lauantai 13. toukokuuta 2017

Vauhdikas viikko - life is good

Kulunut viikko on ollut vallan vauhdikas tällaiselle lazyladylle. Tuntuu siltä, että pahin flunssa olisi vihdoinkin selätetty ja minä, joka viime aikoina töiden jälkeen en ole sohvan sylistä minnekään punnertanut, olen saanut virtaa niin paljon, että itsekin ihmettelen.

veikistelevä kissa

Maanantai-iltana oli tytär käymässä ja jäi yöksi Micu-kisulin kanssa. Ja sehän tiesi sitä, että illasta ei touhua puuttunut. Kun tuo kuvan veitikka pyytää leikkimään, niin siinähän konttailimme lattialla sekä minä että isäntä. Tytär nauroi vierestä, että Micu tietää tasan tarkkaan, mistä narusta vetää ja vedättää meitä. Pakko tunnustaa, että niin tietää. Ainakin isännän suhteen: yleensä isännällä on aamuisin hirveä kiire, mutta niinä aamuina, kun Micu on meillä, ei hopusta ole tietoakaan. Ei ollut tiistaiaamullakaan - Micu leikitti isäntää niin innokkaasti, että saattoi se isännän kiire siirtyä työmatkalle;)

lady of the mess kuntosalilla

Tiistaina sain itseni töiden jälkeen kuntosalille, jossa ihana personal trainerini Marita valoi minuun taas uskoa siihen, että kyllä tästä vielä noustaan ja että kuntoremonttini Back-to-fit ei yhteen flunssaan kaadu.

Niinkuin ei todellakaan kaadu, sillä tuon tiistain treenitsekkauksen lisäksi löysin itseni vielä keskiviikkonakin salilta, jossa osallistuin Maritan vetämälle fasciatunnille. Fasciasta kerroinkin jo tuossa Back-to-fit -postauksessani ja sen verran tykkäsin, että menen kyllä toistekin. Vaikka jumppa näyttää helpolta ja löysältäkin, ei se sitä totisesti ole - kyllä tuntui. Ja kyllä nousi hikikin, kuten huomaa kuvassa paidastanikin.

Finnish Design Day

Torstai-illalla olin vallan toisenlaisissa sfääreissä, sillä Raision kauppakeskus Myllyssä oli Finnish Design Day, jonne oli saatu SuomiDesignin helmien suunnittelijoita kertomaan työstään ja uusista mallistoista - erityisesti tietenkin Suomi100 -juhlavuoteen liittyen. Myllyn markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Teija Hakula, bloggaaja itsekin (Onnenhetkiä paratiisissa), oli kutsunut meitä åbloggaajia vielä erikseen tilaisuuteen, jossa saimme kuulla vaikka mitä mielenkiintoista - ja paljon saimmekin tietoa, sillä haastattelijana toiminut Pikkutalo -blogin Sanna kyllä osasi hommansa. Suunnittelijathan viettivät koko päivän Myllyssä, sillä näitä haastattelutuokioita siellä oli useampia ja Sanna juonsi koko päivän.  Siitä, mitä kaikkea kuulimme ja opimme, kerron ihan omassa postauksessa lähiaikoina. Kerrassaan mielenkiintoinen ilta!

Eikä tuosta illasta niitä houkutuksiakaan puuttunut, sillä kiertelimme vielä liikkeissä katsastamassa uusimmat mallistot. Mitään en ostanut, mutta olen menossa takaisin tänään ja muutaman tuotteen aion uudelleen katsastaa. Isännän komennan siksi aikaa viereiseen rautakauppaan, niin saan kierrellä ihan rauhassa;)

Rocky Road -kakku

Houkutuksia oli toki muitakin, sillä aloitimme tilaisuuden MBakeryn Take the Cake -kahvilassa, jonne meitä varten oli katettu herkku jos toinenkin. Tuohon Rocky Road -kakkuun en sortunut, mutta siitä en voi itsehillintääni kehua, sillä jätin tämän herkun viimeiseksi ja kun olin niitä muita houkutuksia ahminut ensin, oli vatsani jo liiankin piukassa;)

Eilen perjantai-illalla otinkin sitten rauhallisesti - töistä tultua nukahdin sohvalle ja missasin Vain Elämää -ohjelman. No - sen näkee uusintana tai netistä, joten eipä harmita. Hyvät nokoset ovat luksusta!

