve, mutta huomenna töihin, ja siellähän ne taudit kyllä tarttuu.Onneksi kevät on ollut aina helpompi mulla terveyden puolesta kuin syksy. Toivottavasti sullakin!

  Toivotaan, että tämä vuosi olisi armollinen meille molemmille sairastelujen suhteen! Ja ennen kaikkea sitä toivon, ettei sun kasvohalvaus uusi!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjukka, vertaistuesta - tämä sairastelu vaan pännii todella paljon - ja tiedän, että se tekee niin sinullakin. Hyvin alkanut kuntoremppakin on aloitettava alusta. Toivotaan todella, että pääsemme keväällä helpommalla!
   Oikein hyvää ja lempeää uutta vuotta sinulle - ja todellakin, toivotaan, ettei kasvohalvaus uusi, sillä nyt virus pääsi taas kasvohermoon asti ennen kuin se saatiin pysäytettyä ja pääsin aika pienillä vahinhoilla.

   Poista
 22. Paljon tapahtumia on mahtunut vuoteesi; niin iloisia kuin surullisiakin, onneksi kuitenkin jäit voiton puolelle.

  Ihanaa uutta viikkoa sinulle Lady <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi todellakin jäin voiton puolelle:)
   Kiitos, Sara - oikein hyvää viikkoa myös sinulle <3

   Poista
 23. Mielenkiintoinen vuosikatsaus, paljon mahtuikin siihen, ja parhaiten muistan sen kuntoprojektisi. Toivottavasti tämä vuosi tuo vähemmän flunssia sinulle;minun vuoteni alkoi noroviruksella,mutta tänään onneksi tunsin että se on ohi:) Oikien hyvää alkavaa viikkoa sinulle ja tätä vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuntoprojekti kyllä jatkuu heti, kun pääsen taas liikkeelle - en ole luovuttanut sen suhteen;)
   Huomasinkin, että vuotesi alkoi ikävän vieraan seurassa ja toivottavasti sait sen häädettyä! Oikein hyvää tätä uutta vuotta sinulle, Jael <3

   Poista
 24. Paljon on mahtunut viime vuoteesi. Niin iloa kuin raskaitakin asioita. Onneksi äitisi kaikki sattumukset kääntyivät jo parhain päin. Ja saitte viettää joulun kaikki yhdessä.
  Toivotan sinulle ja perheellesi terveyttä ja hyvää vuotta 2018!
  Ja vielä tähän on lisättävä, että on ollut ilo tavata sinua Arja-ystäväni erilaisissa tapahtumissa viime vuoden aikana. Samaa toivon tältäkin vuodelta.
  Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon todellakin mahtui ja kaikenlaista! Äidin terveys tietenkin se tärkein <3
   Ja kiitos, Tuula - myös minä olen iloinnut siitä, että olen saanut sinusta monesta kaverin näihin blogirientoihin - ja ystävän, jonka kanssa on aina hauskaa <3
   Hyvää viikkoa myös sinulle!

   Poista
 25. Minäkin toivon sinulle helpompaa tätä vuotta ja
  iloitsen kanssasi äitisi voinnin paranemisesta.
  Oikein hyvää alkanutta viikkoa ja vuotta sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos -toivottavasti sinullekin tämä vuosi on hyvä ja onnellinen <3

   Poista
 26. 2017 on jostain syystä ollut todella monelle ns. vastoinkäymisten vuosi. Muistan miten myötäelin tuntojasi kun äitisi kävi taisteluaan, ja luojalle kiitos että kaikki päättyi lopulta hyvin ♥
  Hieno, elämänmakuinen kooste menneestä vuodestasi, johon mahtui niin valoa kuin niitä varjojakin. Hienointa on että jäit sille valoisammalle eli voiton puolelle ♥
  Kaikkea hyvää sinulle tulevaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ansku - olemme äitini kanssa saaneet paljon tukea täältä bloginkin kautta ja onneksi kävi hyvin <3
   Kaikkea hyvää sinulle myös tähän uuteen vuoteen - toivottavasti se on kevyempi kuin edeltäjänsä <3

   Poista
 27. Tämä oli tosi kiva kooste ja varmasti itsellekin mukava muistutus mitä kaikkea vuoteen on mahtunut, jos ei äitisi sairastumista lasketa. Mekin näimme vuonna 2017, vaikka harmitti että yhteinen lounas I Love me messujen yhteydessä jäi viime vuonna, mutta toivottavasti tänä vuonna.

  Niin paljon on lähivuosissasi ollut, äitisi, kisun poismeno, kasvohalvaus, että toivotan sinulle ja läheisillesi tervettä vuotta 2018 <3 Halit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä nämä koosteet ovat kivoja, että itsekin huomaa, että onhan tuohon vuoteen todellakin kaikenlaista mahtunut - muisti kun saattaa olla lievästi sanoen valikoiva;)
   Ja kyllä - tänä vuonna tavataan ja toivottavasti pitemmän kaavan mukaan <3

   Poista
 28. Hyvää Uutta Vuotta !Tulin kattomaan tänne blogisikin puolelle mitä sinulle kuuluu,..ja aika paljon onkin viime vuoteesi mahtunut niin ikävämpiä kunin iloisempiakin tapahtumia.Toivotaan että,tämä vuosi on parempi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tuula - ja paljonhan siihen viime vuoteen mahtui niin minulla kuin sinullakin! Facebookissa ihailen sinun puutarhaasi, kaunista kotiasi - ja katselen kieli pitkällä leipomuksiasi;)
   Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta myös sinulle <3

   Poista
 29. Olipas kiva postaus, sai hyvä recapin ottaen huomioon että en viime vuonna juuri lukenut blogeja enää, niin paluun tekee helpommaksi nämä postaukset joissa pääsee takaisin kärryille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu - ja kiva kun olet taas takaisin linjoilla <3

   Poista
 30. Melkoinen vuosi sinulla! Onneksi raskaiden tapahtumien vastapainoksi oli hyvääkin<3 Taitaa olla täällä vähän sama vika, kokonaisuudessaan vuosi 2017 oli aika raskas, toivottavasti 2018 on niin sinulle kuin tännekin helpompi ja iloisempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä - melkoinen vuosi ja onneksi sitä hyvääkin oli sen verran, että kiitoksen puolelle jäätiin!
   Ja todellakin - levollisempaa tätä uutta vuotta meille molemmille <3

   Poista
 31. Mielenkiintoinen vuosi iloineen ja suruineen; monenlaista mahtu 365 päivään. Hyvä, että äitisi vielä kuntoutui ja sait henkäistä helpotuksesta.
  Aika riemunkirjava oli myös oma mennyt vuoteni. Iloa mm. esikoisen kihlautumisesta ja pikkuruisen kesämökin hankinnasta, surua esim. kahden serkkuni yllättävästä kuolemasta.
  Siunausta Sinulle tähän alkaneeseen vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta - monenlaista mahtui ja onneksi jäätiin plussan puolelle <3
   Kiitos - valoa ja siunausta myös sinulle, Piipe, tähän vuoteen <3

   Poista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig