maanantai 25. elokuuta 2014

Kiitosten paikka

Kiitos on sana, jonka kuulemiseen ei koskaan kyllästy.
Se on sana, joka ilahduttaa ja lämmittää mieltä.
Kiitoksen lausuminen ei paljon vaadi, mutta silti teemme sen liian harvoin. 
Itse huomaan, että olen kiitokseni kanssa monesti myöhässä - kun en ole älynnyt kiittää ajoissa, niin tuntuu, että en ilkeä jälkikäteen kiitostani sanoa. 
Ja sittenkin, kyllä kiitos vaikka myöhästyneenäkin ilahduttaa. 
Kun se tulee sydämestä.

Joten tässä - sydämestä: 
Kiitokset teille kaikille, jotka niin hienosti olette postauksiani kommentoineet. 
Kommentit ilahduttavat aina - ja etenkin edellisen päivitykseeni Miten kävi kevyemmän askeleen saamani kommentit osuivat sydämeen. Te upeat, ihanat naiset lohdutitte minua, annoitte minulle toivon ja rohkeuden sanoja ja näytitte, että täällä blogimaailmassakin ihmiset välittävät toisistaan ihan aidosti. Kiitos siis teille!

Kiitos myös kaikille uusille lukijoille. Kiitos myös kaikille teille, jotka olette mukanani jaksaneet pysyä. 
Jokainen teistä on tervetullut - ja jokaisesta kiitän. 

Viime vuoden lopussa tein vain yhden lupauksen tälle vuodelle: lupauksen joka päivä listata 5 asiaa, joista olen kiitollinen. Pakko on tunnustaa, että ihan joka päivä en tuota lupaustani ole täyttänyt. Enkä edes joka viikko. Mutta aika hyvin on kiitosvihkoni täyttynyt asioista, joista olen saanut olla tämän vuoden aikana kiitollinen. Tämä blogi ja sen kautta tulleet ihmiset elämässäni - joko vain blogien ja kommenttien kautta  tai ihan elävässä elämässä - olisitte ansainneet tuohon vihkoon useammankin merkinnän. 

Kiitoksen lausun myös siitä, että olen taas kerran ollut Lucky Lady, sillä voitin blogin Lumo lifestyle arvonnassa hienon voiton: kauneus- ja hygieniatuotteita aikamoisen määrän.On tuotetta jos jonkinlaista - ja kaikki tulevat käyttöön ihan taatusti.

Arvonta liittyy Kävele sydämen puolesta -kampanjaan ja palkintoon sisältyi myös jotain tälle Ladylle oikein tarpeellista ja hyödyllistä.


Te, jotka olette blogiani pitempään lukeneet, muistanette, että minun voimavärini on punainen - ja tuollaiset punaiset korkokengät aion hankkia sitten, kun tulevasta jalkaleikkauksestani olen toipunut.

Korkokengillä en toki aio niille kävelylenkeille lähteä, joilla minua tulevat vauhdittamaan arvontavoittoon sisältyneet käsivarteen laitettava kännykkäpussukka ja hansikkaat, joilla voi puhelimen kosketusnäyttöä näpytellä. Nämä tulevat olemaan kovassa käytössä heti, kun taas kävelylenkeille pääsen.

Vielä on pakko näyttää ihan erikseen eräs paketissa ollut tuote, jonka nähdessään poikani totesi: on tainnut paketin lähettäjä tietää, kenelle paketti lähtee;)Kiitos siis Lumo lifestyle -blogin Lumolle, jonka  motto on: jokainen päivä, arkinenkin, voi olla lumottu. Käykääpä tutustumassa tähän nimensä mukaisesti lumoavaan blogiin, kannattaa.

Kiitos myös eräälle pelifirmalle, joka päätti antaa tyttärelleni kuukauden työurakan. Tämä tarkoittaa sitä, että hän asustelee vielä vähän aikaa täällä kotona, vaikka suurimmat huonekalut onkin viikonlopun aikana hänen uuteen kotiinsa muutettu. Nimittäin uudessa kodissa ei vielä ole nettiyhteyksiä ja kaikkien koneiden, piirtolevyjen ja muiden vehkeiden virittely työkuntoon kaiken sen muuttosekamelskan keskellä ei kyllä työntekoa olisi mahdollistanut. Joten ihan vielä en nessuja tarvinnut;)

Tähän uuteen viikkoon sisältyy taas touhua jos jonkinlaista: työtä, tyttären tavaroiden rahtausta, ystävien tapaamista - ja viikon lopulla saan kuulla senkin, mitä jaloilleni kirurgisetä aikoo tehdä. Valehtelisin, jos sanoisin, ettei jännitä;)


Hyvää elokuun viimeistä viikkoa kaikille!

Lady of The Messiä voi seurata FacebookinBlogilistanBloglovininInstagramin ja Twitterin kautta.


SHARE:

42 kommenttia

 1. Hieno kirjoitus , joten kiitos itsellesi :) blogiasi on ilo seurata ❤️ Ihanasti on Onnetar suosinut sinua , eikä vähiten siksi , että saat hieman pidempään pitää tyttäresi lähelläsi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ja osuit kyllä naulan kantaan tuossa onnettaren suosiossa♥

   Poista
 2. Tottapa turiset! Taitaa tämänpäivän ihmisellä unohtua niin kiitokset kuin monet muutkin asiat.
  Hektistä elämää, ajatukset töissä, ajatukset kauppalistassa, ajatkset sähköposteissa.....loputtomiin ties mitä ajatuskaappareita.
  Ainakin itse olen huomannut, että kun tahti hidastuu - olkoon syy mikä tahansa- koko elämänkirjo näkyy toisella tavalla, hymy mahtuu elämään ja yllätys, sen myötä moni muukin asia. Vaikkapa se kiitollisuus. Jota kyllä,olen yrittänyt myös minä ihan jopa opetella :)
  Ollaan kiitollisia tästäkin päivästä ( vaikka täällä alkoikin flunssaisissa merkeissä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kaikki!
   Ja kyllä - ollaan kiitollisia tästäkin päivästä♥

   Poista
 3. Kiitos itsellesi hienosta postauksesta! Ja oikein ihanaa ja onnistunutta viikkoa ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos sielukkaasta postauksesta, on taitolaji puhutella meistä jokaista. Vaikka postaus oli meille kaikille, siinä oli tunnetta, että tuntui että puhut juuri minulle eli suoraan meille kaikille. <3

  Kiitos sinulle ihanasta blogista, kiitos että jaksat aina käydä tykkäilemässä kuvistani ja kirjoitella lämpimiä kommentteja blogiini. Täällä oikeasti välitetään toisistamme ja se on upeata ja kiitoksen arvoista.

  Punainen väri on paras ja punaiset korkkarit, en malta odottaa että ostat ne. Kuvia kiitos. ;)

  Kivaa viikkoa toivottelee Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - olen samaa mieltä, täällä välitetään - jos joku on ollut ilmoittamatta pitkään poissa, alkavat sähköpostit laulaa;)
   Ja punainen on hyvä väri - paras voimaväri! Ja kuvaa tulee tottakai aikanaan - kunhan nyt saan nämä jalkaongelmat ensin selätettyä;)

   Poista
 5. Hassu ajoitus, mutta justiin eilen mietin kuinka kivalta tuntuu, kun perheen miehet aina ohimennen kiittävät kaikenlaisista pikkujutuista. Silleen luontevasti, eikä yhtään teennäisesti.
  On niin paljon mukavampi vaikkapa pestä pyykkiä tai siivota, kun lopputuloksesta tulee aina se kiitos tai "Onpa kivaa, kun on niin siistiä"-huomio.

  Mutta siis kiitos itselles tästä blogista! Meillä pyörii niin paljon samanlaisia ajatuksia päässä, että asioihin on helppo samaistua. Paitsi että punaisista korkokengistä en edes haaveile :). Pelkkä ajatus itestäni ne jalassa konkkelehtimassa huvittaa :)

  Ja onnea arpavoitoista! Taidat olla blogistanian onnentyttö näitten suhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos on kyllä hyvä sana - sekä saada että antaa♥
   Olen itsekin huomannut, että meillä on monessa asiassa samanlaiset ajatukset - ja minulle tuo punainen on voimaväri - joten kyllä minä ne kengät vielä hankin - eri asia on, jäävätkö ne koristeeksi vai käyttöön;)

   Poista
 6. Ihana postaus taas ja hieno voitto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥
   Minustakin voitto oli hieno - ja hyödyllinen;)

   Poista
 7. Kiitos Sinulle ja tsemppiä leikkaukseen, tiedän tunteesi hyvin tarkasti. Meikeläisellä oli eka kontrolli ja ultrassa kaikki kunnossa, viikolla kuulen loput tulokset. Positiivinen mieli auttaa ihan oikeasti - ja ystävät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksesta - ja toivottavasti kaikki on hyvin sinulla ja tulokset puhtaat♥
   Kyllä - positiivinen mieli auttaa - ja ystävät!

   Poista
 8. Kiva teksti! <3
  Iloista viikkoa sulle :D

  VastaaPoista
 9. Kiitos<3 Teksteistäsi tulee läpi aitous ja se on kiitoksen arvoinen asia tässä kovassa maailmassa. Näitä on aina yhtä ihana lukea. Toivottavasti saat pian punaiset voimakenkäsi ja leikkauksen jälkeen pääset niillä astelemaan. Ihan jännittää tuo leikkaus puolestasi. Aikamoineln hannu hanhi olet kyllä noiden arvontavoittojesi kanssa...:) Tämä voitto tuli kyllä ihan oikeaan osoitteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi kauniista sanoistasi♥ Punaisten voimakenkien toivossa elellään - ja jännittää kyllä itseäkin aika mojovasti!
   Olen kyllä ihmetellyt näitä arvontavoittojani täällä - minä kun osallistun vain arvontoihin, joissa on palkintona jotain sellaista, mitä tarvitsenkin - tavaraa kun on tässä huushollissa liikaa.

   Poista
 10. Onnea ,hieno palkinto! Ja kiitos myös sinulle,vasta äskettäin tänne löysin mutta tänne on mukava tulla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - minustakin tuo palkinto on kiva - ja hyödyllinen! Ja kiitos toisenkin kerran:)

   Poista
 11. Hyvä postaus, kiitos siitä. ♥ Oot taas ollut Hannu Hanhi, upeaa! Onnea. :D Toivottavasti saat punaiset voimakengät pian jalkaan.

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Ja niin olen ollut taas onnettaren suosiossa;) Voimakenkiin tähdätään!
   Sinne myös kivaa viikkoa!

   Poista
 12. Noin onnekkaan ihmisen ei kannata jämmittää jalkaleikkaust? Ajattele vain niitä punaisia korkkareita :)

  VastaaPoista
 13. Edesmennyt pappani sanoi minulle lapsena: Elämässä pärjää, kun muistaa sanoa kiitos, anteeksi ja ole hyvä! Kirjoituksesi osui niin kohdilleen, kiitollisuus näkyy ja tuntuu, kun sitä tarkoittaa, vaikkei aina sitä muistaisi sanoa. Tsemppiä leikkauskeskusteluun ja onnea kivasta voitostasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on ollut viisas pappa! Kiitos tsempeistä ja minustakin voitto oli kiva:)

   Poista
 14. Ihanaa, että voitit. Kun saa jotain piristystä, kestää jännitysodotteluakin paremmin. Tsemppiä tulevaan!

  VastaaPoista
 15. Ihana kirjoitus, kiitos itsellesi. Kiitos vihko on kaunis idea, ajattelin sen tämän reissun jälkeen toteuttaa, tai miksi ei jo reissun aikana, jahka vaan saan sen vihkosen ostettua. Eiköhän Irlannista löydy vihkoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ja se kiitosvihko on kyllä kiva siitä, että huonompinakin päivinä se muistuttaa siitä, miten paljon elämässä niitä kiitosaiheita oikeasti on♥

   Poista
 16. Ihana postaus <3 Ollaan kiitollisia kaikesta mikä meidät ympäröi <3

  VastaaPoista
 17. Kiitoksessa varmasti tärkeintä on laatu, se, että se tulee aidosti sydämestä.

  Pelifirma järjesti asiat niin, että saat pehmeän laskun, joka olisi aina tarpeen suurissa elämän muutoksissa. Pikku hiljaa asiaan totutellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta - aito kiitos on tärkeintä. Mutta usein sekin jää lausumatta.
   Kyllä - pehmeä lasku - ja pikku hiljaa totutellen;)

   Poista
 18. Mukavaa elokuun loppua myös sinulle !

  VastaaPoista

Kiitos - kommenttisi ilahdutti suuresti!

BLOGGER TEMPLATE DESIGNED BY pipdig