Säiden puolesta viikko on ollut lievästi sanoen mielenkiintoinen. Lunta, räntää, vettä ja auringonpaistetta vuorotellen - ja välillä samaankin aikaan.

Turun tuomiokirkon vierellä kukkii vaahtera

Maanantaina töistä lähtiessä oli bussipysäkillä näky tuollainen. Aurinko paistoi ja vaahtera kukki. Suomen kevät kauneimmillaan - jos ei olisi ollut niin kylmä, että villakangastakki ei ollut ollenkaan liikaa. Kun pääsin kotiin Kaarinaan, paisteli aurinko suloisesti. Ja samaan aikaa tuli taivaalta rakeita tuutin täydeltä!

On tämä ollut sen verran merkillinen kevät, että ei enää edes harmita. Onneksi on villahousut olemassa.

Töissä on myös ollut puuhaa sen verran ettei aika ole pitkäksi käynyt. Ja ensi viikolla touhua vasta riittääkin, sillä saamme Turkuun vieraiksi eurooppalaisia uskontokuntien johtajia, on rauhankävelyä ja alkavat Kirkkopäivät. Niiden normihommien lisäksi. En valita, sillä tulossa on mielenkiintoinen viikko. 

Sitä ennen kuitenkin huomenna vietämme Äitienpäivää ja vaikka ajatuksissa on kirjoittaa ihan oma äitienpäiväpostauskin, toivotan teille ihanaa päivää varmuuden vuoksi jo etukäteen, sillä aina eivät ajatukset ja aikeet käy yksiin minun kirjoitustahtini kanssa ja postaus jääkin tekemättä. Kas kun joskus se elämä tämän blogimaailman ulkopuolella houkuttaa enemmän, sillä life is good. Mutta kuitenkin - aikeissa on;)

Millainen oli sinun viikkosi? 
Vauhtia ja vilskettä vai rauhallista eloa?

Hyvää lauantaipäivää kaikille!

Lady of The Messiä voit seurata myös 

SHARE:

29 kommenttia

  1. Ihana Micu❤
    Ollut kummallinen kevät kaikin puolin, mutta kyllä se tästä paremmaksi muuttuu.

    Alkuviikolla tein pari yksitoistatuntista työpäivää, onneksi loppuviikkoon rauhoittui, tänään on aikeissa ottaa ihan rauhallisesti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Micu on ihana ja tänäänkin se haettiin meille hoitoon, kun tytär menee bilettämään:)
      Tänään on täällä aurinko paistellut, mutta kylmä tuolla ulkona edelleen on - silti kevät tekee tuloaan: kotikoivussa on jo kunnon hiirenkorvat:)
      Rentoa viikonloppua, Tuuli <3

      Poista
  2. Life is so good Arja! Aurinko paistaa ja tänään on lauantai. Muuta ei tarvita. 💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin! Niin paistoikin! Ja kun vielä saatiin Micu hoitoon meille viikonlopuksi, ei muuta tarvita <3

      Poista
  3. Micu on kiertänyt Isännän tassunsa ympärille❤

    Viikko oli itselläni aika työntäyteinen mutta mahtui siihen toki kaikkea kivaakin. Ateneum ja uuden Alvar Aalto näyttelyn avajaiset, isän syntymäpäivä, valkovuokkojen keräämistä metsästä ennen raekuuroa, työmatka Tampereelle ja kodin ikkunaremontti oman asunnon osalta onneksi nyt ohi.

    Hyvää viikonloppua Ladylle☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ihana Silja Linen 60v menu, joka vei kielen mennessään.

      Poista
    2. Micu vedättää isäntää ihan täysillä - nytkin se on meillä hoidossa viikonlopun ja juoksuttaa isäntää (elopaino reilusti yli 100 kg) portaita ylös alas palloa noutamaan;)
      Sinä olet kyllä ollut touhukas - mutta niinhän sinä olet aina;)
      Siljalle olisin halunnut mukaan mutta toistaiseksi nuo normityöt vielä haittaavat välillä tätä harrastustoimintaa vähän liikaa;)
      Ihanaa viikonloppua, Marjo <3

      Poista
  4. Hih... Miculla on ollut "kissanpäivät" ❤ Mukava ja vauhdikas viikko on ollut täälläkin, nyt viikonloppuna otan rennosti :)
    - Oikein ihanaa viikonloppua ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu - ja Miculla on ne tänäkin viikonloppuna, kun tänään haettiin se meille hoitoon;)
      Rentoa ja mukavaa viikonloppua sinulle, Marru <3

      Poista
  5. Mulla taas virta on ihan loppu. Johtuu näistä on off keleistä, tuli syysväsymys hiukan etuajassa tänä vuonna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luotetaan siihen, että tästä vielä kunnin kesä tulee - ja jospa se väsymys sitten etsiytyisi oikeaan vuodenaikaan;)
      Mukavaa viikonloppua, Nelli!

      Poista
  6. Micu on kyllä söpö! <3 Liikaa vauhtia, nyt ihan voipunut, mutta huomenna pitäisi vielä jaksaa. Josko ensi viikon jälkeen vähän rauhoittuisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Micu on kyllä varsinainen veitikka - sen viiksenasennosta jo näkee, että kohta tapahtuu;)
      Toivotaan, että vauhti hieman hiljenisi sinullakin ja toivottavasti saat viettää rentoa viikonloppua, Jonna <3

      Poista
  7. Aika rauhallisissa merkeissä mennyt tämä viikko. Töitä on riittänyt, mutta olo on silti ollut tyyni. Tytär ollut sairaana ja se on tietenkin vähän huolettanut, mutta tänään hän sai lääkkeet ja parantuminen voi alkaa.
    Ihanaa viikonloppua Lady <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silloin kun työt sujuvat, niitä on juuri sopivasti:) Lapsen sairastaminen on kyllä aina raskasta ja hyvä, että tyttäresi sai lopulta lääkkeetkin. Paranemisia hänelle ja ihanaa viikonloppua sinulle ja perheellesi, Outi <3

      Poista
  8. Sinulla on ollut kiva viikko, mukavan vauhdikas. Ja kiva, pääsit jo kuntoilun pariin!

    Voi mikä Micu! Meille ei voi kissaa tulla yhden lapsen allergian vuoksi, mutta joskus olen tyttären kanssa hoitanut naapurin kissaa. Meilläkin oli rattoisaa, kun viihdytimme kissaa taskulampun valolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosi kiva viikko ja oli hienoa täästä salillekin!
      Micu on kyllä aikamoinen pakkaus ja nytkin meillä hoidossa. Ja isäntää ei varmaan illalla tarvitse komentaa nukkumaan;)
      Ihanaa viikonloppua, Johanna <3

      Poista
  9. Kiva kuulla että flunssa on selätetty,ja olet palannut kuntoilemaan:) Voi miten suloinen kisu tuo Micu on ,ei ihmekään että hullaannut hänestä. Oikein hyvää viikonloppua ja äitienpäivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen luotan, että vihdoinkin flunssa olisi älynnyt häipyä! Micu on kyllä suloinen ja kyllä me isännän kanssa ollaan ihan jo ihan myytyjä;)
      Oikein hyvää viikonloppua ja äitienpäivää myös sinulle, Jael <3

      Poista
  10. Voi kuinka suloinen Micu <3
    On sinulla ollut kaikkea ihanaa touhua viikolla ja ihana kun on tuollainen PT joka jaksaa tsempata.
    Kevät on tosiaan ollut aika mielenkiintoinen, ja tänään onkin ollut todella lämmin päivä, ja luonto alkaa vihertää todella kauniisti.

    Oikein kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Micu on tosi suloinen ja taas vauhdittamassa viikonloppuamme <3
      Minun kuntoiluni kannalta PT Marita on kyllä tosi tärkeä ja kun vielä onnistuin saamaan tuollaisen kannustavan ja tsemppaavan PT:n, olen enemmän kuin tyytyväinen!
      Täälläkin aurinko paisteli koko päivän mutta koleaa on edelleenkin. Toivotaan, että lämpenisikin!
      Oikein hyvää viikonloppua myös sinulle, Souliina <3

      Poista
  11. Viikkoosi on mahtunut monenlaista kivaa! Hatunnosto kuntosalitreeneistä, minunkin pitäisi saada tuollainen Marita itselleni! Meikätytön keväässä keskeisenä teemana kuntoutus, kränkkäjalka kun hankalana ja vaatii hoitoa. Kulunut viikko ollut töistä miltei vapaa, joten olen ottanut rennosti. Äitini houkutteli minut kukkatarhalle ja mehän olimme seota niistä ihanuuksista! Arvaa vain, millaisessa orvokkilastissa ajelimme kotia kohti:) Koiralenkeillä olen ihmetellyt tätä merkillistä kevättä, astellut hitaasti, miettinyt maailmaa ja unelmia. Elämä on tässä ja nyt, kivuliaanakin ihanaa ja kallisarvoista.

    Suloisuus tuota Micua! En ihmettele lainkaan kykyään kietoa teidät pauloihinsa.

    Onnenhelinää huomiseen äitienpäivääsi♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ollut kiva viikko! Marita on ollut minulle lottovoitto - ja tiedän hyvin, miten kränkkäjalka osaa ottaa aikansa.
      Minä en ole vielä kukkatarhalle ehtinyt mutta isäntä on jo pari lastia orvokkeja kantanut;)
      Sinulla on kyllä hieno asenne ja olen samaa mieltä, elämä on tässä ja nyt - ja kivuliaanakin arvokasta ja ihanaa. Ja itselleni on usein käynyt niin, että vasta kun joutuu pysähtymään, alkaa taas arvostaa elämää ja sen kauneutta ihan eri lailla kuin vauhdin hurmassa.
      Micu on juurikin suloisuu - ja parhaillaa vedättää isäntää oikein kunnolla - on nimittäin hoidossa tämän viikonlopun meillä;)
      Suloista ja ihanaa äitienpäivää myös sinulle, tulisielu Hannah <3

      Poista
  12. Micu <3 Olen juuri saanut miehen suostuteltua kissanpentuun. Taktiikka oli, olet sanonut tahdon kissanaiselle ja tiesit mitä sait. ;)

    Onpahan ollut monella tapaa aikamoinen viikko ja vauhtia on sinulla piisannut.

    Ihanaa äitienpäivää Lady <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin - Micu <3 Sinulla on kyllä hyvä taktiikka - ja toivottavasti löydätte pian pikku kisulin. Meillä isäntä on ollut jo monta kertaa ottamassa meille kissaa mutta minä en Viirun jälkeen halua enää omaa kissaa. Ja me saadaan hoitaa Micua aina halutessamme - nytkin haimme sen päivällä viikonlopuksi meille, kun tytär bilettää;)
      Vauhtia on piisannut menneessä viikossa - ja niin taitaa piisata seuraavassakin. Toivottavasti hyvää vauhtia!
      Ihanaa ja suloista äitienpäivää myös sinulle, Tiia <3

      Poista
  13. Monipuolinen viikko Sinulla ja ihana kisu, meilläkin koira välillä leikittää meitä ihan urakalla. Meillä viikko meni meni "toipuissa" mieheni 50-vuotisjuhlista. Tanssin jalat kipeäksi suosikkibändimme tahdittamana, oli aivan mahtavaa nähdä sukua ja ystäviä isolla porukalla, syödä hyvin ja kuunnella hurmaavia puheita ja musiikkiesityksiä. Siitä sai flow-fiiliksen koko viikoksi. Eilen olimme katsomassa koulumme musikaalia, joka oli aivan upea. Nyt Euroviisujen pariin :).
    Oikein mukavaa äitienpäivää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kiva ja vauhdikas viikko ja Micu kisuli todellakin osaa leikin taian;) Katselinkin instasta ja facesta, että teillä oli aikamoiset kekkerit;) Ihanaa juhlia joskus ihan kunnolla!
      Itse taidan skipata ainakin Euroviisujen alun - Nuori Morse vie voiton;)
      Hyvää viikonloppua sinulle ja miehellesi, Pauska <3

      Poista
  14. Monipuolinen viikko sinulla ollut ja mielenkiintoinen edessä. Personal trainer -ohjauksesi kuulostaa entistäkin paremmalta, tuollainen lähitsemppari olisi tarpeen. Mukavaa viikonlopun jatkoa ja ihanaa äitienpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauhtia riitti kyllä tällaiselle löhöladylle ihan riittämiin ja ensi viikon jälkeen olen varmaan ihan pökerryksissä - mutta ei haittaa, kun saa tehdä itselleen mieluisa asioita;)
      Minulle PT Marita on ollut lottovoitto ja ilman häntä ei tästä kuntoremontin aloituksesta olisi varmaan tullut mitään;)
      Ihanaa äitienpäivää myös sinulle, Belladonna!

      Poista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig